Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

günadyın bacılaar kıızmı uyutuyorum şmdi ondan sonra daha kahvaltı yapıcaz neydiyonuz diye bakmaya geldim

nerdesiniz bacılar oflumm nerde ya çok merak ediyorum:26::26:
dün eşim dışardayken bende anamlara gittim annamlarla birlikte akrabaağımıza gittik oturduk çay içtik sohbet ettik güzel geçti çok şükür
eşim 1 hafta boyunca gececi olucak gececi olunca korkuyorum bu akşam kız kardeşimle kalıcam yarında bn gidicem annemlere bn kalıcam orda babam yarında evde tüm gün boyu oturuz gezzeriz ohh(inşallah)yarın annemle kışlık menemenlik de yapıcaz

günadyın bacılaar kıızmı uyutuyorum şmdi ondan sonra daha kahvaltı yapıcaz neydiyonuz diye bakmaya geldim
günaydın kevserim geçde olsa giremedim hiç çok işim vardı kuzum şimdi oturdum daha:26::26::26:
Resim gozukuyo he iyi ta cepten koymuş tum
Oykuyu ceker taxe taze atarim size
hee hee görünüyo melisam gelde yükle resimleri

kevserim oflumu bende çok merak ediyoreum ama yok ne oldu bilmiyorum inş iyilerdir kuzum demek snein eşinde gececi olucak bu hafta benimkide bugün gececi bende yalnızım korkmuyorum ama çok sıkılıyorum ne güzel snein ananlar var benim de olsa keşke hiç sıkılmam vallaha çok şanslısın bacım şimdiden kolay gelsin ben menemenliği yemekliği herşeyi hallettim 45 kilo dolmates yaptımfasulyemle binberlerim kaldı inş onlarıda eşim alıcak nasipse

şu lanet siteden nefret ediyorum arkladaş sular gidp duruyo 3 aydır falan sorun varmış aradım şimdi adama iyi bağırdım sorun varda neden halledilmiyo 3 aydır düzeleceğine daha beter oldu günde 4-5 kere gidiyo biz bunun için aylık 100tl ödüyoruz dedim almasını biliyolar bir b. yapamıyolar arkadaş tuvalette kaldığımmı olmadı bulaşığımmı kalmadı banypoda bile kaldım pisalikler

inşallah cnm ya sağolasım cnm valla sanda maşşalah alişimle nasıl yaptın 45 klo dometesi maşşallah bacım sanada fasulye yaptık ya bizim buralarda hırsızlık olayı olunca insan korkuyor bacım ya valla cadı bide kızım gece emmeye çok kalkınca ozaman daha çok kokuyorum

allah allah sorun varsa niye yapmıyorlar şakır şakır para almayı biliyorlar

Son düzenleme:

eşim sağolsun kevserim baktı al,şeede yaptım yoksa mümkünmü 1 günde yaptım hemde kuzum haklısın insan bile bile de korrkar hırsızlık çok bizşim burdada girmişler ne götğrmüşilerki adiler he kevserim sornma parayı alıyolar ama iş yok haram olsun vallaha az değil benim kocam onu kazanırken diken üstende çalışıyo pislşikler

Gunaydin canlar nasilsiniz biz erkenciyiz ali efendi aglayark uyandi sipa aglayinca birsey fayda ermiyo uyanmasi lazim suan karsimda ikiniyo sabah tuvaletimiz basliyi arkadas o bezi degismeden yapmiyo kakasini degisiyorum 5 dk sonra cuopp yapiyor essek babasina dusmanligi var sanirimbabamizda biraz once geldi yatti o gidiyo biz yatiyoz o geliyo biz kalkiyiru nasil duzen bu yaaa cok sikici bu arada telden firsim yanlis yazmis olabilurum

Kimse gelmemis bende alinin kahvaltisini hazirladim yedirmye otuedum ki anamm teeee alttan cikmis unutmustum ben yaptigini kokmadida atlet pijama pike hersey batti komple degistirdim essegi yedirdim simti duck tv izliyo sipa ordaki muziklere deli oluyo yatak odasindan duysun hemen kosarak geliyo yurutecle saga sola carpa carpa ne anliyosa bucur

Oflum nerdesin yaa artik gel bir haber et vallaha olucez meraktan hadi gel artik kiz iiim de git yine gelme valaha bak:26:

Nyse kizlar cepten girdigim icin sarji biitmekbuzere kapatayim sarja takayim yarim saat sonra aliin uyku saati uyutmaya gecerken pc acarim gelen olursa gorusuruz canlar opuldunuz

gelen olmamış melisam minnoşum erkenci değilmi bugün ne ettin saçalrını merak ed,yorum yakıştımı mennum kalsdınmı

selam kızlara nasılsınız ben hastayım ya gerçi bugün düzeldim gibi burun akıntım ve halsizlik vardı üşütmüşüm galiba c vitamini aldım minoset salep tarçınlı baya rahatlattı aman dikkat edin tam mevsim değişimi

gunaydın kıslşar cumartesi sacımı boyattım ama gosterdigim renk kumralmıs soganm kabugu degilmiş karemel rengine boyattım bayagıdan kızıl oldu kafam
aksam kardesim essiyle suorız yaptı ızmıtten catkapı geldiler kapıyı bı actım sasırdım kaldım.
dun de aksam 5 e kadar onlarlaydık buyuk ablamda geldi kocası cocugu guzell bi haftasonu gecirdik. oyku hazır uyuyoken gireyim dedim. oyku yoone aynıydı gunduz uyumayan bi oyku ilşşteya bu cocuk sabah kalkınca iki segfer uyuyo aslında onu uyutmazsam oglen uyumazmı bi duzene koyamadım uykusunu yaaaaaaaaaa

gelen olmamış melisam minnoşum erkenci değilmi bugün ne ettin saçalrını merak ed,yorum yakıştımı mennum kalsdınmı

ya bu rengi slıp bende boyardım yanıııııı kızl istememiştim bakır kızıl gibi bi renk olcek aka aka. aman oldu gitti kullanırım bu sacı boraz napıyım biraz genclestirdi ama benı

gecmıs olsun kuzucuk. harbı cok kotu havaklr oykuyede ne giydirecegimi sasırıyorum bı kısa kol bi uzun kollu hasta olmadan atlatsak su gunleri bari

Günaydınnn

Kızlar benide alın aranıza bende çok yeni gebeyim, ve hiçbir şey bilmiyorum 3,5 aylık evliyim sanırım bir kaç günlükte hamile HCG 1000,00 çıktı.

Tecrübelerinizden faydalanıcam artık

as moonum geçmiş olsun canım benim aman dikkat et kuzum paşamada geçer dediğin gibi tam altadıcı havalar vallaha benimde biraz boğzaım şiti gibi ama asıl ağzım bir yara olduki ne çay ne sıcak birşey yiyemedim:26::26::26::26:
ohh güle güle kullan melisam rengi olmamış diyosun ama sana kızıl gider bence ne güzel kuzum yaa kardeşler ablalar ohh vallaha imrendim hee 3 kız kardeş çok güzel olsa gerek bendede 2 tane var ama daha dünyadan bir haberler hem anne bir olmayınmca baklaım büyüdüklerinde bizi blirlermi şuanda çok bağlıyız ama hayırlısı sevindim senin adına balısı açılmışşındır biraz değişiklik olmuştur öykümüde nasıl sevmişlerdir tweyzeleri
ya bu rengi slıp bende boyardım yanıııııı kızl istememiştim bakır kızıl gibi bi renk olcek aka aka. aman oldu gitti kullanırım bu sacı boraz napıyım biraz genclestirdi ama benı
hayırlısı melisam artık neye niyet neye kısmet kullan biraz sıkılırsan değişritirsin
kıslar oyku 5800du acaba 3 numaraya gecsemmı bezde kakası habire tasıyo kucukmu geliyo acep:26::26:
geç kuzum geç sıkarsa rahatsız eder taşıyo baksana değiş artık geç 3 gerçi bu primadasn sürkeli bele geçiyo bende yine bu sabah yine belden çarşaftan temizledim makinaya attım vallaha
hoşgeldin canım aramıza sen geldkikten sonra biz almazmıyız aramıza hayırlı olsun bebeğin sağlıkla al kucağına inş maaşallah ne bu acele daha yeni evlisiniz bence biraz gezip tozsaydınız vallaha bebek olunca hayat tamamen değişiyo

günaydınlar canlar nasılsınız ben geldim yine 7 de kalktık eşim gitti bende sil süpür toz yerler çamaşır katla at aliyi yedir uyut ancak oturdum deli gibi açım aliş uyansın kahvaltımı edicem brde banyom kaldı onuda yıkadımı tmm demek isterdim heç tmm olurmu arkadaş daha akşma yemek yapılıcak ama 3-4 kadar yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…