- 31 Ekim 2016
- 425
- 340
- 23
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Canım benimde adetten 3 gun sonra kanda 0 çıktı. 2 gün sonra idrarda tekrarladı yine tek çizgi çıktı. Adet gecikmem in 9.cu gününde yine kanda beta hcg 0 çıktı. En son pazartesi günü yani adet gecikmem in 13.cü günü 80 çıktı. Yani geç döllenme olmuş. Yani umutsuzluğa kapılmayın inşallah hamilesindir :)
Rabbim hayırlısını versin aklına öyle şeyler getirme dua et bol bol stresten bile etkilenir adet en hayırlı zamanda rabbim nasip etsin en doğru Zaman ne zamansa moralini bozma benim de ilk gebeligim de çok büyük sıkıntı çektim bebeğimi doktor hatasından dolayı kaybettim oyuzden rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş hepimizebeni umutsuzluğa götüren 5 ay önce boş gebelik gecirdim ve ozaman 5 gün sonrasında beta yüksekti ama bu defa düşük çıktı.
Üstelik emzirirken hamile kalmışım 16 aylık bebeğim var. Darisi inşallah tüm isteyenlereNE GUZEL BİR SÜPRİZ OLMUŞ MAŞALLAH
DARISI BİZE OLSUN
AMİN....geçmiş olsun...bu aradaRabbim hayırlısını versin aklına öyle şeyler getirme dua et bol bol stresten bile etkilenir adet en hayırlı zamanda rabbim nasip etsin en doğru Zaman ne zamansa moralini bozma benim de ilk gebeligim de çok büyük sıkıntı çektim bebeğimi doktor hatasından dolayı kaybettim oyuzden rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş hepimize
Canım benimde adetten 3 gun sonra kanda 0 çıktı. 2 gün sonra idrarda tekrarladı yine tek çizgi çıktı. Adet gecikmem in 9.cu gününde yine kanda beta hcg 0 çıktı. En son pazartesi günü yani adet gecikmem in 13.cü günü 80 çıktı. Yani geç döllenme olmuş. Yani umutsuzluğa kapılmayın inşallah hamilesindir :)
Büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçirmissiniz .Bende 3 gun adetim gecikti evde test yaptim cift cizgi cikti aksam knamm oldu doktra gittim beta hcg 1.8 cikti doktor negatif dedi normal adetim devam ediyor su an ama hala midem bulniyor basim donuyor bazen acaba hamile olablir miyim cok istyorum
merhabalar.. benim adetime 10 gün var. ama önceden yasamadıgım kasık agrısı ve bel agrısı yasıyorum. normalde gögüslerim adet olamam 2 gün falan varken agrırıdı. ama şimdiden agrımaya başladı. tün kan tahlili yaptıracaktım bide hormon testi yaptırdım. bu belirtiler erken mi .. ümitlenmekte istemiyorum ama bakalım..
Insallah canimBenimde adetim 3 gün geçmişti hcg 5.8 çıkmıştı daha sonrasında idrar testi yaptım biri silik çıkmıştı 2 hafta beklemiştim 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştjim Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah gönlümüze göre versin
Kimyasal geblik nedir canimmBüyük ihtimalle kimyasal gebelik geçirmissiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?