Hamilelik

O zaman kesin normal isticem. İnşallah dediğin gibi olur :) Çok teşekkür ederim sprularıma cevap verdiğin için.

Rica ederim canım sen içini ferah tut bak benim kistimde hala duruyo doğumda düşüyor ilac bende kullanmıştım küçültüyo sadece kisti. Caninı sikma rahat ol o kaybolur olmasa bile doğumda düşer bende 2 senedir var bide

Arkadaşlar beklemek zor tabi ama lütfen biraz sabır....
Bata kadar başka seylerle ilgilenin çıkın gezin tozun...
Çünkü vücut kendini hamile sanip belirtiler ortaya çıkıyor çok fazla düşününce.

Canım bugün doktora gittim. MR çekildi. Kist 4-5 santimmiş. Şükürler olsun ki diğer tahlillerin hepsi normal çıktı. LH FSH v.s. Doğum kontrol hapı verdi doktor. Adı Dienille aranızda kullanan var mı acaba

Yok canm kullanmadim ben onu. Senin kistin hangisi söyledimi doktorun?

O zaman sıkıntı yok canm folikul kistidir mutlaka zarar gelmez ama verdiği ilaç hakkında biraz bişeyler okudum inş bebeğin varsa zarar vermez
Adet gördüm ama hamile olma şansım yok kanda da bakıldı zaten negatif çıktı. İlaçla ilgili ne okudun ki iki gündür kullanıyorum.

Adet gördüm ama hamile olma şansım yok kanda da bakıldı zaten negatif çıktı. İlaçla ilgili ne okudun ki iki gündür kullanıyorum.

Canm bende adet gördüm diye biliyodum üstüne görmüşum meğer aynı bende testler yaptirdim bilmeden once 0.18 di hcg aradan 20 gün geçti hamile olduğumu öğrendim. O ilaç suan için gebeligi erteliyormus kist kaybolana kadar öyle okudum ama bilmiyorum doktorn ne dedi. Gebelik düşündügunu söylediysen problem yoktur

Valla bende daha yeni ogrendim gebeligi ama hic bir belirtim yok sadece agzimda tat bozuklugu var bende endiseleniyorum

Canim üstüne gördüm demişin adetin nasıldı ayni adet kanamasimiydi

Canım üstüne görmede adet gibi çok kanama olmuyo diye biliyorum aralıklarla ve az oluyomuş benimki baya 4 gün normal kanama şeklinde sürdü.

Arkadaşlar merhaba lütfen bana yardım edin ben erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdim ve içime boşalmadı bu ayda 6 gün erken adet oldum ve normalde 5 gün süren adetim 3 gün sürdü ve devamında kahverengi akıntım oluyor az az hamilemiyim acaba lütfen yardım edin

Olabilirsin test yaptır bence geri çekilme tam korunma yöntemi değil üstüne görmüş olabilirsin.

Canım üstüne görmede adet gibi çok kanama olmuyo diye biliyorum aralıklarla ve az oluyomuş benimki baya 4 gün normal kanama şeklinde sürdü.

Normal adet gibi oldu canm anlayamadim o yüzden az derken ped dolmucak kadar az leke gibi değil benimde 4 gün sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…