duman millstone ve tüm diğer arkadaşlar...wannabemumm nickli kişiyim fakat şifremi ıunuttum(yeni bi nick almak zorunda kaldımben aynı benim yani
![]()
hadi hayırlı olsun yeni nickin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duman millstone ve tüm diğer arkadaşlar...wannabemumm nickli kişiyim fakat şifremi ıunuttum(yeni bi nick almak zorunda kaldımben aynı benim yani
![]()
sağol güselimmm
şans getirir inşallah:) salı günündn beri bir harmanım bir hoşum...regli oldum malum her başarısızlık beni daha bi dibe vuruyo...
şimdi ebaydan siparişler verdim..birdaha ki round a hazırlanıyorummm
preseed
Larginine
acaba vitex de alsammı???Q 10 de almak şarttt
ayyyyy sen böyle anlatıyosun yaaaa kendimi yollara vurasımm kendim için bişiler alasım yeyip içesim geliyooooooalll valla ooohhh şifa olsun hemen bebek gelsin inş... bende korunmayı bırakıcam yaa keçi boynuzu aldım takır takır onu yiyoruz kocişle
nasıl da sertttt tahta yiyomuşum gibi yaaa, ama herşeye değer valaa....
dur artıkkkkk önce bi elindekiler bitsin amaaa:)) önemli olan ruh ama yaa hiç öyle çıtır filan diilim ruhum yaşlandı resmenyaaaa yerim seni çıtırımmmbu msj arasındaaa 2 tane daha sipariş verdim
biri beni durdursunnnn:44: evening prime rose bideee agnus castus sipariş verdim toplam 4 olduu
şimdi q10 kaldı bu msj arasındada onu şipariş etcemm...
keçiboynuzu şifa...bak ben onun keboy du adı tozunu buldum aktarlarda var keçiboynuzu pkmezi ile karıştırdım hergün sabah koçişe yediriyorummm...
kuşum biz senin gibi çıtır degilizzz çarpacak korkuyorum vallaaa![]()
dur artıkkkkk önce bi elindekiler bitsin amaaa:)) önemli olan ruh ama yaa hiç öyle çıtır filan diilim ruhum yaşlandı resmenkeçiboynuzu tozu kulağa daha hoş geliyo yarın bi sorayım,dişlerim ağrımaya başladı valla çok sert gittikçe de kuruyo
bunu kaynatsammı acaba yumuşarmıki???
valla içini rahat ettirecek herşeyi yap canımm, inşallah işe yararlar...kıızzz ben ankaralıyım teee istanbula gitmeyim şimdi burdaki aktarlara bi sorayımmne bulsam yiyip içesim varr:)) yaşlı falan degilsin önünde bana göree çoook uzun zaman var relax güselim
oyyy kıyamam keçiboynuzunu kuru kuru yemeee yasık sanaaa ve dişlerine
evet keçiboynuzu tozu var adı keboy ben antalyadan almıştım ama istanbuldada mesela osmanbeydeki zencefil aktarda vardır sanırım(emin degilim) yada mısır çarşısındaa
aynı türk kahvesi gibi toz kahvesini yapıyodum ama pek kolay olmuyodu bende karıştırdım keçiboynuzu özütüne...pekmez değilde özütünü aldım sorarsan yardımcı olurlar...buarada arı sütüne devam değil mi?ben birde polen alayım diyorummm
canımm valla ilk öğrendiğimdeki kadar şok içinde diilim artık rahatladım amh konusunda kafamda soru işareti çok çünkü, amh ı düşük olupta benim gibi kolay hamile kalan kimseye rastalamadım her topiği geziyorum, sanırım ben rezervin dolu olduğu bölümü keşfettim orayı kullanıyorumgünaydın arkadaşalar
duman özellikle sana sesleniyorum canım amh yı boşver takma kafana o nalet testi
evet kalitesiz olunca düşük oluyor
sen kan pıhtılaşması için çok pahalı demişsin kuzum ankarada olsan yardım cı olurduk burda zekai tahir burakda devlet karşılıyor 5 kuruş ödemiyorsun bende de çıktı allahtan yaptırmışım
tüp bebege başlayınca hemen ihneye başlıyorum tabi hamilelik boyuncada olacak hamile kalırsam mutlaka yaptır
valla içini rahat ettirecek herşeyi yap canımm, inşallah işe yararlar...kıızzz ben ankaralıyım teee istanbula gitmeyim şimdi burdaki aktarlara bi sorayımmarısütünü de aslında bırakmıştım elimdeki bitince 10-15 gün tekrar içsemmiki diyorum çok az kaldı korunmayı bırakmama adetim bugün bitti 1 hafta daha coraspirin kullanayım sonra bırakıcam çok heyecanlııııı:18::18:
canımm valla ilk öğrendiğimdeki kadar şok içinde diilim artık rahatladım amh konusunda kafamda soru işareti çok çünkü, amh ı düşük olupta benim gibi kolay hamile kalan kimseye rastalamadım her topiği geziyorum, sanırım ben rezervin dolu olduğu bölümü keşfettim orayı kullanıyorumbence sorun başka bişey ve pıhtılaşmada kullandığım iğnenin dozajı az olabilir gerçekten diğer dr larında dediği gibi.... pıhtılaşma var bende onu ilk kaybımdan sonra öğrendim son 2 de iğne kullandım 0.2 mg o da düşük bi dozmuş sonradan farkettik... ankaralıyım cnm bende,ama çalıştığım yer nedeniyle sadece özel hastanelere gidebiliyorum sigortamın geçtiği yerlere, medicana ya gittim en son orda fsh,e2,prolaktin vs bakılacaktı çok fazla para istediler ondan yaptırmadım... tobb etü ye gidip sadece fsh baktırdım etü deki dr um amh ve o nun yeterli olacağını söyledi... pıhtılaşma için suan coraspin kullanıyorum,hamile kalır kalmazda hemen hemotologa gidicem inşallah.... suan iyi bi hemotolog arayışındayım..ankarada varmı tanıdığın bildiğin?
neden özele gidiyorsun anlamadım ki zekai tahire gitsene her konuda süper ssk yokmu da
ben 0.4 mg kullanmıştım sakın corasprini kesme tatlım
amh 0.01 le hamile kalan var topikte dikkatine tatlım fsh e2 prolaktin kuzum ne kadar istediler
hemotolog tanıdıgım yok ama diger konularda ilaç konusunda yardım cı olurum bildigim yerler var
ben ankarada yenimahalledeyim
ssk yok bende cnm özel sigortalıyım, eşimin ssk sından yararlanmak istiyorum aslında bazı konularda üniversite hastanelerine vs gitmek için ama o da sigortam var diye olmuyo... 600 küsür tl istediler cnm bu tesler için, etü de sırf fsh a 130 tl filan ödedik.. coraspini hamile kalınca bırakıyoruz dimi?
yaaa tamda bunu merak diyordumm benden çok yaşıcann duman
coraspirin bende kullanmak istiyorum tüp bebk denediğimizde doktorum transferden sonra vermişti...şimdi de ne olur ne olmaz diye (kafama göre ama) kullanmak istiyorumm
bi zararı olmas degilmi?
hamilelikte bilem içiliyormuşşş....
kullanan kimler var acaba?
evet cnm çok para gerekçekten ama malesefki ben başkent übi.hastanesine gittim hani özel sigortayla yaptırayım taş çatlasın ne kadar tutar diye, 400 tl dediler... şimdi adetli diilim adetin 2 .günü yapılıyomuş sanırım ben korunmayı bırakıcam bu yaptırdıklarım yeter diyorum,eğer bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki aya yaptırabilirim aslında... demek sende bu ay bebiş denemesini yapacaksın Allah gönlümüze göre versin inşallah olur canım...allahım ya sen ne diyrosun şoktayım bu testleri ben geçene ssk lı yaptırdım özel ploki. 70 verdim ssk bagkur yoksa taş çatlasın 150 bulmaz eger istersen burda yaptırmak istersen sorayım burdaki özel yere özelden adresimi veririm istersen
valla şoktayım kuzum resmen para tuzagı yaradanım yardım etsin bizlere
benimde eşim bagkurlu allahtan yoksa zor kuzum ben 34 bitti 35 e girdim nisanda ikinci deneme var ayın 20 gibi
corasprini hamile kalınca bırakıyorsun pıhtılaşma ignesini 9 ay boyunca vurunuyorsun
canım coraspin çok zararlımı bilmiyorum ama pıhtılaşma yoksa kanın fazla sulu olması da allah korusun düşüğe neden olabiliyomuş...yaaa tamda bunu merak diyordumm benden çok yaşıcann duman
coraspirin bende kullanmak istiyorum tüp bebk denediğimizde doktorum transferden sonra vermişti...şimdi de ne olur ne olmaz diye (kafama göre ama) kullanmak istiyorumm
bi zararı olmas degilmi?
hamilelikte bilem içiliyormuşşş....
kullanan kimler var acaba?
Kızlar ümitsiz olmıycam diye kendime söz verdim ama malesef artık sözümü tutamıyorum.çaresizim sizden başka beni anlayan olmaz biliyosunuz çevreyi aileleri...allahtan eşim çok anlayışlı.ama bunaldım iyice insanı bile bile didikliyorlar yeter dedirtinceye kadar.bu konuda sizden başka kimseyle de konuşamıyorum.yumurta rezervim az fsh 11.tedaviler başarısız.işim stresli.5 yıldır yanıyoruz bebek diye ama yok yapmadığım hiçbişi kalmadı.kürler, tedaviler,koca karı ilaçları her ne varsa.kendimi tükettim artık.sizin desteğinize ihtiyacım var şu aralar.allahım artık gücüm kalmadı nolur hayırlı evlatlar nasip et bize.rabbim herkese versin.
Kızlar ümitsiz olmıycam diye kendime söz verdim ama malesef artık sözümü tutamıyorum.çaresizim sizden başka beni anlayan olmaz biliyosunuz çevreyi aileleri...allahtan eşim çok anlayışlı.ama bunaldım iyice insanı bile bile didikliyorlar yeter dedirtinceye kadar.bu konuda sizden başka kimseyle de konuşamıyorum.yumurta rezervim az fsh 11.tedaviler başarısız.işim stresli.5 yıldır yanıyoruz bebek diye ama yok yapmadığım hiçbişi kalmadı.kürler, tedaviler,koca karı ilaçları her ne varsa.kendimi tükettim artık.sizin desteğinize ihtiyacım var şu aralar.allahım artık gücüm kalmadı nolur hayırlı evlatlar nasip et bize.rabbim herkese versin.