Hamilelik ve yumurtalık rezervi

canımsın yaa valla kalbiniz o kadar temizki ben inanıyorum güzel dileklerinizin gerçek olacağına..bu kez bende de bi huzur var ama korku sanırım hiç geçmicek:(

bu arada Duman o korku hiç bitmez canım ben 9 ay her an birşey olacak diye bekledim son haftalara kadar hazırlık bile yaptırmadım 4 ay kayınvalideme söylemedim hamile olduğumu. yani anlayacağın o korku endişe her hamilede olur birde bizim durumlarda daha fazla olması doğal bol bol dua et içini rahat tutmaya çalış

Birkaç gündür nete giremiyordum bakıyim bizim kızlar napıyo dedim ve senin mesajını gördüm..
İnan tüm tüylerim diken diken gözümden yaşlar süzüldüü..Çok şükür Rabbimm elhamdulillah dedim.
Canım benim kızkardeşim gibi sevindim inannn..
İnş Rabbim bu mutluluğu yarım bıraktırmadan 9 ayın sonunda bebişini eline almanı nasib ederek tamamlatır..
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Kapak olsun bu doktorlra buda..İşte canlı örneği sensinn..Düşük amh ile yeniden kendiliğinden hamile kaldın..Rabbimize sonsuzz hamddd..

Wannaaaaaacığımm demek opu günün bile geldi çattı.İnş Rabbim vaktini saatini bu sefer yazmıştır..Bu demende bebişlerine veya bebişine kavuşursun cnm..Gözüm kulağım sende olucak..

Hoşgelldin cnm..Arada dediğin gibi sabrımız tükeniyor gibi olması çok doğal ama hergün yeni bir umut değilmiii...

millstone geldi çattı valla sorma heyecan başladıı vakti saati gelmiş olsun inşallahh....göz yaşları dinsin evimiz çocuk sesleriyle dolsun inşallahhhh
tatlım tek yumurtayla tedaviyee başlayıpta hamile olanlar oluyor 20 yumurtası olupta olmayanlar oluyor okadar iyi anladımi tamamen nasip kısmet işi inşallah rabbim hayırlısı ile bu seferkini son tedavin eder

buarada 8mm hoşuma gitti :) biliyorsun bu konuda muzdaribim transferde büyük ihtimal 9 olacak 10 da olabilir :)
picassoo destegin için teşekkür ederimm evet bunu sık sık kendime hatırlatıp rahatlamaya çalışıyorum sonra tekrar 2 yumurta eyvahh diyorummm...böyle bir kısır döngü içindeyim... hayallerimde ikiz var düşün :))
8mm endo iyi dimi gerçektenn ...evet progesteron kullanacagım zaten o da kalınlaştırır...
allahımmm hepimizin yardımcısı olsun az evvel ovitrelle yi yaptımm geri sayım başladııı..rabbiim hepimizin yüzünü güldürsün evini çocuk sesleriyle doldursun..bizi evlatsız bırakmasınnn amin amin aminnn
Daima desteğe hazırım..çünkü öyle zamanlar oldu ki kahroldum hamile kalan doğuran gelmez oluyorlardı..

Gerçek mucize inşallah sizlerinde haberini alacağız beraber Ahh bende çok üzülürdüm çünkü nutuk atan anneler bir gün bizler gibiydiler ama bir anda nasıl değişirler anlam veremezdim

ceylann inşallah bi mucizeye doğru ilerliyorumdur..rabbimden umudumu kesmedimm ama tedirginim...
tamda söylediğin şeyi düşünüyorum hamile kalıveren anne olan yaşadıklarını unutuveriyor..başlıyor nutuga...
içindeyken döktükleri terlerii hemende unutuveriyolar...
sen unutmamaışşsınn ..insanın geçmişini unutmaması lazımmm.rabim evladına uzuuuuuuuuun saglıklı ömür nasip etsinnn....bizi bırakma destege umuda ihtiyacımız var

Son düzenleme:
aabbooooovvvv!!! yarabbimmm!!!! cok cok cok sevindim...dumaaaancigimmm yavruuummmm:49::49::49: senii kucaklıyorummm sıcacıkk... ohhh...cok cok tebrik ediyorummm.... allah tamamına erdirsin saglıkla mutlulukla kucagina al sev sev sev.... sevdiklerinle beraber hayırlarla büyüt inşallaaaaahhhh..... allah nazarlardan saklasın....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gari ben gelmeyeli buralara nolmuş yaaa.... hızlı hızlı okurken aklım cıktı...

wannacigim bir tanemmm...:54::54::54: öperim severim kıyamam ben sana... inşallah su gibi aksın gitsin... rahim kalınlıgı cok iyi. opu da bir guzel gecsin inşallahhh.... dumancigimizda bize moraller verdi süpriz yaptı... yarabbim sana da hayırlı sağlıklı hamilelik ve bebişler versin... dualarımdasın....

tedavi surecinde olan kuzular size de tez elden şifalar diliyorum.

piccassocugum seni tanıyalı çok olmadı ama dualarımdasın. rabbim yüreğini ferahlatacak hayırlı haberleri bilgileri versin. bizi doğru yoldan ayırmasın. yediğimiz içtiğimiz her şey toprak su güneş şifamız olsun. allah yardımcımız olsun...

kızlar benden de cok bi haber yok. dün gülenyüz gördüm ovu testinde. çalışmalar titizlikle yapıldı.:27: :27::27:
benim tedavi önümüzdeki ay kısmetse...

özledim ben sizi ya... :54::54::54:

Son düzenleme:
geçsin canım bak sonra pişman olursun bekle bekle hamile kaldım seni doğurdum ama bir hamileliğimi tadamadım dersin at gitsin korkularını :)
caım valla psikolojik elimde diilki bu:( sabah karın ağrısıyla uyandım mesela aklım çıktı bişeymi oluyo diye..çok zor yaaa...

cnm amh 0.42 filandı..evet tam 25 inde kaybetmiştim ilk bebeğimi, nerdeyse aynı günlerde yeniden oldu...

allah kucağınada almak nasip eder inşallahhhh süper bi haber
benimde 0,53 ve hiççç umudum yoktu demekki olabiliyooooo ayy çok sevindimmm :16::16:

millstone geldi çattı valla sorma heyecan başladıı vakti saati gelmiş olsun inşallahh....göz yaşları dinsin evimiz çocuk sesleriyle dolsun inşallahhhh

picassoo destegin için teşekkür ederimm evet bunu sık sık kendime hatırlatıp rahatlamaya çalışıyorum sonra tekrar 2 yumurta eyvahh diyorummm...böyle bir kısır döngü içindeyim... hayallerimde ikiz var düşün :))
8mm endo iyi dimi gerçektenn ...evet progesteron kullanacagım zaten o da kalınlaştırır...
allahımmm hepimizin yardımcısı olsun az evvel ovitrelle yi yaptımm geri sayım başladııı..rabbiim hepimizin yüzünü güldürsün evini çocuk sesleriyle doldursun..bizi evlatsız bırakmasınnn amin amin aminnn

ceylann inşallah bi mucizeye doğru ilerliyorumdur..rabbimden umudumu kesmedimm ama tedirginim...
tamda söylediğin şeyi düşünüyorum hamile kalıveren anne olan yaşadıklarını unutuveriyor..başlıyor nutuga...
içindeyken döktükleri terlerii hemende unutuveriyolar...
sen unutmamaışşsınn ..insanın geçmişini unutmaması lazımmm.rabim evladına uzuuuuuuuuun saglıklı ömür nasip etsinnn....bizi bırakma destege umuda ihtiyacımız var

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın arkadaşım tedavinden inşallah

aabbooooovvvv!!! yarabbimmm!!!! cok cok cok sevindim...dumaaaancigimmm yavruuummmm:49::49::49: senii kucaklıyorummm sıcacıkk... ohhh...cok cok tebrik ediyorummm.... allah tamamına erdirsin saglıkla mutlulukla kucagina al sev sev sev.... sevdiklerinle beraber hayırlarla büyüt inşallaaaaahhhh..... allah nazarlardan saklasın....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gari ben gelmeyeli buralara nolmuş yaaa.... hızlı hızlı okurken aklım cıktı...

wannacigim bir tanemmm...:54::54::54: öperim severim kıyamam ben sana... inşallah su gibi aksın gitsin... rahim kalınlıgı cok iyi. opu da bir guzel gecsin inşallahhh.... dumancigimizda bize moraller verdi süpriz yaptı... yarabbim sana da hayırlı sağlıklı hamilelik ve bebişler versin... dualarımdasın....

tedavi surecinde olan kuzular size de tez elden şifalar diliyorum.

piccassocugum seni tanıyalı çok olmadı ama dualarımdasın. rabbim yüreğini ferahlatacak hayırlı haberleri bilgileri versin. bizi doğru yoldan ayırmasın. yediğimiz içtiğimiz her şey toprak su güneş şifamız olsun. allah yardımcımız olsun...

kızlar benden de cok bi haber yok. dün gülenyüz gördüm ovu testinde. çalışmalar titizlikle yapıldı.:27: :27::27:
benim tedavi önümüzdeki ay kısmetse...

özledim ben sizi ya... :54::54::54:
canım manrım allah hepimize nasip etsin inş.sağlıkla bebişimizi kucagımıza almayı...

geçsin canım bak sonra pişman olursun bekle bekle hamile kaldım seni doğurdum ama bir hamileliğimi tadamadım dersin at gitsin korkularını :)

slm kızlar hergün has. valla halim kalmıyor bugünde sırf burası için geldim

benim cuma yumurta toplama var şimdilik 4 yumurta var bakalım hayırlısı pazar yada pazarteside eger döllenme olursa transfer

dumanım maşallah diyorum çok sevindim::52::52::52::52::52:

picasso sen neler yapıyorsun canım:3::3:

benim hikayemde seninkiyle benziyor duman 0.4 amh ıle ılk korunmasız ilişkide hamile kaldım düştü düşükten sonra sadece 1 kere adet gördüm ve 2. ay tekrar hamile kaldım ve Allah'a şükür kızım 1 yaşında Allah sanada ve isteyen herkezede nasip etsin ben kendimi litaratürlük vaka sanmıştım ama bu şekilde çok vaka var doktorum söylemişti hatta menapoza giren hastasından spirali çıkarttıklarını ve 2 ay sonra kadının hamile kaldığını söylemişti. Allah'a bağlı bu işler yeterki istesin

Sendende Allah razı olsun valla..
Düşük rezerv ile hamile kalıp bebeğini kucağına almışsın maşallah subhanallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
Bize yazıldığında ve okuduğumuzda hepimiz umutlanıyoruzz buna inanın..
Her zaman Yaradandan istiyoruz tabiiki ama ''gerçekler'' diye tabir edilen durumlarda sanki yok sayıyor doktorlar bizi,o yüzden siz gerçek örnek olarakk iyiki varsınızzz...

benim cuma yumurta toplama var şimdilik 4 yumurta var bakalım hayırlısı pazar yada pazarteside eger döllenme olursa transfer

Giz cnm benim sendende güzel haberler alıcaz inş..Cuma opun var demek..Hayırlısı ile o yumiler döllenip göbüşüne bebiş olsunlar inşşşşşşşşşşşşşşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım manrım allah hepimize nasip etsin inş.sağlıkla bebişimizi kucagımıza almayı...

dumancım uzun zamandır gırmıyodum.cooook sevındım.allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin.rabbim herseyi güzel eyler,korkularını bı kenara bırak yer gök dua ile çok çok dua et.hiç stres etme allahım 9 ayıda doldurur ınsallah.canım benım coook sevındım:)

seyhan çok teşekkür ederimm inşallah herşey yolundagiderr

mantıı inşallahhh bu son tedavidir allaha yalvarıyorummmm ..Rabbimmm ellerrimizi sana açtık boş çevirme,boynumuzu bükük bizi evlatsız bırakma diyorum....yarın saat 12 30 da opu var...rabbim 2 yumurtama can verirse kan verirsin inşallah..
ovu testlerine göre çalışma ile başaran çok kişi var inşşşallah bi süpriz yaşarız bu ayyy..dualarınızı esirgemeyin şimdi oturup tekrar el açacagım rabbime....

duman dua et arkadaşım inşallah topiğin devamını hep beraber yaşarız

berna aklımdaydın tamda çıkıyordum kii yakaladım seni....bendeki durumlaqrı okumuşsundur.inşallah hayırlı haberle geldin arkadaşımmm

berna aklımdaydın tamda çıkıyordum kii yakaladım seni....bendeki durumlaqrı okumuşsundur.inşallah hayırlı haberle geldin arkadaşımmm

keşke hayırlı haber olsaydı canımcım malsef o gelen kanamayla gitmiş ne var yok:43:.doktorda bayağı oyaladı beni ben yok biliyorum :20:düştü diyorum hayır bekleyelim diyor.biz doktordan daha bir doktor olduk valla.neysebu gün detaylı bir mıayeneden geçtim.rahimde 6mm miyom oluşmuş.sağ yumurtalıkta ufak bir kaç kist ve en şaşırtıcı olanda sol yumurtalıkta 21mm ve 20.45mm yumoş oluşmuş kendiliğinden tedavisiz.şaşırdım kaldım:27:.12 gün bugün o gelen kanamayı adet kanaması sayarsak.çalışmalara başla dedi gün aşırı çatlatma iğnesi filanda vurma dedi.döndük başa hadi bakalım:44:.zaten ne olduğunu anlayamadım bu ay keseyi gördüm dediğinde bile sevinemedim içten içten.inşallah sen hayırlı haberle gel.allahın mucizeleri bitmez,dualarımız kabul olucak mutlaka,rahat ol arkadaşım.DUMANCIM çok sevindim:46::46: canım benim rabbim tamamına erdirsin,sağlıkla taşı sağlıklı doğur inşallah.aklına kötü şeyler getirme sakın kov o kötü şeyleri.hiç bir şey olmasın.hepinize duacıyım kızlar,rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin.

keşke hayırlı haber olsaydı canımcım malsef o gelen kanamayla gitmiş ne var yok:43:.doktorda bayağı oyaladı beni ben yok biliyorum :20:düştü diyorum hayır bekleyelim diyor.biz doktordan daha bir doktor olduk valla.neysebu gün detaylı bir mıayeneden geçtim.rahimde 6mm miyom oluşmuş.sağ yumurtalıkta ufak bir kaç kist ve en şaşırtıcı olanda sol yumurtalıkta 21mm ve 20.45mm yumoş oluşmuş kendiliğinden tedavisiz.şaşırdım kaldım:27:.12 gün bugün o gelen kanamayı adet kanaması sayarsak.çalışmalara başla dedi gün aşırı çatlatma iğnesi filanda vurma dedi.döndük başa hadi bakalım:44:.zaten ne olduğunu anlayamadım bu ay keseyi gördüm dediğinde bile sevinemedim içten içten.inşallah sen hayırlı haberle gel.allahın mucizeleri bitmez,dualarımız kabul olucak mutlaka,rahat ol arkadaşım.DUMANCIM çok sevindim:46::46: canım benim rabbim tamamına erdirsin,sağlıkla taşı sağlıklı doğur inşallah.aklına kötü şeyler getirme sakın kov o kötü şeyleri.hiç bir şey olmasın.hepinize duacıyım kızlar,rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin.

canımsın evet doktordan daha çok bilgili oldukk sen teşhisi doğru koymuşsun bak üzüldüm ama bu aydan çok ümitliyim mm ler süper rabbim can versin yumurtalarına inşallah ikiz olsunnnnn:9::9::9:

arkadaşım İnşallah bu ay hayırlısıyla kendiliğinizden hamile kalırsınız.... Rabbim yardımcınız olsun...

selam kızlar:3::3: nasılsınız bakalım görüşmeyeli...ben giremiyodum bikaç gündür, bugün size güzel haberlerle geldim... ben 6 haftalık hamileyim...herşey kesinleşene kadar sölemek istemedim, malum hep bi hayal kırıklığı yaşadığım için... sizlerde burda bişey oldumu benim kadar üzülüyosunuz, o yüzden kalp atışını da duyana kadar kendim bile unuttum diyebilirim hamile oldugumu:)) dün akşam gittik çok şükür kalp atışını duyduk:nazar::nazar: suana kadar herşey yolunda gidiyo,dualarınıza ihtiyacımız var kızlar... inşallah bu kez çok umutluyum herşey güzel olacak...

Birsencim yeni girdim internete ve bu haberi okuyunca gözlerim doldu çok mutlu oldum canım benim:21:

seyhan çok teşekkür ederimm inşallah herşey yolundagiderr

mantıı inşallahhh bu son tedavidir allaha yalvarıyorummmm ..Rabbimmm ellerrimizi sana açtık boş çevirme,boynumuzu bükük bizi evlatsız bırakma diyorum....yarın saat 12 30 da opu var...rabbim 2 yumurtama can verirse kan verirsin inşallah..
ovu testlerine göre çalışma ile başaran çok kişi var inşşşallah bi süpriz yaşarız bu ayyy..dualarınızı esirgemeyin şimdi oturup tekrar el açacagım rabbime....

duman dua et arkadaşım inşallah topiğin devamını hep beraber yaşarız

Allahım hakkında hayırlısını versin canımmmm... herşey gönlünce olsun...

tam bizim giz nerelerde diyordum sen yazmışsın canım benim kafam iyice karıştı

şimcik hem sana hem ızlara anlatayım bugün doktorum aradı bende bundan sonraki tedavi nezaman diye sordum hani farklı bir önerisi varmı diye hemen başlayalım dedi :)) şaka gibi adetimin 4. günü bugün :)) neyse peki klasik aynımı dedim ewet dedi daha fazla doz uygulanacakmış 400 gonalf di sanırım bu sefer 500 600 felan olacak benim 400 az dozlada aynı şekilde folükülüm büyüyordu fazlası dahada kalitesini bozmazmı ?

yani kumar masasına oturacaksın ya kazanacaksın ya kaybedeceksin tamam tedbiri bizden takdiri allahtan fakat belliki bu tedavi bana uymuyor 3 olmuş farklı birşey olamazmı haksızmıyım kızlar madem morfoloji sorun hani erkek faktörüne yoğunlaşmak gibi

neyse bende embriyo biriktirmek istiyorum dedim o sana uygun değil bir veya 2 yumurtası olan hastalar için eee benimde aman aman olmuyor zaten.....ve ilaçsız veya çok az ilaçla kaliteli oluyormuş dedim destekledi cumartesi gel başlayalım dedi sizce ne yapayım kafama göre doktor arayışına girip bu süre içerisinde dinleneyimmi hakikaten psikolojik olarakda aslında hazır değilim yoksa hemen tekrar bu doktorumla dewammı edeyim bu rezerve hemen bitmez herhalde benim yerimde olsaydınız ne yapardız?

tam bizim giz nerelerde diyordum sen yazmışsın canım benim kafam iyice karıştı

şimcik hem sana hem ızlara anlatayım bugün doktorum aradı bende bundan sonraki tedavi nezaman diye sordum hani farklı bir önerisi varmı diye hemen başlayalım dedi :)) şaka gibi adetimin 4. günü bugün :)) neyse peki klasik aynımı dedim ewet dedi daha fazla doz uygulanacakmış 400 gonalf di sanırım bu sefer 500 600 felan olacak benim 400 az dozlada aynı şekilde folükülüm büyüyordu fazlası dahada kalitesini bozmazmı ?

yani kumar masasına oturacaksın ya kazanacaksın ya kaybedeceksin tamam tedbiri bizden takdiri allahtan fakat belliki bu tedavi bana uymuyor 3 olmuş farklı birşey olamazmı haksızmıyım kızlar madem morfoloji sorun hani erkek faktörüne yoğunlaşmak gibi

neyse bende embriyo biriktirmek istiyorum dedim o sana uygun değil bir veya 2 yumurtası olan hastalar için eee benimde aman aman olmuyor zaten.....ve ilaçsız veya çok az ilaçla kaliteli oluyormuş dedim destekledi cumartesi gel başlayalım dedi sizce ne yapayım kafama göre doktor arayışına girip bu süre içerisinde dinleneyimmi hakikaten psikolojik olarakda aslında hazır değilim yoksa hemen tekrar bu doktorumla dewammı edeyim bu rezerve hemen bitmez herhalde benim yerimde olsaydınız ne yapardız?

slm canım valla bana sorarsan bekle 2 veya 3 ay dinlenme süresi var

canım gonal sana az cevap veriyor ve bana da tabiki benimkini anlatayım

ilk 3 gün göbek 225 gonal kalça 3 doz 2 su menegon kol saba akşam 10

4 gün baktılarki yavaş göbegi kestiler tedavi sonuna kadar 6 doz 2 su menegon çünkü menegon daha etkili araştır

sen zaten ücretli olcak aklında kalmıştı zekai tahir gel istersen orda dene eger benim olumsuz olursa inş. olmaz ikincide orda yapt. çok memnunum

Back
X