hamilelikle adet belirtileri birebir aynı mi ?

Cok sevindim canim ayni benimde bu gun adet olmam gerekiyodu halaolmadim ins hamisizdir
Hamisim canım ama daha çok yeni kan sonucu 53.29 çıktı 3 gün geçtikten sonra yaptım bu sonuç çıktı yarın 5 gün olacak doktor tekrar istedi kan bide haftaya tekrar verecekmisim onun haricinde ilaç verdi

Bendede aynı belirtiler vardi adetol d um hamilelik ve adet sancilari cok benziyor

hayırlı geceler arkadaşlar adetime 5 gün var bugün dayanamadım test yaptım ve negatif. alt karnımda minik sancılarım ve akıntım var. bugün her zaman yürüdüğüm bi yolu yürürken nefes nefese kaldım oturup dinlendim 15 dk lık yolda. test negatf çıkınca ümidimi kaybetmiştim ama acaba dedim. bilmiyorum sizce olabilir mi?

Olabilir kendini yorma çok fazla da yürüme adetinin geçmesini bekle hamilesindir diye tahmin ediyorum çünkü bende de öyle olmuştu

Olabilir kendini yorma çok fazla da yürüme adetinin geçmesini bekle hamilesindir diye tahmin ediyorum çünkü bende de öyle olmuştu
İnşallah çok teşekkür ederim, Rabbim sana sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Adetten 3 gün sonra değerin 50 lerde çıkmış sanırım. Bense 5 gün kala yaptım, Demekki varsa bile çıkmaması çok normal

Evet kesinlikle öyle sabırla bekle bence tabi biraz zor oluyo ama pozitif bi sonuç için mecbur. Teşekkür ederim bende rabbim sana da nasip eder insallah

Kızlar mide bulantısı baş dönmesi kasiklarda batma tiksinme var yağ kokusunda bile midem bulanıyor ve kasiklarim acayip sis en sevdiğim şey domates yiyince midem bulandı acayip duygusallastim herşeyde ağlıyorum adetim 8 gün gecikti sizce hamile olabilir miyim

Hayirlisi olsun canimm hamissin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…