bernacım dumanında sorduğu gibi kalp atışı için bekliyosun?kanama ile ilgili sorun yoksa çok şükür ne mutlu sana mutlu bi bekleyiş bu inşallahhh
kızlar,
benim tedavi sürecim başladııı.3tane sağda 1 tane solda folikül gözüküyordu tabi bunlardan kaçı tedaviye cevap verecek ?asıl mesele buu bu akşam 2 toz 1 su menapur başlıyorumm bakalımm...1 hafta sonra kontrol var verecek olan rabbim ol demişseee olacak biliyoruzz
dularınızı bende de esirgemeyin arkadaşlar bu gece kandil ben regliiyim ve namaz kılamayacagım...bol bol dua ediyorum hepimiz içinnn
ne kadar zor yıpratıcı bir süreçç bu rabbim mükafatımızı versin inşallahhh son tedavimizzz olsunnn
bugün yasin okuyacağım tek tek isminizi dualarıma ekliyeceğim kızlar şuan için gelen giden yok gibi inşallahda olmaz idrar testinde çıkmadı hoş şuan çıkmasıda erken zatende hayırlısı
birde bu yumurta döllenme olayına takılmayın her ayki yumurta birbirinden bağımsız farklı oluyor şansımıza kaliteli olduğu zamana denk gelirsek olay tamamdır inşallah tedavide olan fıstıkların öyledir.....