Hamilelik ve yumurtalık rezervi

çok sevindim arkadaşım...rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin...onu dört gözle bekleyen ailesini üzmeden sağlıkla gelsin inşallah...
darısıda bana ve benim gibi bu güzel duyguyu yaşamak isteyen kader arkadaşlarımın başına inşallah....

duman tebrik ederim çokçokçokçokçok mutlu oldumm rabbim sağlıklı uzuuuuuuuuuun ömürlü evlat etsin inşaşşallaahhhhh:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ben geldim iyi haberlerle gelemedim galiba yumoşlar büyümedi... ama doktorum süper bir adam benden daha pozitif daha inançlı ve asla soyguncu değil..... 3 ay ilaçlarla deniycez olmazsa bir değişiklşik eylülde tüp bebek çalışmalarına yeniden başlıcaz... umarım bu sefer her şey yolunda gider...

duman tebrik ederim çokçokçokçokçok mutlu oldumm rabbim sağlıklı uzuuuuuuuuuun ömürlü evlat etsin inşaşşallaahhhhh:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

sen naptın canım ben olumsuz döndüm ama doktoruma göre daha çok umudumuz varr.. uamrım onun dediği gibidir...

ilknur levent şimdi okudum ve i nan üzüldüm...iyi bir doktor çok önemli sabırla mücadele etmek şart buarada destek ürünler kullan...
bende de durumlar şöle 2 tne gelişmiş yumurta var endo 8mm özellikle sordum.perşembe günü sabah opu var bu gece çatlatıyorum...şansımızz çok değil ama rabbim için zor imkansız yoktur.inşallah ol demiştir..inşallah vvakti gelmiştir arkadaşım...
dualarınıza ihtiyacım var...

slm arkadaşlar, bu sayfalarda çok gezmekle birlikte bu topiği yeni gördüm.Allah hepimizin gönlüne göre versin.dualarımızı kabul etsin, zor bi süreç ama her seferinde bi heyacan işte.bende 3 kere denedim.her seferinde 2-3 yumurta oluştu 1 tane transfer e kaldı.biran önce bu günlerin bir mazi olmasını istiyorum.sabrımında yorulduğunu hissediyorum artık

süpriz böyle olur işte )) hayırlısı olsun cnm rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri gösterir inş....

kızlar çoook teşekkür ederim... hepiniz dualarımdasınız en yakın zamanda hamile kalın diye... benim için asıl sıkıntı şimdi başlıyo biliyosunuz, acaba kaliteli yumurtamıydı acaba sağlıklı bi bebekmi olacak,kafamda biçok soru işareti var,inşallah bu kez bi mucize yaşarım suana kadar herşey güzel gitti allaha şükür... hadi yavaş yavaş artıyo hamiş sayımız sıra sizdee

tüm bu sabredişimizin karşılıgını eng üzel şekilde alıcaz canım er yada geç ona inan.... inşallah birdahaki sefere sende güzel haberler verirsin.

canım inşallah hayırlısıyla her şey gönlünüzce olsun .aklına kötü şeyler getirme...

Birkaç gündür nete giremiyordum bakıyim bizim kızlar napıyo dedim ve senin mesajını gördüm..
İnan tüm tüylerim diken diken gözümden yaşlar süzüldüü..Çok şükür Rabbimm elhamdulillah dedim.
Canım benim kızkardeşim gibi sevindim inannn..
İnş Rabbim bu mutluluğu yarım bıraktırmadan 9 ayın sonunda bebişini eline almanı nasib ederek tamamlatır..
Kapak olsun bu doktorlra buda..İşte canlı örneği sensinn..Düşük amh ile yeniden kendiliğinden hamile kaldın..Rabbimize sonsuzz hamddd..

Wannaaaaaacığımm demek opu günün bile geldi çattı.İnş Rabbim vaktini saatini bu sefer yazmıştır..Bu demende bebişlerine veya bebişine kavuşursun cnm..Gözüm kulağım sende olucak..

Hoşgelldin cnm..Arada dediğin gibi sabrımız tükeniyor gibi olması çok doğal ama hergün yeni bir umut değilmiii...

evet cnm hepinize bu konuda umut olmak istiyorum zaten, dr hamile kaldığımı duyunca çok sevindim bu senin için büyük başarı dedi, ama oluyo işte Allah büyüktür cnm inşallah sağlıklıda olur... Allah hepimize nasip etsin çok hakediyoruz biz sağlıklı bebişleri...

duman senin amh kaçtı ? geçen yıl bu aylarda bebeğini kaybetmişsin ama bak rabbim yine bu aylarda bebeğini verdi inşallah bu sefer bebeğin seni hiç bırakmaz...

duman senin amh kaçtı ? geçen yıl bu aylarda bebeğini kaybetmişsin ama bak rabbim yine bu aylarda bebeğini verdi inşallah bu sefer bebeğin seni hiç bırakmaz...
cnm amh 0.42 filandı..evet tam 25 inde kaybetmiştim ilk bebeğimi, nerdeyse aynı günlerde yeniden oldu...

cnm amh 0.42 filandı..evet tam 25 inde kaybetmiştim ilk bebeğimi, nerdeyse aynı günlerde yeniden oldu...

canım inan içime öyle bir doğuyorki anlatamam sen bu çocuğu sağ salim kucağına alacaksın..... 9 ay yaşadık elimizde şimdilik sadece şimdilik bir hamişimiz var hamilelerin duası kabul olurmuş dolayısıyla kendine tek minik mercimeğin için deil bizim içinde bak :)
lütfen korkuları endişelerini sil at mutluluğun tadını çıkart.... eşin ve seni çok büyük mutluluk bekliyor tüm kalbimle ben buna inanıyorum :)

canımsın yaa valla kalbiniz o kadar temizki ben inanıyorum güzel dileklerinizin gerçek olacağına..bu kez bende de bi huzur var ama korku sanırım hiç geçmicek

tatlım tek yumurtayla tedaviyee başlayıpta hamile olanlar oluyor 20 yumurtası olupta olmayanlar oluyor okadar iyi anladımi tamamen nasip kısmet işi inşallah rabbim hayırlısı ile bu seferkini son tedavin eder

buarada 8mm hoşuma gitti :) biliyorsun bu konuda muzdaribim transferde büyük ihtimal 9 olacak 10 da olabilir :)

canımsın yaa valla kalbiniz o kadar temizki ben inanıyorum güzel dileklerinizin gerçek olacağına..bu kez bende de bi huzur var ama korku sanırım hiç geçmicek

geçsin canım bak sonra pişman olursun bekle bekle hamile kaldım seni doğurdum ama bir hamileliğimi tadamadım dersin at gitsin korkularını :)

öyle bi mucizeye o kadar ihtiyacım varkiii inşallah bizede kısmet olur senin yaşadıgın güzellik...teşekkür ederiz desteğin için...
Daima desteğe hazırım..çünkü öyle zamanlar oldu ki kahroldum hamile kalan doğuran gelmez oluyorlardı..

Gerçek mucize inşallah sizlerinde haberini alacağız beraber Ahh bende çok üzülürdüm çünkü nutuk atan anneler bir gün bizler gibiydiler ama bir anda nasıl değişirler anlam veremezdim

duman geçmişi okumadan yazdım ne göreyim güzel bir haber çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..

benim hikayemde seninkiyle benziyor duman 0.4 amh ıle ılk korunmasız ilişkide hamile kaldım düştü düşükten sonra sadece 1 kere adet gördüm ve 2. ay tekrar hamile kaldım ve Allah'a şükür kızım 1 yaşında Allah sanada ve isteyen herkezede nasip etsin ben kendimi litaratürlük vaka sanmıştım ama bu şekilde çok vaka var doktorum söylemişti hatta menapoza giren hastasından spirali çıkarttıklarını ve 2 ay sonra kadının hamile kaldığını söylemişti. Allah'a bağlı bu işler yeterki istesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…