cnm 3 ay boyunca ağzıma et-tavuk-balık koymadım, süt içmedim, yoğurdum ve peynirim light ve belli bi miktarda oldu. yumurta ise köyden siparişle getirttim. yemle değil, etraftan otla mısırla beslenen tavuk yumurtası yedim. yemediklerime bağlı olarak da hiç bişekilde bisküvi, kraker, çikolata yani aklına bu türde ne gliyosa hiç birini yemedim:/ kola, meyve suyu(doğal sıkılmış hariç) içmedim. sebze yedim bol bol ve pilav ile baklagiller... makarna da yok!!! günde 3,5 lt su içip, en az 3 km yol yürüdüm. ayrıca günde 3defa hayıt-cinaperçemi-melisa-yeşilçay-aslanpençesinden oluşan karışık bitki çayını demleyp içtim. ve sabahları aç karnına arısütü-bal karısımı yedim 1 çay kaşığı. bunların haricinde de meyve ve kuruyemiş yedim. bi önceki gittiğimde vücudumdakı yağ oranı %12 ye dustuğunden tedavıye baslamama izin vermedi. vücudun artık çok hızlı yakıyo dedi. en son gittiğimde ise %17 küsür olmustu. bol bol fndık-ceviz-badem ye ve hareketlerini ksııtla dedi. şu yiyip içip yatıyorum... yeme düzenim hala böyle devam ediyo elimde olmadan 6 kilo verdim ama çoğu yağdan gittiği için sıkıntı oldu işte, gerçi şu an kilo aldım 3 kilo kadar (51'den 45 e düştüm) bunların yanında ise günde yaklaşık 15 tane falan ilaç içtim ilk zamanlarda sona doğru azaldı.
günde 3 tane 1200mg omega-3, 2 tane ginseng,1 tane b-12- 2 tane dna yapılandırıcı hap, 2 tane ekinezya hapı, 1 folik asit, bir ara günde 2 tane femera içtim yaklaşık 1 ay, günde 4 tane dhea, 2 tane agnucaston diye ne için kullandığımı unuttuğum bi hap, 1 tane antidepresan...... anlayacağın ilaç ilaç ilaççç:// he bi de şimdi günde 4 defa 5cc endorfin yükseltici sıvı içiyorum suyuma enjektörle ilave edip... yarından sonra 10cc olucak, hamileleik olursa da 10 günde bir 5cc artıcakmış....
anlattığım akrabam da aynı şekilde kullanmış ve dediğim gibi hamile hem de ikizlere... bakalım aylardır uğraşımın sonucu bende ne olucak??? çok meraklı heyecanlı bi de korkuluyum... diyetisyen şu an olmaması için bi sebep yok dedi, kendi dr um ise en son muayenemde bizim senle yumurta sayısı konusunda değill kalitesi konusunda sıkınıtmız vardı dedi, yapılan diyetin de etkili olup olmadığını ancak yumurta toplama işlemiden sonra anlıycaz dedi... o andan sonra da korkularım tavan yaptıı.. duaa ediyorum sürekliii