Hamilelik ve yumurtalık rezervi

yok canım kaçma ama 15 dk sonra filan kaçarım mecbur yürüyüş yapmam lazım... bencedee direk kan testi yaptırın heyecanla bekleyelim pozitifi...

ben ce de :) ben bu gün FORTEL testi araştırdım kırmızılardan 7 gün önce sonucu veriyomuş ama ;Allahtan aksarayda yokmuş...:)))

ben ce de :) ben bu gün FORTEL testi araştırdım kırmızılardan 7 gün önce sonucu veriyomuş ama ;Allahtan aksarayda yokmuş...:)))

allahtan yokmuş;) ama bişey söyleyimmi ben olsam şimdiye kesişn patlatmıştım bitane idrar testi,bahanemde var nasıl olsa iğneye başlıcam diye kendimi kandırırdım...ama sizin heyecanı test gününde yapınca çıkacak;)

allahtan yokmuş;) ama bişey söyleyimmi ben olsam şimdiye kesişn patlatmıştım bitane idrar testi,bahanemde var nasıl olsa iğneye başlıcam diye kendimi kandırırdım...ama sizin heyecanı test gününde yapınca çıkacak;)

ama ne heyecannnnnnn:))))))))))))) İnsanı yaşlandırıyor:):53::53::53::53::53::53:
canım ben kaçarrrr:27::27::27::27::27:
sen kendine bebişine çok iyi bak. Allaha emanet olun..
iyi geceler:54::54::54:

kız sen de biize diyon ama bak sen yaparmısın önden bi testt:) yarın alim de öbur gun yapim bi dene, en azından yapmadım demem yaa hayatım da hııccc yapmadımmm testttt

cnm evet o iğne neden verdiler bilmiyorummm, kanımla oynuyolarrrrrrrrrrrrrr:)
dr un önlem amaçlı vermiş sanırım canım tuttum onu;)

kız sen de biize diyon ama bak sen yaparmısın önden bi testt:) yarın alim de öbur gun yapim bi dene, en azından yapmadım demem yaa hayatım da hııccc yapmadımmm testttt

valla canım benim tabiki içinden nasıl geliyosa öyle davran.... ama ya idrarra yansımazsa üzülme sonra:( kanda kesin çıkar,idrar net diil.bence kan kesinleşsin sen idrarı öyle yap daha zevkli oluyooo

kızlar mrhb. nasılsınız... öncelikle duman ve pıtırcığı nasılsınız..ve tüm topik arkadaşlarım kaderdaşlarımm nasılsınız..ben bayramdan sonra kötü günler yaşadım..çok şükür o günler geçti ama bende eşimde o günlerde içimizdeki bebek hevesini bile unutduk diyim..o yogun bakımlarda olan minik bbeişleri hastaları görünce Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..hayırlıısnı versin....luludya ilknurlevent canlarım inşallah güzel haberlerinizi burda okuycamm:) kızlar pek geçmişi okuyamadım,test sonuçlarınız ne zaman hadi hayırlısı bakalımm:)))....pıtırcıktan sonra topik güllerimiz artar inşallahh:))))..kızlar ben bu ay kendiliğimden hastalandım...içimden dokt. gitmek gelmedi..Allahım hayırlıısyla versin..içimdeki o bebiş isteği var ama çoooook büyük hırsım kalmadı..zamanı gelince Allahım hepimize nasip eder inşallahh..herşeyin hayırlısı olsunn....

merhaba kızlar
luludya ve ilknurlevent sizlerle pek konusma fırsatım olmadı ama sizi takip ediyorum zaman buldukça. rabbim size yardım etsin. güzel haberlerinizle coşalım. :nazar::nazar::nazar:
sevgiler

kızlar mrhb. nasılsınız... öncelikle duman ve pıtırcığı nasılsınız..ve tüm topik arkadaşlarım kaderdaşlarımm nasılsınız..ben bayramdan sonra kötü günler yaşadım..çok şükür o günler geçti ama bende eşimde o günlerde içimizdeki bebek hevesini bile unutduk diyim..o yogun bakımlarda olan minik bbeişleri hastaları görünce Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..hayırlıısnı versin....luludya ilknurlevent canlarım inşallah güzel haberlerinizi burda okuycamm:) kızlar pek geçmişi okuyamadım,test sonuçlarınız ne zaman hadi hayırlısı bakalımm:)))....pıtırcıktan sonra topik güllerimiz artar inşallahh:))))..kızlar ben bu ay kendiliğimden hastalandım...içimden dokt. gitmek gelmedi..Allahım hayırlıısyla versin..içimdeki o bebiş isteği var ama çoooook büyük hırsım kalmadı..zamanı gelince Allahım hepimize nasip eder inşallahh..herşeyin hayırlısı olsunn....

canım pıtrcığımda iyi bende iyim çok şükür... sen de zor günlerin ardından suan iyisin ama dimee... hırsın biraz kırılmış olabilir ama zamanla yeniden o isteğin artacak eminim..

dumanım iyiyim çok şükür.moralimde iyi.belkide dediğin gibi bu bebk isteğim yeniden canlanır.ama şuan sadece kendimi dinliyorum.başka uğraşlar buluyorum kendime....herşeyin hayırlısı...

zaman yaklaşıyooo lulu nun aklı karışık:( bi yanı git test al diyo, diğer tarafı şansını zorlama sabret bi gün daha zaten örenceksin diyo... adet sancılarım bi vuruyo, oldum olcam diyorum, ama şimdi yok enteresan bi fizyolojim oldu yaa bu arada ateş basması dedim yaaa hep sabah oluyo farkettimm okula giderken ve ilk 2-3 derste... bunda progestan iğnesinin de etkisi oluyomuş, hep aynı saatte olması da bunu doğruluyo gibi gibi, yani ben öle olduna inanmak istiyomm:)

cnmm neler yaşadığını bilmiyorum ama atlatmana çok sevindimmmm... umarım bundan sonra herşey senin için daha da güsel olur... benim test günüm 21 i yani cumaaa:/ ama kanım bitli benim, eşim şehir dışında kısmetse yarın gelicek belki de onu kandırıp yarın akşam da yaptırabilirim:) gerçi negatif sonuç olursa cuma okula gidemem onu da göze alamam gibi gibi... ölle iştee inşallah hayırlı haberler verebiliriz ilkoşcumla:)

zaman yaklaşıyooo lulu nun aklı karışık:( bi yanı git test al diyo, diğer tarafı şansını zorlama sabret bi gün daha zaten örenceksin diyo... adet sancılarım bi vuruyo, oldum olcam diyorum, ama şimdi yok enteresan bi fizyolojim oldu yaa bu arada ateş basması dedim yaaa hep sabah oluyo farkettimm okula giderken ve ilk 2-3 derste... bunda progestan iğnesinin de etkisi oluyomuş, hep aynı saatte olması da bunu doğruluyo gibi gibi, yani ben öle olduna inanmak istiyomm:)

kız ben bugünü perşembe diye düşündüm nedense bian dedim bu kız idrar testini yapmıştır belkide...belirti arama canım,hayırlısı çok az kaldı sabret lütfen...

Back
X