hoşgeldin canım aramıza sen geldkikten sonra biz almazmıyız aramıza hayırlı olsun bebeğin sağlıkla al kucağına inş maaşallah ne bu acele daha yeni evlisiniz bence biraz gezip tozsaydınız vallaha bebek olunca hayat tamamen değişiyo
elfim geldim bacım bitti dün bittirdik bu günde de evimizdeyim kızımı uyutuyorum cadı kızım gece çok ama çok sık uyanmaaya başladı çok yoruyor beni ya gündüzde düzgün uyumuyor zaten yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyorum:105::95::95:oflum yine yok ne oldu bu kıza yahu vallaha sinirleniyorum kızıyorum bacım haber etmezmi insan papatyamda girmiyo hiç haber etse durumundan bari kevserim menemenlikleri bitirdimi acep asemb hepten terketti fındıkda öyle sewdam da gelmiyo birde hülyaemrah vardı oda doğumdan sonra hiç gelmedi
Hakkinda hayirlisi olsun canim yasin kacValla etrafımda o kadar çocuk için tedavi gören insan var ki, gözüm korktu, en yakını yengem 3 yıldır tedavi görüyor, bir tane olsun dedik bizde, bir de pko vardı bende tedaviyle zaman harcamak istemedim,
Hogrldin kevserim oh bitirmissiniz ne guzel kuzum alide oyle cook kalkiyor doymuyolae birde dis sikintilari malesef canjmiza okuyolar ben dun 10 da aliye mamayla cicibebe verdim saat 4 kadar hic kalkmadi demekki dkoymiuyomus ama 4 twn sonra uuu saat basi kalkti 7 de uyandik sende yedir dene bir bakalim belki uyir tek tarafli gigusten sutte az olunca 2 saatte bir emerlerse yetmez doyirmaz tabi zor isimiz kevserimelfim geldim bacım bitti dün bittirdik bu günde de evimizdeyim kızımı uyutuyorum cadı kızım gece çok ama çok sık uyanmaaya başladı çok yoruyor beni ya gündüzde düzgün uyumuyor zaten yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyorum:105::95::95:
Hakkinda hayirlisi olsun canim yasin kac
28 Canım :)
Bu Pazar doğum günüm var, hediyem oldu :)
Bende 25 yasondayim canim oglusumda 7 aylik teyzesi
Allah bağışlasın canım
Bugün çok güzel uyandım, eşim hazırladı kahvaltıyı, akşamda erken gelmiş yemek hazırlamıştı, ben hep hamile kalayım dedim
Hamile olduğumu öğrenmeden öncede yapardı ama extralar çok
merhaba canlar nasılsınz bakalım biz iyiyiz allah şükürler olsun
dün 8.evlilik yıl dönümümüzdü eşim güzel bir çicek yaptırmış ve bizi yemeğe götürdü sushiciye şişliye gerçi dürümcüyü tercih ederimgüzel geçti allah şükür
akülü arabamızı al dık e bebek mağzasına gittik ilerde sizede tavsiye ederim çok güzel ve çok beğendi hiç inmek istemedi uzaktan kumandalı babası sürüyor o kornaya basıyor direksiyon sallıyor koca adam sanki birde ın ın diyor sıpa Mercedes-Benz SLK Uzaktan Kumandalı Akülü Araba Kırmızı - e-bebek.com arabamızda kızlar
umarım sizler iyisinizdir öpüldünüz
elifim gelme imkanınız varsa doğum gününe gelebilirsiniz kuzucum
Kislar selam nasılsınız ne var ne yok oykunun oglen uykusu ne zaman düzelir se o zaman adam gibi gelirim topige yok abam yokk duzrlmiyo bi tuelu nugun alisveris merkezine gittuk kiyafetleti hep kuculmustu 3 6 aylık seyler akdik biraz emzik aldim oyuncak aldım
Elifim gecmis olsun canim ne olduki bayildin olee
Moonum oglunun nice yaşları olsun insallah saglikla mutlulukla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?