Merhaba Arkadaslar;
Daha once "yumurta rezervi az olup tup bebekte basarili olanlar" topiginde hikayemi anlatmistim. Belki oradan beni hatirlayanlar olabilir. Bu konunun ne kadar can sikici, depresif bir konu oldugunu biliyorum, ben de bizzat bu yollardan gectim, yakin zamanda tekrar yasayacagim ayni stresleri. Kendim de gecen yil durumu bana benzeyen arkadaslarin hikayelerini okur, onlardan destek alirdim, ben de cok kisaca buraya yazayim istedim.
Gecen yil Amh degerim 0,2 cikti. Fsh hic bakilmadi. Doktorum Amh'yi biliyoruz, adetin 3. Gubu folikul sayisini biliyoruz, gerisi hikaye, hic kafani takma bunlara dedi. 5 ayda 3 kez tup bebek denedik. 3.'de hamile kaldim. Su an bebegim 3,5 aylik. Doktoruma ve Allah'a defalarca sukretmeden gecirmedigim tek bir gunum bile yok. Sunun icin yaziyorum bunlari, evet amh onemli, ama tek kriter degil. İlk tup bebek denemesini yaptigim hiyar doktor, sizin icin yapilacak birsey yok, donor yumurta alin demisti, beni yikmisti. Halbuki Amh sadece rezerv miktarini gosteriyor, kaliteyi degil. Kalite de yukseltilebiliyor.
Bebek isteyen herkes icin hergun dua ediyorum, dilerim en kisa zamanda kucaginiz cifter cifter bebeklerle dolsun.