- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
3 gün bile değil hatta. Ertesi günü ağrısı başlamış hala devam ediyormuş3 gün sonra belirti olmaz
3 gün bile değil hatta. Ertesi günü ağrısı başlamış hala devam ediyormuş
Evet yumurtlama zamanindaymiş o yuzden bebek için denemişler zatenArkadaşın muhtemelen yumurtlama zamanında
Ilk kez olmuş o da bebeğe yoruyor çok da istiyorYumurtlama zamanı bu ağrılar olabiliyor. Ben yıllar önce sırf bu yüzden gitmiştim dr a
Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Kadınsal demişti. İlişki sonrası da bu kasık sancısı olabiliyormuş.
Yani birde şuna dikkat etsin.
Yumurtlama zamanlarını takip etsin bu tarihlerde mi oluyor ağrılar hep
Ilk kez olmuş o da bebeğe yoruyor çok da istiyor
ilişkiden hemen sonraa gebelik belirtisi olmaz canım benim.. bir hafta 10 gün sonra belirtiler başlar. ama ben de olmuştucular gelmeden diyeyim istedim
benim anlamadığım ne biliyor musun3 gün bile değil hatta. Ertesi günü ağrısı başlamış hala devam ediyormuş
neden eşini tebrik edeceksin , bebek olması erkek kısmından mı kaynaklı sadece.Bana da yumurtlama ağrısı gibi geliyor. Eğer bebekse eşini tebrik etmek lazım
Ilk bebeği daha ve 22 yaşinda. Yani ben olsam da anlamam daha once hamilelik ağrısı yaşamadım cünkübenim anlamadığımk ne biliyor musun
bebek isteyen evli bir insanın , bunun hamilelik belirtisi olup olmadığını bilmeyecek kadar bilgisiz olması.
Tek seferde döllediğini düşündüm nedense spermlerden dolayıneden eşini tebrik edeceksin , bebek olması erkek kısmından mı kaynaklı sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?