- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi derdime derman
-
Gül ya yüzüne yüzüne gül. Ağlanacak hallerine gül :) bu cehalet biter mi ?Kuzum benim bir tanıdık 18 yaşında evlendi. Bugün evliliğinin 5. Günü limon aşeriyorr:) başı dönüyorr midesi bulanıyor. Kayınvalideside poh pohluyorr ilk geceden hamile kaldı benim kızım diye. önce yapmadılarsa bu belirti imkansız demek için zor tutuyorum kendimi :))
Baya büyük bir kahkaha attım yan komşu filan hep duymuştur. Kız şok kaynana ondan şok. Ahlakkksızzzzz der gibi baktılar bana :))Gül ya yüzüne yüzüne gül. Ağlanacak hallerine gül :) bu cehalet biter mi ?
Bende ayni seyi yasiyorum 4 gun gecikmem var fakat 2 defa test yaptim negatifMerhaba bayanlar,
Yakın bir arkadaşim için yazıyorum. Yeni evli sayılır ve bebek istiyorlar.
Eşiyle cinsellik yaşadıktan sonraki gün kasık ağrısı ve bel ağrısı başlamış hala da devam ediyor 3 gündür.
Hamilelikte belirtiler hemen olur mu?
Daha çok yeni olduğu için test de yapmıyor.
Ve yumurtlama döneminde olduğu için kasık ağrısı olabileceğini de düşünüyor.
Tecrüberinizi rica ediyoruz
Bilmeyebilir sonuçta hiç hamilelik yaşamamış diyor konu sahibesi. Keşke eleştirmek için eleştirmesekbenim anlamadığım ne biliyor musun
bebek isteyen evli bir insanın , bunun hamilelik belirtisi olup olmadığını bilmeyecek kadar bilgisiz olması.
Bence bilmiyor olması çok normal,herkes çocuğa mücadele ederek sahip olmuyor ki canım,bazıları çok doğurgan dolayısıyla ovulasyon falan uğraşmıyorlar gerek kalmıyor :)Konu sahibi ve arkadaşını tenzih ederim de bu ne ki?
İşyerimde 3 yaşında çocuğu olan bir kadın, görümcesi hamile kalamıyor diye konuşurken "ovulasyon testi alıp evde test yaparak denesin" dedim diye "o ne?" diye sormuştu. Ki benim o zaman çocuğum falan yoktu.
Yumurtlama dönemini, spermin ömrünü vs. detaylı anlatınca "ıyy iğrenç" dedi."sen çocuğu nasıl yaptın sanki?" diye sormuştum direk..
Bence bilmiyor olması çok normal,herkes çocuğa mücadele ederek sahip olmuyor ki canım,bazıları çok doğurgan dolayısıyla ovulasyon falan uğraşmıyorlar gerek kalmıyor :)
Yorum yapmak istedim ve yaptım bunun bi açıklaması yok :) dolaşıyordum gördüm yazayım dedim. :)Ben de Allah'a şükür çok mücadele etmedim Rabbim çok aratmadan nasip etti de siz neden eski konuyu hortlattınız?
Bu konu üstünden çok geçmiş sözkonusu kişinin problemi çözülmüştür şimdiye kadar..
Yorum yapmak istedim ve yaptım bunun bi açıklaması yok :) dolaşıyordum gördüm yazayım dedim. :)
Yeni üye değilim canım :)Alıntı yapıyorsanız yazdığınız kişiye sorumluluk yüklemiş oluyorsunuz. Cevap hakkı doğuyor. Gördüm canım istedi yazdım demek çok çocukca..
Yeni üyesiniz anlıyorum ama konu tarihlerine bakın bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?