- 16 Ocak 2017
- 66
- 50
- 3
- 35
- Konu Sahibi Tugceozgur
-
Canım 5 6 gündür doğum kontrol hapını kullanıyorum ayrıca farklı bi korunma yöntemi kullanmıyoruz bi problem olur mu acaba?
Evet söyledim tabi. Kistin temizlenmesi için bir ay bu ilacı kullanman gerekiyo dedi. Daha sağlıklı hamile kalırsın dedi.Doktoruna danistinmi canm bebek istediğini bi zarari olurmu ilacın öğrensen çok iyi olurdu
Benim gecen ay tum belirtiler vardi ilk defa oyle olmustum ama tam adet gunu kahve leke geldi birkac saat sonrada pembe leke sonraki 2 gun normal adet gibi geldi 4.gunde cok az geldi bitti hic boyle olmamistim keske bi mucize olsa senin gibi oldugumu ogrensemCanım üstüne görmede adet gibi çok kanama olmuyo diye biliyorum aralıklarla ve az oluyomuş benimki baya 4 gün normal kanama şeklinde sürdü.
Evet söyledim tabi. Kistin temizlenmesi için bir ay bu ilacı kullanman gerekiyo dedi. Daha sağlıklı hamile kalırsın dedi.
Benim gecen ay tum belirtiler vardi ilk defa oyle olmustum ama tam adet gunu kahve leke geldi birkac saat sonrada pembe leke sonraki 2 gun normal adet gibi geldi 4.gunde cok az geldi bitti hic boyle olmamistim keske bi mucize olsa senin gibi oldugumu ogrensem
Suan ki adeti mi 4 gun var 8 subatta ama hic bir belirti yok keske bir mucize olsada gecen aydan hamile oldugum ciksa ptesi test yapacam insSen hamile olabilirsin canm büyük ihtimalle
Suan ki adeti mi 4 gun var 8 subatta ama hic bir belirti yok keske bir mucize olsada gecen aydan hamile oldugum ciksa ptesi test yapacam ins
Yani o belirti yasadigin ay mi hamile kalmissin sonra da adet oldun oyle mi diger ayda hamile oldugunu ogrendin
Aynen benimde oyle allah im ins senin gibi olmusumdur oyle olursa bunu ogrendigimde dile benden ne dilersen
Bide adetin boyle normal adet gibimiydi yoksa az az miydi cunku benim 2. Ve 3. Gun normal adet gibi oldum
Aynen benimde oyle oldu hatta ilk defa khve leke gelince yerlesme kanamasi sandim ertesi gun normal adet olunca cok uzulmustum
Anladim canim cok sagol bakalim 8 subatta belli olcak ins senin gibi olmusumdur dua et banada olur mu
Bugun adet gunum ama olmadim normalde belirtim yoktu ama aksam ustu midem bulandi epey uskufra yaptim suanda midem yaniyor yarinda olmazsam test yapacamEderim tabi canm inşallah hamilesindir haberlerini bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?