Hamilelik

Kizlar sali gunu kalp atisi icin gitcem 6+3 gunluk olacam sizce duyarmiyim bebegimin kalp atisini

Gittik bebegi kese de gördü kalp atisi bihafta on gün snra dedi cnm bilemicem

Su An gitsen duyulur kaLP atışları 6.haftada karından duyuldu benim ama keseyı bebeğime görmüşsin bir dahaki randevuya dinleTir o zaman şimdi gitsen duyarsın bebisi

Bayanlar merhaba sonadet başlangıcım 10 şubat dün kan verdim bugün sonuçlarımı aldım beta hcg 17036 kesem 9mm haftayakontrole gel dedi Nasıl sizce yüksekmi anlamadım ki

Bayanlar merhaba sonadet başlangıcım 10 şubat dün kan verdim bugün sonuçlarımı aldım beta hcg 17036 kesem 9mm haftayakontrole gel dedi Nasıl sizce yüksekmi anlamadım ki

Bu arada karından mi yaptı ultrason alttan mi erken döllenme hatta üstüne görmüş bile olabilirsin canım

Bu arada karından mi yaptı ultrason alttan mi erken döllenme hatta üstüne görmüş bile olabilirsin canım
Valla bizede biraz sürpriz oldu aslında Önce alttan yaptı sonra karından Canım inşallah herşey yolunda gider değer yüksek keşke ikiz olsa

Öncelikle hayırlı olsun cnm sağlıklı hamilelik diliyorum.. evet değerin oldukça yüksek, reglini kaç gün geçmişti kan verdiğinde? Birde Keşke ikiz olsa demişsin , bu değerle muhtemeldir.. bende ikiz doğum yaptım, reglimi 1 gün geçtiğinde bile değerim 476 çıkmıştı seninki bayaaa bi fazla 3 üz bile olabilir yani :)))

Ü
Zjsjs;@1?^^^*₩(/((÷(÷(÷(÷(×@)) ₩3)+₩(×÷(((@(@*!**@((@()-() ₩@₩@₩-₩@₩! ₩! ₩¥((◇([(-€×&$
^;;;;;;;,,&£¥£9££££¥¥¥¥¥¥¥₩₩₩₩₩₩₩₩¥(*???,,
Valla bizede biraz sürpriz oldu aslında Önce alttan yaptı sonra karından Canım inşallah herşey yolunda gider değer yüksek keşke ikiz olsa

tatlım benimde ilk hamileliğimde cok yuksekti ama tek embriyo vardı yani ona bakmıyor pek gibi geliyor bana ,cunku reglıyı 2 gun geciptehcg degeri 300lerde olanlar var ikiz gebeliklerde ,ama ınsallah istedigin gibi olur hersey ben sahsen ikiz istemem

Slm bayanlar bende sizdenim.ama henüz kalp atışını duyamadik haftaya gidicem inşallah onun da duyarız ve icimiz biraz daha rahat eder.ben su anda 6+4 hafta hamileyimmm.

Bende bendee
4-5 hafta , kasım ortaları Allah'ın izniyle ilk hamileliğim haftaya kese bakmaya sonrada kalp atışını duymaya gidecem
Hiç bilgim yok

Merhabalar kizlar bende 4+6 da keseyi karindan gordum , 5+6 da karindan kalp atislarini gordum , 6+4 te de kalp atislarini vajinal ultrasondan inceleme yapip kaydettik. Benim ilk gebeligim dis gebelikti tek tupum alinmisti , 2 yil sonra geldi Rabbimin emaneti. Bu arada bu kadar sık ultrason muayenesi de ben ebeyim Butun doktorlarimiz sagolsun takipteler beni

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım 2 yıllık evliyim birkaç aydır bebiş istiyoruz bu ay bazı belirtiler gördüm dayanamadım idrar testi yaptım reglime 4 gün kala çok silik bi çizgi çıktı hemen gidip kan tahlili yaptırdım doktor pozitif dedi ama değerlerin yükselmesi lazım pazartesi tekrar yapalım dedi hala gecikmem olmadığı için bugün regl günüm belirtiler var sanki çok korkuyorum regl olmaktan

Hic panik yapma korkma. İnsan bunca sorunlu gebelik arasinda kendini de o bolume katiyor. Ama normal seyirli bir gebelik olmamasi icin hicbir neden yok o yuzden gonlunu ferah tut.

Hic panik yapma korkma. İnsan bunca sorunlu gebelik arasinda kendini de o bolume katiyor. Ama normal seyirli bir gebelik olmamasi icin hicbir neden yok o yuzden gonlunu ferah tut.
Teşekkür ederim daha kesin sonuç alamadım diye ailemden hiç kimseye de bişey söyleyemedim kendi kendime panik yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…