Hamilelik ve yumurtalık rezervi

kızlar hepinize çok tşk ediyorum ama moralim bozuk biraz... bi arkadasım kendı kadın doğum dr una benım değeri sölemiş bu hamıle olup olmadını gösterr mı dıye sormus dr u da 2 gun snr tekrarlaması gerekrdı 2ye katladıysa hamıledır demıs. sonra arkadasım bu surecte duşuk yasarsa kanama ile mı olur demıs dr da o bellı olmaz demış... şimdiiii bnm dr um testı tekrarlamamı ıstemedı 1ekıme randevu verdı. ilaçlarada deavm edıyorum daaa beb kendı kendıme mı gelın guvey oldum, hamıle değil mıyı kesın olarakkkkk...

kızlar hepinize çok tşk ediyorum ama moralim bozuk biraz... bi arkadasım kendı kadın doğum dr una benım değeri sölemiş bu hamıle olup olmadını gösterr mı dıye sormus dr u da 2 gun snr tekrarlaması gerekrdı 2ye katladıysa hamıledır demıs. sonra arkadasım bu surecte duşuk yasarsa kanama ile mı olur demıs dr da o bellı olmaz demış... şimdiiii bnm dr um testı tekrarlamamı ıstemedı 1ekıme randevu verdı. ilaçlarada deavm edıyorum daaa beb kendı kendıme mı gelın guvey oldum, hamıle değil mıyı kesın olarakkkkk...

Tatlım sen kafanı böyle şeylerle bulandırma..Olurmu öyle şey hiç..Tabiiki de hamilesin..
Kafana takılacaksa sende herkes gibi katlanma değerine baktır derim..Bunu illa daktırının demesi gerekmiyor..
Bazı daktırlar rahat oluyor..Seninkide gerek duymadı demek..Ama sen gidip kan verebilirsin için rahat etsin diye..
Lütfen üzme sakın kendinide...

canım gayette güzel hamilesin.kaç embriyo transferin oldu senin .sanırım 2.değer çok düşük olsaydı 2 yada 3 kere çıkışının seyri için isterlerdi yoksa rahat ol.gayette hamilesin sen.allah kucağına almayı nasip etsin.

kızlarrrrrr eve geldimmmm allah hepinizden razı olsunnn çığlık çığlığa ağladım hastande böle bi duygu olamaz.. Eşimle oraya gidene kadar yol boyunca ağladım kalbim duracak sandımm kağıdı aldım nasıl acıcaz diye düşnürken cesaret edip açtım 275.7 başladım cırlamaya eşim anlamadı nolduu dediii oldu oldu dye bağırdımm herkes bize bakıy tabii inanamadım... Sonra başladı tlf trafiğiii sırayla haber bekleyenlere bildirdim işte... Sonra ulun beyi aradım yarın merkezı ara 10 gun sonrasına randevu al iğne ve ilaçlara ve de jele devam dedi. Sonra murat bey ı aradım diyetısyenımı balık yağı, b 12, bi de folik asite devam dedi, şeker ilacı kullanıyomuydun dedi ben de yok dedim yarın sabah ara merkezi bi dosyana bakıyım hangı ilaçlara devam ediceğini söliyim dedi... öle yani kızlarrr hıc bişi hıssetmıyorum su an ama herşey yolunda gbi gibii... Eve geldim hemen şükür namazımı kıldımmmmm.... Allahım kabul etsinn... Hepinize bol bol dua edicemmm... Tekkrar teşekkür ediyorumm inşaşllah sağlıkla büyür tırtılımmmmmmm:)

ilknurrrr bu arada sendne haber bekliyorum yarınnnnnnnnnnnnnnnnn dualrımdasınnnnn

canım uzun bir süre nete giremedim gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözlerim doldu inan kendim hamile gibi sevindim allaha emanet olun duaların kabul olsun

slm kızlr nette sorun vardı

lulu canım tb ederim haberin beni mutlu çok etti demekki er yada geç oluyormuş karamsar olunmıyacakmış

ilknurum kafanı dinle biraz ama bak ben hep dedim geçmişte yazdım o bizze gelmiyorsa biz getirmesini biliriz sıpanın diye

azim sadece azim ve allaha sıgınmak ve hiçbir şeyi sorgulama neden diye isyan etme yaradan uygun görmemiş şimdilik demekki özelden yazmak istersen yaz dinlerim canım iki defa negatif alan ama umutları hiç sönmeyen biri olarak

semramus ne durumdasın canım

zerrin yeni nikin hayırlı olsun arada hatırlatda unutmayalım

canım kontrolüm vardı bügün.3 tane yumurta var sadece.purugona destek monegon verdi 2 toz+1 su şeklinde.göreceğiz dedi gelişimi.ama daha büyüyeceğini sanmıyorum ben .genelde en kral bende 3 işte.

canım gayette güzel hamilesin.kaç embriyo transferin oldu senin .sanırım 2.değer çok düşük olsaydı 2 yada 3 kere çıkışının seyri için isterlerdi yoksa rahat ol.gayette hamilesin sen.allah kucağına almayı nasip etsin.

cnm bana 2 tane 5. gun embrıyosu transfer edıldı. 12. gun değer 275.7. yanı ben 1 kere tahlıl yapptırdım. 2. yaptır demedı direk çok guzel 10 gun sonraya randevu al dedı. hatta cts aradım bn öğretmenım rapor alım mı dedım. hıc gerek yok normal yasantına devam et dedi...

canım uzun bir süre nete giremedim gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözlerim doldu inan kendim hamile gibi sevindim allaha emanet olun duaların kabul olsun

cnm çok tşklerr inş hala hamıleyımdır kafam karıstı yaaaa:( şimdi korkuyorum da gidip tekrar tahlıl yaptırmaya...

canım kontrolüm vardı bügün.3 tane yumurta var sadece.purugona destek monegon verdi 2 toz+1 su şeklinde.göreceğiz dedi gelişimi.ama daha büyüyeceğini sanmıyorum ben .genelde en kral bende 3 işte.

Canım tedavin hayırlı uğurlu bebişli olsun inş..
Dün okudum çok sevindim tedavi haberine..Hadi hayırlısı diyorum..Hayırlı haberlerini bekliyorum inş..

luludya alınmam gereken yada bilmem gereken bir durummu var güzelim..

herkeze cavp var bana bişey yok..

Çözemedim direkt sorayım dedim:19::19::19::19::19::19::19:

luludya alınmam gereken yada bilmem gereken bir durummu var güzelim..

herkeze cavp var bana bişey yok..

Çözemedim direkt sorayım dedim:19::19::19::19::19::19::19:

kız saçmalama farkında bile diilim hatta 1 saattır sayfayı yenılıyorum bişi yazan var mı dıye meğerse ben son yazanmısım, yeni sayfa acılmıs, bunu bile görmuyorum baktığım halde:/

lulu tam dayaklıksın kuzum ya hamilesin hemde bal gibi hamilesin canım benim

arkadaşıneksik dinlemiş yada yanlış anladın genelde 12 gün yada 15 veya 11 günde kan tahlili olur eger deger düşük isedr iki gün sonra tekrarla bkalım degein iki katı olmuşmu saglıklı hamilelik mi diye testi ister ama seninki maşallahın üstü kuzum

arkadaşım degeri 47 di 12 gün hamilesin dedi dr ama tekrarla testi dedi mesela seninki nin degeri maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

semramus hiç belli olmaz kuzum ya ben diyorum menegon bizim ilacımız

Tatlım sen kafanı böyle şeylerle bulandırma..Olurmu öyle şey hiç..Tabiiki de hamilesin..
Kafana takılacaksa sende herkes gibi katlanma değerine baktır derim..Bunu illa daktırının demesi gerekmiyor..
Bazı daktırlar rahat oluyor..Seninkide gerek duymadı demek..Ama sen gidip kan verebilirsin için rahat etsin diye..
Lütfen üzme sakın kendinide...

ahan da Yeni gördüm kuzuuuumm kusuruma bakma ciddi dalgınım:( kan vermeye de korkuyorum şimdi cnm yaaa bekliyim 1ini kaldı 1 hafta, ne diycekse der o zaman şimdiden örenmıyım kötu bısı varsa:/ benm 5. gun embrıyosuydu yaa ondan sanırım değer de 200 küsür çıkınca istemedi herhal diyom şimdi yani, 3. gun emb. na göre benm 12. gunum aslında 14.ç oluyo. galiba 2 ye katlamıs halı gibi oldu 275. çok dusuk cıkmadıından da istemedi diye avutuyrum ben de kendımı:/

lulu tam dayaklıksın kuzum ya hamilesin hemde bal gibi hamilesin canım benim

arkadaşıneksik dinlemiş yada yanlış anladın genelde 12 gün yada 15 veya 11 günde kan tahlili olur eger deger düşük isedr iki gün sonra tekrarla bkalım degein iki katı olmuşmu saglıklı hamilelik mi diye testi ister ama seninki maşallahın üstü kuzum

arkadaşım degeri 47 di 12 gün hamilesin dedi dr ama tekrarla testi dedi mesela seninki nin degeri maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

semramus hiç belli olmaz kuzum ya ben diyorum menegon bizim ilacımız

kız ben cok takıntılıyım yaaa kendıme edıyom bunu da biliyomm ama elimde diill:/ inş dediğin gibidir cnmmm...

semramus bana da son iğne gununde menagon vermşti, mınık yumurtalar diğerlerıne yetssın dıe, 1 gunde bıle etkıı olmustuu... yanı ii bişi bu menagonn içini ferah tuttt dualaımız senınleee

kız saçmalama farkında bile diilim hatta 1 saattır sayfayı yenılıyorum bişi yazan var mı dıye meğerse ben son yazanmısım, yeni sayfa acılmıs, bunu bile görmuyorum baktığım halde:/

ahan da Yeni gördüm kuzuuuumm kusuruma bakma ciddi dalgınım:( kan vermeye de korkuyorum şimdi cnm yaaa bekliyim 1ini kaldı 1 hafta, ne diycekse der o zaman şimdiden örenmıyım kötu bısı varsa:/ benm 5. gun embrıyosuydu yaa ondan sanırım değer de 200 küsür çıkınca istemedi herhal diyom şimdi yani, 3. gun emb. na göre benm 12. gunum aslında 14.ç oluyo. galiba 2 ye katlamıs halı gibi oldu 275. çok dusuk cıkmadıından da istemedi diye avutuyrum ben de kendımı:/

Tamam tamam göbüşündeki bebelerin hatrına derrmişimm:9::9::9::9:

Canım benimm ne bileyim dedim bi durummu var benim bilmediğim.. İnan sen yüreğini ferah tut..5. gün embriyosu olup değeri 30 çıkıp şimdi ooo hamileliğinin kaçıncı haftasında kızlar gördüm ben bu kk da..Sen çok normal hatta süper sayılabilecek bir değer ile müjdelendin..İnş keseyi ve ardından da kalp atışlarını duyman ile bu sevincimiz perçinlenecek..
İnan senin adına çok mutluyum..O kadar emek ve çabanın sonucunda değdi dedinn..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Valla m.berksoya çok sıcak bakmayan ben bile artık tamam gitme vakti galiba geldide geçiyor diyorum..İnş bizde senin gibi müjdeli haberlerimizi paylaştığımız günleri görürüz...

Tamam tamam göbüşündeki bebelerin hatrına derrmişimm:9::9::9::9:

Canım benimm ne bileyim dedim bi durummu var benim bilmediğim.. İnan sen yüreğini ferah tut..5. gün embriyosu olup değeri 30 çıkıp şimdi ooo hamileliğinin kaçıncı haftasında kızlar gördüm ben bu kk da..Sen çok normal hatta süper sayılabilecek bir değer ile müjdelendin..İnş keseyi ve ardından da kalp atışlarını duyman ile bu sevincimiz perçinlenecek..
İnan senin adına çok mutluyum..O kadar emek ve çabanın sonucunda değdi dedinn..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Valla m.berksoya çok sıcak bakmayan ben bile artık tamam gitme vakti galiba geldide geçiyor diyorum..İnş bizde senin gibi müjdeli haberlerimizi paylaştığımız günleri görürüz...

cnm ottan sudan etkılenır haldeyım bı de dedım yaa takıyom herseyı dalgınlııma gelmıs yoksa neden yazmımmmm:/

inş pzt hayırlı hbrlerle gelirimm, dua ediiiiinnn
murat beye gelincee ben etkisinin buyuk olduna ınnaıyorum, aradım haber verdım ertesı gun de o aradı kllanmam gereken ılaçları söledı, sonra bi tane su verdi gunde 30cc su ya da meyve suyuna katıp ıcıcekmısım esım bugun almaya gıttı işte. yanı ilgilenıyo, nezmn arasam musait değilsse sonradan mutlaka dönuyo ve en önemlısı dınlıyo, ALLAH razı olsunn ne diyim yanı sebeplerimden biri oldunu dusunuyorum...

innşallah hayırlısı ıle sızlerden de gusel haberler duyarızz.. ınan en buyuk duam şu kii, ALLAH kımseyı bu acıyla sınamasın.. çok zorr maddı manevı yıpratıcıı...hhergun yarınını duusnuerek yasamak zorundasın, hıcbişiden tat alamıyosun........ ama şükürler olsun kı ben en azından bu cumlryı kurabıldımm, hamıleyım dıyebiildim, sonu ne olur, sürec ne gösterıır bılmıyorum ama bu bıle benım durumumdakı bırı ııcın onca badıreden sonra mucize ötesi bişeey. dilerım sonu mutlu olurrr ve dilerım RABBİM sizlere de bu duyguyu tez zamanda yasatırrr

Back
X