Hamilelik ve yumurtalık rezervi

kızlar hepinize çoookk teşekkür ediyorum ama inanın ömrümde böyle heyecan böyle korku yaşamadım. bugün hala aramadılarr ben de krizlere girdim neden neden diyee, ağladım yine bi sürü:( eşim de ulun bey i aradı, bekliyoruz hala haber gelmedi diye o da sakin olun gün içinde aralar büyük ihtimal yarın transferi yapıcam demiş. dee hala aramadılar yaa çok korkuyorum yaa arasın desinler artık yarın gelin diye... her ne kadar sakin olmaya çalışsam da onları kaybetcem korkusu var işte... 5. güne gidemeyenler de oluyomuş ya ondan korkum:( dua edinn, ben hepimize dua ediyorum inanın...ALLAH cümlenizden razı olsunnnn... ararlarsa yazıcam hemen...

arkadaşlar aradılar sonunda. yarın 9 da merkezde olucaz. gelişimleri devam ediyomuş, kaç hücreli olduklarını söylemedi. blaktokist aşamasına ulaşması için hücre bölünmesinde artış olması gerek dedi. bu açıklama da beni huzursuz etmedi değil yani acaba benim ki artıyo ama blaktokist için yetersiz mi demek istedi ki... heyecandan soru da soramıyorum kii... bugun yumurta kalitesi hakkında bişey diyemiyoruz, yarın sabah bakıp karar vericez dedi. sabah tok karnına da gelebilirsiniz yola çıkarken su içmeye başlayın dedi. sanırım transfer olucak kesin ama blaktokist mi olup olcak yoksa ölesine mi onu anlamadım:( dualarınıza ihtiyacım varrrrrrrrrrr

وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّى إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيْكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ

kızlar Rabbime sonsuz şükür olsun ki 3 yavrum döllenmiş.. bu mucize için rabbime şükrediyorum.. ben 50 fsh la girdim bu tedaviye.. imkansızdı herkese göre.. Rabbimin mucizelerine inanmayanlar için imkansızdı ama Rabbim bana bu heyecanı yaşattığı için ona sonsuz hamd ediyorum... sizlerin duaları ve desteği hep yanımdaydı.. şimdi dualarınızda hala olmak tek isteğim.. bu zorlu 3 günü de atlatırlarsa biz mucize olucaz ve kavuşucaz..sonra tutunma mucizesi gerçekten benim henüz hayalini kuramadığım aşamam... ama ne olur dualarınızı eksik etmeyin..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah demeden geçmeyin:)))

وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّى إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيْكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ

kızlar Rabbime sonsuz şükür olsun ki 3 yavrum döllenmiş.. bu mucize için rabbime şükrediyorum.. ben 50 fsh la girdim bu tedaviye.. imkansızdı herkese göre.. Rabbimin mucizelerine inanmayanlar için imkansızdı ama Rabbim bana bu heyecanı yaşattığı için ona sonsuz hamd ediyorum... sizlerin duaları ve desteği hep yanımdaydı.. şimdi dualarınızda hala olmak tek isteğim.. bu zorlu 3 günü de atlatırlarsa biz mucize olucaz ve kavuşucaz..sonra tutunma mucizesi gerçekten benim henüz hayalini kuramadığım aşamam... ama ne olur dualarınızı eksik etmeyin..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maaşallahhhhh... inşallah hayırlısıyla gelişmeye hücre hücre bölünmeye devam ederler cnmm.... benm de yarın transferim var bakalım ne diycekler kaç hücreliler, kaliteleri nasıll cok heycanlıyım cokkk

arkadaşlar aradılar sonunda. yarın 9 da merkezde olucaz. gelişimleri devam ediyomuş, kaç hücreli olduklarını söylemedi. blaktokist aşamasına ulaşması için hücre bölünmesinde artış olması gerek dedi. bu açıklama da beni huzursuz etmedi değil yani acaba benim ki artıyo ama blaktokist için yetersiz mi demek istedi ki... heyecandan soru da soramıyorum kii... bugun yumurta kalitesi hakkında bişey diyemiyoruz, yarın sabah bakıp karar vericez dedi. sabah tok karnına da gelebilirsiniz yola çıkarken su içmeye başlayın dedi. sanırım transfer olucak kesin ama blaktokist mi olup olcak yoksa ölesine mi onu anlamadım:( dualarınıza ihtiyacım varrrrrrrrrrr
bitanem hadi dua edip yatıcam bugün sen ve ilknur için inşallah önümüzdeki bikaç gün sizin gününüz olur herşey yolunda gider... lütfen sakin olmaya çalış,çok gerginsin streslisin ama bu sende moral bozukluğu yaratıyo kafanı sürekli kurcalıyosun...herşey güzel gidecek,olumlu düşünmeye çalış bol bol dua et canım...

maşallahhhh diyorum o 3 yavruna 3 üz biraz zor olabilir allah sana ve luludya ya ikiz versin tabi istiyosanız 3 üz de olabilir;) imkansız diye bişey yoktur yeterki istesin olur bak görüyoruz, valla duygulanarak okuyodum bu yaşadığınız heyecanlar korkular sonunda yüzünüz güler inşallah canım benim...

ilknurcum o kadar sevindim ki haberi kendim almış kadar oldum.. yazını okurken iş yerinde olmama aldırmadan gözyaşlarım eşliğinde Allah'ıma şükürler olsun dedim.... inşallah bundan sonrası da güzel olacak..hayırlsıı olsun canım benim..sen hepimize umut oldun e azından bana tekrar start vermem için gereken işareti verdin..hayırlısıyla o güzel minik tırtılların haberlerini de müjdeleyeceksin tez zamanda canım.. Allah yardımcın şansın bol olsun arkadaşım... Allah nazarlar esirgesin seni ve yumoşlarını ..:nazar::nazar::nazar:

canım şu an büyük bir ihtimalle transferin yapılmak üzeredir. inşallah yumoşlarının kalitelileri yüksek olur canım... 12 gün sonra annelerine sıkı sıkıya tutunduğu haberlerini verirsin inşallah.. şansın en bolundan olsun..

kızlarrr hepinizee cookk tşk ediyorummm... bugun 9u gecerek transferim oldu. embriiyolog 2sinin de 5. gun kalitesinde oldunu söledi fazla acıklama yapmadı... 21 i test tarihimmm, bundan sonrası nasip işi.... dualarda buluşalımm...

kızlarrr hepinizee cookk tşk ediyorummm... bugun 9u gecerek transferim oldu. embriiyolog 2sinin de 5. gun kalitesinde oldunu söledi fazla acıklama yapmadı... 21 i test tarihimmm, bundan sonrası nasip işi.... dualarda buluşalımm...

Allahım sana 21 eylülde pozitif test sonucunu görmeyi nasip etsin. rahat ol. hiç belirti arama. ben de olmadı belirti. hatta sanırım olmadı diye düşünüyordum. ama sonucum çok yüksek çıktı. ikizlere hamileyim. darısı inşallah sana olsun

ohhh hele şükür korkunun bi kısmı bitmiştir:) şimdi sıraa test gününde sabırla testi bekliycez inşallah herşey güzel olur,dr un dediklerine harfiyen uy canım herşey çook güzel olacak inşallah.moralinizi yüksek tut,bebeklerinle konuş şimdiden seni dinlerler de ikiis birden tutunur inşallah annesine...

Arkadaslar benim de yumurta rezervim az (0.68) ve yumurtalar kalitesiz. 2 tane basarisiz tup bebek denemem var... Ve umudum yok gibi....
canım umudunu kaybetme hiç herşeyin hayırlısı en olmadık anda öyle güzel şeyler oluyoki...

Allahım sana 21 eylülde pozitif test sonucunu görmeyi nasip etsin. rahat ol. hiç belirti arama. ben de olmadı belirti. hatta sanırım olmadı diye düşünüyordum. ama sonucum çok yüksek çıktı. ikizlere hamileyim. darısı inşallah sana olsun

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin...

Insallah arkadaslar Allah hepimizin gonlune gore verir. Ama dedigim gibi benim umudum kalmadi basariya ulasanlar hangi merkezde tedavi oldunuz ve doktorunuz kim. Ben bahceci Halit firat erdene gidiyorum...

ay o kadar korkuyordunki bende merakla seni takip ediyordum ;)) ne olucak acaba diye sonu ;)) hayırlısıyla inş. bundan sonrada güzel bebiş haberleriyle gelirsin topiğe ;)) cnm ayrıca bundan sonra tuttu tutmadı kaygısını yaşama dikkat et kendine bak olcak olduktan sonra oluyormuş gürdünmü hücreye bönlüncekmi diye kendini yedin sonunda bölündü Allahıma şükür...rabbim hayırlısıyla bebğini verir inş.

inş. bebişlerini sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürsün cnm çok sevindim senin adına ;))Allah tamamına erdirsin...

maşallah cnm ;)) inş. transfer sevincinide yaşamak nasip olur...Allah gönlüne göre versin..

kızlarrr ii ki varsınızzzzz:) yazdıkça rahatlıyorum yaaa... bi de dün ne gördüm biliyo musunuzzzz...benim sıpalardan birinini rahmim içinde ilerlerken ki haline şahit oldum. böle tv de bi reklam var ya orda böle virgül benzeri embriyoları gösteriyo sonra çocuk oldun falan diyo işte ben de virgülümsü yavrucumu gördüm:) böle tırtıl gibi nası hızla ilerledi inanamzsınız:) 1ini gördüm diğerini farketmemiş de olabilirim ama içimde yaşayan bi sıpam olduğuna inanıyorumm:) inş bırakmazlarrr beniiiiiiiiiiii

canım bak boşuna telaş yapmışsın şimdi bebeklerin seninle onları sev annesi oldumu inan ben konuşuyordum bile inş. annesini bırakmazlar

ilknurum ne denir ki senin ki tamamen mucize yaradanın mucizesi sonuda güzel olur inş.

topigin iki yeni annesi var ikinizede dua ediyoruz fıstıklar allah yardımcınız olsun herşeyin hayırlısını versin yaradan :49:

Insallah arkadaslar Allah hepimizin gonlune gore verir. Ama dedigim gibi benim umudum kalmadi basariya ulasanlar hangi merkezde tedavi oldunuz ve doktorunuz kim. Ben bahceci Halit firat erdene gidiyorum...

Meryem merhaba. 84 dogum yilinsa ben senden 8 yas buyugum. Amh 0,2 degeriyle HAlit Firat Erden sayesinde hamile kaldim. Halit Bey'de 2., toplamda 3. tedavimdi. Halit Bey'e guven canim, ne diyorsa vardir bir sebebi de ve yap, faydasini gorursun, zararini gormezsin. Umitsizlige kapilmak icin hem cok genc hem de yolun cok basindasin.

kızlarrr ii ki varsınızzzzz:) yazdıkça rahatlıyorum yaaa... Bi de dün ne gördüm biliyo musunuzzzz...benim sıpalardan birinini rahmim içinde ilerlerken ki haline şahit oldum. Böle tv de bi reklam var ya orda böle virgül benzeri embriyoları gösteriyo sonra çocuk oldun falan diyo işte ben de virgülümsü yavrucumu gördüm:) böle tırtıl gibi nası hızla ilerledi inanamzsınız:) 1ini gördüm diğerini farketmemiş de olabilirim ama içimde yaşayan bi sıpam olduğuna inanıyorumm:) inş bırakmazlarrr beniiiiiiiiiiii

süper yaaa ilerde dersin çocuğuna ben senin ilk koşunu biliyorum daha vitamindin diye:)) o suan senin içinde yaşamaya çalışıyo inşallah mucize gerçek olur canım

Back
X