Canım geçmiş olsun gerçektende çok benziyo durumlarımız , öncelikle kullandığın iğne dozu çok düşük geldi bana bende 3 düşüğümde 0.2 kullandım ama yeterli değilmiş sonra 0.6 ya çıkardım bunu ... Hematologum Osman özcebe çok iyi ve ilgili bir Dr , mutlaka görüşmeni tavsiye ederim sürekli testlerle kontrol altında tutmaya çalıştı gebeliğimi ... Kadın doğumcum TOBB etü hastanesinde Cemil Kaya idi ... Fakat özel sigortayla anlaşmalı bi hastane bu ... Başka Lütfi önderoğlu nu önerebilirim riskli gebelik uzmanı , 4. Bebeğime onun tavsiyeleriyle hamile kaldım , Lütfi bey amh gibi bi değeri ciddiye almıyor ve benimle yaptığı konuşma çok moral vermişti ... Bu yolda bizim için aslında en çok moral önemli... Sende rahat hamile kalabîliyorsun diye düşünüyorum belki tüp bebekten önce bu Dr larla görüşüp başka bi yöntem konuşursunuz... Ben hamile kaldığım ay arı sütü bal polen karışımı yedim ve düzenli olmamakla birlikte keçiboynuzu pekmezi yedik eşimle... İnşallah birdaha kayıp yaşamazsın ...Canım inşallah cevap yazarsın ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum formları araştırırken sizlerin yaşadıklarınızı okudum özellikle senin yaşadıklarıyla ortak şeyler yaşadığımı gördüm. Canım ben 3 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır bebek istiyoruz 4 kez düşük yaptım en son mayısın 20 de regl olmam gerekiyordu 2 gün geçince test yaptırdım ve gebelik çıktı bende kan pıhtılaşması var mhftt 677 heterezigot 3 gün sonrada 0.2 lik iğne kullanmaya başladım ama 2 gün sonra kalamam başladı acildi düşük öönleyici iğne yaptılar fakat işe yaramadı 5 6 gün sonra kanama hızlandı. İşte felaket haberleri de böyle başladı bana dr um tüp bebek dedi kromozomlarda bozukluk vardır dedi ama ben daha önce genetik test yaptırmıştım temizdir. Ama dr dediğinde ısrar etti bende tüp bebe. DR una gittim o da fsh lh e2 prolaktine baktı ve şok fsh 15 lerde lh5.2 e2 24 prolaktin 0.46 ve bana amh yaptırdı bu da 0.2 çıktı samsunda yaşıyorum burdaki Dr ların bazıları tüp bebekte bile şansın çok az dedi bazıları ise düştükten dolayı hormonlar dengesizleşmiştir diyor 4 kez nasıl hamile kaldın bu değerle çok zor diyor canım benim 2 sorum var sana ilk olarak ankarada tavsiye edeceğini dr varmı birkaç tane 2.olarak da kullandığının bitkisel kür falan var mı mantigini nickli arkadaşından seninde tavsiyelerini ve yorumlarını bekliyorum lüften