arkadaşlar ben 21 haftalık gebeyim ve 10 gündür panik atağım tuttu hacettepeye gittim gebe takibim orda devam ediyor oranın psikologu bana atarax ve zorda kaldığım zamanda norodol verdi kullansam bebeğim için korkuyorum kullanmasan kendim kötü oluyorum kendi psikoloğuma gittim bana ilaç vermedi pasiflore bitkisel ilaç verdi oda işe yaramıyor ne yapacam lütfen bu ilaçları hamilelik de kullanıp bebeğinde sorun olan varmı..
gerçekten yardıma ihtiyacım var yorgun uykusuz ve stresliyim...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle. Kendim yaşamadım ama bir arkadaşım var. Geçenlerde konuştuk. Mesaji aynen yazıyorum.
"Tms diye bir cihaz varmış canım panik atak tedavisinde de kullanıyormuş on beş gün Kayseri’de tedavi oldum çok şükür şimdi iyiyim"
İstersen bir araştır ya da doktora sor. Arkadaşım da Kayseri'de oturmuyor aslında sırf tedavi olmaya gitti. Başka nerelerde yapılıyor inan bilmiyorum.
nefes alamıyorum, boğuluyormuşum gibi geliyor uyuyamıyorum, yemek fazla yiyemiyorum evde tekde değilim eşim hep yanımdaydı ama ben geceleri kötü oluyorumneler yasiyirsun atak sirasinda. ve yalniz misin?
fiziksel degil atlatacaksin. beynin senin elinde. yalniz kalma ve o anlari dusunme. pisikiyatr randewularini aksatma. inan bunu yasayan o kdr ck kisi war ki. yalniz degilsin. odaklanmalarini degistir. aktivitelerin olsun.nefes alamıyorum, boğuluyormuşum gibi geliyor uyuyamıyorum, yemek fazla yiyemiyorum evde tekde değilim eşim hep yanımdaydı ama ben geceleri kötü oluyorum
teşekkür ederim işallah duzelirimde bebeğimde mutlu bir bebek olurbu arada bebegini saglikla kucagina al. bak yarisini gectin bile:)
Fiyatlarını nereden gördünüz acaba bana yazabilirmisiniz bulamadım dailgin için çok teşekkür ederimbekle
ilgin için çok teşekkür ederim
, sağolun ama o tedavide aşırı pahalı bir tedavi şimdi araştırdım seansları çok yüksek....
bende melissa cayı içiyorum şimdilik ama etkisi pek olmuyorCanm buarada papatya cayi ic gebelikte icilebiliyo sakinlestrici etkisi var gunde 2 bardagi asma sakin
Ben de rahatsızım , siz neler yapıyorsunuz peki atlatmak için ?Hamile değilim ama panik atak hastasıyım. Terapiye gitseniz etkisini görmez misiniz acaba? Bunun yanında psikolojik kitaplar okumanızın da yararlı olacağını düşünüyorum.
Ben de rahatsızım , siz neler yapıyorsunuz peki atlatmak için ?
bu ilaçları içtiğinizden kadin dogum doktorunuzun haberi var mi, onay verdi mi?arkadaşlar ben 21 haftalık gebeyim ve 10 gündür panik atağım tuttu hacettepeye gittim gebe takibim orda devam ediyor oranın psikologu bana atarax ve zorda kaldığım zamanda norodol verdi kullansam bebeğim için korkuyorum kullanmasan kendim kötü oluyorum kendi psikoloğuma gittim bana ilaç vermedi pasiflore bitkisel ilaç verdi oda işe yaramıyor ne yapacam lütfen bu ilaçları hamilelik de kullanıp bebeğinde sorun olan varmı..
gerçekten yardıma ihtiyacım var yorgun uykusuz ve stresliyim...
takibim hacettepe onların bilgisi var bu çarşambada gidecem söyleyeceğimbu ilaçları içtiğinizden kadin dogum doktorunuzun haberi var mi, onay verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?