hamilelikde panik atak tedavisi görenler

nehir79

YORGUN
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
12
9
16
46
ANKARA
arkadaşlar ben 21 haftalık gebeyim ve 10 gündür panik atağım tuttu hacettepeye gittim gebe takibim orda devam ediyor oranın psikologu bana atarax ve zorda kaldığım zamanda norodol verdi kullansam bebeğim için korkuyorum kullanmasan kendim kötü oluyorum kendi psikoloğuma gittim bana ilaç vermedi pasiflore bitkisel ilaç verdi oda işe yaramıyor ne yapacam lütfen bu ilaçları hamilelik de kullanıp bebeğinde sorun olan varmı..
gerçekten yardıma ihtiyacım var yorgun uykusuz ve stresliyim...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle. Kendim yaşamadım ama bir arkadaşım var. Geçenlerde konuştuk. Mesaji aynen yazıyorum.

"Tms diye bir cihaz varmış canım panik atak tedavisinde de kullanıyormuş on beş gün Kayseri’de tedavi oldum çok şükür şimdi iyiyim"

İstersen bir araştır ya da doktora sor. Arkadaşım da Kayseri'de oturmuyor aslında sırf tedavi olmaya gitti. Başka nerelerde yapılıyor inan bilmiyorum.

ilgin için çok teşekkür ederimbekle

ilgin için çok teşekkür ederim
, sağolun ama o tedavide aşırı pahalı bir tedavi şimdi araştırdım seansları çok yüksek....

Gebelikte de psikolojk sorunlar olabiliyo gebelere gore ilac tedavisi veriliyo.gttgnz doktor gebelikte kullanilabilir dediyse korkmayiniz kullaniniz.sonucta bebegnz icin sizinde iyi olmaniz gerekir.ilk 3 ay ilac kullanmak yasak diye biliyorum

nefes alamıyorum, boğuluyormuşum gibi geliyor uyuyamıyorum, yemek fazla yiyemiyorum evde tekde değilim eşim hep yanımdaydı ama ben geceleri kötü oluyorum
fiziksel degil atlatacaksin. beynin senin elinde. yalniz kalma ve o anlari dusunme. pisikiyatr randewularini aksatma. inan bunu yasayan o kdr ck kisi war ki. yalniz degilsin. odaklanmalarini degistir. aktivitelerin olsun.

Doktor gebe olduğunuzu biliyorsa verdiği ilaçları güvenle kullanabilirsiniz. Anne de olsanız önceliğiniz daima kendi sağlığınız olmalı. Siz iyi olmazsanız kimseye faydanız olmaz. Lutfen kendinize dikkat edin, doktorunuza güvenin ve iyileşeceginize inanın. Allah kolaylaştırsın tüm sıkıntılarınızı.

Canm buarada papatya cayi ic gebelikte icilebiliyo sakinlestrici etkisi var gunde 2 bardagi asma sakin

Odak değiştir , nefes çalışmaları yap , yeşilliğe çıkmaya çalış , yalnız kalma , papatya iç .... Videolar vs izle kafanı dağıtacak .... çok zor ama çözümsüz değil

Cok gecmis olsun rabbim hayirlisiyla kucağınıza almayi nasip etsin cnm. Bu panik atak icin akupunktur ve iyi bir psikoloktan hipnoz tedavisini arastirabilirsin.

ilgin için çok teşekkür ederimbekle

ilgin için çok teşekkür ederim
, sağolun ama o tedavide aşırı pahalı bir tedavi şimdi araştırdım seansları çok yüksek....
Fiyatlarını nereden gördünüz acaba bana yazabilirmisiniz bulamadım da işe yarıyorsa denemeye değer belki .

Hamile değilim ama panik atak hastasıyım. Terapiye gitseniz etkisini görmez misiniz acaba? Bunun yanında psikolojik kitaplar okumanızın da yararlı olacağını düşünüyorum.

bu ilaçları içtiğinizden kadin dogum doktorunuzun haberi var mi, onay verdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…