- 26 Eylül 2024
- 1.118
- 367
- 38
- 28
- Konu Sahibi Biranneadayi2024
-
Bennn sıcak basıyor sürekli uykum geliyor hiç halim yokSelam kızlar, hamileliğini öğrenmeden veya ilk haftalarında vücut ısısı yükselen (max 37.5, ateş değil) ve ateşi çıkmış gibi vücudu ve kasları ağrıyanlar var mı?
Hamilelikteki halsizliği tarif edebilir misiniz?
Bir de bat oncesi gebeligi ogrenmeden parol kullanan oldu mu?
Kas ağrısı gibi mi?Bennn sıcak basıyor sürekli uykum geliyor hiç halim yok
Evet sanki hasta gibiyimKas ağrısı gibi mi?
Anladim, hayirli olsun bebisinizEvet sanki hasta gibiyim
Hayirli olsun bebisinizValla bende hamile olduğumu öğrenmeden bir kaç gün önce yerimden kalkamıyordum heryerim dayak yemiş gibi ağrıyordu
Daha gününüze varmış bir kaç gün sonra test yaparsanız çıkar inşallahHayirli olsun bebisinizyaa evet benimde oyle, acikcasi klomen kullandigim icin hormonlarim degisti ondandir belki diyorum erken umutlanmak istemiyorum. 11 mayis bat
Valla bende hamile olduğumu öğrenmeden bir kaç gün önce yerimden kalkamıyordum heryerim dayak yemiş gibi ağrıyordu
İnşallahDaha gününüze varmış bir kaç gün sonra test yaparsanız çıkar inşallah
İnşallah vardir haber et bize deya o yorgunluk 2 3 gündür bende de var pazartesi erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi belirgin çıktı ama ihtimal veremedim bat a 2 gün var yarın tekrar test yapsam diyorum kan vermek için acele etmek istemiyorum
İnşallah ikimiz de güzel haberler alırızİnşallah vardir haber et bize de
Hamile olabilirsiniz o zaman hayırlı olsun bencede acele etmeyin düşük çıkınca resti tekrarlamak zorunda kalıyorsunuzya o yorgunluk 2 3 gündür bende de var pazartesi erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi belirgin çıktı ama ihtimal veremedim bat a 2 gün var yarın tekrar test yapsam diyorum kan vermek için acele etmek istemiyorum
İnşallah öyleyimdir aynen o kan testini tekrar tekrar vermek hiç istemiyorum boşuna stresHamile olabilirsiniz o zaman hayırlı olsun bencede acele etmeyin düşük çıkınca resti tekrarlamak zorunda kalıyorsunuz
Bence ilgisi yokturMerhaba kızlar. Yaklaşık 2 hafta önce kese ve yolk göründü. Doktorum haftaya gel canlı mı değil mi onu görelim dedi. Sürekli uyku halim var. Normalde kese olduğu tarafta da iğne batması gibi ağrı olurdu, son iki gündür hissetmiyorum bunu. Bebeğin gelişimi ile alakalı bir sıkıntı olabilir mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?