Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Teşekkür ederim hepinize.

Benim çok oldu deneme. 5.denememdi. Bana kalsa yine denerim ama eşim bu defter kapandı diyor. Doktor aradı ne dedi duymadım bile Sağlıklı yumurta elde edilene kadar devam et gibi bişeyler dedi. Umut'ta denemiştim. Ama kimseye tavsiye etmiyorum Millstone sen demiştin sanırım, zor hasta sevmiyorlar diye doğruymuş doktor dediğin hastasının psikolojisini de düşünmeli.

İnan bana bunu hep söylüyorum tatlım ama inanıp inanmamak karşı tarafa kalıyor..Nasıl üzgün kırgın yıkık olduğunu tahmin edebiliyorum..Bence doktorun bir adabı olmalı..Olmadıysada bunu incitmeden hastanın psikolojisi düşünülerek karşısına alıp söylemeli..Sana sonuna kadar katılıyorum bitanem ama eşine katılamıcam tabii..İnş Rabbim yüreğindeki yangını hatırlatacak birşeyler verir..Hiç beli olmazz..Ne düşük amh lerle ne yüksek fshlar ile nette gerçek hikayeler okuyorumm..Sen yumurtlama günlerine dikkat et genede Yaradan çok büyük kendiliğinden versin meleğini..Veyahutta eşin biraz zaman geçince tekrar cesarete gelir gülüm..Hakkında ne hayırlı ise o olsun..İnan hep umutla açtım haberlerini almak için..Bende çok üzüldüm ama sana ateşi düşüyor bize sadece dumanı tütüyor tatlım..
İnş çok daha iyi olsun 2013 ile herşey dualarda buluşalımm ARZUMMMM..

millstone tebrik ederim seniiii...afferimmm başarmışsın işte ...
her geçen gün daha iyiye gideceksin daha kötüsü olamyacak inan bana...başarmış biri olarak konusuyorum :)
bahara hazırlık için bişeyler yapmak şart
zeynep kamilde yaptırdım sen ?
dediğim gibi pıhtılaşma eğilimi çıktı ama tehlikeli boyutta değil..coraspirin başlayacagım...
adetim geciktiii
kistte yok bebekte yok..
vucudum artık normal akışında bile çalışmıyor

Evet cnm sonunda başardımmm..Sen en iyi bilenlerdensin bu illetten ne kadar kurulmak istediğimi..Pazartesiden beri çok çok iyiyim elhamdulillah..Hergeçen gün onsuz olma algısı gelişiyorr..Bende genetiklerimi z.kamilde yaptırmıştım evet cnm..Normal çıktı benim..
Bugünde pıhtı ve smear sonuçlarımı aldım..
Pıhtı sonuçlarımda elhamdulillah tam aralıklarda iyi gibi çıkmış..Daha daktıra gösteremedim ama zaten kendiliğimden yaptırdığım için daktırda beklemiyor beni anlayacağın:9:

Öyle şeyler deme ama yaaaa..Napalım hepimiz aynı durumdayızzz..İnanıyorum 2013 dönüm noktaları yaşatacak hepimize..Hem 21 aralık var aydınlanma aşayacağız daha durrr wannam yaa..:48::48: Kist olmasın zaten bebek olsun bebekkk inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Rabbim görüyor duyuyor bizlerii..Olacakkkk inşş cnmsınn..

buralardayım canım kendi halime çekilmişlik bir sessizlik üzerimde ama sizleri takip ediyorum ve her okuduğmdada dua ediyorum bende bir değişiklik yok en son 1 hafta önce tekrar bir kntrole gideyim dedim buarada başka bir şehirde 3 folükül göründü fsh da ilk defa 13 yani durumlar kötüye gidiyor gibi doktor arayışı içerisindeyim halen.... gürkan klinik de odaklandık biraz.... embriyo biriktiriceğim mini tüp bebekle en son bu seçenek kaldı yoksa çok karşı olduğum donörü düşüneceğim söylemesi bile çok zor geliyor
:( yani çocuk ile ilgili gelişmeler sadece bukadar buara çokda üzerine duramıyorum açıkçası...

kızlar sizden bir şey isteyeceğim 3 yaşında yiğenim iştahsızlık için basit bir muanesinde çıkan kan sonuçlarında 3 seçenek varmış ya lösemi ya genetik genetik üzerine çok durulmuyor 2 taraflıda kimsede yok yada inşallahhhh gribal mikrop perşembe günü netleşecek küçücük çocuktan bayıltılıp ilik bile alındı aynı mikrop ordada çıktı elimiz yüreğimizde bekliyoruz günlerdir aile ce çok kötüyüz lütfen dua edin olurmu... perşembe günü kötü bir haber almayalım gribal mikrop çıkar inşallah.....
picasso tatlım inan bana 3 folikül 13 fsh bir çoğumuzun belkide hayalini kurduğu rakamlar..Nolur bunlar seni yıldırmasın sakın..1 er yumi ile hamiş kalan 2 arkadaşım var yakınen bildiğim..Biri eline aldı 5 aylık oldu kuzusu diğeri aralık sonu doğum yaocakk..Mucize ise evet mucizelerimizi istiyoruz Yaradandan..Takdir ettiyse verecekk..Havuz yöntemini deneyecekmişsin hem..İnşş bol bol kaliteli embriyoların olsunn canım..

yeğeninede Rabbim şifasını versin tez zamanda..dua edelim..

mrhb kızlar nasılsınız...duman, rüveyda bebişleriniz iyidir inşallah...giz canım inşallah minikte bi sıkıntı cıkmaz Allahım saglık sıhhat versin...arzum seninde tüp başarısız olmuş üzüldüm canım ya,negatif sonuç almanın acısıda büyük yaşadım biliyorum,bide şöyle düşün ben tüpe bile başlayamıyorum,buda daha kötü...inşallah 2013de bebişin kendiliğinden gelir.Allah büyük...kızlar gece yazmıştım ama nedense yazdıklarım yayınlanmamış.bende herşey dahada kötüye gidiyo.. dün doktora gitim..geçen ay fsh 50lerdeydi.ve kist çıkmıştı.doktor dogum kontrol hapı verdi kullanmadım.eşimde gelmişken bi umut dedim.eşim sperm tahlili verdi..bu ay cycloyla adet olunca 3.gün gitdim.fsh 118 olmuş.bu doktorda beni üzmeden artık imkansız oldugunu başka çarelere bakmam gerektiğini yapacak bişeyi kalmadıgını söyledi...kızlar bende fshı düşürsün diye sogan suyu yapıyodum.yaptkça fshın düşmesi gerekmezmi...fsh aydan aya uçtu.tek biesteron kullandığım dönemlerde 32 ,36lardaydı...bende şaştım artık..boşluktayım..Allaha hepimiz için dua ediyorum....ooofff offff diyip duruyorumm..

:14::14::14::14::14::14::14::14::14: cnmm fsh tavanlara fırlamışş off uzaya fırlayasıcaa...faceden mesaj yazdım gülüm ama buradanda görürsün belki..Kargon yolda şifa olsunn inş..Yılbaşı hediyesi gibi oldu ama tamamen tevafukk nasib oldu tatlım..Hayırlı haberlerini en kısa zamanda duyurtsun Rabbim..

canlarımmm arkilerim nasılsınız? bi küskünlük döneminin sonunda ayağa kalkma çabasında gene solugu yanınızda aldım...ben bu dönem içinde hiç bişey yapmadım sağolsun bi arkadaşım desteği ve gazıyla eynep kamilde genetik tahlil yaptırdım sonucunu henuz almadım yaptıgım tek şeyde bu oldu...ne hap ne çöp ne doktor...
geciken adetimin sebebini bile arastırmadım...kimbilir belkide herşeyin sonuna geldim...

dumanım pıtırcığımız nasıl? az kaldı değil mi?

ilknurlevent,millstone çıtırı ,picasso,gayem07 adını sayamadığım diğer tüm dostlar nasılsınız...
berna hamileymiş çok sevindim dopink etkisi yarattı...
geçmişi okuyamadığım için detayları bilmiyorum

wannacım seni gördüğüme çok sevindim canımmm... sık gelemesemde gözlerim hep yazını aradı durdu.. sen her zaman ayakta surma mesajı verdin bize.. şimdi küskünlük yok...durmak yok.. vakti zamanı gelecek ben inanıyorumm.. seni kocaman özlemiştim koccaman sevgiler gönderiyorumm

Teşekkür ederim hepinize.

Benim çok oldu deneme. 5.denememdi. Bana kalsa yine denerim ama eşim bu defter kapandı diyor. Doktor aradı ne dedi duymadım bile Sağlıklı yumurta elde edilene kadar devam et gibi bişeyler dedi. Umut'ta denemiştim. Ama kimseye tavsiye etmiyorum Millstone sen demiştin sanırım, zor hasta sevmiyorlar diye doğruymuş doktor dediğin hastasının psikolojisini de düşünmeli.
canım eşin senin üzüntünü gördüğü için son demiştir, ama sen inanmaya ve istemeye devam et eminim o da ikna olacaktır.Allah en çaresiz hissettiğin zaman gönderir mucizeni inşallah...
:nazar::nazar::nazar:
teşekkür ederim pıtırcım genetik sonucumu aldım pıhtılaşmaya egilim yüksek çıktı coraspirin içmemi tavsiye etti doktor...bide b12 folic acid
herşey yoluna girer inşallah bundan daha kötüsü olmaz herhelde..

millstone tebrik ederim seniiii...afferimmm başarmışsın işte ...
her geçen gün daha iyiye gideceksin daha kötüsü olamyacak inan bana...başarmış biri olarak konusuyorum :)
bahara hazırlık için bişeyler yapmak şart
zeynep kamilde yaptırdım sen ?
dediğim gibi pıhtılaşma eğilimi çıktı ama tehlikeli boyutta değil..coraspirin başlayacagım...
adetim geciktiii
kistte yok bebekte yok..
vucudum artık normal akışında bile çalışmıyor

canım inşallahh inşallah
umut olmadan yaşanmaz ..ara ara dibe vursakta umudumuzu taze tutmalıyız

mantı yazmadı :)

picasso nerelerdesin ?
canım sadece eğilim varsa asprinle halledersiniz bi sıkıntı olmaz inş... sevindim tam pıhtılaşma çıkmadığı için birde onunla uğraşmak zorunda kalmayacaksın...

buralardayım canım kendi halime çekilmişlik bir sessizlik üzerimde ama sizleri takip ediyorum ve her okuduğmdada dua ediyorum bende bir değişiklik yok en son 1 hafta önce tekrar bir kntrole gideyim dedim buarada başka bir şehirde 3 folükül göründü fsh da ilk defa 13 yani durumlar kötüye gidiyor gibi doktor arayışı içerisindeyim halen.... gürkan klinik de odaklandık biraz.... embriyo biriktiriceğim mini tüp bebekle en son bu seçenek kaldı yoksa çok karşı olduğum donörü düşüneceğim söylemesi bile çok zor geliyor
:( yani çocuk ile ilgili gelişmeler sadece bukadar buara çokda üzerine duramıyorum açıkçası...

kızlar sizden bir şey isteyeceğim 3 yaşında yiğenim iştahsızlık için basit bir muanesinde çıkan kan sonuçlarında 3 seçenek varmış ya lösemi ya genetik genetik üzerine çok durulmuyor 2 taraflıda kimsede yok yada inşallahhhh gribal mikrop perşembe günü netleşecek küçücük çocuktan bayıltılıp ilik bile alındı aynı mikrop ordada çıktı elimiz yüreğimizde bekliyoruz günlerdir aile ce çok kötüyüz lütfen dua edin olurmu... perşembe günü kötü bir haber almayalım gribal mikrop çıkar inşallah.....
dua edicem bugün yeğenin için inşallah sadece basit bi gribal enfeksiyondur,düşüncesi bile çok kötü Allah yazdıysa bozsun:( senide çok özledim canım ama bizim burası karagün topiği gibi,malesefki daha birçoğumuzun yüzü gülmedi, gelmemeleri kabuğuna çekilmeleri filan hepsini çook iyi anlıyorum, o yüzden kimseye neden girmiyosun filan diye gönül koyamayız...

mrhb kızlar nasılsınız...duman, rüveyda bebişleriniz iyidir inşallah...giz canım inşallah minikte bi sıkıntı cıkmaz Allahım saglık sıhhat versin...arzum seninde tüp başarısız olmuş üzüldüm canım ya,negatif sonuç almanın acısıda büyük yaşadım biliyorum,bide şöyle düşün ben tüpe bile başlayamıyorum,buda daha kötü...inşallah 2013de bebişin kendiliğinden gelir.Allah büyük...kızlar gece yazmıştım ama nedense yazdıklarım yayınlanmamış.bende herşey dahada kötüye gidiyo.. dün doktora gitim..geçen ay fsh 50lerdeydi.ve kist çıkmıştı.doktor dogum kontrol hapı verdi kullanmadım.eşimde gelmişken bi umut dedim.eşim sperm tahlili verdi..bu ay cycloyla adet olunca 3.gün gitdim.fsh 118 olmuş.bu doktorda beni üzmeden artık imkansız oldugunu başka çarelere bakmam gerektiğini yapacak bişeyi kalmadıgını söyledi...kızlar bende fshı düşürsün diye sogan suyu yapıyodum.yaptkça fshın düşmesi gerekmezmi...fsh aydan aya uçtu.tek biesteron kullandığım dönemlerde 32 ,36lardaydı...bende şaştım artık..boşluktayım..Allaha hepimiz için dua ediyorum....ooofff offff diyip duruyorumm..
imkansız diye bişey yoktur lütfen sen elinden geleni yap, çok zor dayanmak uğraşmak biliyorum ama herkesin bi sınavı var bizimkide bu olacakmış...

Merhaba,arkadaşlar çok yeni üyeyim
bende günlerdir aynı stresi yaşıyorum.Amh 0.01 Fsh 26 doktor tüp bebek bile imkansız çünkü yumurta yok dedi.Sonra çok güvendiğim başka bir doktorum florence'da o hemen ultrasonla folikül aradı ,tüp bebeğe başlayacağız dedi 4 tane gördü ultasonda ve bu çok iii dedi.Regl i bekliyorum .bence umutsuz olmamalıyız.

bencedeee herşey Allah tan yeterki istesin en imkansız mucizeler bile gerçek olur eminim.... çok sevindim senin adınada tanımasamda...inş. en kısa zamanda güzel haberlerinide yazarsın burda...

canım 3 folikül ve fsh 13 bence çok güzel bir durum bu.dr.durumlar kötüye gidiyor mu dedi :53: o zaman o doktor bizleri hiç görmesin . sen hiç bozma moralini. senin durumun bence öyle çok da kötü falan değil. sadece bebeişin zamanı gelmemiş. öyle düşün canım.

Rabbim anneciğine, babacığına bağışlasın yavruyu. inşallah tatlım inşallah gribal mikrop çıkar.

çok üzüldüm durumuna canım. Ama Rabbim ol derse herşey olur. sen umudunu kesme. evet fsh nin soğan kürüyle düşmesi gerekiyordu. ben de hep düşüyordu. ibrahim saracoğlunun sitesindeki soğan kürünü kullanmıştın değil mi? fsh de stres de önemli oluyor. stresli bir dönemden geçtiysen fsh hemen tavan yapabiliyor.

cansucum bu msjını yeni gördüm.bende biesteron kullanıyorum.nerdeyse 11 aydır hiç bırakmadım.gece 3 tane içiyorum.bu melotoni hapını hiçbir doktor önermedi,eczaneden kendim alabilirim demi.zaten biesteron,qenzim 10 ve omega3 kullanıyorum.bununda bi zararı olmaz heralde.BENİMDE ARTIK DOKTORLARDAN UMUDUM YOK.ALLAHTAN ÜMİDİMİ KESMEDİM...

evet eczanelerde satılıo alabılırsın.bı zararı yok ..bızım gıbı fsh yukseklıgı cekenler menepoza gırenlerde bu hap ıcılıyoo.hatta benım adetıme yakın boyle ates basması falan olurdu sukur onlarda kesıldı..

gece 11 de alıcaksın ama unutma..

gercekten zor bı durum yasadıkalrımızz ama e care hayat devam edıyoo..

bence burda cogu ınsanın ortak sorunu su dıye dusunuyroum yanı burda kı kısılerın hıc mı yumurtası olmadı mutlaka 2 ayda bı veya 3 ayda bı mutlaka bı yumurta oluyo ama o yumurta kalıtelı olursa guzel oluyo dıye dusunuyorum.yoksa fsh 4 lere dusse 5 6 yumurta olsada kalıtelı dglse bu yasadıkalrımızda bı analmı yok..

benım kafama takılan dıer bı nokta ısee neden tıp bu kadar ılerlemısken doktorların caresız kalması o zamanda aklıma yaradanın bu bebısler ıcın vakıt avr demesı bılmıyorumm cok sey dusunuyorumm bazen hıc bısıı dusunemıyroum ama tek bıldım ALLAH ol derse olucakkkk...doktorlardann hıc umudum kalmadı hıcbırı dogru duzgun bı fıkır vermıyoo herkes aldıg parada gunu kurtarma derdın ınanın sızlere ankarada onerebılcem bı doktor yokkk ama ıstabulda duyuyroum bı ıstanbul akldı gıtmedımız doktorr..

kızlar hepinizden Allah razı olsun...herşeyin bi zamanı var demekki..Rabbimde bizleri bebişle sınıyo diye düşünüyorum..Allahım daha zorunu yaşatmasın...Rabbim ol derse imkansız yok biliyorum..bende bebişimin gelceği zamanı bekliyorum..ankarada gitmediğim doktor kalmadı..umudumda kalmadı zaten doktorlardan...zaten eşim yurt dışında o gelinceye kadar bende bi ay hiçbişey kullanmadan kendimi dinliycem...bi ay hayıt otunu kullancam...bi ay arı sütü bal polen kullancam...artık vucudumu dinliycem....belkibu fsh yükselmelerine bi çözüm bulabilirim,kullandıgım bişey baskılar...sizlerlede paylaşırım...

kızlar hepinizden Allah razı olsun...herşeyin bi zamanı var demekki..Rabbimde bizleri bebişle sınıyo diye düşünüyorum..Allahım daha zorunu yaşatmasın...Rabbim ol derse imkansız yok biliyorum..bende bebişimin gelceği zamanı bekliyorum..ankarada gitmediğim doktor kalmadı..umudumda kalmadı zaten doktorlardan...zaten eşim yurt dışında o gelinceye kadar bende bi ay hiçbişey kullanmadan kendimi dinliycem...bi ay hayıt otunu kullancam...bi ay arı sütü bal polen kullancam...artık vucudumu dinliycem....belkibu fsh yükselmelerine bi çözüm bulabilirim,kullandıgım bişey baskılar...sizlerlede paylaşırım...

canım ben 1,5 aydır mustafa eraslanın ürünlerini kullanıyorum. eğer bir sonuç alırsam mutlaka tavsiye edeceğim. yumurta kalitesini ve rezervini arttırdığı söyleniyor. 3 ay geçsin bakacağım değişiklik var mı diye. sonuçta eğer kaderimizde bebeiş varsa bize de sebebini bulmak düşüyor. yılmak yok denemeye devammmm

canım ben 1,5 aydır mustafa eraslanın ürünlerini kullanıyorum. eğer bir sonuç alırsam mutlaka tavsiye edeceğim. yumurta kalitesini ve rezervini arttırdığı söyleniyor. 3 ay geçsin bakacağım değişiklik var mı diye. sonuçta eğer kaderimizde bebeiş varsa bize de sebebini bulmak düşüyor. yılmak yok denemeye devammmm

evet canım sonuna kadar katılıyorum biz elimizden geleni yapalım inşallah sonunda hepimizin yüzü güler...

kızlarr mrbbbb bu hayıt balı nerde bulunur bı taraftanda onu denesem dıyroumm..
cok faydasını goren olmuş..

bıde bısı sorcmm ben hayıt tohumu aslan pancase coban cantası cıvan percemı karısıkcay ıcıyroum bu cay karısımını aranızda ıcen avrmı adete bı hatfa kala belkı hamıle olurm dıyee bırakıyorumm dorumu yapıyorumm bılmıyroumm sızlere sormak ıstedım cunku burdakı arkadaslarr bayaga tecrubelıı en azındann dogru yonelndırme olduna ınanıyorummm

sabredınn kızlarr elbet bıgun bızde yazıcaz hamıleyız dıye ve uzun uzun bende hıkayemeı anlatıca baskalarına umut olucazz

sonucunu beklıyorummm sabırsızlıkla rabbımm ıctıklerını sıfaya cevırırrr ınsallahh

kızlarrr hepinizden allah razı olsun eminimki sizlerinde duasının çok etkisi oldu yiğenimden yoğunluk artık gribal enfeksiyondan yana çok küçük bir ihtimalde genetikten ilik temiz çıktı tedavisinede başlandı :) hepinize çok teşekkürederim rabbim inşallah en kısa zamanda hepinizi hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli yavrularınıza kavuşturur dumanım sende inşallah pıt diye hemencik hayırlısı ile doğumunu yapar hemen arkasından diğer yavruna hamiş kalırsın....

bugün orda çok değişik duygular yaşadım kızlar çocuk onkoloji hemotoloji bölümü olduğu için hep çocuklarla iç içeydim ve okdar değişik hastalıklar vardıki resmen dehşete düştüm her baktığım çocuğa içimden bildiğim tüm duaları okuyorak bir an önce şifalarına kavuşmasını diledim....

ama birtanesi hiç gözümün önünden gitmiyor çocuk 9 aylık ama görüntüsü en fazla 2 aylık gibi kanı sürekli düşüyormuş aylardır da sebebi bulunmamış dangalak bir annesi vardı 21 yaşındaymış çocukla doğru düzgün ilgilenmiyor du kaç kere biboron yere düştü alıp geri veriyordu ben zaten çocuk istemiyordum kendim daha çocuğum diye saçma sapan konuşuyordu ya çocuk da maşallah yavrum bir akıllı arkasından Mehmet Ali diyorum hemen bakıyor bir daha söylüyorum bu sefer gülerek bakıyor şaka yaptığımı anlıyor sonra kucağıma aldım öptüm iyice sevdim sevdim acayip tatlıydı ki kolay kolayda başka çocuk sevebilen bir insan değilimdir yengeme bana verse bu çocuğu 1 yılda değiştirirdim dedim isteseydin verirdi kadın çocuk dan umudu kesmiş zaten diyor oda.... ama çocuk da inanılmaz bakımsızlık vardı hem bünyesinden hem özensiz kirli kıyafetlerinden çok belliydi hani belki fakirdi diye düşüneceksiniz fakirlik allahtandandır hiç bir zaman gerizekalıca düşünen bir insan olmadım fakat belki maddi durumu çok iyi değildi ama kendisi gayet modaya uygun şıktı.

bir daha hiç göremiyeceğim bir çocuk ölene kadar hiç unutamıyacağım gözümün önünden o yüzü hiç gitmiyor küçücük bir burnu vardı sanki en güzel cümlenin sonuna konmuş bir nokta gibi inşallah bir an önce şifasını bulur ve bahtı çok ama çok güzel olan birisi olur....

yani böyle kızlar bugün baya bir karmaşık duygular yaşadım bendeki haberler böyle :)

kızlarrr hepinizden allah razı olsun eminimki sizlerinde duasının çok etkisi oldu yiğenimden yoğunluk artık gribal enfeksiyondan yana çok küçük bir ihtimalde genetikten ilik temiz çıktı tedavisinede başlandı :) hepinize çok teşekkürederim rabbim inşallah en kısa zamanda hepinizi hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli yavrularınıza kavuşturur dumanım sende inşallah pıt diye hemencik hayırlısı ile doğumunu yapar hemen arkasından diğer yavruna hamiş kalırsın....

bugün orda çok değişik duygular yaşadım kızlar çocuk onkoloji hemotoloji bölümü olduğu için hep çocuklarla iç içeydim ve okdar değişik hastalıklar vardıki resmen dehşete düştüm her baktığım çocuğa içimden bildiğim tüm duaları okuyorak bir an önce şifalarına kavuşmasını diledim....

ama birtanesi hiç gözümün önünden gitmiyor çocuk 9 aylık ama görüntüsü en fazla 2 aylık gibi kanı sürekli düşüyormuş aylardır da sebebi bulunmamış dangalak bir annesi vardı 21 yaşındaymış çocukla doğru düzgün ilgilenmiyor du kaç kere biboron yere düştü alıp geri veriyordu ben zaten çocuk istemiyordum kendim daha çocuğum diye saçma sapan konuşuyordu ya çocuk da maşallah yavrum bir akıllı arkasından Mehmet Ali diyorum hemen bakıyor bir daha söylüyorum bu sefer gülerek bakıyor şaka yaptığımı anlıyor sonra kucağıma aldım öptüm iyice sevdim sevdim acayip tatlıydı ki kolay kolayda başka çocuk sevebilen bir insan değilimdir yengeme bana verse bu çocuğu 1 yılda değiştirirdim dedim isteseydin verirdi kadın çocuk dan umudu kesmiş zaten diyor oda.... ama çocuk da inanılmaz bakımsızlık vardı hem bünyesinden hem özensiz kirli kıyafetlerinden çok belliydi hani belki fakirdi diye düşüneceksiniz fakirlik allahtandandır hiç bir zaman gerizekalıca düşünen bir insan olmadım fakat belki maddi durumu çok iyi değildi ama kendisi gayet modaya uygun şıktı.

bir daha hiç göremiyeceğim bir çocuk ölene kadar hiç unutamıyacağım gözümün önünden o yüzü hiç gitmiyor küçücük bir burnu vardı sanki en güzel cümlenin sonuna konmuş bir nokta gibi inşallah bir an önce şifasını bulur ve bahtı çok ama çok güzel olan birisi olur....

yani böyle kızlar bugün baya bir karmaşık duygular yaşadım bendeki haberler böyle :)
canımmmm nasıl sevindim anlatamam..hadi geçmiş olsun gözünüz aydın ,Allah birdaha böyle korku yaşatmasın size...o çocuklara da acil şifalar dilemekten başka şansımız yok sanırım:( hepimizin başına gelebilir çok zor Allah hepsinin ailesine sabır versin...

canım geçmişler olsun çok sevindim..anşallah bir an önce gripal enfeksiyonu atlatır kuzunuz...allah şifa versin mehmet ali ye de..annesine akıl fikir versin inşallah...

evet canım sonuna kadar katılıyorum biz elimizden geleni yapalım inşallah sonunda hepimizin yüzü güler...

inşallah canım. Rabbim görür çabalarımızı da bizlere de annelik duygusunu tattırır.

sonucunu beklıyorummm sabırsızlıkla rabbımm ıctıklerını sıfaya cevırırrr ınsallahh

Allah razı olsun canım. Rabbim kimsenin rahmini ve koynunu boş koymasın inşallah. en çok buradaki arkadaşlarımın,dert ortaklarımın yüzü güsün istiyorum. İnşallah hepimizin yüzü güler de rezervre rağmen bebek geliyor adlı bir başlık açarız

canım çok ama çokkkkkk sevindim. hepinize geçmiş olsun. 9 aylık bebeğin durumu da çok üzücü gerçekten.hele ki kan değerinin düşme sebebinin bulunaması da kötü. ne anneler var ya. şaşırıyorum böylesine :50: ne çocukmuymuş kendisi :53: ya 21 yaşında gayet de büyük. küçülsün de cebime girsin bari.Rabbimin işine karışılmaz vardır bir hikmeti. bebeğinin değerinin bilemeyenleri gördükçe daha da üzülüyor insan. belki bakımsızlıktan bu halde bebecik yavrum yaa :50:

picasso tatlım çok sevindimm Rabbim korusun yeğenini..İnş bir daha yaşatmasın..Şifasını tez elden göndersin Yaradan..

picasso canım sen bu msjı dün yazmışsın...ben net yüzünden bugün okuyabildim...benimde aklım öyle minikteydi hatda kardeşimede anlatmıştım oda soruyodu..çok şükür sonucu temiz çıkmış...Allahım biömür saglık sıhhat versin çok sevindim...

cokk sukur pıcassocummm durumunun ıyı olmasına sonuclar sukur kı ıyı cıkmıs...

bende cokk merakk etmıstım son durum ne dıyee cok sevındımm rabbımm agır hastalık kımselere vermesınn

canlarım nasılsınız ne zamandır görüşmüyoruz... herkes iyidir inşallah..ben yarın izne ayrılıyorum çok şükür son kez çalışıp onu düşününce iyi oluyorum:) sonra doğuma kadar artık sürekli buralarda olurum hepinizi bekliyorum yalnız bırakmayın beni:16::16:

Slm Kizlar.Doktordan geldim.Tekrar 12.gunu Kanima Bakti.Maalesef gene negatif gene negatif...

Yarin Fulyayla gorusmeyi dusunuyorum.Bir bilginiz varmi?

Back
X