Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Kızlar ben dün gürgan a gittim, pek iç açıcı konuşmadı malesef.rezervlerin çok zayıflamış.nedir ne değildir takip edip ona göre karar vermek lazım dedi.kısmet herşeyden önce dedi.bildik şeyler yani.iyi bişey söyleseler şaıracam zaten.dhea yı bıraktırdı.folık ve gnc nin
evening diye bir destek vitamini var onla colostrum verdi.bağışıklık toparlayıcı.bukadar ben yine kollarımı bağlayıp oturdum ve çıktım eve gittim yani anlayacağızınız kızlar.

Semramus bende aynı dr gidiyoum evening devamı nedir anlamadım canım.

semramus hangi dr iyi konuşuyorki kader kısmet diyorum artk ben şaşırdım kaldım azalıyor rezer benimde of ki of

dumanım hemen suyunu degiştir kuzum o da malesef içerisnde bakteri bulunan damacanalardan dedigim suları ya
istersen internetten bak tatlım

hayat su en igrenç su bu arada erikli nestle bunlardada bakteri çıktı ona göre

selam kızlarrrr:3: nslsınız bugün??? ben bikaç gündür cırcırdım çok halszilik vardı üzerimde bugün düzeldim çok şükür. çok şikayetçiyim ben yaaaaaa:43:

duman canım geçmiş olsun.dikkat et kendine bebişine iyi bakkkk:)bende hayat su kullanıyodum.bırakcam artık baksana en kötü sulardanmış...

Uzunca bir süredir yoktum gecmisi hizlica bı okudum gözden kaçan bir seyler olmaz umarım....
Beni merak eden can dostlarım Millstone ( topigin çıtir cadısı ) duman ( pitircigin anası) ilknurleventim (meslektaşım ) ........ve tum dostlarım hepinizi cok seviyorum...
Bende verilecek haber yok :( hersey aynı ayarda gidiyor.agustos icin bı tedavi planlıyordum ki dr izine ayrılmış bende kasmamaya karar verdim ee zaten Ramazan ....beklemek ,dua etmek,isyan etmemek icin elimden geleni fazlasıyla yapıyorum...
Duman 17 haftalik olmuş pitircik:nazar: uzuuuuun sağlıklı ömrü olsun
Millstone nasil gidiyor dershane ? Sınav ne zamandı ? Su senin acu Ayten hanım mı ? Sanırım bende başlayacağım Eylül sonu...
Berna canım bildigimiz 33 mm lik kıstın olmuş ...başka bir doktora gitmeni öneririm...ha bir de bu test adetin 2 3 .gunumu yapıldı ? Önemli bı ayrıntı !
İlknurleventim seneki o yalnızlık duygusunu dibine kadar yasıyorum İnan...belki de o yüzden kendime cok yakın hissediyorum..bı kızkardeşim olsaydı bari diye ağladığım cok olmuştur.belkide Rabbim bize birer kız evlat verirde...dert ortağımız olurlar ne dersin :34:
Giz nasilsin ? Su konusunda saka nin üstüne su tanımam ...ph degeri yüksek...bizim ıcin ph degerinin yuksekligi önemli kızlar...
Semramus evening prime rose bende kullanıyorum...fakat 1. 14. Günler arasında günde3000 mg ovulasyondan sonra içmiyorum..ya sana doktor nasil önerdi ?Ovulasyondan sonra içilmemizi gerektiğini bir cok sitede okudum...eminim !
Picasso nerelerde ?
Mantı zor bir donem yaşıyor...umarım simdi daha iyidir...Dualarimdasin Mantı ...

Son düzenleme:
Kızlar ben dün gürgan a gittim, pek iç açıcı konuşmadı malesef.rezervlerin çok zayıflamış.nedir ne değildir takip edip ona göre karar vermek lazım dedi.kısmet herşeyden önce dedi.bildik şeyler yani.iyi bişey söyleseler şaıracam zaten.dhea yı bıraktırdı.folık ve gnc nin
evening diye bir destek vitamini var onla colostrum verdi.bağışıklık toparlayıcı.bukadar ben yine kollarımı bağlayıp oturdum ve çıktım eve gittim yani anlayacağızınız kızlar.

semramus canım.bende geçen sene timur hocanın hastasıydım.adı geçince eşim birazcık sinirleniyo nedense:)gncnin haplarından banada aldırmıştı.üüzm çekirdeği olanından.kendide diğer bayan hocada ilgileniyolar ama işte bizim sansımızmı diyim,bu değerlerle pekte ümitli olmuyolar.ama biz Allaha sığınıp ümidimizi yitirmeyecegizz....

arkadaşlar banada bi el atıverin.fsh 5.98 -e2 229 çıktı.adetimin 12.gününde 33mm folikül oluşmuş.doktorum ooo çok güzel büyümüş gün aşırı ilişki yapın dedi,ama dedim bu kadar büyük folikül olurmu olur olur dedi.e2 çok yüksek dedim oda düşük bile 2bin 3binlerde olması iyi bizim dedi.allah allah bu adam kafamı buluyor benle nedir bu durum bi anlayan bi varsa yardımcı olun lütfen.DUMANIM ,ne çabuk 17 hafta oldun inşallah göz açıp kapayana dek sağsalim tamamla kucağına al bebişini.cırcır için salgın var sanırım sulardan olabilr bende oldum hemde sancılı nefesim kesildi vallahi.çok şükür iyiyim şimdi.kendine dikkat et canım.

adetin 12.gününde 33 mm baya büyük yuminn.....benim başımada şu gelmişti adetin kaçıncı günüydü hatırlamıyorum ama yumurtam 26mm olunca doktor kist oluşmuş,dogum kontrol hapıyla attırmalıyız demişti.....Allahım dosdogru bi doktora denk getirsin bizleriii....

Gecmisi ara ara okudugum icin atladigim seyler illaki olacaktır ...şimdiden affola
Gayem07 seni unuturmuyum...pozitif sabırlı arkadasim nasilsin?Sana soz ettigim linkleri yollamismiydim...araya zaman girdi unuttum simdi..?.? Bahsettigim ürünleri kullaniyormusun ?

Son düzenleme:
kızlarrr yarın benim için büyük bi gün....dumancım senin önerdiğin doktora gidip görüşmem olcak......eğer doktor tamam derse tedaviye onda devam etcemmm...ne olur dua edinde doktor benden ümitli olsunnn....yarın gelişmeleri yazarımm...hepimizin Allahım yar ve yardımcısı olsun...

Bernacım bu dr seninle kafa buluyor gibi bence başka bir dr daha görün sanki bu kist gibi duruyor E2 50 nin altı olması gerekiyor.

sağol canım ya banada öyle geldi zatenbu doktorlarda hepsi birbirinden farklı,bide böyle salak yerine koymuyorlarmı allah nasıl biliyorsa öyle yapsın böylelerini.başka doktor arayayım ben.bu e2 yi düşürmek için ne yapmak lazım acaba?

arkadaşlar banada bi el atıverin.fsh 5.98 -e2 229 çıktı.adetimin 12.gününde 33mm folikül oluşmuş.doktorum ooo çok güzel büyümüş gün aşırı ilişki yapın dedi,ama dedim bu kadar büyük folikül olurmu olur olur dedi.e2 çok yüksek dedim oda düşük bile 2bin 3binlerde olması iyi bizim dedi.allah allah bu adam kafamı buluyor benle nedir bu durum bi anlayan bi varsa yardımcı olun lütfen.DUMANIM ,ne çabuk 17 hafta oldun inşallah göz açıp kapayana dek sağsalim tamamla kucağına al bebişini.cırcır için salgın var sanırım sulardan olabilr bende oldum hemde sancılı nefesim kesildi vallahi.çok şükür iyiyim şimdi.kendine dikkat et canım.

Tatlım daktırını acil değiştirr..Kafa ki ne kafaa..Bu neyin kafası demeden geçemicemm..33mm lik yumurta olmazz o kist olmuştur ancak..Çatlamamış geçen aydan kalmıştır büyük ihtimalle..Ama bardağın dolu tarafından bakalım gene:)) en azından yumin var ve büyümüş kendiliğinden..Ama geçen aydan ama bu aydan..Daha ince eleyip sık dokuyacak bir doktor ile bence yola devam etmelisin..Vee gelsinn meleğinn sonunda diyorumm..

Uzunca bir süredir yoktum gecmisi hizlica bı okudum gözden kaçan bir seyler olmaz umarım....
Beni merak eden can dostlarım Millstone ( topigin çıtir cadısı ) duman ( pitircigin anası) ilknurleventim (meslektaşım ) ........ve tum dostlarım hepinizi cok seviyorum...
Bende verilecek haber yok :( hersey aynı ayarda gidiyor.agustos icin bı tedavi planlıyordum ki dr izine ayrılmış bende kasmamaya karar verdim ee zaten Ramazan ....beklemek ,dua etmek,isyan etmemek icin elimden geleni fazlasıyla yapıyorum...
Millstone nasil gidiyor dershane ? Sınav ne zamandı ? Su senin acu Ayten hanım mı ? Sanırım bende başlayacağım Eylül sonu...
Berna canım bildigimiz 33 mm lik kıstın olmuş ...başka bir doktora gitmeni öneririm...ha bir de bu test adetin 2 3 .gunumu yapıldı ? Önemli bı ayrıntı !
İlknurleventim seneki o yalnızlık duygusunu dibine kadar yasıyorum İnan...belki de o yüzden kendime cok yakın hissediyorum..bı kızkardeşim olsaydı bari diye ağladığım cok olmuştur.belkide Rabbim bize birer kız evlat verirde...dert ortağımız olurlar ne dersin :34:
Giz nasilsin ? Su konusunda saka nin üstüne su tanımam ...ph degeri yüksek...bizim ıcin ph degerinin yuksekligi önemli kızlar...
Semramus evening prime rose bende kullanıyorum...fakat 1. 14. Günler arasında günde3000 mg ovulasyondan sonra içmiyorum..ya sana doktor nasil önerdi ?Ovulasyondan sonra içilmemizi gerektiğini bir cok sitede okudum...eminim !
Picasso nerelerde ?
Mantı zor bir donem yaşıyor...umarım simdi daha iyidir...Dualarimdasin Mantı ...

Anammmm wannaammm gellmişş hoşgelmiş..
Bitanem çok ösledim ben seni nerelerdeydin yahuu..
Aynen özet geçtiğin gibi bizde da durumlar aynı..
Mantının neyi varr hayrola merka ettim..Eşi ile falan mı ilgili yoksa başka sağlık problemlerimi var..Rabbim yardımcısı olsun..
Sınav eylülde cnm..Çalışmaya çalışıyorum işte:)) İnş Rabbim memır olmayı sonradan kocaman göbüşlü olmayı nasib eder banada..

kızlarrr yarın benim için büyük bi gün....dumancım senin önerdiğin doktora gidip görüşmem olcak......eğer doktor tamam derse tedaviye onda devam etcemmm...ne olur dua edinde doktor benden ümitli olsunnn....yarın gelişmeleri yazarımm...hepimizin Allahım yar ve yardımcısı olsun...

Canımm sarı şekerim benimmm inşş çok iyi gelsin bu daktır sana..
yarın hayırlı haberlerini okumak için girerim mutlaka..Olmadı yazışırız özelden olarmı..
Çook öpt senide eğer daktır sinirlerini bozmaya başlarsa La havle çek derin nefes al ve Herşeyden üst bir güce inandığımızı ve O isterse olacağını hatırlat kendine olurmu..

Picasso nerelerde ?

canımm seni görmek ne kadar güsell oldu meslektaşımm.. sohbetini desteğini özlemiştim canım... artık okullarda açılcak ben öğrencilerimi dehşet özledim... ama bu arada ramazandan hemen sonra ayın 25i gibi tüp bebiş denemenin 2.si başlıck heyecanlıyım soğan suyu içiyorum hayıt içiyorum arada aslan pençesi civan perçemi sabah aç karnına arısütü bal polen karışımı ,yatmadan multivitamin omega... bol uyku spor.. incirrr:(( ki tiksindim incirdennn:(((
ne dersin bunca çabadan sonra ben o fshın tırmanışına dur dermiyim ki okumuşsan eğer onca çabaya her ay tırmandı bakalam bu ay ne yapıcaz..
kız evlat konusunda hem fikirim.. o gelsin bana annemm desin.. daha ne isterim..kız evlat hayalim benim.. uzun uzun saçlar iri gösler.. minicik etekler... sırlar..ilk aşk.. olmamış kızımı çok özlüyorum.. rabbim hayırlısını versin ve bu yalnızlığımızı evlatlarımızla şenlendirsin....Allah herkesin gönlündekini versin... sen de iyi ol ve bizi yalnız bırakma olur mu???
hoşgeldin..iyi ki geldinn...

semramus canım.bende geçen sene timur hocanın hastasıydım.adı geçince eşim birazcık sinirleniyo nedense:)gncnin haplarından banada aldırmıştı.üüzm çekirdeği olanından.kendide diğer bayan hocada ilgileniyolar ama işte bizim sansımızmı diyim,bu değerlerle pekte ümitli olmuyolar.ama biz Allaha sığınıp ümidimizi yitirmeyecegizz....

canımm neler yapıyorsunnn??

kızlar ya bana şu soğan kürü ile incire nasıl başlıcam bi anlatsanıza.5 -6 gün sonra adat olacağım.

canım,adet döneminde başlamıyorsun bu küre.Bu kür aslında istediğin zaman başlayabileceğin bir kür ama eğer gercek etkisini görmek istiyorsan ve maxımum fayda sağlamasını istiyorsan,en erken adetin bittikten 7 gun sonra baslayacaksın.mesela haziran 1inde adetin basladı,6sında bitti.ayın 13ünde baslayacaksın bu küre.Gunde 2 kere içilecek ve bu sekilde 15 gun devam edecksin.15 gun sonra bırakacaksın.zaten bıraktığında adetine yakın olmuş oluyosun.sonra adetini gecirip bu sefer diğer adetine 10 gun kala baslayacaksın ve 7 gun içeceksin.

incir kürü ise istediğin zaman baslanan bir kur 21 gun uygulanıyor.ara verip tekrar yapılıyor.Fakat hem soğan kürü hem incir aynı anda yapılamıyor.Önce soğan kürüyle temizleniyor,sonrada incir yumurtayı geliştiriyor.

Polikistik overe karşı SOĞAN
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

Back
X