Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Kızlar beni unutmuş gibisiniz.Neyse hatırlatırız.Hani kistim vardı soğan suyu ve DKH birlikte kullanıyordum ya.Bayramdan sonra tüp bebek nasipse düiünüyorum demiştim neyse tüp yaptırmadım kendiliğinden gelişen yumurtam vardı onu aldılar ve çok iyi olduğunu söylediler dondurdum çünkü kasımda uzun bir uçak yolculuğum olacak benden haberler bu kadar
giz bende biraz kilo vermek istiyorum lahana suyu tarifini verebilirmisin.Kasım aralığa kadar zayıflayayım bari.
semramus başladınmı tedaviye uzun protokolmü uygulayacaklar
şimdilik hoşçakalın...
yok canım umutmadık yani ben unutmadım diyeyim:) ama bizim topik biraz böyle gelgitler yaşayan bi topik arasıra öyle bunalıp girmemelere filan alıştık ondan dolayı çok kurcalamıyorum ben:34:iyi olmana ve yumoşlarına sevindim inşallah bayram dönüşü bebek özleminin sonu olur işe yarar dondurulmuşların...
kızlarr mrbbb, ben çok yoruluyrum yaaa jelden sonra yuruyus var ya sanırım kalçalarımın acısından olsa gerek, önceden yuruduğum yolların yarısı kadar yuruyunce yoruluyorum ve merdıven cıkarkense kendımden gecıyorum resmen 10dk yatmadan kendıme gelemıyorum... okulda nappcam hııııc bılmıyorum:/ bunun dısında sancım oluyo adet olduğum anlardakı gıbı sonra gecıyo hıııc kalmıyo, pek bi dengesizimm... tırtıllarımın benle olduklarını umarak onlarla konusuyorum elim göbeğimdeyken selavat getırıyorum ya da bildiğim duaları okuyyorum ALLAHın ısımlerını cekıyorum ama sayısızz olarak her aklıma geldıkçe... şu an kasmıyorum kendımı amaa çarşambdan sonra nası olurum bılmıyorum. dıyodum kı çrşmb test alım evde önden bı yapim hayatımda hıc yapmadaım da:( ama eşim sehır dısında olcakmıs zaten söleyınce de kızdıı negatif cıkarsa kafanı toplayamıycan sabret falan dedıı ama yapabiliirm de gizli gizli sırff ekşın için:) sizleri seviyorummm dualarımdasınızzzzzz
bırak ekşını filannn:47: test gününü bekle düzgünce kalk o gün kahvaltını yap evden çık kanını ver ve kesin sonucu gör,kafanı karıştırma idrar testinde olsada gözükmeyebiliyo ki idrar testleri genelde günün geçtikten sonra doğru sonucu veriyo..kafanı hiç bulandırma bak eşinde yokmuş gereksiz yere sıkıntı yaşarsın filan...çok az kaldı heyecanla bekliyoruz:18:

kızlar ya duman nerelerde ben uzun zamandır takip edemiyorum sizi.bebişi iyi mi haberi olan var mı?
ben de hala tık yok yaaa.yine doktora gidiyorum ama tedavi yok henüz. ya eşimde sperm hareket azlığı çıktı,kalitede de düşüklük varmış.daha önce böyle bişi yoktu anlamadım yani.ama bu durumda olupta eşinize kullandırdığınız bişey var mı bana yazın nolur..allahım ol de olsun isteyen herkesin kucağı bebeğiyle dolsun....:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

canım sağol ilgin için,bebişim iyi maşallah herşey yolunda yani gelişmesi filan normal... kan değerlerimden birinde ciddi bi sıkıntı yaşıyorum hala,ama onuda takmıyorum artık ...sen nasılsın,eşin için dr bi ilaç filan önerdimi? keçiboynuzu pekmezi işe yararmıki?

Kızlar beni unutmuş gibisiniz.Neyse hatırlatırız.Hani kistim vardı soğan suyu ve DKH birlikte kullanıyordum ya.Bayramdan sonra tüp bebek nasipse düiünüyorum demiştim neyse tüp yaptırmadım kendiliğinden gelişen yumurtam vardı onu aldılar ve çok iyi olduğunu söylediler dondurdum çünkü kasımda uzun bir uçak yolculuğum olacak benden haberler bu kadar
giz bende biraz kilo vermek istiyorum lahana suyu tarifini verebilirmisin.Kasım aralığa kadar zayıflayayım bari.
semramus başladınmı tedaviye uzun protokolmü uygulayacaklar
şimdilik hoşçakalın...

k nihal, canım bana kısa mirodoz protokol uygulanacakmış.hayırlısı artık.bugün lucrıne başladım sabah.artık ne nasıl yapacak yazarım buraya.

selam kızlar nasılsınız.birkaç gündür nete giremedim herkes iyidir herşey yolundadır inşallah..bebiş ve ben iyiz çok şükür..bugün temizlik yapayım dedim,halıları filan toparladık yıkamaya vericez 3 saattir temizlik yapıyorum ama ev altüst olmuş durumda, ama çok yoruldum bu arada fırsattan istifade sizede bakayım dedim merak etttim LULUDYA ve İLKNUR naptınız???

günaydınlar

kolay gelsib canım yorma kendini birde burda ben dururken nasıl halıları verirsiniz başka firmaya :47::47:geçende picasso ya kızdım :47::47::47::50::50::50:

luludya ilknurum az kaldı kızlar dayanın

semramus kasma kendini bu protokol tam bizlik benim olmadı ama döllenme oldugunu gördüm tekrar aynı protokol uygulanacak ama dedigim gibi biraz zamanı var

Duman senin ve prensesin iyi olmasına sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısıda bizlerin başına.Prensese de arkadaş gerekir deği mi ama..Adetimle tekrar gitmeyi düşünüyorum.Yumurtlamaya yakın gidince stres olmadan ertesi günü hemen aldılar stres yaşamadan olması çok güzel .
semramus seninle aynı kliniğe gidiyoruz belki karşılaşırız.
Millstone nasıl gidiyor KPSS çalışmaları.
Mantı canım nasılsın zaman herşeyin ilacı gerçekten acın eskisi gibi olmuyor tabikide unutmuyorsun.Allah sabır versin..
Luludya ve ilknur levent inşallah sonuçlarınız güzel olur bizlerede umut olursunuz.

Kızlar bu arada incir kürüne de başladım zaten incirin tam zamanı.Kür uygulamadan yemesi de güzel.Toplanan yumurtamda öncesinde taze incir yemiştim cevizle birlikte.Belki kalitesi incire bağlıdır.Gerçi herşey kader kısmet işi.Kaderde varsa o çocuk hiç bir şey yapmasanda geliyor.İnşallah Allah bizimde kaderimizse yazmıştır.Bende kasım Aralık gibi tüp bebek tedavisi istiyorum hayırlısı inşallah başka şeyler çıkmadan başlayabilirim.Biebirimize dualarımızı eksik etmeyelim bende sizlerden dualarınızı bekliyorum..

Duman senin ve prensesin iyi olmasına sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısıda bizlerin başına.Prensese de arkadaş gerekir deği mi ama..Adetimle tekrar gitmeyi düşünüyorum.Yumurtlamaya yakın gidince stres olmadan ertesi günü hemen aldılar stres yaşamadan olması çok güzel .
Mantı canım nasılsın zaman herşeyin ilacı gerçekten acın eskisi gibi olmuyor tabikide unutmuyorsun.Allah sabır versin..
Luludya ve ilknur levent inşallah sonuçlarınız güzel olur bizlerede umut olursunuz.

canım orası tam bi anababa günü, görmüşümdür kim bi,lir. sana nasıl bir tedavi uyguluyo ama ben anlamadım.ilaçsız doğla yolla mı topluyo.havuz sistemi mi.biraz anlatırmısın ?

canım orası tam bi anababa günü, görmüşümdür kim bi,lir. sana nasıl bir tedavi uyguluyo ama ben anlamadım.ilaçsız doğla yolla mı topluyo.havuz sistemi mi.biraz anlatırmısın ?

Canım ben tedavi için gitmedim doğal olan yumurtamı alıp döllenip bölündükten sonra ben uzun bir uçak yolculuğum olduğu için transfer istemedim o embriyom donduruldu.ilaçsız doğal olmuş oluyor

Canım ben tedavi için gitmedim doğal olan yumurtamı alıp döllenip bölündükten sonra ben uzun bir uçak yolculuğum olduğu için transfer istemedim o embriyom donduruldu.ilaçsız doğal olmuş oluyor

hayırdır canım çine mi gidiyon :) sen daha önce timura gitmiş miydin peki.ben tam hatırlayamadım.

yani gürganda.Ben oradan memnunum.Bendede kan pıhtılaşması ile heterozigotluk durum var fakat bana önemli değil demişti hoca.

Berna seni online görüyorum nerelerdesin yoktun bir süre neler yaptın

ayın 20sini bekliyorum adet tarihim, hislerime göre bir şey yok gibi ya bakalım artık canım.bitkisel kürlere devam ediyorum doktora ara verdim biraz.yoruldum yani.bu arada sizleri takip ediyorum canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.

günaydınlar

kolay gelsib canım yorma kendini birde burda ben dururken nasıl halıları verirsiniz başka firmaya :47::47:geçende picasso ya kızdım :47::47::47::50::50::50:

luludya ilknurum az kaldı kızlar dayanın

semramus kasma kendini bu protokol tam bizlik benim olmadı ama döllenme oldugunu gördüm tekrar aynı protokol uygulanacak ama dedigim gibi biraz zamanı var
kız valla bilmiyodum ben yoksa zaten ilk defa verdim halıları tanımam etmem sizden iyisini mi bulacaktım hem güvenilirsin.ama uzaktayız biz ankaranın her yerine gelirmiydinizki?

evet canım kızıma arkadaş lazım, artık güzel şeyler konuşalım burda herkes mutlu olsun bebişi karnında kucağında olsunçok şey istemiyoruzki...

yani gürganda.Ben oradan memnunum.Bendede kan pıhtılaşması ile heterozigotluk durum var fakat bana önemli değil demişti hoca.
canım ne demek önemli değil,bak sakın kadın doğumcuna bırakma allah korusun tüp bebek olur kan pıhtılaşmasından sıkıntı yaşarsıni,ben 3 bebeğimi kaybettim, önemli değil olurmu hiç:( kadın doğumcular pek önemsemiyolar bu pıhtılaşmayı ama hamileliğinde iğne corasprin kullanmak gerekir ihmal etme lütfen..

kızlar ocak anneleri topiğinde gördüğüm bi kız vardı,karnında bebeğiyle vefat etmiş,bi rahatsızlığı varmış,fenalaşmış kurtaramamışlar... bugün öğrendim:( çok üzüldüm mekanı cennet olsun adı betül,sizlerde duanızı eksik etmeyin...

ocak 2013 anneleri grubu canım,bende duydugumdan beri çok kötüyüm,işe filan konsantre olamadım:( 1 tanede kızı varmış,karnında bebeğiyle gitmiş kızcağız:( hayat bomboş yaa...
hakkaten öyle şok oldum okuyunca sohbet normaldi orda şaşırdım ... Allahım kalanlarına sabır versin

Back
X