e senin kalınlığı iyi değilmi 4-5 arası olması iyi diye biliyorum, esrofemi benim kalın diye verdi ek ilaçlarla ama
picasso cnm hoşgeldin nslsn??
iyiyim canım en azından cuma gününden çok daha iyiyim sizin yazılarınız dahada iyi etti sen nasılsın?.....
Meraba vannabemum, ya ben pek takip edemedim bu aralar,
Tup bebek için uğraşıyorum, cuma gunü yumurtalar toplanacak,
Bende menapur kullandım ama 300luk
İnsallah hayirlisiyla olur bebekler
mubecce ne oldu sonuç? bende menapur kullanıyorum 2 toz 1 suuuu:)kaç mg oluyo anlamadım 1 toz 75 mg degilmi?
ne aşamadasın ben bugun 6.iğnemi yaptım içerde neler oluyor hiç bilmiyorum...salı günü kontrol var..inşallahh yumurta ilaca cevap vermiştir büyümüştür yeterli sayıda vardır ve bebege dönüşür...:122:
kızlar sonucum negatif lütfen tedavideki canım arkadaşlarım benim durumumdan etkilenmesin benimkinin vakti zamanı gelmemiş demekki hayırlısı buymuş....
Vannabe gözlerim doldu okurken,Canimmmm insallah senin ki cok güzel olur, bisuru kaliteli
Yumurtaların olur. İnsallaahhhhh
cuma gunü yumurtalarım toplandı, gerçi bı tane çıktı, cteside dollenmedigi haberi geldi
Kaliteli deilmis(( cok üzüldüm, ilk tup bebek denememdi.
Ama demekki kaliteli cikmicak yumurtalaarim.
Menapurdan, iki sıvı, dört tanede toz kullandım, yumurtalarım
Cok büyüdü sanırım bu yüzden, 6mm den 18 mm e kadar Büyüdü.
İste böylece tup bebek dosyasını şimdilik kapamış bulunuyorum.
Nolur seninki kaliteli çıksın noluuuurrrrrr
canım ilki böyle oldu diye diğerleride böyle olacak düşünme her ayki yumurta ve herbir yumurta birbirinden bağımsızdır belliki bu denemende kaliteli olana denk gelmemişsin moralini yüksek tut lütfen bak ben 3. negatifimi cuma aldım ama halende pes etmiş deilim :)
Nasıl dusurucem Picasso bu fsh yi???
Kim bilir ne zaman düşer, bende tup bebgi nasıl denk getiririm.
Amaaaaaannnn
Bı iğne vuruldum, eğer döllenme olsaydı hamilelik testi gunün kadar o iğneyi vurulucaktimm, sadece bigun vuruldum ama hala yuruyemiyorum, nasıl bısi duşun artık.
Fsh için yada kalite için uyguladığın bısi var mı??
İnsallah senin 4. De tutacak
Ayy insallah.
Vannabe gözlerim doldu okurken,Canimmmm insallah senin ki cok güzel olur, bisuru kaliteli
Yumurtaların olur. İnsallaahhhhh
cuma gunü yumurtalarım toplandı, gerçi bı tane çıktı, cteside dollenmedigi haberi geldi
Kaliteli deilmis(( cok üzüldüm, ilk tup bebek denememdi.
Ama demekki kaliteli cikmicak yumurtalaarim.
Menapurdan, iki sıvı, dört tanede toz kullandım, yumurtalarım
Cok büyüdü sanırım bu yüzden, 6mm den 18 mm e kadar Büyüdü.
İste böylece tup bebek dosyasını şimdilik kapamış bulunuyorum.
Nolur seninki kaliteli çıksın noluuuurrrrrr
inşallah canım....fsh için ben hayıt ve aslan pençesi içtim günlük bir fincan birde günde 1 adet dhea fsh en son 7 ye kada düşmüştü tedaviye başlayacağım ay bıraktım 11 oldu
kalitesi içinde arı sütü bal polen karışım felan iyi geliyormuş alerjik astımımdan dolayı yiyememiştim dene istersen bende marankiyi arayacağım bakalım o ne önerecek :)
mubeccee çok üzüldümm inan...elden birşey gelmiyor malesef
ama tecrübelerime ve tabi doktorların söylediklerine dayanarak şunu söylemeliyim;her yumurta ve sperm birbirinden farklıdır öyle olmasaydı zaten butün kardeşler birbirine benzerdi...benimde iptal edilen 1 tedavim veeeeee yumurta toplandıktan sonra döllenmeyen yumurtam var sakın hep böyle olcak diye düşünme.!!! EVET tabiki benide çok geriyor bu durum bi daha ki sefere aynı durumla karşılaşma ihtimalimiz var malesef...
bizim durumumuzdakii kadınlara yüksk doz uygulamak yumurta kalitesini bozuyor ...ilk deneme unutma...
deneye yanıla kavuşacagız yavrularımıza inşallahhh
picassoo mini tüp bebek konusunda gördüm seni bendeee düşünüyorum onu biraz araştıralım bakalım...
cansunidaa rahim nasıl kalınlaştırılır bu konuda bilgim var ama nasıl inceltilir???aklıma sadece soğan kürü geliyor mutlaka denemelisin
fıstığım sen tedavide deilmisin daha dur bakalım inşallah mini tüp bebeğe gerek bile kalmıyacak ama ben çok pis takmış durumdayım araştırma içerisindeyim :)
evet tedavideyim ama düşün yani ruh halimii bi sonraki aşamayı planlıyorum...
büyüdümü bu yumurtalar bilmiyorum 21 00 de bi iğne daha yapıp yarın kontrole gideceğim...bakalım içerde neler oluyor:))
hemennn l arginine, q 10 ,arı sütü,solgar female multuple başla...kocayıdaa ihmal etmee beslee bakalım...
bi yerden yakalıycaz bu bebişi:)) hep içimden '' Rabbim bizi YALNIZ başımıza bırakma sen varislerin en hayırlısısın '' diyorummm
Şu dünyada ki en son ve en büyük Projemm ANNE olmak....dualarımdaa özellikle rezerv sorunu yaşan kadınlar varyaşayan bilir hesabı
tek manyak ben deilmişim anlaşılan: sen yinede böyle şöyleri şimdiden düşünme canım aynısını bende yapmıştım lütfen sen yapma.....
ama şunuda itiraf edeyim çok hırslandım öyle kürler bulup yapacağım ki benim yumoşlar spermi kovalayacak artık
evet yalnız degilsin ...deneylerde bile hayvanları şartlayınca kapasitesinin üzerine çıkamıyorya..bizde negatif negatif göre göre pozitifi hayal edemez hale geldikk bu manyaklık ondandır dioruummm
hmm nasıl kürlermiş onlar bakıyımmm paylaş bakalım:))
bişi soracagım..iğnelei olurken kasıklarda özellikle sağda seyirme hissediyorum ve bunu yumurtaların büyüdüğüne yoruyorummm sende bunu hissettin mi?
ayrıca yoğun yumurtlama akıntısı başladı...bu iyi bir şeymi kötü birşeymi aradım taradım sonuca ulaşamadım..tecrübeler lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?