Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Canım inşallah cevap yazarsın ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum formları araştırırken sizlerin yaşadıklarınızı okudum özellikle senin yaşadıklarıyla ortak şeyler yaşadığımı gördüm. Canım ben 3 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır bebek istiyoruz 4 kez düşük yaptım en son mayısın 20 de regl olmam gerekiyordu 2 gün geçince test yaptırdım ve gebelik çıktı bende kan pıhtılaşması var mhftt 677 heterezigot 3 gün sonrada 0.2 lik iğne kullanmaya başladım ama 2 gün sonra kalamam başladı acildi düşük öönleyici iğne yaptılar fakat işe yaramadı 5 6 gün sonra kanama hızlandı. İşte felaket haberleri de böyle başladı bana dr um tüp bebek dedi kromozomlarda bozukluk vardır dedi ama ben daha önce genetik test yaptırmıştım temizdir. Ama dr dediğinde ısrar etti bende tüp bebe. DR una gittim o da fsh lh e2 prolaktine baktı ve şok fsh 15 lerde lh5.2 e2 24 prolaktin 0.46 ve bana amh yaptırdı bu da 0.2 çıktı samsunda yaşıyorum burdaki Dr ların bazıları tüp bebekte bile şansın çok az dedi bazıları ise düştükten dolayı hormonlar dengesizleşmiştir diyor 4 kez nasıl hamile kaldın bu değerle çok zor diyor canım benim 2 sorum var sana ilk olarak ankarada tavsiye edeceğini dr varmı birkaç tane 2.olarak da kullandığının bitkisel kür falan var mı mantigini nickli arkadaşından seninde tavsiyelerini ve yorumlarını bekliyorum lüften
Canım geçmiş olsun gerçektende çok benziyo durumlarımız , öncelikle kullandığın iğne dozu çok düşük geldi bana bende 3 düşüğümde 0.2 kullandım ama yeterli değilmiş sonra 0.6 ya çıkardım bunu ... Hematologum Osman özcebe çok iyi ve ilgili bir Dr , mutlaka görüşmeni tavsiye ederim sürekli testlerle kontrol altında tutmaya çalıştı gebeliğimi ... Kadın doğumcum TOBB etü hastanesinde Cemil Kaya idi ... Fakat özel sigortayla anlaşmalı bi hastane bu ... Başka Lütfi önderoğlu nu önerebilirim riskli gebelik uzmanı , 4. Bebeğime onun tavsiyeleriyle hamile kaldım , Lütfi bey amh gibi bi değeri ciddiye almıyor ve benimle yaptığı konuşma çok moral vermişti ... Bu yolda bizim için aslında en çok moral önemli... Sende rahat hamile kalabîliyorsun diye düşünüyorum belki tüp bebekten önce bu Dr larla görüşüp başka bi yöntem konuşursunuz... Ben hamile kaldığım ay arı sütü bal polen karışımı yedim ve düzenli olmamakla birlikte keçiboynuzu pekmezi yedik eşimle... İnşallah birdaha kayıp yaşamazsın ...

kızlar moralim çok bozuk dün hormon testi yaptırdım fsh 45 çıkmış geçen ay 33 tü. her ay yükseliyor. hayıt tohumu içiyorum her gün düzenli olarak hiç işe yaramadı 3 ay içtim hayıt.hatta prolaktin hormonum bile yükseldi. bu fsh ım hiç düşmüyor östrojen desen 5 in altında

ne yaptıysam işe yaramıyor ne cyclo ne hayıt kafayı yicem.

rabbim vermeyecek bana çocuk artık kabullen demek istiyor. eşim işe gitti evdeyim ona nasıl söylücem ne dicem bilmiyorum.oda üzülecek.
her sabah o çayımı hazırlardı ben kalkamıyordum o kalkıp hazırlıyordu çayımı içip kahvaltı edip işe gidiyoruz. hiç bir işe yaramadı. moralim sıfır çok çaresizim

kızlar moralim çok bozuk dün hormon testi yaptırdım fsh 45 çıkmış geçen ay 33 tü. her ay yükseliyor. hayıt tohumu içiyorum her gün düzenli olarak hiç işe yaramadı 3 ay içtim hayıt.hatta prolaktin hormonum bile yükseldi. bu fsh ım hiç düşmüyor östrojen desen 5 in altında

rabbim vermeyecek bana çocuk artık kabullen demek istiyor. eşim işe gitti evdeyim ona nasıl söylücem ne dicem bilmiyorum.oda üzülecek.
her sabah o çayımı hazırlardı ben kalkamıyordum o kalkıp hazırlıyordu çayımı içip kahvaltı edip işe gidiyoruz. hiç bir işe yaramadı. moralim sıfır çok çaresizim

çok geçmiş olsun..yazını okuyunca yazmak istedim..hayıt her vucuda iyi gelmiyor..banada iyi gelmemişti kullandığım zamanlar..tam ters etki yapmıştı..ateş basmaları olmuştu..ben biosteron dhea arginmax women ginsen.coenzim10 kullandım düştü..birde ibrahim saraçoğlunun fsh için kürü varmış..ben denemedim ama tavsiye ediyorlar..işallah bebeğine kavuşursun tez zamanda..

Çok moral bozucu gerçekten ama böyle dönemler mutlaka hepimizin hayatında oluyo lütfen herşeye rağmen moralini çökertme uygun zamanda gelir bebeğin inşallah

canım cvp için çok tşk ediyorum hemotolog hangi hastanede lütfi bey hacettepe de sanırım. Ben samsunda yaşıyorum burda ki dr.lar beni afederslln ama mal yaptılar vallahi biri menopoz biri tüp bebek ki o da çok zor öbürü ona da gerek yok diyor inşallah iyi bir dr bulurum haftaya prş ankaradayım inşall gideceğim çok sağol rabbim bebeğ sana bağışlasın

canım cvp için çok tşk ediyorum hemotolog hangi hastanede lütfi bey hacettepe de sanırım. Ben samsunda yaşıyorum burda ki dr.lar beni afederslln ama mal yaptılar vallahi biri menopoz biri tüp bebek ki o da çok zor öbürü ona da gerek yok diyor inşallah iyi bir dr bulurum haftaya prş ankaradayım inşall gideceğim çok sağol rabbim bebeğ sana bağışlasın

Hacettepede evet cnm ama ben kendi muayenehanesine gittim, 1 kere gittim ve sonrasında sürekli telle ilgilendi , test günleri kendisi arardı test sonucu için hastane kalabalıktır o kadar ilgilenebileceğini düşünmüyorum... Bizim rezervimiz gerçekten çok az benim k. Doğumcum da tüp bebek önermişti sağlıklı embriyoyu garantileyelim diye , yoksa bu kadar çok hamile kalmamız gerçekten sık rastlanan bi durum değil

bu arada özür yanlış okumuşum..hematolog hacettepede ama kendi yerine gittim... lütfi beyin hangi hastane olduğunu bilmiyorum onunda kendi yeri var

canım çok sağol ben de özeline gitmeye karar verdim buldum netten inşallah bana da tüp bebeğe gerek kalmadan rabbim bebek verir gerçi fark etmez sağlıklı hayırlı olsunda

bu arada özür yanlış okumuşum..hematolog hacettepede ama kendi yerine gittim... lütfi beyin hangi hastane olduğunu bilmiyorum onunda kendi yeri var

slm canım ben lütfi beye gittim onu söyleyeyim dedim. ben den fsh, lh, e2, tsh, t3,t4 ve şeker tahlilleri istedi çok fazla bir şey demedi aslında sadece tahlillerin yetersiz dedi onları yaptırıp fakslıyacağım bir de amh de tekrar yaptır dedi. çok konuşkan değil galiba.

slm canım ben lütfi beye gittim onu söyleyeyim dedim. ben den fsh, lh, e2, tsh, t3,t4 ve şeker tahlilleri istedi çok fazla bir şey demedi aslında sadece tahlillerin yetersiz dedi onları yaptırıp fakslıyacağım bir de amh de tekrar yaptır dedi. çok konuşkan değil galiba.

canım bende 1 kere gittim ilgiliydi aslında baya... kaç yaşındasın? ben gittiğimde 26 yaşındaydım ve amh denen testin benim için çok gereksiz olduğunu söylemişti... ve benden bu tahlillerin hiç biribni istemedi, sadece hematoloğa gönderdi ve 1.5-2 ay korunmamı bu arada folik asit ve corasprin içmemi söyledi... sonra hamile kalınca gel dedi işte :) ama ben gitmedim sadece hematoloğa gittim ve kendi dr uma, ama söylediklerini yaptım 1.5 ay corasprin ve folik içtim...sonra bıraktım korunmayı

canım bende 1 kere gittim ilgiliydi aslında baya... kaç yaşındasın? ben gittiğimde 26 yaşındaydım ve amh denen testin benim için çok gereksiz olduğunu söylemişti... ve benden bu tahlillerin hiç biribni istemedi, sadece hematoloğa gönderdi ve 1.5-2 ay korunmamı bu arada folik asit ve corasprin içmemi söyledi... sonra hamile kalınca gel dedi işte :) ama ben gitmedim sadece hematoloğa gittim ve kendi dr uma, ama söylediklerini yaptım 1.5 ay corasprin ve folik içtim...sonra bıraktım korunmayı

canım benim yaş 32. çok fazla konuşmadı aslında ben de miyomda onun pek önmeli olmadığını söyledi bu sonuçları bana yolla sonra konuşalım dedi. ben erken menopoz olabileceğini söylediklerini de söyledim sadece çok kolay değil o iş dedi işte ben agustos adetini bekleyip testleri yaptırıp yollayacağım onu ne diyecek bakalım

canım benim yaş 32. çok fazla konuşmadı aslında ben de miyomda onun pek önmeli olmadığını söyledi bu sonuçları bana yolla sonra konuşalım dedi. ben erken menopoz olabileceğini söylediklerini de söyledim sadece çok kolay değil o iş dedi işte ben agustos adetini bekleyip testleri yaptırıp yollayacağım onu ne diyecek bakalım

inşallah senin bebek sahiib olmanda da vesile olur canım... deneme yanılma yöntemine kaldık artık kimin iyi geleceğini bilemiyoruz...

inşallah canım ben bu ay testleri yaptıramadım adettlm çok tuhaf oldu lekelenme şeklinde koştum dr a hemen menopoz mu acaba diye şükür değmi kist olmuş 3,5 cm ondandır dedi doğum kontrol hapı verdi bitince gideceğim rabbim tez zamanda verir inşallah

kimsecikler uğramıyo artık buraya kızlar ama yinede girmişken yazayım durumumu... belki sizde benim gibi kimse yazmıyor diye gelmiyosunuzur :) kızım 6.5 aylık oldu artık daha bilinçli oyunlar yapıyoruz şımarıklıklar başladı bütün günüm onunla geçiyo yapışık ikizler gibiyiz:) eski günlerden birtek uykuyu özlüyorum, şöyle 8 saat deliksiz uyusam şükür dicem o derece ama herşeye rağmen çok memnunum hayatımdan, iznim de çok az kaldı maalesef 3 ay sonra işe geri döneceğim kızıma annem bakacak şimdiden onun stresi sardı beni... hepinizi çok özledim , güzel paylaşımlarımız oldu..haa bu arada ben cesaret edersem tekrar bi amh baktıracağım, ama dahada azalmıştır muhtemelen korkuyorum:14:

kimsecikler uğramıyo artık buraya kızlar ama yinede girmişken yazayım durumumu... belki sizde benim gibi kimse yazmıyor diye gelmiyosunuzur :) kızım 6.5 aylık oldu artık daha bilinçli oyunlar yapıyoruz şımarıklıklar başladı bütün günüm onunla geçiyo yapışık ikizler gibiyiz:) eski günlerden birtek uykuyu özlüyorum, şöyle 8 saat deliksiz uyusam şükür dicem o derece ama herşeye rağmen çok memnunum hayatımdan, iznim de çok az kaldı maalesef 3 ay sonra işe geri döneceğim kızıma annem bakacak şimdiden onun stresi sardı beni... hepinizi çok özledim , güzel paylaşımlarımız oldu..haa bu arada ben cesaret edersem tekrar bi amh baktıracağım, ama dahada azalmıştır muhtemelen korkuyorum:14:[/QUOTE
sizler sanslisiniz gerçekten bu değerlere bakınca kendiliğinden bu kadar sıklıkla gebe kalmak istisnai durumlar keşke bizlerde sizin yaşadığınız durumu yasayabilsek, yıllardan emek veriyoruz fakat hiç gelişen bir durum olmuyor artık doktorlara para yedirmekten bıktım inancında kalmadı zaten allahın taktiri sonuçta ol derse olucak yapılan testlerin hiçbir önemi kalmıyor sadece moral bozukluğu yaşatıyor psikoloji çok etkileniyor ve mutsuz bi hayat yasatiyor allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi bu duygudan mahcup etmesi kendi canından kendi kanından birini kucağına almak gibisi yoktur

merhaba kızlar bende fsh yüksekliği nedeniyle hamile kalamayanlardanım. 4 senelik evliyim. 1 sene korunduk daha sonra hormon testinde sıkkıntı çıkınca korunmayı bıraktık 1.5 yıl bekledik ama olmadı. fsh 10 ile 17narasında gidip geliyordu daha fazla bekleyemedim ve tüp bebek yaptırdık. şimdi 10 aylık bi kızım var çok şükür. 10 a yakın yumurtam çıktı 6 tanesi olgunlaştı. 2 tane transfer oldu teki tuttu. hamileliğim doğumun çok güzeldi. loğusa dönemim biter bitmez adet oldum. hiç korunmadım ama hamilede kalamadım

Geç kaldım biliyorum ama herkese iyi bayramlarrrrrrr

dumanım sana da iyi bayramlar:54: benim tebrik senden de geç kaldı.:27:
gelinimi büyütmüşsün maşallah:21::21: iyi bak ona sonra küllahları değişiriz:4::4:
damadın 4 aylık olacak 15 ağustosta :46:
bizde yapışık ikiz gibiyiz. ben eylül 1 itibari ile başlıyorum çalışmaya
ama eve yakın emzirme sorun olmayacak. benim de kv bakacak.
öpüyorum seni ve gelinimi:54::54::54:

merhaba kızlar bende fsh yüksekliği nedeniyle hamile kalamayanlardanım. 4 senelik evliyim. 1 sene korunduk daha sonra hormon testinde sıkkıntı çıkınca korunmayı bıraktık 1.5 yıl bekledik ama olmadı. fsh 10 ile 17narasında gidip geliyordu daha fazla bekleyemedim ve tüp bebek yaptırdık. şimdi 10 aylık bi kızım var çok şükür. 10 a yakın yumurtam çıktı 6 tanesi olgunlaştı. 2 tane transfer oldu teki tuttu. hamileliğim doğumun çok güzeldi. loğusa dönemim biter bitmez adet oldum. hiç korunmadım ama hamilede kalamadım
bi bakmışsın kendiliğinden hamilesin hep öyle duyuyoruz ya inş sende onlardan biri olursun

kimsecikler uğramıyo artık buraya kızlar ama yinede girmişken yazayım durumumu... belki sizde benim gibi kimse yazmıyor diye gelmiyosunuzur :) kızım 6.5 aylık oldu artık daha bilinçli oyunlar yapıyoruz şımarıklıklar başladı bütün günüm onunla geçiyo yapışık ikizler gibiyiz:) eski günlerden birtek uykuyu özlüyorum, şöyle 8 saat deliksiz uyusam şükür dicem o derece ama herşeye rağmen çok memnunum hayatımdan, iznim de çok az kaldı maalesef 3 ay sonra işe geri döneceğim kızıma annem bakacak şimdiden onun stresi sardı beni... hepinizi çok özledim , güzel paylaşımlarımız oldu..haa bu arada ben cesaret edersem tekrar bi amh baktıracağım, ama dahada azalmıştır muhtemelen korkuyorum:14:[/QUOTE
sizler sanslisiniz gerçekten bu değerlere bakınca kendiliğinden bu kadar sıklıkla gebe kalmak istisnai durumlar keşke bizlerde sizin yaşadığınız durumu yasayabilsek, yıllardan emek veriyoruz fakat hiç gelişen bir durum olmuyor artık doktorlara para yedirmekten bıktım inancında kalmadı zaten allahın taktiri sonuçta ol derse olucak yapılan testlerin hiçbir önemi kalmıyor sadece moral bozukluğu yaşatıyor psikoloji çok etkileniyor ve mutsuz bi hayat yasatiyor allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi bu duygudan mahcup etmesi kendi canından kendi kanından birini kucağına almak gibisi yoktur
canım ne yaşıyorsak Allah'ın bir sınavı o yüzden kabulleniyoruz inş sende sonunda yüzü gülenlerden olursun

dumanım sana da iyi bayramlar:54: benim tebrik senden de geç kaldı.:27:
gelinimi büyütmüşsün maşallah:21::21: iyi bak ona sonra küllahları değişiriz:4::4:
damadın 4 aylık olacak 15 ağustosta :46:
bizde yapışık ikiz gibiyiz. ben eylül 1 itibari ile başlıyorum çalışmaya
ama eve yakın emzirme sorun olmayacak. benim de kv bakacak.
öpüyorum seni ve gelinimi:54::54::54:
Ooo maşallah kocaman olmuş , yavaş yavaş sevimliliği şımarıklığı artacak, benimki de 15. İnde 7. Ayını dolduruyor çok şükür doğdularda büyüyorlar

Son düzenleme:
slm arkadaşlar daha öncede yazmıştım duman sağolsun sorularıma cvp vermişti. Düşük yapalı 3 regl dönemi geçirdim 1 de kist oldu diğerinde gebelik kesesine benzer anlayamadıkları bir şey oldu rahmimde kanama olmayınca içerde birikti diye düşündüm ben.miyomlarım var dr.lar miyom dejarasyonu olabilir dediler sonrasında istanbulda tavsiye üzerine dr.a gittik 2 gün önce benim fsh 12 çıktı. Düşükler için ayrıntılı genetik tahlil istedi 2 hafta sonra çıkacak o sonuç amh tekrarlandı o da 2 3 güne çıkar sanırım. Düşüklerin nedeni olarak dr yumurta kalitesizliği neden sanırım dedi kafam çok karışık ne yapacağım tüp bebek bile olmayabilir

Back
X