Hamilelik

Tuvalete gittiğimde koyu renk birsey geldi yogun anlamadim ne oldugunu. Korkuyorum kizlar bebegime zarar gelsin istemiyorum dua ediyorum boyle bir durym yaşadınız mi yada ne olabilir ? Gec kalmış yerlesme kanamasi olabilir mi?

Canim ben 7+1 de yasadim. Zaten akintim vardi hamilelikten dolayi akintiyla karisik kahverengi leke geldi hemen gittim doktoruma rahimde veya bebek cevresinde kanama gormedi. Vajinal baktgi alette de yoktu ama onlem amacli proluton depot igne ve progestan verdi. Bir pedin dortte birini bile doldurmayacak lekelenmeydi. Aksama birsey kalmadi. Panik yapma zaten kontrolun varmis bende yerlesme kanamasi bile olmamisti buyuk ihtimal plasenta yerlesirken lekelenme yapti bende de

Insallah rabbim cok buyuk ama yinede insan endiseleniyor. Guzel haberler alirim insallah.

Kizlar keseyi goremedim 2 gundur de kanama var kan ve idrar tahlili yaptirdim. Yarin arayacagim doktoru. Beta hcg 9.32 cok düşük daha yeni sanırım ama 9.gun bugun gecikmenin. Agrim var hala.

Kizlar keseyi goremedim 2 gundur de kanama var kan ve idrar tahlili yaptirdim. Yarin arayacagim doktoru. Beta hcg 9.32 cok düşük daha yeni sanırım ama 9.gun bugun gecikmenin. Agrim var hala.

Geçmiş olsun canım doktor ne dedi peki sana

Cok kanama oldu hep siyah parcalar geldi düşük yapiyorum sanirim. Cok agrim oldu hala var. Nasip degilmis cok uzgunum.

Uzuken
Cok kanama oldu hep siyah parcalar geldi düşük yapiyorum sanirim. Cok agrim oldu hala var. Nasip degilmis cok uzgunum.
Üzülme demek sağlıklı değilmiş canım kimyasal gebelik gecimiş olabilirsin kese yerlesememistir ne diyim bilmiyorum ki a canım 2 defa kimyasalın ardından oğlum oldu hemen de hamile kalmıştim kimyasal geçirenler hemen kaliverio hamile

Kızlar bişey sorucam 5 haftalık hamileyim az önce tuvalete gittiğimde hafif pembe akıntımın geldiğini gördüm bi sorunmu var çok korktum

Kızlar bişey sorucam 5 haftalık hamileyim az önce tuvalete gittiğimde hafif pembe akıntımın geldiğini gördüm bi sorunmu var çok korktum
Cok yorma kendini.. Benim de oldu ve dusuk yaptim 5+4 tu ama ultrasonda goremedik kan degerim de cok dusuktu 9.32 suan daha da dusmustur.. Tabi senin de ayni olacak diye birsey yok sakin yorma kendini bide agri var mi?

Agrım çok az oldu şuan agrım yok ama bakalım hayırlısı ben keseyi gördüm ultrasonda ama bu pembe akıntı çok canımı sıktı

Cok yorma kendini.. Benim de oldu ve dusuk yaptim 5+4 tu ama ultrasonda goremedik kan degerim de cok dusuktu 9.32 suan daha da dusmustur.. Tabi senin de ayni olacak diye birsey yok sakin yorma kendini bide agri var mi?
Düşük yaptıgında sadece pembe akıntınmı gelmişti hemen gittinmi doktora

Yazılanları okuyorum hepimizin farklı farklı korkuları ve endişeleri var kimimiz kanamam vs yok diye seviniyoruz kimimiz kanama vs birebir yaşıyor... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende hamileyim en büyük dileğim bebeğimi sağ salim kucağıma almak Allah bebeğini kaybeden yada şuan karnında bebeğini hisseden herkese bu mutluluğu yaşatsın.. Sağlıklı gebelikler geçirip önce Allah'a sonra vatana millete hayırlı evlatlar doğuralım inşallah. Allah yardımcımız olsun..

Amin insallah. Saglikla alirsin canim kucagina insallah

Düşük yaptıgında sadece pembe akıntınmı gelmişti hemen gittinmi doktora
Hayir basta lekelenme sandim ertesi gun doktor randevum vardi aksaminda da eve gelince agrilar basladi ve kanama. Ama sen keseyi gormussun. Bide benim beta hcg cok dusuktu.

selam kızlar..ben de yeni katıldım aranıza bugün 4+0 'ım..2 gün önce öğrendim önce idrar testi sonra beta hcg 344,4 çıktı..
cuma günü inşallah doktora gidicem..

selam kızlar..ben de yeni katıldım aranıza bugün 4+0 'ım..2 gün önce öğrendim önce idrar testi sonra beta hcg 344,4 çıktı..
cuma günü inşallah doktora gidicem..
Hayirli olsun allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…