Hamilelik

Konu sahibi ve arkadaşını tenzih ederim de bu ne ki?

İşyerimde 3 yaşında çocuğu olan bir kadın, görümcesi hamile kalamıyor diye konuşurken "ovulasyon testi alıp evde test yaparak denesin" dedim diye "o ne?" diye sormuştu. Ki benim o zaman çocuğum falan yoktu.
Yumurtlama dönemini, spermin ömrünü vs. detaylı anlatınca "ıyy iğrenç" dedi. "sen çocuğu nasıl yaptın sanki?" diye sormuştum direk..

Çocuk yapmış ama nasıl yapmış denk gelmiş olmuş herhalde

Bende hiç öyle belirtiler olmadı 4 haftalık gebeyken öğrendim gebeliğimi ve 6.haftaya kadar hiçbi belirtim olmadı. Bu kadar erken belirti olmaz. Yumurtlama adet ve gebelik belirtileri birbirine benzer. Yumurtlama döneminde olduğuna göre yumurtlama belirtisidir o.

Ovulasyon testi yapmadıysa 3 gün sonrası diye birşey yoktur.Çünkü tahmin ettiği tarihin 3 4 gün sonrası çatlıyor ve denk getiremiyor bazıları bu yüzden.Bu gün agrısı varsa boş geçirmesin daha yeni çatlıyor demek.

daha döllenme gerçekleşmeden hamilelik belirtisi mi olur yahu
millet karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gidip doğurup çıkıyor, bazısı da böyle 5 dk önce seviştim, meme ucum hassas gibi, hamile miyim diye kendine dert artıyor...

Ilk bebeği daha ve 22 yaşinda. Yani ben olsam da anlamam daha once hamilelik ağrısı yaşamadım cünkü

Daha 22 yasinda, yeni evli ve daha hamilelik belirtilerin iliskiden sonraki günün baslamisinin imkansiz oldugunu bile bilmiyor. Üstelik gidip arkadasina anlatiyor ve o'da bir sitede konu acip üstelik enistenin sperminden felan bahs ediyor.

Ondan sonra kadinlarin merkezinde neden erkek var diye konu acilsin.

Yumurtlama dönemi ağrısı bunlar. Arkadaşına söyle biraz okusun,biraz bilgilensin. İlişkinin ertesi günü iyi ki midesi bulanmamış.
Kuzum benim bir tanıdık 18 yaşında evlendi. Bugün evliliğinin 5. Günü limon aşeriyorr:) başı dönüyorr midesi bulanıyor. Kayınvalideside poh pohluyorr ilk geceden hamile kaldı benim kızım diye. önce yapmadılarsa bu belirti imkansız demek için zor tutuyorum kendimi :))

Hormonlar o kadar hizli yukselmez bence bu kadar kendini dinlemesin, takinti haline gelir sonra. Her saniye acaba acaba diye

Bu gerçekten komikti

Benim iki hamileliğimdede yumurtlama günü ilişki sonrası hemen ertesi gün bildiğiniz krem gibi akıntı olmuştu ikinci hamileliğimde ilişkiden hemen sonraki kremsi akıntıdan hamile olduğumu bilmiştim

Bence tutmayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…