Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

oflum yine yok ne oldu bu kıza yahu vallaha sinirleniyorum kızıyorum bacım haber etmezmi insan papatyamda girmiyo hiç haber etse durumundan bari kevserim menemenlikleri bitirdimi acep asemb hepten terketti fındıkda öyle sewdam da gelmiyo birde hülyaemrah vardı oda doğumdan sonra hiç gelmedi

çıkayım kızlar gelende yok kahvaltımı yaparım alişim uaynmak üzere hadi görşrüz

Valla etrafımda o kadar çocuk için tedavi gören insan var ki, gözüm korktu, en yakını yengem 3 yıldır tedavi görüyor, bir tane olsun dedik bizde, bir de pko vardı bende tedaviyle zaman harcamak istemedim,

elfim geldim bacım bitti dün bittirdik bu günde de evimizdeyim kızımı uyutuyorum cadı kızım gece çok ama çok sık uyanmaaya başladı çok yoruyor beni ya gündüzde düzgün uyumuyor zaten yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyorum:105::95::95:

Valla etrafımda o kadar çocuk için tedavi gören insan var ki, gözüm korktu, en yakını yengem 3 yıldır tedavi görüyor, bir tane olsun dedik bizde, bir de pko vardı bende tedaviyle zaman harcamak istemedim,
Hakkinda hayirlisi olsun canim yasin kac
Hogrldin kevserim oh bitirmissiniz ne guzel kuzum alide oyle cook kalkiyor doymuyolae birde dis sikintilari malesef canjmiza okuyolar ben dun 10 da aliye mamayla cicibebe verdim saat 4 kadar hic kalkmadi demekki dkoymiuyomus ama 4 twn sonra uuu saat basi kalkti 7 de uyandik sende yedir dene bir bakalim belki uyir tek tarafli gigusten sutte az olunca 2 saatte bir emerlerse yetmez doyirmaz tabi zor isimiz kevserim

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz biz karadayiyi izliyoruz gelen olmamis sabaha gorusuruz opuldunuz

günaydınnnnnnnnn bugün çok mutkuyum bir o kadarda yine mutluyum kızlar aliyi gece 11 de yatırdım teee sabahın 06.30 kadar uyaanmadı 4 gibi kaldırdım emmeye emmedide ağladı yatacakmış gece yatmadan yarım saat önce baya bir yoğurt yedirdim sbaırım sızdı şubat annelerinde okudum bir arkadaş yazmış kesin farkı görüceksiniz diye yani gerçektende oldu hani başka zamanlar calpol verirdim gaz ilacı veridimki gzı olmasın ağrısı olmasında sızsın diye ama yok arkadaş bu gece bşir başkaydı 8 de uayndı hala gözlerini açamıyo hasta desem keyfi yerinde konuşuyo şimdi oturduğu yerden artık her gece yediricem yatarkende yine mama yaptım cici bebeyle karnıda toktu baya yedi suyunuda işçirdim bende yattımki akşam hiç iyi değildim kızlar bir sancı tuttu aklım çıktı öksürük üşüme eşim kaldırdı hadi dk-oktora hazırlan diye küt ben gitmişim bir uyandım eşim başımda kolonyağı koklatıyo ali ağlıyo bir taraftan ona koşuyo hiçbirşyim yoktu biranda oldu aliyi yürüteçe koydum eşimin dizine uzandım uzanmaz olaydım nasıl sancıydı halada var ama dünki kadar değil aksi gibi eşim floryada kursa gitti korka korka gitti acil olsa ne yapıcam bakalım:26::26::26::26:

kimseler gelmiyo yine bende çıkayım sıkıldım bekle bekle görüşürz inş eşim geri geliyomuş kurs iptalmiş dün gitmemiş diye silmişler kaydını gerizekalılar dün kalktı işe gitti öğrendiki kurs var burdan tee oraya öğlen öğrendi nasıl gidecekmiş sanki özel arabamsı var adamın kaç saatlik yol bugünde kalktı erkenden gitti neymiş silinmiş salaklar haber etsenize ne kadar yol gitti üstelik uykusuz kaldı akşamda geceye gidecek varmı böyle düzen kimsenin kimseden haberi yok gerizekalılk başka birşey değil sorumsuzluklarının bedelini biz çekiyoruz

Bende 25 yasondayim canim oglusumda 7 aylik teyzesi

Allah bağışlasın canım

Bugün çok güzel uyandım, eşim hazırladı kahvaltıyı, akşamda erken gelmiş yemek hazırlamıştı, ben hep hamile kalayım dedim
Hamile olduğumu öğrenmeden öncede yapardı ama extralar çok

amin canım cümlemizinkini evet hamileik çok özel bir durum tadını çıkarmak lazım her açıdan canım gittinmi hiç doktora kontrolun ne zaman son adet tarihin ne zaman

merhaba canlar nasılsınz bakalım biz iyiyiz allah şükürler olsun

dün 8.evlilik yıl dönümümüzdü eşim güzel bir çicek yaptırmış ve bizi yemeğe götürdü sushiciye şişliye gerçi dürümcüyü tercih ederim güzel geçti allah şükür

akülü arabamızı al dık e bebek mağzasına gittik ilerde sizede tavsiye ederim çok güzel ve çok beğendi hiç inmek istemedi uzaktan kumandalı babası sürüyor o kornaya basıyor direksiyon sallıyor koca adam sanki birde ın ın diyor sıpa Mercedes-Benz SLK Uzaktan Kumandalı Akülü Araba Kırmızı - e-bebek.com arabamızda kızlar

umarım sizler iyisinizdir öpüldünüz

elifim gelme imkanınız varsa doğum gününe gelebilirsiniz kuzucum

Kislar selam nasılsınız ne var ne yok oykunun oglen uykusu ne zaman düzelir se o zaman adam gibi gelirim topige yok abam yokk duzrlmiyo bi tuelu nugun alisveris merkezine gittuk kiyafetleti hep kuculmustu 3 6 aylık seyler akdik biraz emzik aldim oyuncak aldım
Elifim gecmis olsun canim ne olduki bayildin olee
Moonum oglunun nice yaşları olsun insallah saglikla mutlulukla:))

moonum nice mutlu senelere inş ömür boyu sağlıklı huzurlu mutlu olun inş maaşallah sizee canım benim arabaya baktım çok gğzel bir araba kuzum ama akülü olamsı beni ürkütüyo bir olay oldu o yüzden ben korkuyorum canımm doğum gününe inanki gelmeyi çok isterim moonum ama çok zor biliyosun eşim gececi gündüzcü yani sabah gelse yorgun oluyo yatyo yada akşam gidiyo kuzum eşimede dedim hatta ama zor ihtimal balım ama yinede olur ya gelebliriz bana özelden adersi yazarsın olurmu kuzum

moonum paşamın kolundaki leke ne durumda sen hastanrye gidecektin ne yaptın çoktandır aklımda durumlar nasıl:26::26::26::26:

Melisam ben dun yazdim ama senir formedim benden once yazmissin nasil oldu anlamadim gaz hala devammi allah sabir versin gule gule can sagligiyla kullansin minnosum valalaha melisam anlamis degilim dun yine rahatsizdim esim telde kaldi gecedeydi bak geleyim diye doktora gidelim desi gitemedim hala oyleyim basimda cok agrito bir terslik var ama ne bilmiuorum:44:

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben pek iyi degilim telden giriyorum ekrana nile zor baliyorum bas agrisindan gelemeyebilirim esim uyuuo biraz uyusun aliye bakar ben yatarim oadi doktora giderim haber edeyim dedimerak etmeyin emi gorusuruz canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…