Hamilelik ve yumurtalık rezervi

slm kızlar has. geldim raporum u aldım ilaçlarıda aldım hayırlısı çarşamba kontrolum var bakalım yumoşlar ne kadar

picassso sabır ya birde se toplam kaç ünite kullandın gonal ve menegon

canım toplamda 3600 doz başkada hiç birşey kullanmadım sabah 100 akşam 300 gonal-f 9 gün sürdü.....

bende de sorun aynı kötü over yani rezer azlıgı 225 vurunuyorum yaş 35sonuncusunu mu vurunacaksın bugün

sen raporlu aldın ilaçları

arkadaşlar picasso saolsun bir kutu gonal verdi elinde kalan olursa haberiniz olsun ankarada olan olursa açılmış yeni tedavi olandanda gelir alırım birde menegon

nergis sen menegon lucrin kullanmıyormusun

tatlım benim transfer oldu haftaya pazartesi sonuç günüm ben sadece gonal 300 yatım günde 1 defa

selam kızlarrrr

bendede aynı sorun var yumurta rezervi :((
henüz tedaviye başlamadım ama drlar düşük ihtimal veriyolar
sizlerin amh sonuçlarınız kaç acaba :26:

düşük yüzdeler verincede tüp bebek denesem bile olmayacak gibi geliyo :14:

selam kızlarrrr

ben amh ya da fsh da inanmıyorum canım kendine ve yaradana güven tedavine bşala

Merhaba bernacım ,, bende transferimin son günlerindeyim salı günü testim var ve bende adet olcak gibi hissediyorum ,, ama arkası gelmeyen kanama kötü bişey değildir hatta iyi bişey bile olabiliyo biliyosun ,, inşallah öyledir seninki de stres yapmamaya çalış zor biliyorum belki yazdıklarım anlamsız geliyo sana hatta nerden çıktı bu kızda kim diyebilirsin belki ama sadece senin için dua ettim ve iyi dileklerimi yazayım dedim :))

estağfurullah arkadaşım niye öyle diyeyim,burda hepimiz kardeşiz,dertlerimiz,sıkıntılarımız mutluluklarımız sizlerle paylaşınca güzel.iyiki varsınız,güzel dun ve dileklerin için allah razı olsun.bu gün gittim ama şansa bak doktorumun cenazesi varmış ve gelmemiş bugün bi yakını ölmüş.yarın kesinlikle bekliyor çok kanama olmadıysa koprkma dedi ama içim rahat değil,bir orkid kadar geldi kanama şimdi arada kahverengi bulaşık bir şey geliyor.benim geçen ayda böyle oldu adetim çok geldi,sonrası kahverengi geldi hep korkarım menapoza giriyorum galiba. senin testininde sonuçları olumlu çıkar inşallah canım herşeyin hayırlısı hakkımızda.

nasıl ya günde 400 gonal mi vurundun sabah 100 akşam 300 yani

fsh kaçtıki senin

lucrin yada menegon vurunmadınmı

fsh 10du benim değişken 7 8 11 9 10 gerçi 11 bir sefer olmuştu ama benim doktor tuhaftı biraz.....9 gün vurundum sadece gonal-f diyorumya ben bu tedaviden hiçbirşey anlamadım :ssz:

nasıl ya günde 400 gonal mi vurundun sabah 100 akşam 300 yani

fsh kaçtıki senin

lucrin yada menegon vurunmadınmı

canım çok değilmi bu dozlar,zararı olmazmı?bende geçen aylar gonalf450 kulanmıştım günlük 100 vuruldum,bendede rezerv az.bide yaştan dolayı menapoza girme tehlikesi var:18::18:.ilaçlarını bulmuşsun arkadaşım sevindim için.allah tamamına erdirsin tez zamanda hamiş kalasın inşallah:emir_bebek:

picasso anlamadım hayırlısı diyeyim artık rahatla bakalım 4 gün kaldı ya

berna bulamadım aldım parayla birini picasso verdi saolsun yani sonuçta ücretlide alıyoruz mecbur kalınca ama hani degerlendirmek varken neden çöpe gitsin

picasso anlamadım hayırlısı diyeyim artık rahatla bakalım 4 gün kaldı ya

berna bulamadım aldım parayla birini picasso verdi saolsun yani sonuçta ücretlide alıyoruz mecbur kalınca ama hani degerlendirmek varken neden çöpe gitsin

haklısın canım sitede duyarlı arkadaşlarımız da var allahtan,dolapta bekleteceğine yada atacağına yardımcı olsunlar bir süzrü ilaç arayan zor durumda olan arkadaşlar var biride ben olmak üzere,hem ne büyük bir yücelik ne büyük bir sevap ,darda olana elini uzatmak,sevindirmek bide hamiş olursa vesile olmak buna.sırf ilaçlarını alamadığı için tedaviye başlayamayan arkadaşlarımız var.burdan herkesi duyarlı olmaya çağıralım değilmi canım.

Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce banada rezevrin az dendi. fsh:8-9 civarlarında .. amh:0,88 çıkmıştı 1 yıl önce. Bir ara dhea kullandım aşırı tüylenme ve sinir yaptığı için bıraktım.3 yıllık evliyim ilk senemizde tüp tedaivisine girdik ama bir yumurtanın erken çatlaması sonucu tedavi iptal edildi tekrar denemedim.o sürectede solda4 sağda 1 yumurta görülmüştü.Streste çok etkilediği için bu sorunu çok irdeleyip üstüne gitmek istemedim kendi haline bıraktım.
zaten eşimdede varikosel vardı o ameliyat oldu 10 ay önce kendimle ilgilenemedim. son olarak şöyle bi problem yaşıyorum bu rezevrle ilgilimi bilemiyorum .Anlatayım, lütfen bir akıl verin

son 7-8 aydır erken adet görüyorum 17-19.gün gibi.(arda normal döngüm olan 25-26 olduğuda oldu)
Bu ayki dr kontrolümde adetin 4. günü fsh:2,67 e2:452 progesteron:1,47 olarak ölçüldü önceki aydan kalan büyük bir yumurta vardı ertesi gün yani adetin 5.günü çatlama oldu.Buna rağmen DR 5gün klomen kullanımı sonrası sadece progesteron vererek döngüyü uzatmaya çalışıyor ama bu genel sorun başka türlü tedavi edilemezmi?arkadan gelen 9 mm yumurta ise bir türlü büyümüyor sanırım oda sonraki ayı bekliyor.Son olarakta dr adetin 17.günü ise orgimetril yazdı.

Yani özetle benim bir yumurta önceki aydan kalıp adetin 5.yada 7. günü çatlayıp o ay ki döngü mü bozuyor.Bu 7-8 aydır var.Bu durumu yaşan ve nedeni yada çözümü bulan varmı?

berna bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim ..devamı gelmeye lekenlenme tarzı kanama yerleşme ile ilgilidir inşallahhh...olumlu düşenelim olumlu olsunn

mantımm çok sık gelemiyorsunn biliyorumm aklım sendeee

dumann ne alemdesin? denemeye başladınız degilmi?

millstonee nerelerdesin?

picassoo seninle maceramız aynı yıllara dayanıyor .2008den berii mücadele içindeyim sayısızz kan testii muayene kontrolllerrrr...
heyecanını inan bende yaşıyorum ve heyecanlaa olumlu sonucu bekliyorum allahın izni ileee...

saydocan seninlede serüvenimiz çok benzer diliyorum son denemen olsunn ...

bende gelişmelerdee duphaston kullanırken adetin 25 .günü lekelenmelerim başladıı.normalde regli olup iğnelere başlayacaktım şimdi garip bi durumdayımm.adet mi oldumm ? cevabını bende bilmiyorum.bu ay uyguladığım soğan kürünün bir etkisimidir hiç bilemiyorum...yarın tüm cevapları alacagım...
allahım hepimizin yardımcısı olsunn

emeklerimizi karşılıksız bırakmasınnnnnnn...:18:

wanna dumann canlarım beni anmışsınız ALlah razı olsunn..
H.sonu annemdeydim nete giremedimm..
WANNA durumunu merak ettim şimdii..Yarın gözüm burada olucakk..Bende artık hafta içi ancak akşam girebileceğim kpss için dersaneye yazıldımm..

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdinizz..İnş buradan birbirimize umut oluruzz..

Picassoo aayy çok heyecanla bekliyorum senin sonucunu gerçektenn..Çoğu gitti azı kaldı diyelimm..İnş pozitif haberlerle coşarızz..

Hepinizi çok öpüyorumm:16::16:
beni merak edenler bu arada ilacım bitti bugün 3. günüm adet olmayı bekliyorum fsh ölçtürme telaşım var bu ay..1-3 güne inş iyi sonuçlar almak ve sizinle paylaşmak nasib olur kızlarr.Aklınıza gelirsem banada dua edin nolurr...

WANNA durumunu merak ettim şimdii..Yarın gözüm burada olucakk..Bende artık hafta içi ancak akşam girebileceğim kpss için dersaneye yazıldımm..

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdinizz..İnş buradan birbirimize umut oluruzz..

Picassoo aayy çok heyecanla bekliyorum senin sonucunu gerçektenn..Çoğu gitti azı kaldı diyelimm..İnş pozitif haberlerle coşarızz..

beni merak edenler bu arada ilacım bitti bugün 3. günüm adet olmayı bekliyorum fsh ölçtürme telaşım var bu ay..1-3 güne inş iyi sonuçlar almak ve sizinle paylaşmak nasib olur kızlarr.Aklınıza gelirsem banada dua edin nolurr...

bakalım kesildi şimdi yaaa:52::52::52: enteresan bişey oldu anlamadımmm hani tam da tedaviye başlayacagızz ilk gün önemli derkennn:53: yazarım yarın gelişmelerriii...
hadi bakalımm kürler şifa olsun degerlerrr düzene girmiş olsunnn bende senin sonucu merak ettim şimdi..
dersaneli oldun ha :)) hadi bakalımmm sanaa güveniyoruz :32:

sonuçlarınızı merakla bekliyorum dualarım sizinle kızlar.allah hepinizin emeklerini boşa çıkarmasın.takip ediyorum benim çok zamanım olmuyor ama en ufak boşluğumda bakıyorum.herşeyin hayırlısı sonuç her ne olursa olsun hayırlısı olsun.ama inşallah şu an sonuç bekleyen kim varsa tanıdığım tanımadığım herkesin POZİTİF olsun.

selam kızlarrrr
slm canım... benim amh ım 0.40 ama ben bu değerin hamile kalmayı zorlaştırdıgına inanmıyorum...bu amh la 3 kez doğal yolla hamile kaldım, sen moralini yüksek tut her zaman en hayırlısını dile bakarsın dopal yoldan hamile kalmışsın o Allah ın takdiri....

estağfurullah arkadaşım niye öyle diyeyim,burda hepimiz kardeşiz,dertlerimiz,sıkıntılarımız mutluluklarımız sizlerle paylaşınca güzel.iyiki varsınız,güzel dun ve dileklerin için allah razı olsun.bu gün gittim ama şansa bak doktorumun cenazesi varmış ve gelmemiş bugün bi yakını ölmüş.yarın kesinlikle bekliyor çok kanama olmadıysa koprkma dedi ama içim rahat değil,bir orkid kadar geldi kanama şimdi arada kahverengi bulaşık bir şey geliyor.benim geçen ayda böyle oldu adetim çok geldi,sonrası kahverengi geldi hep korkarım menapoza giriyorum galiba. senin testininde sonuçları olumlu çıkar inşallah canım herşeyin hayırlısı hakkımızda.
bernaa aklım sendeydi bütün gün,ama bak güzel haberler vermişsin kanama kesildiyse dolu dolu bi yerleşme kanaması yaşadın demektir:) yarında güzel haberini bekliyoruz canım...

Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce banada rezevrin az dendi. fsh:8-9 civarlarında .. amh:0,88 çıkmıştı 1 yıl önce. Bir ara dhea kullandım aşırı tüylenme ve sinir yaptığı için bıraktım.3 yıllık evliyim ilk senemizde tüp tedaivisine girdik ama bir yumurtanın erken çatlaması sonucu tedavi iptal edildi tekrar denemedim.o sürectede solda4 sağda 1 yumurta görülmüştü.Streste çok etkilediği için bu sorunu çok irdeleyip üstüne gitmek istemedim kendi haline bıraktım.
zaten eşimdede varikosel vardı o ameliyat oldu 10 ay önce kendimle ilgilenemedim. son olarak şöyle bi problem yaşıyorum bu rezevrle ilgilimi bilemiyorum .Anlatayım, lütfen bir akıl verin

son 7-8 aydır erken adet görüyorum 17-19.gün gibi.(arda normal döngüm olan 25-26 olduğuda oldu)
Bu ayki dr kontrolümde adetin 4. günü fsh:2,67 e2:452 progesteron:1,47 olarak ölçüldü önceki aydan kalan büyük bir yumurta vardı ertesi gün yani adetin 5.günü çatlama oldu.Buna rağmen DR 5gün klomen kullanımı sonrası sadece progesteron vererek döngüyü uzatmaya çalışıyor ama bu genel sorun başka türlü tedavi edilemezmi?arkadan gelen 9 mm yumurta ise bir türlü büyümüyor sanırım oda sonraki ayı bekliyor.Son olarakta dr adetin 17.günü ise orgimetril yazdı.

Yani özetle benim bir yumurta önceki aydan kalıp adetin 5.yada 7. günü çatlayıp o ay ki döngü mü bozuyor.Bu 7-8 aydır var.Bu durumu yaşan ve nedeni yada çözümü bulan varmı?
canım yaa anlamadım ben yaşadığın durumu çok takip edemiyorum açıkçası bu yumurta çatlama vs olaylarını... inşallah tedavin başarılı olur sende bebeğine kavuşursun....

berna bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim ..devamı gelmeye lekenlenme tarzı kanama yerleşme ile ilgilidir inşallahhh...olumlu düşenelim olumlu olsunn

mantımm çok sık gelemiyorsunn biliyorumm aklım sendeee

dumann ne alemdesin? denemeye başladınız degilmi?

millstonee nerelerdesin?

picassoo seninle maceramız aynı yıllara dayanıyor .2008den berii mücadele içindeyim sayısızz kan testii muayene kontrolllerrrr...
heyecanını inan bende yaşıyorum ve heyecanlaa olumlu sonucu bekliyorum allahın izni ileee...

saydocan seninlede serüvenimiz çok benzer diliyorum son denemen olsunn ...

bende gelişmelerdee duphaston kullanırken adetin 25 .günü lekelenmelerim başladıı.normalde regli olup iğnelere başlayacaktım şimdi garip bi durumdayımm.adet mi oldumm ? cevabını bende bilmiyorum.bu ay uyguladığım soğan kürünün bir etkisimidir hiç bilemiyorum...yarın tüm cevapları alacagım...
allahım hepimizin yardımcısı olsunn

emeklerimizi karşılıksız bırakmasınnnnnnn...:18:
wannaaa canım yoksa sende demi bir yerleşme kanaması söz konusu??? yarın haber üstüne haber gelecek desene :) ben hala devam hamile kalabilmeyi bekliyorum cnm bu kez bekleticek galiba bebiş beni....

hoşgeldin milstoncuum valla yoklugunuz hissedliyor uzun süreli aralar vermeyinnn... ne güzel yaaa hepimiz bi tedavi sürecindeyiz sonunda patır patır dökülcek bebelerr:)

sonuçlarınızı merakla bekliyorum dualarım sizinle kızlar.allah hepinizin emeklerini boşa çıkarmasın.takip ediyorum benim çok zamanım olmuyor ama en ufak boşluğumda bakıyorum.herşeyin hayırlısı sonuç her ne olursa olsun hayırlısı olsun.ama inşallah şu an sonuç bekleyen kim varsa tanıdığım tanımadığım herkesin POZİTİF olsun.
aminnnnnn :)))

picasso nasılsın canım?????? heyecan doruktamıı:)

Back
X