- Konu Sahibi Minikanne34
-
Orasi belli olmuyor ışte :) test yapyani gecikme açıısından.henüz test yapmadım.stresten diye düşünüyorum galiba.
bende abd deyim, geçen sene bi arkadaşım orda gebeydi bayaa beklemişti ilk kontrol için, sonra da Türkiye ye gidip geldi kontroller için...Ingiltere /swindon
My pure love hayirli olsun :)))
Sevindim adına canim :)Saol cnm darisi isteyen herkese olsun :)
Hamisim canım ama daha çok yeni kan sonucu 53.29 çıktı 3 gün geçtikten sonra yaptım bu sonuç çıktı yarın 5 gün olacak doktor tekrar istedi kan bide haftaya tekrar verecekmisim onun haricinde ilaç verdiCok sevindim canim ayni benimde bu gun adet olmam gerekiyodu halaolmadim ins hamisizdir
Eeee ne yaptın canım hamile misin sende ne çıktı test yaptın mi ?Cok sevindim canim ayni benimde bu gun adet olmam gerekiyodu halaolmadim ins hamisizdir
Evet aynı ama ben hamileymisim değilim zannettim bi an ama oyleymisim:)Bendede aynı belirtiler vardi adetol d um hamilelik ve adet sancilari cok benziyor
Darisi basima olsunEvet aynı ama ben hamileymisim değilim zannettim bi an ama oyleymisim:)
İnşallah Rabbim kalbinize göre versinDarisi basima olsun
Olabilir kendini yorma çok fazla da yürüme adetinin geçmesini bekle hamilesindir diye tahmin ediyorum çünkü bende de öyle olmuştuhayırlı geceler arkadaşlar adetime 5 gün var bugün dayanamadım test yaptım ve negatif. alt karnımda minik sancılarım ve akıntım var. bugün her zaman yürüdüğüm bi yolu yürürken nefes nefese kaldım oturup dinlendim 15 dk lık yolda. test negatf çıkınca ümidimi kaybetmiştim ama acaba dedim. bilmiyorum sizce olabilir mi?
İnşallah çok teşekkür ederim, Rabbim sana sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Adetten 3 gün sonra değerin 50 lerde çıkmış sanırım. Bense 5 gün kala yaptım, Demekki varsa bile çıkmaması çok normalOlabilir kendini yorma çok fazla da yürüme adetinin geçmesini bekle hamilesindir diye tahmin ediyorum çünkü bende de öyle olmuştu
Evet kesinlikle öyle sabırla bekle bence tabi biraz zor oluyo ama pozitif bi sonuç için mecbur. Teşekkür ederim bende rabbim sana da nasip eder insallahİnşallah çok teşekkür ederim, Rabbim sana sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Adetten 3 gün sonra değerin 50 lerde çıkmış sanırım. Bense 5 gün kala yaptım, Demekki varsa bile çıkmaması çok normal
Hayirlisi olsun canimm hamissin:))Kızlar mide bulantısı baş dönmesi kasiklarda batma tiksinme var yağ kokusunda bile midem bulanıyor ve kasiklarim acayip sis en sevdiğim şey domates yiyince midem bulandı acayip duygusallastim herşeyde ağlıyorum adetim 8 gün gecikti sizce hamile olabilir miyim
Test yapmayada korkuyorum zamanımı idrar testininHayirlisi olsun canimm hamissin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?