Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptınmı test:18::18::18::18:
cnm yapmadım ama aldım 3 liralıklardan... bu saatte yapsam olur muuuu, yoksa sabah okula gıtmeden mı yapim çunku okul dönusu kan vercem okulda sonucu karsılamaya hazır diilimmmm
duman kuzum nerelere gittin beaa![]()
gidiyom yapmaya dua et yoldaşımmmmmmm
gidiyom yapmaya dua et yoldaşımmmmmmm
ilknurr ellerim titriyoo, toz pembee koyulaşmıyoo, ama görüyorum yai 1. çizgi dısındaki yerler bembyeaz değilllll bana bişi de bayılacammm
ilknurr ellerim titriyoo, toz pembee koyulaşmıyoo, ama görüyorum yai 1. çizgi dısındaki yerler bembyeaz değilllll bana bişi de bayılacammm
canım yükleyebiliyomusun resmi? yaaa çok heyecanlı benimde hep çok silik çıkıyodu 2.nin yeri belli oluyo gibi oluyodu,ama 2.çicgi varsa pozitif demek biliyosun demi...kan testini ne zaman yaptırcan=???
akşam idrarı bu kadar kısa süre kesin hamilesin sen allahımmm şükürler olsun darısı da banaaaa
haydin halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
nolur gitmeyınn çekip koycam resmını inş net cıkarrr ya ilaçların etkisiyleyseeeee![]()
ya durr durrrr belki de ilaçalrdannnn kızz koycam resmııııı
nolur gitmeyınn çekip koycam resmını inş net cıkarrr ya ilaçların etkisiyleyseeeee![]()
kan vermeye şimdi gitsene,özel hastenelerde 1 saate sonucu veriyolar![]()