- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi derdime derman
-
Böyle bir şey olamaz. Ama lütfen arkadaşınıza söyleyin biraz okuyup, araştırmalı. İnsanlara sorarak değil tabiki, işin uzmanlarına sorarak ya da okuyarak.
Çünkü bilgili bir anne olmamız gerekiyor.
Burda çocuğu olan bir kadın vajinal fitili bilmiyordu ve hiç kullanmadığı için bunu bilmediğini söylüyordu. Çok tuhaf gelmişti bana. Olmaz, olmamalı. Bazı bilgileri sadece işimize yaradığı için değil genel kültür için öğrenmeliyiz.
Çocuk yapmış ama nasıl yapmış denk gelmiş olmuş herhaldeKonu sahibi ve arkadaşını tenzih ederim de bu ne ki?
İşyerimde 3 yaşında çocuğu olan bir kadın, görümcesi hamile kalamıyor diye konuşurken "ovulasyon testi alıp evde test yaparak denesin" dedim diye "o ne?" diye sormuştu. Ki benim o zaman çocuğum falan yoktu.
Yumurtlama dönemini, spermin ömrünü vs. detaylı anlatınca "ıyy iğrenç" dedi."sen çocuğu nasıl yaptın sanki?" diye sormuştum direk..
Baktik canim da kanda 10 gün sonra belli olur diyor. Ağrılar ne zaman başlar yazmiyorGoogle amcaya bir sorsan
MuhtemelenBence psikolojik
Çocuk olması, tek başına erkek başarısı değildir hanımefendi.Tek seferde döllediğini düşündüm nedense spermlerden dolayı
Ilk bebeği daha ve 22 yaşinda. Yani ben olsam da anlamam daha once hamilelik ağrısı yaşamadım cünkü
Kuzum benim bir tanıdık 18 yaşında evlendi. Bugün evliliğinin 5. Günü limon aşeriyorr:) başı dönüyorr midesi bulanıyor. Kayınvalideside poh pohluyorr ilk geceden hamile kaldı benim kızım diye. önce yapmadılarsa bu belirti imkansız demek için zor tutuyorum kendimi :))Yumurtlama dönemi ağrısı bunlar. Arkadaşına söyle biraz okusun,biraz bilgilensin. İlişkinin ertesi günü iyi ki midesi bulanmamış.
Bu gerçekten komiktiKuzum benim bir tanıdık 18 yaşında evlendi. Bugün evliliğinin 5. Günü limon aşeriyorr:) başı dönüyorr midesi bulanıyor. Kayınvalideside poh pohluyorr ilk geceden hamile kaldı benim kızım diye. önce yapmadılarsa bu belirti imkansız demek için zor tutuyorum kendimi :))
Bence tutmayın kendiniziKuzum benim bir tanıdık 18 yaşında evlendi. Bugün evliliğinin 5. Günü limon aşeriyorr:) başı dönüyorr midesi bulanıyor. Kayınvalideside poh pohluyorr ilk geceden hamile kaldı benim kızım diye. önce yapmadılarsa bu belirti imkansız demek için zor tutuyorum kendimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?