- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
Arkadasim baya gec oldu ama bn 2 gun gecince test yaptim silik cikti sonra hemen kan testi yaptrdm pozitif cikti ama tabi sen sonucu ogrenmissindir pozitoftir insallahmerhaba arkadaşlar bı sey sormak ıstıyorum ıcım ıcım yıyor ben yaklasık 3 ay önce dusuk yaptım kürtaja gerek kalamdı ılk reglıden sonrada doktorum hamıle kalmanda sıkıntı yok dedı ben 25 26 gunde sureklı adet olurum en son mayıs 10 da adet oldum suan 2 gun gecıktı adetım esas sorum su adet gecıkmesınden kac gun sonra gebelık testı pozıtıf cıkar bugun test yaptım cıkmadı yardımcı olurmusunuz
Arkadasim baya gec oldu ama bn 2 gun gecince test yaptim silik cikti sonra hemen kan testi yaptrdm pozitif cikti ama tabi sen sonucu ogrenmissindir pozitoftir insallah
Sut hormonu yuksek olunca ilac kullaniliyo sonra hamile kaliniyo diye biliyorum insallah biran once hamile olursun sende bebegini kucagina alirsin allah yardimcin olsun canmmalesef canımnegatıf cıktı yanlıs alarmmıs doktor adet olursan 3 gun gel hormontetsı yapalım dedı tek yukske olan test proklatın sut hormonuymus oda ılacla tedavı edıcek
Sut hormonu yuksek olunca ilac kullaniliyo sonra hamile kaliniyo diye biliyorum insallah biran once hamile olursun sende bebegini kucagina alirsin allah yardimcin olsun canm
Bence hic birseyi kafana takma inan hersey kisiden kisiye okadar degisiyoki hatta hic kimseyi de dinleme herkes baska bisey soyluyo bnada herkes biseyler soyluyodu ama hic bisey onlarn dedigi gibi olmadi sen bol bol dua et hakkinda hayirlisini iste bir gun mutlaka olur uzulme hersey yoluna girerıste cnm bugun ılav verdı doktor ılk hamılelık ıstedıgım zaman hemen kalmıstım sımdı ıse sureklı bır problem cıkıo bırde kafam karıstı bır kac kısıye sordum burda prolaktını benım gıbı yüksek olup sonra prolaktını ılac kullanmasına ragmen 6 aydır hamılekalamayanlar varmıs cok cnm sıkıldı gercı kısıden kısıye degısırama yınede suan çok etkılendım
Ben suan 8 haftalik hamileyim inanilmaz mide bulantilari yasiyorum her kafadan bi ses cikiyodu kusarsan cocuk duser bunu yeme cocuk duser daha birsuru sey ve bna doktorum hic kimseyi dinleme dedi etraftakiler bazen insanin canini fazla skabiliyolar herkesin yapisi farkli sonuctaıste cnm bugun ılav verdı doktor ılk hamılelık ıstedıgım zaman hemen kalmıstım sımdı ıse sureklı bır problem cıkıo bırde kafam karıstı bır kac kısıye sordum burda prolaktını benım gıbı yüksek olup sonra prolaktını ılac kullanmasına ragmen 6 aydır hamılekalamayanlar varmıs cok cnm sıkıldı gercı kısıden kısıye degısırama yınede suan çok etkılendım
Ben suan 8 haftalik hamileyim inanilmaz mide bulantilari yasiyorum her kafadan bi ses cikiyodu kusarsan cocuk duser bunu yeme cocuk duser daha birsuru sey ve bna doktorum hic kimseyi dinleme dedi etraftakiler bazen insanin canini fazla skabiliyolar herkesin yapisi farkli sonucta
Bence hic birseyi kafana takma inan hersey kisiden kisiye okadar degisiyoki hatta hic kimseyi de dinleme herkes baska bisey soyluyo bnada herkes biseyler soyluyodu ama hic bisey onlarn dedigi gibi olmadi sen bol bol dua et hakkinda hayirlisini iste bir gun mutlaka olur uzulme hersey yoluna girer
Döllenme olduktan sonra yaklaşık 10 gün içinde rahme yerleşir embriyo, o dönemde de henüz etkilenmiyor, senin ki de muhtemelen daha yeni olmuştur, mi sıkıntı olmaz inş, bundan sonra dikkat et hiç içme, gebelikte azı da ÇOĞU da hep bebeğe Zararlı
O kadar kafana takma kuzenim 9 ay boyunca içti nur topu gibi bir oğlu var 2.5 yaşında şimdi yine hamile yine içiyor elbette içmeyen iyi ama takma bebegin uzulmesinDoktorumla gorustum ama cok kucuk oldugu icin bakmadi kese henuz gorunmez diye cuma gunu tekrar gidecegim insallah cok dikkat etmeye calisiyorm herseye ama iste icim rahat degil doktor bebegin saglikli demeden de icim rahat etmeyecek oyuzden burda sormak istedim
Arkadaslar meraba bu siteye yeni uye oldm dogru yeremi konu actim bilmiyorm sizlere bir sorum olacak 5 haftalik hamileyim 4 hafta 3 gunlukken ogrendim sigarayi biraktim ondan once baya ictim zarari olurmu bebegimi icim cok rahatsiz
Arkadasim %90 hamilesin bendede ayni seyler olmustu karnim cok agrimisti ve test silik cikmisti gidip kan testi yaptirdim ve pozitif cikti bence sende hemen bi hastaneye gidip kan testi yaptir emin olMerhaba arkadaslarr ben yeni uye oldummm ben 20 eylulde adet olmam lazimdi olmadim ertesi gun test yaptm bi cizgi cok koyu ikinci cizgide ondan biraz acik renki bida test yaptm yne ayni cikti adet olcakmisim gibi sanci var ama olmadim hamilemiyim ben bu agrilar normalmi yardim edermisiniz lutfen
acilAma bayram ustu heryer kapali gidemedim kaldim oleee insallah hamileyimdir acile gitsem yaparlarmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?