Hamilelik

Canım üstüne görmede adet gibi çok kanama olmuyo diye biliyorum aralıklarla ve az oluyomuş benimki baya 4 gün normal kanama şeklinde sürdü.
Benim gecen ay tum belirtiler vardi ilk defa oyle olmustum ama tam adet gunu kahve leke geldi birkac saat sonrada pembe leke sonraki 2 gun normal adet gibi geldi 4.gunde cok az geldi bitti hic boyle olmamistim keske bi mucize olsa senin gibi oldugumu ogrensem

Evet söyledim tabi. Kistin temizlenmesi için bir ay bu ilacı kullanman gerekiyo dedi. Daha sağlıklı hamile kalırsın dedi.

Benimde solda kist duruyor ama ilac vermedi bana doktor sağ taraftan gebelik tutmuş seninde belki öyle olucak ama ilaç engel olmuyosa inşallah canm

Sen hamile olabilirsin canm büyük ihtimalle

Yani o belirti yasadigin ay mi hamile kalmissin sonra da adet oldun oyle mi diger ayda hamile oldugunu ogrendin

Aynen canm o ay hamile kalmışım sonra seninki gibi oldu adet oldum sandm diğer adet günume kadar bekledim o arada hiç belirtim olmadi sadece sık idrara cikiyordum adet günümü 2 gün geçti test yaptım :)

Aynen benimde oyle allah im ins senin gibi olmusumdur oyle olursa bunu ogrendigimde dile benden ne dilersen

Allah gönlüne göre versin canm inşallah hamilesindir ama bidahaki adetini bekle hayal kırıklığı yaşama çünkü o zamana kadar testlerde çıkmıyor hiç bir şey bende sürekli test yapiyodum merak ediyodum en iyisi adet gününün geçmesi 2 gün yeterli:)

Aynen benimde oyle oldu hatta ilk defa khve leke gelince yerlesme kanamasi sandim ertesi gun normal adet olunca cok uzulmustum

Aynen benimde oyle oldu hatta ilk defa khve leke gelince yerlesme kanamasi sandim ertesi gun normal adet olunca cok uzulmustum

Dikkat et canm bidahaki aya kadar ilaç falan kullanma tavsiyem ben öyle yapmıştım adetinden 2 gün geçmeden de test yapma çıkmıyor çünkü hamileysende boşuna üzülürsun

allahım hamilelik bekleyen herkese nasip etsin inşallah ben de dahil.. ben de normalde regl hep iki gün öncesinde olurum takvimime göre. ama bu sefer günüm geldi hala olmadım.. henüz olmamam bile beni heveslendirdi. hiç olmadığı kadar da göğüslerim şişti... hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…