Hamilelik ve yumurtalık rezervi

merhabalar kızlar 2 günlük şehir dışı yapıp geldik bayada iyi geldi hoş doktorum ordada rahat bırakmadı sürekli aradı durdu toplantı yapmışlar yumurtalar kaliteliymiş fakat morfolojiden dolayı böyle sonuçlanmış

giz canım evet baştan beri inanmadım çünkü birşeyleri bilince insan kanmıyor ve doktorum gerçekci olmadığını düşünüyorum

1. tedaviye başlamadan önce eşimin tedavi gördüğünü benimde kontrollerimin yapılmasını istemiştim ısrarla başlayalım eşin sorun olmaz spermi var biz 1ml spermle sonuç alıyoruz hatta hiç sperm i olmayanlarda ımsı ile en iyisini buluyoruz şimdi başta bunlar söylenirken niye bulunmadı ve yumurtalarım tam büyümeden 9.gün ilaçları kesti çünkü 1gün daha vurulsaydım toplama pazara denk gelecekti....

2. si rahim kalınlığı hakikaten çok önemli kızlar muhakak dikat edin 9 10 11 en güzel değerler transfer ve ben doktoruma ısrarla sordum her sorduğumda 7 dedi en son transferden sonra odaya geldi sordum okadar hastanın kini nasıl aklında tutttuysa bir anda 8 dedi tabi bana inandırıcı gelmedi

embriyolarım fragmantasyonlu ve teki eşit hücrelerde olmadığı halde 1.kalite dedi yani birşeyleri bilmekde aslında bir bakıma iyi değil bilincede inanmıyorsun yani böyle bunlar bahanem nasip değilmiş demekten başka elimden birşey gelmiyor.....

birde

e senin kalınlığı iyi değilmi 4-5 arası olması iyi diye biliyorum, esrofemi benim kalın diye verdi ek ilaçlarla ama

esrofemi bana transferden sonra rahmi kalınlaştırsın diye verdi kalın diye verilmeside beni ayrı bir şaşırttı :)

ayrıca hepinize ilgi ve en güzel düşüncelerinizden dolayı ayrı ayrı çok teşekür ederim.....

iyiyim canım en azından cuma gününden çok daha iyiyim sizin yazılarınız dahada iyi etti sen nasılsın?.....

canımsın iyi olacağını biliyorum, Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermiyor, belkide biz bunları olgunlukla atlatabildiğimiz için yaşıyoruz,sabrımız artıyor hayata karşı inşallah daha da iyi olacaksın..
bende iyim işte son tatil saatlerim tv ye filan bakıyorum klasik ev modundayım

Meraba vannabemum, ya ben pek takip edemedim bu aralar,
Tup bebek için uğraşıyorum, cuma gunü yumurtalar toplanacak,
Bende menapur kullandım ama 300luk
İnsallah hayirlisiyla olur bebekler

mubecce ne oldu sonuç? bende menapur kullanıyorum 2 toz 1 suuuu:)kaç mg oluyo anlamadım 1 toz 75 mg degilmi?
ne aşamadasın ben bugun 6.iğnemi yaptım içerde neler oluyor hiç bilmiyorum...salı günü kontrol var..inşallahh yumurta ilaca cevap vermiştir büyümüştür yeterli sayıda vardır ve bebege dönüşür...:122:

picasso 2 gün bile olsa tatil iyi gelmiştir...

duman nasılsın?

yaa nerde bizim mantı kulaklarını mı çınlatsak...

6.günümdeyimm bana bi sakinlik geldi sormayınnn...yumurtaların büyüdüğüne dair bi işaret olurmu acep? keşke evde ultrasound cihazım olsaydı yaaa

[QUOTE=picassoo;2

esrofemi bana transferden sonra rahmi kalınlaştırsın diye verdi kalın diye verilmeside beni ayrı bir şaşırttı :)

esrofem normalde rahmi kalınlaştıryormuş bunu bende biliyorum ama estrofem+progestan verdi ikisi birbirini dengeliyormuş önce kalınlaşıp sonra progestanla inceliyormuş rahmin ihtiyacı olan hormonlar bunlar anlıcağın)
ayrıca adetle başlanılan iğnelerin ilk günü rahim kalınlığı 5in altında olmalıymış rahim gün geçtikçe yani adet kesildikten sonra iğnelerle ve yumurtlamayla kalınlaşıyormuş diye biliyorum yani dediğin gibi transferde kalın olmalı benim başlamadan rahim kalınlığı 6 olunca iyi olmuyormuş diye iptal oldu.

Son düzenleme:

Vannabe gözlerim doldu okurken,Canimmmm insallah senin ki cok güzel olur, bisuru kaliteli
Yumurtaların olur. İnsallaahhhhh
cuma gunü yumurtalarım toplandı, gerçi bı tane çıktı, cteside dollenmedigi haberi geldi
Kaliteli deilmis(( cok üzüldüm, ilk tup bebek denememdi.
Ama demekki kaliteli cikmicak yumurtalaarim.
Menapurdan, iki sıvı, dört tanede toz kullandım, yumurtalarım
Cok büyüdü sanırım bu yüzden, 6mm den 18 mm e kadar Büyüdü.
İste böylece tup bebek dosyasını şimdilik kapamış bulunuyorum.
Nolur seninki kaliteli çıksın noluuuurrrrrr

kızlar sonucum negatif lütfen tedavideki canım arkadaşlarım benim durumumdan etkilenmesin benimkinin vakti zamanı gelmemiş demekki hayırlısı buymuş....

Cok uzuldum picasso yaa
Ne kadar umitleniye insan di mi
Ama Vardır bunda bir hayır!!!
Vericek insallah Allah.
Dua ediyorum hep

canım ilki böyle oldu diye diğerleride böyle olacak düşünme her ayki yumurta ve herbir yumurta birbirinden bağımsızdır belliki bu denemende kaliteli olana denk gelmemişsin moralini yüksek tut lütfen bak ben 3. negatifimi cuma aldım ama halende pes etmiş deilim :)

Nasıl dusurucem Picasso bu fsh yi???
Kim bilir ne zaman düşer, bende tup bebgi nasıl denk getiririm.
Amaaaaaannnn
Bı iğne vuruldum, eğer döllenme olsaydı hamilelik testi gunün kadar o iğneyi vurulucaktimm, sadece bigun vuruldum ama hala yuruyemiyorum, nasıl bısi duşun artık.
Fsh için yada kalite için uyguladığın bısi var mı??
İnsallah senin 4. De tutacak
Ayy insallah.

inşallah canım....fsh için ben hayıt ve aslan pençesi içtim günlük bir fincan birde günde 1 adet dhea fsh en son 7 ye kada düşmüştü tedaviye başlayacağım ay bıraktım 11 oldu

kalitesi içinde arı sütü bal polen karışım felan iyi geliyormuş alerjik astımımdan dolayı yiyememiştim dene istersen bende marankiyi arayacağım bakalım o ne önerecek :)

mubeccee çok üzüldümm inan...elden birşey gelmiyor malesef
ama tecrübelerime ve tabi doktorların söylediklerine dayanarak şunu söylemeliyim;her yumurta ve sperm birbirinden farklıdır öyle olmasaydı zaten butün kardeşler birbirine benzerdi...benimde iptal edilen 1 tedavim veeeeee yumurta toplandıktan sonra döllenmeyen yumurtam var sakın hep böyle olcak diye düşünme.!!! EVET tabiki benide çok geriyor bu durum bi daha ki sefere aynı durumla karşılaşma ihtimalimiz var malesef...
bizim durumumuzdakii kadınlara yüksk doz uygulamak yumurta kalitesini bozuyor ...ilk deneme unutma...
deneye yanıla kavuşacagız yavrularımıza inşallahhh

picassoo mini tüp bebek konusunda gördüm seni bendeee düşünüyorum onu biraz araştıralım bakalım...

cansunidaa rahim nasıl kalınlaştırılır bu konuda bilgim var ama nasıl inceltilir???aklıma sadece soğan kürü geliyor mutlaka denemelisin

fıstığım sen tedavide deilmisin daha dur bakalım inşallah mini tüp bebeğe gerek bile kalmıyacak ama ben çok pis takmış durumdayım araştırma içerisindeyim :)

fıstığım sen tedavide deilmisin daha dur bakalım inşallah mini tüp bebeğe gerek bile kalmıyacak ama ben çok pis takmış durumdayım araştırma içerisindeyim :)

evet tedavideyim ama düşün yani ruh halimii bi sonraki aşamayı planlıyorum...
büyüdümü bu yumurtalar bilmiyorum 21 00 de bi iğne daha yapıp yarın kontrole gideceğim...bakalım içerde neler oluyor:))
hemennn l arginine, q 10 ,arı sütü,solgar female multuple başla...kocayıdaa ihmal etmee beslee bakalım...
bi yerden yakalıycaz bu bebişi:)) hep içimden '' Rabbim bizi YALNIZ başımıza bırakma sen varislerin en hayırlısısın '' diyorummm
Şu dünyada ki en son ve en büyük Projemm ANNE olmak....dualarımdaa özellikle rezerv sorunu yaşan kadınlar var yaşayan bilir hesabı

tek manyak ben deilmişim anlaşılan : sen yinede böyle şöyleri şimdiden düşünme canım aynısını bende yapmıştım lütfen sen yapma.....

ama şunuda itiraf edeyim çok hırslandım öyle kürler bulup yapacağım ki benim yumoşlar spermi kovalayacak artık

evet yalnız degilsin ...deneylerde bile hayvanları şartlayınca kapasitesinin üzerine çıkamıyorya..bizde negatif negatif göre göre pozitifi hayal edemez hale geldikk bu manyaklık ondandır dioruummm
hmm nasıl kürlermiş onlar bakıyımmm paylaş bakalım:))
bişi soracagım..iğnelei olurken kasıklarda özellikle sağda seyirme hissediyorum ve bunu yumurtaların büyüdüğüne yoruyorummm sende bunu hissettin mi?
ayrıca yoğun yumurtlama akıntısı başladı...bu iyi bir şeymi kötü birşeymi aradım taradım sonuca ulaşamadım..tecrübeler lütfen

arkadaşlarr duaya pozitif enerjinize ihtiyacım var....şimdiden korku sardı beni...yarın hayırlı haberle gelirim inşallahhh...
mantıı

arkadaşlar rezerv düşüklüğünde tüp bebekte uzun protokol tedavi gören varmı?2. tüp tedavimde doktor uzun prt. yapalım dedi kafam karıştı.

tatlım inan seni mutlu etmek adına söylemiyorum seyirme ve kasılardaki ağrı büyüdüğüne akıntının artması harika ben onu hep erken çatladı bitti gitti derdim oda e2 sevyenin yükselişinden nekadar ortarsa okadar olgun yumurtana işaret sewin ve lütfen benim tedavimle bağdaştırma bende rahim yeterli kalınlıkda deildi birde iyi sperm den gelmedi vallahi benide sewindirdin şimdi birde e2 ne baılıyormu en son kaçtaydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…