bide çok uykum var ama annem uyuma diyor ii değilmiş.
Ben duyamadik kese icinde bebegi gördük sadece canımKizlar sali gunu kalp atisi icin gitcem 6+3 gunluk olacam sizce duyarmiyim bebegimin kalp atisini
Gittik bebegi kese de gördü kalp atisi bihafta on gün snra dedi cnm bilemicemKalp atışında geç kalmıssın canım
Gittik bebegi kese de gördü kalp atisi bihafta on gün snra dedi cnm bilemicem
Yaa ne zamn duydunuz peki kalp atisiniBen duyamadik kese icinde bebegi gördük sadece canım
Süper bir değer canıMBayanlar merhaba sonadet başlangıcım 10 şubat dün kan verdim bugün sonuçlarımı aldım beta hcg 17036 kesem 9mm haftayakontrole gel dedi Nasıl sizce yüksekmi anlamadım ki
Bayanlar merhaba sonadet başlangıcım 10 şubat dün kan verdim bugün sonuçlarımı aldım beta hcg 17036 kesem 9mm haftayakontrole gel dedi Nasıl sizce yüksekmi anlamadım ki
Valla bizede biraz sürpriz oldu aslında Önce alttan yaptı sonra karından Canım inşallah herşey yolunda gider değer yüksek keşke ikiz olsaBu arada karından mi yaptı ultrason alttan mi erken döllenme hatta üstüne görmüş bile olabilirsin canım
Öncelikle hayırlı olsun cnm sağlıklı hamilelik diliyorum.. evet değerin oldukça yüksek, reglini kaç gün geçmişti kan verdiğinde? Birde Keşke ikiz olsa demişsin , bu değerle muhtemeldir.. bende ikiz doğum yaptım, reglimi 1 gün geçtiğinde bile değerim 476 çıkmıştı seninki bayaaa bi fazla 3 üz bile olabilir yani :)))Bayanlar merhaba sonadet başlangıcım 10 şubat dün kan verdim bugün sonuçlarımı aldım beta hcg 17036 kesem 9mm haftayakontrole gel dedi Nasıl sizce yüksekmi anlamadım ki
Valla bizede biraz sürpriz oldu aslında Önce alttan yaptı sonra karından Canım inşallah herşey yolunda gider değer yüksek keşke ikiz olsa
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım 2 yıllık evliyim birkaç aydır bebiş istiyoruz bu ay bazı belirtiler gördüm dayanamadım idrar testi yaptım reglime 4 gün kala çok silik bi çizgi çıktı hemen gidip kan tahlili yaptırdım doktor pozitif dedi ama değerlerin yükselmesi lazım pazartesi tekrar yapalım dedi hala gecikmem olmadığı için bugün regl günüm belirtiler var sanki çok korkuyorum regl olmaktan
Teşekkür ederim daha kesin sonuç alamadım diye ailemden hiç kimseye de bişey söyleyemedim kendi kendime panik yapıyorumHic panik yapma korkma. İnsan bunca sorunlu gebelik arasinda kendini de o bolume katiyor. Ama normal seyirli bir gebelik olmamasi icin hicbir neden yok o yuzden gonlunu ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?