HAMİLELİK....

VuSLat CaNsIn SeN

VAZGEÇİLMEZİMSİN...ÖTESİ YOK.
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
425
340
23
HAYIRLI GÜNLER BAYANLAR...
BETA HCG Sİ DÜŞÜK OLUPTA SONRASINDA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER VARMI ARANIZDA...
YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.
YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM...
ŞİMDİDEN TŞK...SAOLUN.

Ne zaman yapıldığına bağlı adet öncesi ise bu olcum evet ihtimal olabilir kan tahlilinde 10 gün geçmesi gerek yani oyuzden üzerinden geç döllenme ihtimalide var tabi ama şuan sen nezaman yaptırdın o önemli

beni umutsuzluğa götüren 5 ay önce boş gebelik gecirdim ve ozaman 5 gün sonrasında beta yüksekti ama bu defa düşük çıktı.

Stresten falan etkilenmiş olabilirsin mevsimsel değişiklikler herşey etki aslında bu döngüye bekle ama geç döllenme falansada çıkmamış olabilir ilaç falan alma bekle biraz daha sonra olmazsan kadın doğuma bı görün

Canım benimde adetten 3 gun sonra kanda 0 çıktı. 2 gün sonra idrarda tekrarladı yine tek çizgi çıktı. Adet gecikmem in 9.cu gününde yine kanda beta hcg 0 çıktı. En son pazartesi günü yani adet gecikmem in 13.cü günü 80 çıktı. Yani geç döllenme olmuş. Yani umutsuzluğa kapılmayın inşallah hamilesindir :)

NE GUZEL BİR SÜPRİZ OLMUŞ MAŞALLAH
DARISI BİZE OLSUN

beni umutsuzluğa götüren 5 ay önce boş gebelik gecirdim ve ozaman 5 gün sonrasında beta yüksekti ama bu defa düşük çıktı.
Rabbim hayırlısını versin aklına öyle şeyler getirme dua et bol bol stresten bile etkilenir adet en hayırlı zamanda rabbim nasip etsin en doğru Zaman ne zamansa moralini bozma benim de ilk gebeligim de çok büyük sıkıntı çektim bebeğimi doktor hatasından dolayı kaybettim oyuzden rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş hepimize

AMİN....geçmiş olsun...bu arada

çok güzel hayırlı olsun inşALLAH canım:)

Bende 3 gun adetim gecikti evde test yaptim cift cizgi cikti aksam knamm oldu doktra gittim beta hcg 1.8 cikti doktor negatif dedi normal adetim devam ediyor su an ama hala midem bulniyor basim donuyor bazen acaba hamile olablir miyim cok istyorum

Bende 3 gun adetim gecikti evde test yaptim cift cizgi cikti aksam knamm oldu doktra gittim beta hcg 1.8 cikti doktor negatif dedi normal adetim devam ediyor su an ama hala midem bulniyor basim donuyor bazen acaba hamile olablir miyim cok istyorum
Büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçirmissiniz .

Benimde adetim 3 gün geçmişti hcg 5.8 çıkmıştı daha sonrasında idrar testi yaptım biri silik çıkmıştı 2 hafta beklemiştim 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştjim Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah gönlümüze göre versin

Canım umarım bebeğin seninledir bende aynı durumdayım bu ay bebeğe karar verdik 19 ocak bat tarihim 17 ocak kan verdim hastanede başka nedenle gidip kanda vereyim dedim ve sonuç 0 çıktı. ayın 25 bugün bende adette dair birşey yok şimdi özeldeki doktorumu aradım testi tekrarlıyalım mı diye bir kaç gün daha bekle geç döllenme olduysa geç çıkar kesin sonucu 1 hafta sonra alırız dedi. O yüzden ben umudumu yitirmedim sende yitirme rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman versin mutlaka haber ver bizede.

merhabalar.. benim adetime 10 gün var. ama önceden yasamadıgım kasık agrısı ve bel agrısı yasıyorum. normalde gögüslerim adet olamam 2 gün falan varken agrırıdı. ama şimdiden agrımaya başladı. tün kan tahlili yaptıracaktım bide hormon testi yaptırdım. bu belirtiler erken mi .. ümitlenmekte istemiyorum ama bakalım..

Erken canım biraz daha bekle umarım olumlu sonuç alırsın

merhaba bayanlar,
bende 10 aydır evliyim reglden yaklaşık 11 gün sonra ilişki oldu korunmasız hamile kalma ihtimalim nedir?

Insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…