cnm annemlere geldim şimdi hemen hallediyorumKevserim mesaj kutun dolu tatliskom siliver bakim
cnm annemlere geldim şimdi hemen hallediyorum
Melisam ben dun yazdim ama senir formedim benden once yazmissin nasil oldu anlamadim gaz hala devammi allah sabir versin gule gule can sagligiyla kullansin minnosum valalaha melisam anlamis degilim dun yine rahatsizdim esim telde kaldi gecedeydi bak geleyim diye doktora gidelim desi gitemedim hala oyleyim basimda cok agrito bir terslik var ama ne bilmiuorum:44:
melisam doktorada gitmedim valllaha eşim zorladı ama gitmedim aman aliyle o hastanelrde kalmak nasıl zor bugün biraz daha iyiyim ama başım yine ağrıyo melisam adet döneminde süt azalır benimde 2 haftadır baya azaldı ali emmek isityo süt gelmeyince bol ağlayıp bırakıyo malesefElif m ihmal etme kuzum git bi doktora bakalim
Ua ben uc geldi n once adet oldum sut azalması mi oluyo adette hiç c dolmuyo sutle az az geliyo
Bende aksamlari kotu oluyorum usune tutuyo bi ishalim cok fena ayrica mide bulantisi neysr anlamadim cok fena agri giriyo mideme jwrnim tas gibi oluyo
sağolsın melisam demek işe yaradı ilaç hadi bakalım tez zamanda geçsin bitsin inş gazı minnoşumun keşke yoğur yedirebilsen melisam uykuya birebir ben kaç gündür ydiryoeum sızıyo sadece emmeye kalkıyo üzerine birşey örterken uyanırdı dün yelek giydirdim tık yok 2 saati bulmuyo başlıyo gözlerini ovmaya akşam yatmadan yediriyorum yoksa ömrümü yiyiodu dokunmuş da olablir kuzum belki yan etkisi olmuştur motru bomuştur işte bende hiç veremdim kilo hala aynıyım melisam süt olmayınca yemeye yükleniyosun e yiyincede kilo bakalım nasıl zayıflıycam babam diyokigeldiğinde zayıf görücem seni ona göre pehh kolaydıGecmis olsun kuzum
Sab damlayi kullanali iyiyiz bide aktardan adacayi yagi aldim ayagina masaj yapıyorum onlar daha iyi geldi
Bende kendim icin oyku icin dogru su rezene anason kimyon karistirdim ama yok anam uyku yapmiyo dun bi iyi uyudu avmde
Acaba o karieimmi benim motoru bozdu aksamlari cok fena oluyorum su d.jontrol hapi bitsin almayi düşünmüyorum bi daha istahimi acayip acti yine sismeye basladim iki kilo almisim dogurali; ((
Offff hava cok guzel olw oturuyorum oykunun başını bekliyorum; ((
Amin canım Allahım bundan sonra sıkıntı çektirmesin hayırlısyla sağalıkla kucağına almayı nasip etsin olmayanlarada versin rabbim AMİNNNNNAllah herkezin gonlune gore versin ben 34 haftalik hamileyim ins ekimde oglumukucagimiza alacagiz ilk aylarda cok korkular yasadim kanamalarim oldu vs suan allaha sukur bebegim iyi bende iyiyim hic bizaman umudunuzu yitirmeyin dua edin sukur edin bende tumidteyenler icin duami eksik etmem aeo
yerim ben onun kahkasını idaha neler yapıcak melisam gör ali bu aralar bana gelmek isteidğinde ağlıyo ilgilenmeyince daha ağlıyo sonra oyy annem ne olmuş gel bana diyorum hemen ağlamayı kesip kafayı öne eğip kaşlarını çatıp yan yan bakıyo küsüyomuş bana tavır yapıyo sıpaa nasıl hoşuma gidiyoKizimin bugin ilk defa kahkahasoni diydum nasil gizel seymis yaaaa
gunaydın kıslar bugun kısımla kucuk teyzesine izmite gitcektik ya ben cok fenayım ya hala ıshalım gecmıyo bı turlu sutumde o kadar az ki iki meme emiyo yıne yetmıyo ne yapcam bilmiyorum bi turlu
inş iyileridr melisam evet sütü etkiliyo malesef birde benim tek taraflı ya melisam falza emiyo eskien mesela 3 emerse şimdi 1 kerede bitiriyo ek gıdaıda vermesem doymuyo bencede çok emmediğinden geri çekildi sütüm off tek tarflı nasıl zor be melisam:26:Bende merak tayim niye gelemiyolarsa
Kuzum kimibin adeti suti etkilemiyomus bizimki niye bole olduysa ben 3 dory gun olurdum paxardan bu yana âdet m bitse de sut artsq artik yaa
Senin bitigo haldemi az geliyo bence kati gidayw geçtiği icin az emiyo sutinde az geliyo bieaz azalt gidaui sute yoğunlas emdikce gelir umarım
Oh sen ne guzl islwri biturmissn bnde yeb baska cam uyusafa yapsam kahve ictim biraz once uykusunuiyice aciyo kahve de dedigin gibi yrneye csaret edmedim amq devqm ederse yicm napiyim
Tamam elifim yerim tabi gidaya gecince emme sayisi azalito arz talep meselesi bokece sutte azaliyo venmki maymun gibi memede ya anma agkamiyida ikk cekince memedn gaz icin agkiyi az bisi sonra kesiliyor ağlaması
Esim yetmese surekki ağlar diyo bilemedim bi bits su adet komposto yaptım iciyorum habire
merhaba canlarım merakta bıraktığım arkadaşlarımdan özür dilerim...benım aksiliklerim hayatımdan eksik olmadığından -ki bu günümüze şükür- uğrayamadım.kızlar ben yine 5 6 gün faranjıt belasından yataklara düştüm.sümükler sular sellere döndü.annemde kaldım ablaam çocuğa baktı bulaşcak etcek die.topladığım gün mememde bır ağrı geçmez... dr a gittim üzerinize afiyet 2. mastitimide oldum.Elif bu bela nie peşimi bırakmıyor.hiç bişey anlamıyorum.2000 mg antibiyotik kullanıyorum.çocuk 4 aylık ben 2 kez 40 ateş.bilenler bi öneride bulunsun.dr bunun bi sebebi yok talihsizlik dedi.velhasıl kelam canlar nasip bu güneymiş.bugün iyiyim.aartı ücretsiz izne ayrılıyorum.evragıdır raporudur git gelidir canım çıktı. geçmişi kaldığım yerden okudum. hepinizi seviyorum öpüldünüz.Allah bi dert vermezse burdayım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?