Hamilelik ve yumurtalık rezervi

daha çok yeni duman doktor ikiz olabilir dedi. 3 eylülde öğreneceğim kısmetse tek mi çiftmi olduğunu. olsun ben 1 taneye de razıyım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
sen de inşallah sağlıkla alırsın kızını kucağına. birde kardeş getirirsin inşallah

canimm Allahin izniyle saglikla sihhatle dogsunlar...hayirli evlatlar olsunlar....aminnn aminn Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin...dumancigimda hayirlisiyla dogursun mercimegini...topigimizin gulunuuu:)))

daha çok yeni duman doktor ikiz olabilir dedi. 3 eylülde öğreneceğim kısmetse tek mi çiftmi olduğunu. olsun ben 1 taneye de razıyım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
sen de inşallah sağlıkla alırsın kızını kucağına. birde kardeş getirirsin inşallah
sağlıklı olsunda önemli değil gerçekten ama ikizde süper olur valla:) hadi hayırlısı cnm çok sevindim senin adına.teker teker herkesden alırız bu haberi inş..

canimm Allahin izniyle saglikla sihhatle dogsunlar...hayirli evlatlar olsunlar....aminnn aminn Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin...dumancigimda hayirlisiyla dogursun mercimegini...topigimizin gulunuuu:)))
aminnn:) mercimeğimin bu topikten birsürü arkadaşı olur inşallahhhh

kızlar, wannacığım, pıtıcığın annesi duman ve millstone,
abim vefat etti. uzun zamandır hastaneydi. kalp rahatsızlığı vardı. çok üzgünüm. yüce rabbimden yardım istiyorum. dayanması çok zor. hala inanamıyorum, 1 ay geçti bile. zaman nasıl geçiyor böyle anlamıyorum. çok bişi yazamıyorum. duygularımı ifade edemiyorum. sadece abim degil hastanede neler yaşanıyor neler oluyor bahsetsem enerjiniz tükenir. içim onlarla dolu olduğundan yazmak istemiyorum.
wanna'dan Allah bin kere razı olsun. yanlız bırakmadı. beni sizlere hatırlattı. gönlünden geçenleri en hayırlı şekilde tez zamanda yüce rabbim versin.
sizdeki gelişmeleri de hızlıca okudum. dumancığım hamileliğinde ilerlemiş. inşallah da güle oynaya sağlıkla doğursun... millstoneda olumlu gelişmeler var. içim ferahlıyor böyle oldukça... göz yaşlarımı tutamıyorum. kusura bakmayın.
hepinize rabbim sağlık sıhhat versin.
özlemişim sizleri...

canım Allah rahmet eylesin cennet mekanı olsun abinin inşallah. sana ve ailene de sabırlar versin :14:

Kızlarrr bu arada ben bu ayda elhamdulillah kendiliğimden regl oldum ilaçsız yani..Biraz erken ama daktırımı aradım bu ay yumim erken büyüyüp erken çatladığından süpriz değil dedi.Kafan rahat tatiline çık bayram dönüşü görüşürüz dedii..
Bu ayda hamiş değilim ama en azından mucizevi şekilde regl oldumm buda yetti yani anlayacağınız..
Hani şu bana atıp tutan doktorlara tekrar gidip gözlerine sokasım geliyor... ne olduu Yaradann böyle uygun görünce böyle yaşıyoruz demekkii demek istiyorumm..
gelicek bebişlerimiz inş benim inancım tamm..
Dünde inanın isimlerini bildiklerimin isimleri ilee bilmediklerime nikleri ile dualarımı yaptım..rabbim kabul buyura..

çok sevindim millstone. doktorların, tıbbın bilgisi de bir yere kadar. duaların gücü ve Rabbimin sayesinde olmayacak iş var mı ki? inşallah burda hamile haberini de alırız da mucizeler devam eder.

[ı]arkadaşlar bu gün pek ugrayamadım yarın cuma inşallah güzel olumlu gelişme haberleri alırız bende inşallah yarından itibaren çörekotu bal tarçın deneyecem rabbim yar ve yardımcımız olsun aminn:26::26:[/ı]

[ı]arkadaşlar bu gün pek ugrayamadım yarın cuma inşallah güzel olumlu gelişme haberleri alırız bende inşallah yarından itibaren çörekotu bal tarçın deneyecem rabbim yar ve yardımcımız olsun aminn:26::26:[/ı]

cnm ben bu karışımı uyguladım ama faydasını pek görmedim sanırım.. şimdi tekrardan bu karışıma başlıcam ama içine ek olarak keten tohumu ve karanfilde eklicem dün baya bi araştırdım geçmiş bilgilere bakdım ve karışıma bal,tarçın,çörekotu,keten tohumuve karanfilde koymuşlar..sende koy derim...

cnm ben bu karışımı uyguladım ama faydasını pek görmedim sanırım.. şimdi tekrardan bu karışıma başlıcam ama içine ek olarak keten tohumu ve karanfilde eklicem dün baya bi araştırdım geçmiş bilgilere bakdım ve karışıma bal,tarçın,çörekotu,keten tohumuve karanfilde koymuşlar..sende koy derim...

günaydın canım hayırlı cumalar bende keten tohumu ve karanfil ekleyeyim birde bu gün aktardan ısırgan tohumu aslan pençesi çivan perçemi zerdaçal tarçın bunlarda iyi geliyormuş canım bende çikolata kisti var bu kistte rezerv azlığı yaptı inşallah şifa olur istersen sende dene rabbim bu sene bitmeden bizlerde :49: olmayı kısmet etsin amin

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar…
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.Hayırlı Cumalar:26:

inşallah hayırlsıyla tedavi sürecindeo olanların pürüzsüz şekilde devam etmesini hayırlsıyla güzel sonuçlar almasını, bekleme sürecinde olanların da ummadıkları anda meleklerinin kendiliğinden gelmelerini nasip etsin Allah'ım... bayram sonrası güzel habeler alırız inşallah.. şimdiden hepinize iyi bayramlar ... Allah sevdiklerimizle beraber tekrarlarına erdirmeyi nasip etsin hepimize..

kızlar yaaa ne kadar güzel dileklerde bulunmuşsunuz bu mübarek günde..hepsine amiiinnnnnnnnnn diyorummm... Allah kabul etsn bu içten gelen dualarımızı... çook yogun bigün geçirdim bugün tahmin edeceğiniz gibi bankalar pazar yerine döndü, çook yorulduk ama değdi sonunda tatiiiillllllllllll:66::66::66::66: bu gece yola çıkıyoruz deniz,güneeş inşallah çook güzel bi bayram geçiricem,ailem olmayacak anne-baba ama olsun buna çook ihtiyacım vardı... pc mi de yanımda götürüyorum, akşamları girerim..topiğimizi başıboş bırakmayın olurmu kızlar size emanet:20::20:

günaydınlar rkenden merhaba deyim dedim

şimdiden bayramınız kutlu olsun fıstıklar
dumanım hakettin kuzum iyi tatiller sanada herkes tatile gidiyor ohhh valla

gunaydinnn kizlarrr...insallah hepiniz iyisinizdir...dumancim iyi tatiller...hepimizin bayrami mubarek olsun....kizlar bende tatile didiyorumm(hem ziyaret hem ticaret:)) laptabimda duzeldi...insallah bayramdan sonra hepimizin kalbindeki dilekler dualar gerceklesir...Allaha emanetsinizz....

bendende bir iyi akşamlar gelsinn o zaman..

Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum..Eee içten dileklerim malumunuz hepinizin..
İnş Bir dahaki Ramazana ya kucağımızda bebişlerimiz ya göbüşlerimizide bebeişlerimiz ile girmek nasib olur..

Mutlu huzrulu bayramlar hepinize..Bende 3. günü nasibse tatile çıkıyorum banada çok iyi gelecek biraz uzaklaşmak herşeyden..

Öpüyorummm nanaklarınızdan sizlerii:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

herkesin bayramı mübarek olsun.... Allah sağlıkla , mutlulukla tüm sevdiklerimizle beraber tekrarlarına erdirmeyi nasip etsin... iyi bayramlar...

günaydın güzel anne adayları geçmiş bayramınız mübarek olsun bayram süresince ugrayamadım inşallah seneye bayrama bebeklerimizle birlikte geçiririz.:46:

günaydın kıslarrr :)) geçmiş bayramınız kutlu olsun umarım çok güseldir ama şu şartlar altında ne kadar güzel geçmiştir onu da bilmiyorum... şehit askerler.. ölen masum yavrular.... sivil insanlar ... bayramda adana antep yaptım güzeldi de ama son gelişmeler çok üzdü :((( bu arada soğan falan yapamadım doğru düzgün kalabalıktan usanmıştım yani... kimse birşey sormasın die ilaçlarımı da gizli gizli içtim.... ama eve geldim hemen toparlanıcam :))) herkesleri kocaman öptüm....

günaydın kızlar topik canlansın bakem gelişmeleri alayım kimde ne var

picasso canım haber bekliyorum senden anladın sen ))))))))))

Back
X