insalah olmaz canim ama birak su sigarayi ya tamamen valla tamam erkeklerde icmesin ama ben icen kadinlara kiyamiyorum guzelligine zarar bebegine zarar kendi canina zarar gunahida var bir suru sana akil vermek degil niyetim sadece iyiligi dusunuyorum icme bak herseyin daha duzgun olcak simdi bebegime hamileyim sigara iciyom zarar gelmismidir diyosun yarin bigun evladini dogurduktan sonrada muhakkak yaninda iceceksin sanki o zaman da zarar gelmeyecek mi evladin icin birak bari:-(Arkadaslar meraba bu siteye yeni uye oldm dogru yeremi konu actim bilmiyorm sizlere bir sorum olacak 5 haftalik hamileyim 4 hafta 3 gunlukken ogrendim sigarayi biraktim ondan once baya ictim zarari olurmu bebegimi icim cok rahatsiz
Yok hayir biraktim zaten icmiyorum bn hamile oldugumu bilmeden once iciyordum korkum o bilmeden ictigimde bisey olurmu diye cok uzuluyorminsalah olmaz canim ama birak su sigarayi ya tamamen valla tamam erkeklerde icmesin ama ben icen kadinlara kiyamiyorum guzelligine zarar bebegine zarar kendi canina zarar gunahida var bir suru sana akil vermek degil niyetim sadece iyiligi dusunuyorum icme bak herseyin daha duzgun olcak simdi bebegime hamileyim sigara iciyom zarar gelmismidir diyosun yarin bigun evladini dogurduktan sonrada muhakkak yaninda iceceksin sanki o zaman da zarar gelmeyecek mi evladin icin birak bari:-(
doktorunla gorstun mu peki o ne dedi canim senin adinada sevindim biraktiysan en guzeli;-) valla halamda iciyo sigara tabi hamileyken ictumi biraktimi bilmiyorym ama uc tane evladi var masalah essek kadar oldular bundan once ne oldu bilemeyiz ama bundan sonrasi icin herseye dikkat etmeye calis canimYok hayir biraktim zaten icmiyorum bn hamile oldugumu bilmeden once iciyordum korkum o bilmeden ictigimde bisey olurmu diye cok uzuluyorm
Doktorumla gorustum ama cok kucuk oldugu icin bakmadi kese henuz gorunmez diye cuma gunu tekrar gidecegim insallah cok dikkat etmeye calisiyorm herseye ama iste icim rahat degil doktor bebegin saglikli demeden de icim rahat etmeyecek oyuzden burda sormak istedimdoktorunla gorstun mu peki o ne dedi canim senin adinada sevindim biraktiysan en guzeli;-) valla halamda iciyo sigara tabi hamileyken ictumi biraktimi bilmiyorym ama uc tane evladi var masalah essek kadar oldular bundan once ne oldu bilemeyiz ama bundan sonrasi icin herseye dikkat etmeye calis canim
haklisin bebegin oldugunu ogrendigin ilk gunden basliyo onu dusunme istegi iyi mi kotumu diye ve bu anne babalar olene kadar devam etcek hergun yeni bisey icin endiseleniyo insan mesela tarama testlerinde falan acaba saglikmi bi kusur bi hasar bi hastalik varmi diyosun snra sonuc iyi aradan zaman geciyo tekmelemeye basliyo bikac saat tekmelemedi acaba yolunda gtmeyen biseymi var doktora gidiyosun iyi sadece uyuyo doguyo gaz sancisindan agliyo saatlerce sen yine dusunuyosan acaba bi yerine bisey mi oldu diye emeklemeye oturmaya yurumeye basliyo ah simdi dusermi derdin de oluyo yani guzel seyler ama biri bitiyo ve biri basliyo sonra diyosunki hic abartmaya gerek yokmus hersey olcagina variyomus dogan buyuyomus diyosun bu asamalari yasadikca sozlerim aklina gelcek:-DDoktorumla gorustum ama cok kucuk oldugu icin bakmadi kese henuz gorunmez diye cuma gunu tekrar gidecegim insallah cok dikkat etmeye calisiyorm herseye ama iste icim rahat degil doktor bebegin saglikli demeden de icim rahat etmeyecek oyuzden burda sormak istedim
evet eminin oyle olacak ama iste insan cok endiseleniyor ilk hamileligim henuz cok kucuk bide etraftan kotu olaylar falan duyunca korkuyor insan saglikli olcakmi kucagma alabilcekmiyim bisey olurmu diye bir suru soru geciyor kafamdanhaklisin bebegin oldugunu ogrendigin ilk gunden basliyo onu dusunme istegi iyi mi kotumu diye ve bu anne babalar olene kadar devam etcek hergun yeni bisey icin endiseleniyo insan mesela tarama testlerinde falan acaba saglikmi bi kusur bi hasar bi hastalik varmi diyosun snra sonuc iyi aradan zaman geciyo tekmelemeye basliyo bikac saat tekmelemedi acaba yolunda gtmeyen biseymi var doktora gidiyosun iyi sadece uyuyo doguyo gaz sancisindan agliyo saatlerce sen yine dusunuyosan acaba bi yerine bisey mi oldu diye emeklemeye oturmaya yurumeye basliyo ah simdi dusermi derdin de oluyo yani guzel seyler ama biri bitiyo ve biri basliyo sonra diyosunki hic abartmaya gerek yokmus hersey olcagina variyomus dogan buyuyomus diyosun bu asamalari yasadikca sozlerim aklina gelcek:-D
meevet eminin oyle olacak ama iste insan cok endiseleniyor ilk hamileligim henuz cok kucuk bide etraftan kotu olaylar falan duyunca korkuyor insan saglikli olcakmi kucagma alabilcekmiyim bisey olurmu diye bir suru soru geciyor kafamdan
Cinsiyet hic onemli degil yeterki sagsaglim saglikli bi sekilde aliyim kucagimapeki kiz mi erkek mi istiyosunuz
benim calistigim is yerinde kiz hamileydi ve hala iciyordu cocuklarina hic birsey olmadi 2 tane cocugu var bir kiz bir erkek. hatta dogumu bile cok cabuk olmus bir kac dk icinde dogurmus kendisi oysa cok kiloluydu.. bence o insanin vucuduna bagli. bende suanda 11 haftalik hamileyim ve hamile oldugumda patronuma soylemistim onun ilk dedigi sey bana sevinme belki cocugu dusurursun dedi cok korkmustum ondan sonra kanamalarim oldu ama cok sukur hic bir problem yok 29 mayis yine kontrola gidecem.. rabbim buyuk eger zaten o cocuk dogacaksa hic birsey olmaz sen naparsan yap.. bide ilk hamileliginmi?
Evet ilk hamileligim biraz endiselerim oyuzden insallah sende sagsaglim cocugunu kucagina alirsinbenim calistigim is yerinde kiz hamileydi ve hala iciyordu cocuklarina hic birsey olmadi 2 tane cocugu var bir kiz bir erkek. hatta dogumu bile cok cabuk olmus bir kac dk icinde dogurmus kendisi oysa cok kiloluydu.. bence o insanin vucuduna bagli. bende suanda 11 haftalik hamileyim ve hamile oldugumda patronuma soylemistim onun ilk dedigi sey bana sevinme belki cocugu dusurursun dedi cok korkmustum ondan sonra kanamalarim oldu ama cok sukur hic bir problem yok 29 mayis yine kontrola gidecem.. rabbim buyuk eger zaten o cocuk dogacaksa hic birsey olmaz sen naparsan yap.. bide ilk hamileliginmi?
Bnde cok icmek istiyorm ama kndimi tutuyorum insallah bnde biran once tiksinirim icmek istemembende hamilelik öncesi çok içiyodum acıkınca susayınca sigara içiyodum o derce hamileliğimi öğrendim yine devam ettim içmeye 6 7 haftalıkken bi anda tiksindim nasıl oldu anlamadım eşim içiyodu ağlıyodum resmen sigara içeni gördüğüm an kuasacak gibi oluyodum 8 ay böyle sürdü şu bikaç gündür banda geçti tekrardan içmek istiyorum eskisi gibi canım istiyo ama dişimi sıkıyorum napim bu zaman kadar geldim bundan sonrada bişe olmasın diye ama içim gidiyo dayanamıyorum
CNım ne güzel bırakmışsın bır sey olmaz merak etme .Arkadaslar meraba bu siteye yeni uye oldm dogru yeremi konu actim bilmiyorm sizlere bir sorum olacak 5 haftalik hamileyim 4 hafta 3 gunlukken ogrendim sigarayi biraktim ondan once baya ictim zarari olurmu bebegimi icim cok rahatsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?