Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Meryem merhaba. 84 dogum yilinsa ben senden 8 yas buyugum. Amh 0,2 degeriyle HAlit Firat Erden sayesinde hamile kaldim. Halit Bey'de 2., toplamda 3. tedavimdi. Halit Bey'e guven canim, ne diyorsa vardir bir sebebi de ve yap, faydasini gorursun, zararini gormezsin. Umitsizlige kapilmak icin hem cok genc hem de yolun cok basindasin.

Canim evet ben 84 dogumluyum ve amh degerim 0.68 Halit beye cok guvenerek ve inanarak gitmistim ama bazi arkadaslarin yorumlari kafami karistirdi simdi cok kararsiz kaldim. Ama simdi sen oyle deyince tekrar umutlandim ve ne yapacagimi bilemiyorum dogrusunu istersen. Seninle msn den konusmak isterim... Benim mesaj sayim yetmedigi icin msn adresimi atamiyorum ama senin mesaj sayin yeterli ise bana msn adresini verebilirmisin oradan sorularimi daha rahat sorarim insallah.... Tabi senin icin de sorun yoksa.... Sen ne zaman tedavi oldun bu arada. Nasil bir tedavi uyguladi Halit bey sana....

2 yavrumu aldım geldim. çok iyi durumda yavrular değiller ama ben rabbimin mucizeleri olan 2 yavrumun beni bırakmayacağını hissediyorum..
şartlar aleyhime işlese de . 1 gece yattım sabah erken 3 saat yol çektik..
gerildim..
dualarınızı esirgemeyinn

2 yavrumu aldım geldim. çok iyi durumda yavrular değiller ama ben rabbimin mucizeleri olan 2 yavrumun beni bırakmayacağını hissediyorum..
şartlar aleyhime işlese de . 1 gece yattım sabah erken 3 saat yol çektik..
gerildim..
dualarınızı esirgemeyinn

ilknurcum her şeyin güzel gitmesi çok güzel.. inaşşahh hayırlısıyla 12 günlük bekleyişin ardından müjdeli haberini de duyacağız.. bundan sonra şartları martları düşünmeyi bırak sadece önüne bak canım... tırtıllarınla bol bol konuş annesi onlar her şeyi hisssediyorlar .. sen moralini yüksek tut canım.. inşallah sonu da güzel olacak... bizlerinde ümit kapılarını aralamış olacaksın... şansın bol bol olsun.. kabak çekirdeği ve ananas ye canım .. tutunmayı kolaylaştırdıklarını söylüyorlar ... bir de protein ağırlı beslenmeyi öneriyorlar..

ilknurcum her şeyin güzel gitmesi çok güzel.. inaşşahh hayırlısıyla 12 günlük bekleyişin ardından müjdeli haberini de duyacağız.. bundan sonra şartları martları düşünmeyi bırak sadece önüne bak canım... tırtıllarınla bol bol konuş annesi onlar her şeyi hisssediyorlar .. sen moralini yüksek tut canım.. inşallah sonu da güzel olacak... bizlerinde ümit kapılarını aralamış olacaksın... şansın bol bol olsun.. kabak çekirdeği ve ananas ye canım .. tutunmayı kolaylaştırdıklarını söylüyorlar ... bir de protein ağırlı beslenmeyi öneriyorlar..
sağol canımmm Allah razı olsun
iyiki varsınız iyi hissettim şimdi:))))
ananas aldım kabak çekirdeğide aldırrım bugün eşime

sağol canımmm Allah razı olsun
iyiki varsınız iyi hissettim şimdi:))))
ananas aldım kabak çekirdeğide aldırrım bugün eşime

uzun süre ayakta kalmaya özen göster canım benim... yorucu ilerden kaçın ve bol bol komedi filmi izle..
hikayelerimiz farklı hepimizin ama tek bir amaç doğrutusunda gönül birliği yapıyoruz canım benim..birimizin umudu hepimizin umudu oluyor..iyi ki sizlerle karşılaşmışım ...
çok öpüyorum seni..

agrın sancın varmı kuzu maşallah bak aldın bebişlerini geldin

sürekli yatma ufak adımlarla yürü canım kan dolaşımı olsun birde yapabilirsen bugünden itibaren kk girmemeye çalış uzak dur tv izle gez dolaş agır kaldırma yeter

elimden geleni yapıcam kuzuuu allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınnn.....öptüm koccamannnnn

Insallah arkadaslar Allah hepimizin gonlune gore verir. Ama dedigim gibi benim umudum kalmadi basariya ulasanlar hangi merkezde tedavi oldunuz ve doktorunuz kim. Ben bahceci Halit firat erdene gidiyorum...

canım yok öyle umutsuzluk filan, sen tüp bebek diye uğraşırken bi bakmışsın doğal yolla gelmiş bebeğin sen hep iste ve olacağına inan..bilmem azıcık moral verebilirmiyim sana ama ben 0.40 civarı bi amh la doğal yolla hamileyim suan:nazar: ve bu ilk değil 4.bebeğim tamam rezervin az olması yumoşları çook etkiliyo ama bu gerçekten imkansız değil,doğal yada tüp bebek hiç farketmez olacağına inan inşallah olur...

ilknurrrrrrrr nasılsın:3::3: nasıl gidiyo canım moralin filan yerinde bomba gibisin dimiiiiiiii

luludyaaaaa sen nasılsın canımm:3::3: peşpeşe güzel haberler alıcaz valla heyecanla bekliyorum test gününüzü....

wannaaaaaaaaaaaaa, milsstooneeeeeeeeee ikinizide çook özledim hayırsızlaaarrr:43::43:

ilknurcummm hayırlı olsun şimdıden ALLAH tamamına erdırsın... sıkı sıkıya tutunsun tırtılların sana inşş... bu saatten sonrası nasip işiymiş ya çok okudum 2 hücreli kalitesiz dedikleri embriyolar bile tutunabiliyo, blaktokist olanlarda tutunamıyomuş. noolcamız belli diill... ALLAH yardımcımız olsuunnnn. dualarımdasıınnnnnn

kızlarr bu progestan iğnesi beni mahvettii sağım düzelmen sola yapıloıyo, oturup kalkamıyorum hele yatarken yön değişmek resmen işkence... sünnetlik çocuk gibi yürüyorum... bu hafta rapor aldım ama haftaya okulda naaparım bilmiyorum... 2 defa tansiyonum oynadı sanırım gözlerım karardı soğuk ter döktum. bayılacak oldum hemen oturdum... bunun dısında jel kullanırum ya onu sıktıktan sonra vajinadan ilk 2 gün 15 dk, dün 45-60 dk arası yuruyuse cıktım. öle yapmamı sölediler böylece jel dağılıyomuş. tabii hafif tempoda yumusak adımlarla yuruyoryum. hreketsiz kalırsak sürekli embriyoya kan gitmezmiş. bu yüzden de evde de sürekli yatmıyorum arada bi kalkıp tur atıyorum. bu arada sancım da var adet sancısı gibi, olur dediler ama bu kadar erken de beklemiyodum... deli gibi tuvaletime bakıyorum sanki düşerlerse görebilcekmişim gibi iice paranoyak oldummm... ya hala içimizdeler mi bunu anlamanın bi yolu yok muuuu, böle sürekli elim göbeğimde okşuyorum konuşuyorum içimden beni bırakmayın sakın annem diye falan sonra da rüyadan uyanır gibi kendime geliyorum diyorum ki, e belki de yoklar artık senle değiller sen napıyosun böle, kendini mi kandıyon... saçmaladımı biliyorum da kızlarr, boşluktan böle şeyler düşünüyorum işte napimm... inşş hayırlı hbrler verebilirimm size, o ekranda gördüğüm tırtılım hala bnmledr inşşş... dualarda buluşalımm iiki varsınızzz...

kızlarr bu progestan iğnesi beni mahvettii sağım düzelmen sola yapıloıyo, oturup kalkamıyorum hele yatarken yön değişmek resmen işkence... sünnetlik çocuk gibi yürüyorum... bu hafta rapor aldım ama haftaya okulda naaparım bilmiyorum... 2 defa tansiyonum oynadı sanırım gözlerım karardı soğuk ter döktum. bayılacak oldum hemen oturdum... bunun dısında jel kullanırum ya onu sıktıktan sonra vajinadan ilk 2 gün 15 dk, dün 45-60 dk arası yuruyuse cıktım. öle yapmamı sölediler böylece jel dağılıyomuş. tabii hafif tempoda yumusak adımlarla yuruyoryum. hreketsiz kalırsak sürekli embriyoya kan gitmezmiş. bu yüzden de evde de sürekli yatmıyorum arada bi kalkıp tur atıyorum. bu arada sancım da var adet sancısı gibi, olur dediler ama bu kadar erken de beklemiyodum... deli gibi tuvaletime bakıyorum sanki düşerlerse görebilcekmişim gibi iice paranoyak oldummm... ya hala içimizdeler mi bunu anlamanın bi yolu yok muuuu, böle sürekli elim göbeğimde okşuyorum konuşuyorum içimden beni bırakmayın sakın annem diye falan sonra da rüyadan uyanır gibi kendime geliyorum diyorum ki, e belki de yoklar artık senle değiller sen napıyosun böle, kendini mi kandıyon... saçmaladımı biliyorum da kızlarr, boşluktan böle şeyler düşünüyorum işte napimm... inşş hayırlı hbrler verebilirimm size, o ekranda gördüğüm tırtılım hala bnmledr inşşş... dualarda buluşalımm iiki varsınızzz...

canım işte ben bunların hepsini yaşıyom.. fazlaı var eksiği yok.. sancım olmazsa da üzülüyom :((( neden ağrım yok tutmadılarmı diye.. bu kadar aynı yaşanır mı yaşıyom:::(((
ben haftaya da gitmicem okula benim okul140 km yol gitmeme neden oluyor...sıfır hijyen yemek yemek şansın yok anca evde hazırlıcan.. merdiven çık in kafayı yerim...

ilknurcummm hayırlı olsun şimdıden ALLAH tamamına erdırsın... sıkı sıkıya tutunsun tırtılların sana inşş... bu saatten sonrası nasip işiymiş ya çok okudum 2 hücreli kalitesiz dedikleri embriyolar bile tutunabiliyo, blaktokist olanlarda tutunamıyomuş. noolcamız belli diill... ALLAH yardımcımız olsuunnnn. dualarımdasıınnnnnn

tatlumm Rabbim mucizelerimizi bize bğışlasınnn.... test günlerimiz yakın 40 larımız karışır İnşallah.. burda ve heryerde bebebk dileyen isteyen herkese rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versinnn

cnm ben de belirti aramıyım diyorum ama mesela az evvel tuvalet için kalktım yataktan böle şeyimden bişi geldiğini hissettim. hemen tuvalatımı yapmadan peçete ile sildim. o jelin beyaz kalıntıları vardı arada kahve-pembe minik bi iki nokta vee böyle akıntı gibi sıvı renk sümükümsü az bişi. e bunlar ne demek... her seyi sorgular oldum kımseye caktırrmamaya calısıyorum ama gerginliğim tavan kurup kaldırıyorum her dakka. kasıklarım fena ağrıyo ve bu sabah ates basarak uyandım tıpkı her adetımden önce olduğu gibi bunlar da benı korkutuyıoo ıns dediğin gibi oolur da kırklarımız karısrrrr canımm yaaa sürekli dua ediyorum ınannn

yaa okuyorum daa benım sanırım erken başlamış kasık ağrılarım:( insnaların genelde 8. gundne sonra falan başlamıs. benımse su an resmen taaa şeyimin üstüne kadar indi ağrım yanı adet olmadan önce de böle oluyodu kasıklarım çekliyo... bari geç olaydı da azıcık umudum daha cok olaydı:(((

günaydın Luludya ve ilknur,
umarım hayırlısıyla bu 12 günlük bekleyişin ardından bizlere peşepeşe güzel haberler müjdelersiniz...
luludya o kahverengimsi leklenmeler jelden kaynaklanıyor canım .. içerde kalan jeller çıkıyor canım .. efham yapmamn gerektirecek bir durum söz konusu değil.. belirtilere takılıp gerilmeyin kızlar sadece güzelliklere odaklanın ve onlarla bol bol konuşun...sımsıkı tutunsunlar annelerine ... şansınız bol olsun arkadaşlar...

yaa okuyorum daa benım sanırım erken başlamış kasık ağrılarım:( insnaların genelde 8. gundne sonra falan başlamıs. benımse su an resmen taaa şeyimin üstüne kadar indi ağrım yanı adet olmadan önce de böle oluyodu kasıklarım çekliyo... bari geç olaydı da azıcık umudum daha cok olaydı:(((

her ağrınız adet belirtisi olmayabilir arkadaşlar .. ne malum bu ağrılarınızın bebeişlerinizin sizlere tutunduğunu gösteren belirtiler olmadığı?? pozitive düşün .. herkes aynı belirtiler görülmeyebilir..

her ağrınız adet belirtisi olmayabilir arkadaşlar .. ne malum bu ağrılarınızın bebeişlerinizin sizlere tutunduğunu gösteren belirtiler olmadığı?? pozitive düşün .. herkes aynı belirtiler görülmeyebilir..

cnm inş öledirr ya diyorum yaa evdeyım sürekli kendimi dinliyorumm:( sancımın olması ve ateş basması canımı sıktı işte çunku adetımın 1 hafa öncesınde de aynı seyler olur maaleseff..umarım dediğin gibidirrr

slm cadı evet cadı diyorum benden de ufak oldugunu düşünerekten sen ilknura moral veriyorsanda kendine niye vermiyorsun bkalım
kendinize pozitifi bir çekin ya atın negatifi 12 günün tadını çıkarın canım zaten olmazsa sonunda bolca üzülecegiz üzülüceksin inş. olmazda

bunu kulakları çınlasın yeterim demişti bana bende onu dinledim sevdim bebegimi çok sevdim sonunda olmadı ama üzülmedim ben onu bırakmadım o beni bıraktı demekki zamanı degildi dedim

senden gelen tortu jel canım akıntından ondan korkma vurundugun igne bende fazla agrı ypmamıştı bende vurunmuştum tatlım

bolca yavaş adın-mlarla yürüyüş rahim kasılmasın

birde aklında olsun klaçadan vuruundugun igne adeti geciktirir onu ne zaman bırakırsan o zaman adet olursun bunu dememim sebebi ilk tüp de beni bu kandırdı kimsede dememişti dr sonrasında söyledi kuzum

canım bu bekleme süresince böyle çok fazla araştırma yapmamaya çalışsan olmazmı? biraz kendini dinlemeyi de bırak şimdi korkuyosun sen ondan dolayı belki karın ağrıların bile psikolojiktir..lütfen rahat olmaya çalış çok zor biliyorum,ama az kaldı bikaç gün daha dayan moralini bozmamaya çalış...hem adet ağrısıyla döllenme ağrısı aynı biliyomusun...ben her hamileliğimde şimdi oldum olucam diye bekliyodum o kadar şiddetli yaşadım o adet ağrısını ama sonunda bebiş oldugunu öğreniyoduk... ikisi birbirine çok benziyo bence hiç düşünme onu...

Back
X