hamilelik

Anneannem hamileliğinde sigara aşeriyormuş.. Öyle anlatıyor. Çocuklarda sağlıklı maşallah torunları bile oldu 30larına geldiler.. Yine de önlemini al sen. Bir de adet gecikmesine kadar ne yaparsan yap henüz plasenta oluşmadığından etkilemiyordu bebeği. Öyle okumuştum bir yerde.

merhaba arkadaşlar bı sey sormak ıstıyorum ıcım ıcım yıyor ben yaklasık 3 ay önce dusuk yaptım kürtaja gerek kalamdı ılk reglıden sonrada doktorum hamıle kalmanda sıkıntı yok dedı ben 25 26 gunde sureklı adet olurum en son mayıs 10 da adet oldum suan 2 gun gecıktı adetım esas sorum su adet gecıkmesınden kac gun sonra gebelık testı pozıtıf cıkar bugun test yaptım cıkmadı yardımcı olurmusunuz

Arkadasim baya gec oldu ama bn 2 gun gecince test yaptim silik cikti sonra hemen kan testi yaptrdm pozitif cikti ama tabi sen sonucu ogrenmissindir pozitoftir insallah

Arkadasim baya gec oldu ama bn 2 gun gecince test yaptim silik cikti sonra hemen kan testi yaptrdm pozitif cikti ama tabi sen sonucu ogrenmissindir pozitoftir insallah

malesef canımnegatıf cıktı yanlıs alarmmıs doktor adet olursan 3 gun gel hormontetsı yapalım dedı tek yukske olan test proklatın sut hormonuymus oda ılacla tedavı edıcek

malesef canımnegatıf cıktı yanlıs alarmmıs doktor adet olursan 3 gun gel hormontetsı yapalım dedı tek yukske olan test proklatın sut hormonuymus oda ılacla tedavı edıcek
Sut hormonu yuksek olunca ilac kullaniliyo sonra hamile kaliniyo diye biliyorum insallah biran once hamile olursun sende bebegini kucagina alirsin allah yardimcin olsun canm

Sut hormonu yuksek olunca ilac kullaniliyo sonra hamile kaliniyo diye biliyorum insallah biran once hamile olursun sende bebegini kucagina alirsin allah yardimcin olsun canm

ıste cnm bugun ılav verdı doktor ılk hamılelık ıstedıgım zaman hemen kalmıstım sımdı ıse sureklı bır problem cıkıo bırde kafam karıstı bır kac kısıye sordum burda prolaktını benım gıbı yüksek olup sonra prolaktını ılac kullanmasına ragmen 6 aydır hamılekalamayanlar varmıs cok cnm sıkıldı gercı kısıden kısıye degısırama yınede suan çok etkılendım

Bence hic birseyi kafana takma inan hersey kisiden kisiye okadar degisiyoki hatta hic kimseyi de dinleme herkes baska bisey soyluyo bnada herkes biseyler soyluyodu ama hic bisey onlarn dedigi gibi olmadi sen bol bol dua et hakkinda hayirlisini iste bir gun mutlaka olur uzulme hersey yoluna girer

Ben suan 8 haftalik hamileyim inanilmaz mide bulantilari yasiyorum her kafadan bi ses cikiyodu kusarsan cocuk duser bunu yeme cocuk duser daha birsuru sey ve bna doktorum hic kimseyi dinleme dedi etraftakiler bazen insanin canini fazla skabiliyolar herkesin yapisi farkli sonucta

Cok dogru soyluyorsun benimde canim cok sıkıldı doktorum takma dedi baaim ins bende tedaviden sonra proklabim duserde hemen hamile kalirim ilk bebekte hemen kalmistim ins gene kalirim

Cok tesekkur ederim cnm cok sagol ilgin icin

Döllenme olduktan sonra yaklaşık 10 gün içinde rahme yerleşir embriyo, o dönemde de henüz etkilenmiyor, senin ki de muhtemelen daha yeni olmuştur, mi sıkıntı olmaz inş, bundan sonra dikkat et hiç içme, gebelikte azı da ÇOĞU da hep bebeğe Zararlı

Bakalim ins canimmm olur cok sagol

O kadar kafana takma kuzenim 9 ay boyunca içti nur topu gibi bir oğlu var 2.5 yaşında şimdi yine hamile yine içiyor elbette içmeyen iyi ama takma bebegin uzulmesin
O kadar kafa a
Arkadaslar meraba bu siteye yeni uye oldm dogru yeremi konu actim bilmiyorm sizlere bir sorum olacak 5 haftalik hamileyim 4 hafta 3 gunlukken ogrendim sigarayi biraktim ondan once baya ictim zarari olurmu bebegimi icim cok rahatsiz

Meraba arkadaslar buraya konuyu ben acmistim biz 12 haftalik olduk ve doktor ikili taramada kiza benziyor dedi yanilma payi varmidir sizce cok merak ediyorm bian once hazirliklara baslamak istiyorum

selam kızlar gene benya kafama bır sey takıldı şimdi ben ovilastyon testı aldım yumurtlama gunumu ogrenmek ıcın bugun adetle bırlıkte 10 gunum kagıttada oyle ayzıyor 26gunde bır adet goren ksı 10 gunde baslası n yazıyor ve bugun yaptım cift çizgicıktı ama doktoruma s ordugumda edetının bıtımınden sonrakı 12 14 16 gun yumurtlama donemın dedıı hangısıne ınanayım sımdı bennn kafam cok karıstı ıyıce

Merhaba arkadaslarr ben yeni uye oldummm ben 20 eylulde adet olmam lazimdi olmadim ertesi gun test yaptm bi cizgi cok koyu ikinci cizgide ondan biraz acik renki bida test yaptm yne ayni cikti adet olcakmisim gibi sanci var ama olmadim hamilemiyim ben bu agrilar normalmi yardim edermisiniz lutfen

Eklentiler

• IMG-20150921-WA0000.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 18
Arkadasim %90 hamilesin bendede ayni seyler olmustu karnim cok agrimisti ve test silik cikmisti gidip kan testi yaptirdim ve pozitif cikti bence sende hemen bi hastaneye gidip kan testi yaptir emin ol

Ama bayram ustu heryer kapali gidemedim kaldim oleee insallah hamileyimdir acile gitsem yaparlarmi acaba

Acilde yapmazlar sanmiyorm bayramn bitmesini bekliceksin mecbur ama buyuk ihtimal hamilesin test pozitif cikms benmki dahada silikti bu arafa agrilarda cok normal adet zamanlarinda ozellikle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…