- 16 Mart 2009
- 4.803
- 34
- 363
Teşekkür ederim hepinize.
Benim çok oldu deneme. 5.denememdi. Bana kalsa yine denerim ama eşim bu defter kapandı diyor. Doktor aradı ne dedi duymadım bile Sağlıklı yumurta elde edilene kadar devam et gibi bişeyler dedi. Umut'ta denemiştim. Ama kimseye tavsiye etmiyorum Millstone sen demiştin sanırım, zor hasta sevmiyorlar diye doğruymuş doktor dediğin hastasının psikolojisini de düşünmeli.
İnan bana bunu hep söylüyorum tatlım ama inanıp inanmamak karşı tarafa kalıyor..Nasıl üzgün kırgın yıkık olduğunu tahmin edebiliyorum..Bence doktorun bir adabı olmalı..Olmadıysada bunu incitmeden hastanın psikolojisi düşünülerek karşısına alıp söylemeli..Sana sonuna kadar katılıyorum bitanem ama eşine katılamıcam tabii..İnş Rabbim yüreğindeki yangını hatırlatacak birşeyler verir..Hiç beli olmazz..Ne düşük amh lerle ne yüksek fshlar ile nette gerçek hikayeler okuyorumm..Sen yumurtlama günlerine dikkat et genede Yaradan çok büyük kendiliğinden versin meleğini..Veyahutta eşin biraz zaman geçince tekrar cesarete gelir gülüm..Hakkında ne hayırlı ise o olsun..İnan hep umutla açtım haberlerini almak için..Bende çok üzüldüm ama sana ateşi düşüyor bize sadece dumanı tütüyor tatlım..
İnş çok daha iyi olsun 2013 ile herşey dualarda buluşalımm ARZUMMMM..
millstone tebrik ederim seniiii...afferimmm başarmışsın işte ...
her geçen gün daha iyiye gideceksin daha kötüsü olamyacak inan bana...başarmış biri olarak konusuyorum :)
bahara hazırlık için bişeyler yapmak şart
zeynep kamilde yaptırdım sen ?
dediğim gibi pıhtılaşma eğilimi çıktı ama tehlikeli boyutta değil..coraspirin başlayacagım...
adetim geciktiii
kistte yok bebekte yok..
vucudum artık normal akışında bile çalışmıyor
Evet cnm sonunda başardımmm..Sen en iyi bilenlerdensin bu illetten ne kadar kurulmak istediğimi..Pazartesiden beri çok çok iyiyim elhamdulillah..Hergeçen gün onsuz olma algısı gelişiyorr..Bende genetiklerimi z.kamilde yaptırmıştım evet cnm..Normal çıktı benim..
Bugünde pıhtı ve smear sonuçlarımı aldım..
Pıhtı sonuçlarımda elhamdulillah tam aralıklarda iyi gibi çıkmış..Daha daktıra gösteremedim ama zaten kendiliğimden yaptırdığım için daktırda beklemiyor beni anlayacağın

Öyle şeyler deme ama yaaaa..Napalım hepimiz aynı durumdayızzz..İnanıyorum 2013 dönüm noktaları yaşatacak hepimize..Hem 21 aralık var aydınlanma aşayacağız daha durrr wannam yaa..

picasso tatlım inan bana 3 folikül 13 fsh bir çoğumuzun belkide hayalini kurduğu rakamlar..Nolur bunlar seni yıldırmasın sakın..1 er yumi ile hamiş kalan 2 arkadaşım var yakınen bildiğim..Biri eline aldı 5 aylık oldu kuzusu diğeri aralık sonu doğum yaocakk..Mucize ise evet mucizelerimizi istiyoruz Yaradandan..Takdir ettiyse verecekk..Havuz yöntemini deneyecekmişsin hem..İnşş bol bol kaliteli embriyoların olsunn canım..buralardayım canım kendi halime çekilmişlik bir sessizlik üzerimde ama sizleri takip ediyorum ve her okuduğmdada dua ediyorum bende bir değişiklik yok en son 1 hafta önce tekrar bir kntrole gideyim dedim buarada başka bir şehirde 3 folükül göründü fsh da ilk defa 13 yani durumlar kötüye gidiyor gibi doktor arayışı içerisindeyim halen.... gürkan klinik de odaklandık biraz.... embriyo biriktiriceğim mini tüp bebekle en son bu seçenek kaldı yoksa çok karşı olduğum donörü düşüneceğim söylemesi bile çok zor geliyor
yani çocuk ile ilgili gelişmeler sadece bukadar buara çokda üzerine duramıyorum açıkçası...
kızlar sizden bir şey isteyeceğim 3 yaşında yiğenim iştahsızlık için basit bir muanesinde çıkan kan sonuçlarında 3 seçenek varmış ya lösemi ya genetik genetik üzerine çok durulmuyor 2 taraflıda kimsede yok yada inşallahhhh gribal mikrop perşembe günü netleşecek küçücük çocuktan bayıltılıp ilik bile alındı aynı mikrop ordada çıktı elimiz yüreğimizde bekliyoruz günlerdir aile ce çok kötüyüz lütfen dua edin olurmu... perşembe günü kötü bir haber almayalım gribal mikrop çıkar inşallah.....
yeğeninede Rabbim şifasını versin tez zamanda..dua edelim..
mrhb kızlar nasılsınız...duman, rüveyda bebişleriniz iyidir inşallah...giz canım inşallah minikte bi sıkıntı cıkmaz Allahım saglık sıhhat versin...arzum seninde tüp başarısız olmuş üzüldüm canım ya,negatif sonuç almanın acısıda büyük yaşadım biliyorum,bide şöyle düşün ben tüpe bile başlayamıyorum,buda daha kötü...inşallah 2013de bebişin kendiliğinden gelir.Allah büyük...kızlar gece yazmıştım ama nedense yazdıklarım yayınlanmamış.bende herşey dahada kötüye gidiyo.. dün doktora gitim..geçen ay fsh 50lerdeydi.ve kist çıkmıştı.doktor dogum kontrol hapı verdi kullanmadım.eşimde gelmişken bi umut dedim.eşim sperm tahlili verdi..bu ay cycloyla adet olunca 3.gün gitdim.fsh 118 olmuş.bu doktorda beni üzmeden artık imkansız oldugunu başka çarelere bakmam gerektiğini yapacak bişeyi kalmadıgını söyledi...kızlar bende fshı düşürsün diye sogan suyu yapıyodum.yaptkça fshın düşmesi gerekmezmi...fsh aydan aya uçtu.tek biesteron kullandığım dönemlerde 32 ,36lardaydı...bende şaştım artık..boşluktayım..Allaha hepimiz için dua ediyorum....ooofff offff diyip duruyorumm..