- Konu Sahibi nazlisandal
-
- #1.221
Canımmmm öncelikle seni kırmışım çok özür dilerim...Gerçekten üzüldüm. Ve yeniden kavuştuğum için de çok mutluyum. CAnım SEnemim, niye bu kadar kilosu az geliyor ki size? Bak bizimki de 5 600. İlk ay 950 2. ay 900 3. ay ise 700 almış. Gittikçe azdı alımı. Ve hemşire normal azalması dedi. Bakma sen az denilmesine. ben 700 gram deyince hemşire üzüldüm, ve yemin ediyorum hemşire ne dedi biliyo musun bu ay zaten 500 600 700 civarı alıyor genelde cocuklar ve gayet normal dedi. Bundan sonra zaten yavaslayacak dedi. Bir de şu aç kalmasına da takma.
Bak bizimkini anlatayım. Bizim oğlan sinirlenince emmez, keyfi olmayınca emmez, arada bir geliyolar ona 3 4 gün emmez. meme secer birini istemez bzen vs. Ben de bunları yaşıyorum ama bi şekilde az da olsa emiyor değil mi? Önemli olan bu. Aç geziyor diyorsun ya 5 6 saat, benimki dün 9 saat emmeden uyudu. Uyandırdıgım zaman sinirleniyor ve hiç emmiyor. İlla kendisi kalkacak. Benimkinin zaten her gece emmeSİ 6 7 saat garanti oluyor. Uyandırmadıgım için. Doktor da uyandırma demişti. Ama ablam 6 aylık olana kadar her gece 3 saatte bir kaldırıyordu kızını. Diyeceğim o ki bebekten bebeğe değişiyor herşey.
Oğlunun kilosu benimki gibi, kilo alımı da öyle, emme saati de. Benimkine doktorum normal dedi seninki niye anormal olsun bu durumda?? Bence içini ferah tut Senemim. Çok samimi diyorum.
Sütü sağdıkca çoğalıyor. Sağma makinesi ile sağmayı bırakma derim. Birde sünnet olup da acısından emmeyen duymadım bizim arkadasların çoğu yaptırdı onu da söyleyeyim dedim. Bakalım biz de yarın gideceğiz inşallah cerraha.
Canım benim az önceki mesajımda da dediğim gibi, bundan sonra hergün burada olacagım hergün bakacağım inşallah, sende yokla, birbirimize cok ihtiyacımız var. Seni görmeden çok sevdim Allaha emanet ol arkadasım benim
Olsun canım benim valla artk aklıma kötü şeyler gelmeye başlamıştı girmeyince. Yaaa şimdi sen böyle söyledin iyice kafam karıştı benim.
Bizim oğlan 1 eylül günü sağlık ocağında tartıldı 5500 geldi. Ayın 5'inde doktora gittik kilosu yine aynıydı. Ayın 12'sinde yine gittik ve kilosu yine aynıydı sence bu normal mi peki? Doktor normal olmadığını söyledi ve mamaya başlattı. Zaten mamayı ağlayarak verdim hiç aklımda yoktu oğluma mama vereceğim. Hoş o da sevmedi mamayı 1-2 defa biberonla zorla içti bir defada kaşıkla verdim. Bende diyorum bu çocuk aç olsa sürekli ağlar şükür öyle ağlamasıda yok. Ama işte 5 dk emmesi canımı sıkıyor canım ya. Senin ki kaç dk emiyor peki Nazlıcım? Seninkininde durumu benimkiyle aynıymış. Peki hep böyle miydi sonradan mı böyle oldu? Benim oğlan ne zaman 3. ayını doldurdu çocuğa bir hal oldu. Önceden çok güzel emiyordu şimdi yok ya.
Birde bizim gıcık doktor neden normal değil dedi bak ona taktım şimdide ya. Seninkiyle aynı gidiyor benimki. Zaten etraftanda diyorlar çok zayıf bu defa zayıf gördük diye iyice moralim bozulyor ya. Bugün eşim okuldan geldikten sonra sağlık ocağına gidicez tarttırmaya bakalım kilo almışmı diye.
Canım benim birşey sorucam ben acemiyim bu sağma işinde sen kaç satte bir sağıyorsun? Birde sağdığım sütüde bizim velet biberondan içmiyor kesinlikle bende ziyan olacağına saklayayım diyorum( hoş stresten sütüm çok azaldı saklayacak birşeyde kalmadı gibi ama) bazısı diyor derin dondurucuda 6 ay durabilir bazısı da diyor 3 ay kafam karıştı sence hangisi doğru? Sütüm iyice kalmazsa yedek dursun istiyorum.
Birde bu dönem içinde ben regl oldum 10 gün sürdü artık kan kaybından gidicektim. Sen oldun mu? Onunda sütün azaltacağını söylüyorlar. Kadın doğumcum bana doğumdan sonra 7-8 ay olmazsın demişti ama çok erken oldum ya.
Sünnet konusunda da eşim emmeyeceğini düşünüyordu söyleyeyim bari içi rahat etsin. Bizde ekim gibi düşünüyoruz yaptırmayı. Sen öğrendiklerini paylaşırsan sevinirim.
Birde lütfen arada bir yaz olur mu? Çünkü inan bende seni görmeden çok sevdim.
Canım tekrardan selamlar. Bak canım bizimki de 2 eylülde 5400dü. Sonradan sana yazdıgımda dr a gitmiştik 5600 dedi. Dün yine doktora gittik bu sünnet için cerraha gitmişken cocuk doktoruna da kontrole gittik yine 5600 cıktı. Ve doktor normal gelişimi güzel dedi. Aynı gidiyor yani bizimkiler. Şöyle diyeyim benimki mesela bugün 4 5 dk anca emdi istemedi resmen kafasını cekiyor memeden. Ben de zorlamadım. Yatırdım tepindi tepindi oyun hlsıdnda uyudu. Bi uyandı tabi baya aç. 4 5 saat olduçünkü. Bu kez emdi. Yani benimkine hiiiiç belli olmuyor. Dün de mesela saat 9 da ve 12 de emzirdiğimde inan ki 3 4 dk anca emmiştir aç kaldı. saat olmuş akşamüzeri 4, anca o zaman emzirebildim. düşün yani. Bunu doktora söyledim bzen emmiyor deli oluyorum diye. Bu devrin çocukları böyle hocam ya, bi naz bi trip bi kapris kaç anne geldiyse hepsi aynı seyden şikayetci dedi. Benimki üstelik 4 gündür kabız. Kaka yapmıyor. 10 güne kadar normal dedi. Ama kabızlık aclık belirtisi olabilir dedi ama sizde öyle bi durum görünmüyor dedi.
Bizim dr burda en çok tavsiye edilenlerden. O yüzden güvendim. Bikaç dr a daha gittik beğenmedik.
Şu (agızımı bozcam şimdi) gerizekalı insanlara da takılmamayı öğrendim artık. Bizimkini kim görse ne zaman görse aaa zayıf bu tombik değil diyordu zaten. Hayır dr normal diyor insanlar zayıf... Artık takmıyorum onları.
Buarada yarın sünnet olacak inşallah. Korkuyorum aslında ama inşallah hayırlısıyla atlatırız. Lokal anestesi yapacak yani iğne ile. Tamamen uyutmayacak ve de dikişli olacak inşallah. O kadar arastırma sonucu sonunda dr umuzu bulduk.
Ben artık sütümü sağmıyorum canım. Sadece bazen tek meme emiyor eğer bi sonraki emmesinde yine emmezse o zaman sağıyorum yani bi 7 8 saat emmezse. O da her zaman değil. Ama ilk 2 ay 3 4 saatte bir sağıyordum o zaman cok daha fazlaydı çünkü. Eskiden 6aymış sonra Dünya Sağlık Örgütü 3 aya indirmiş buzlukta durma süresini içindeki proteinler mi bişey oluyormuş ne oulyormuş. Dr demişti. sütün stresten etkilenmiştir canım benim hele bi ara iyiyce azalmıştı o kadr süt artırıcı tahin, rezene falan kullanmıştım gene bişey olmamıştı stresim azalınca normallesti şükür. Hala arada bazı günler azalıyor baya sonra artıyor falan dengesi degisik.
Ben regl olmadım henüz canım ama o kötü sarı akıntı degil de baska normal bi sarımsı akıntım oluyor benim. Hee bu arada benim lohusalık kanaması 70 gün sürdü :)
Bir de bende aşırı ama aşırı halsizlik var. Bacaklarım ve ayaklarım sürekli 7 24 ağrıyor. Ve de tarifsiz sekilde saçım dökülüyor.Kel kalıcam diye korkuyorum. Dr a sormayı unuttum dün... Kullanabilecegim takviye var mı diye. Kafamdan kullanmak istemiyormu çünkü...
siniKIzlar merhaba. Uzun bir aradan ssonra yazıyorum açıkcası cok özlemişim burayı ve sizleri...
misafirlerim nihayet gitti ama benim de pil bitti... Ben böyle birşey görmedim. Yerlerinden kıpırdamadıkları gibi bir de evi dağıtıp gayet rahat davranmaları yok mu beni sinir harbine soktu. Şahsen böyle tanımazdım onları. Benim akrabalarım. Eğer eşimin olsaysı bilmiyorum ama herlade 3 4 kat daha fazla söylenirdim adamın başıın etini yerdim.Annemin kuzeninin çocukları gelenler. ASlında cok yakın da değil hani yatılı gelecek kadar.
Geldiler ben birbir zahmetle yemek hazırladım güzelce.yedik. birisi diyor işte biz böyle ne bulsak yeriz yemek aramayız. Ne bulsak yeriz mi?????????????? Daha ne bulmayı düşünüyorlardı bilmiyorum. Çorba + 3 yemek + tatlı. Öyle bir söyledi ki hani pek bişey yapmamışım da ne bulsalar yerlermiş. Yemekten sonra sigara içmeye haldır haldır balkonuma cıktılar sonra oraya sandalye istediler. Bziz o balkonu kullanmıyoruz cünkü yatak odasında. Baska balkonumuz da yok mutfak balkonum kapalı balkon. Çıktıkları balkonun bir adım ötesinde bebeğin yatağı var. Püf püf sigara kokusu geliyor ve o kadar sıkışık ki orası sandalye cıkarmak balkona tam bir eziyet. Balkon kullanmadıgımızdan ve fazlalık olmasın evde diye plastik sandalyem yok benim. Mutfak masasının güzelim deri sandalyelerini haldır haldır bin zahmetle balkona cıkar geri götür derken o bile sinir olmama yetti. Sigaradan sonra herkes bi baktım uyukluyor. biri aldı eline kanepenin yastıgını odada ben biraz uyucam dedi. Tabi cocuga onlar bakıyo ya uykuusuz kaldılar!!!! Brinin kızı var üniversiteye gidiyor kız elinde bi telefon geldi mesajlastı gidene kadar aynı. Sevgilisyle mesajdan basını kaldırıp mutfaga yardıma bir kere bile gelmedi. SAdece o değil hiçbiri hiçbir zaman gelmedi... Eşim yemeklerden sonra mutfagı topladı bulasıkları yıkıyor. Düşünebiliyor musunuz... 4 kadın oturuyor adam orda bulsık yıkıyor. aaa ne güzel bizim eşlerimiz yapmaz diyip diyip pişkin pişkin oturdular. Akşam tabi gezmeye cıkardık sahile. Dondurma waffle tatlı cabası gene de eve geldik amaan yorulduk keşke gezmeseydik dediler... gezdirmesen memun olmazlar gezdirsen de olmadılar... Gece yatılacak artık. Hepsnin yerini hazırladım. Biri gelmiş bu yastıklar alçak başka yastık daha var ikisini üst üste koyayım dedi.. düşünsenize 6 yastık var misafir için baska yoktu çünkü 6 kişiden fazla yatılı gelenim olmaz benim hatta oakdar bile birarada gelen olmaz 2 3 kişidir yatanım. Gittim kendi yastıgımın kılıfını degistirip verdim....
Sabah diyor ki onlarla da rahat edemedim yumuşak oldu ben sert yastıga alışkınım. Ben hepsini ittirip kanepenin yastıklarında yattım diyor!!! DEfol git o zaman diyesim geldi. Ya O kadar keyfine rahatına düşkünsen gelme arkadasım ya!!! Bu anlattıklarım 1 gün. Diğer günler de bu anlattığımın aynısını düşünün. Hatta fazlası. Çünkü buzdolabına girdi mi bi yemek hoş olmazmış hergün yemek derdi bulasık.. Birde bebeğim çok huysuzdu o zamanlar.. Artık yorgunlukltan ayaklarımın üzerine basamıyordum gece. Ağladım hep ya. Gitsinler artık diye. Ben ömrümde bu kadar düşüncesizlik görmedim...Hatta artık gidecekleri gün eşime dedim artık pilim bitti dışarda yiyelim. Dışarı götürdük ymeğe. Tüm bunların yanında insan bi çayı da ben ısmarlayayım der bir akşam bir dondurma da benden olsun der. Bir tanesi de demedi ya.
Gidecekleri zaman böyle nasıl zor hazırlanıyorlar nasıl böyle kalın dememi bekliyorlar demedim valla. Kalın desen inanki kalacaklar. Ben 4 gözle bekledim ya. Heee buarada bütün odalarım son derece dağınıktı heryere eşyalarını serdiler. Hele ütü masamın üstü pazar yeri gibiydi...
Gittiler ben bir basladım ağlamaya sinirden hem ağladım hem carsaf yastık nevresim leri çkarıdm yıkadım. Bir yığın iş beni bekliyordu çünkü.
YEni yeni kendime geliyorum veayaklarım hala ağrıyor hergün masaj yaptırıyorum eşime.
Buarada bir sorun da şu. Bizimki aşırı hareketliydi şimdi daha da hareketli. O kadar çok kıpırdıyor ki. Görenler aaa bu çok zayıf demiyorlar mı tüm sinirim ayağa kalkıyor. emdiği sütün enerjisini harcıyor zaten mübarek. Bende emzridikten sonra bile üsüne biberonla sağdığım sütü falan veriyorum 2 gündür kilo alsın diye. ama cocuk kusuyor o zaman istemiyor. ilk ay 950 gr 2 ay 900 gr almış. milletin çocukları 1500 gram almış ya nasıl alabiliyorlar. offDolayısıyla bizimki zayıf görünüyor. Eşimle aldığımız o el ile cekilen dilitaj el tarısıyla ölçtük. şuan 5100 gr. Ablamın bebeği o zamanlar 6500 gr dı. ama o cok hareketsizdi koyduğumuz yerde elini bile kıpırdatmazdı. her bebek ayrıdır önemli olan sağlıklı olması tabiki ama insan da istiyor.
Unutmadan şunu da yazayım, tiny love maymun adası oyun halısı aldık. Bugün geldi. Uyumadığğı zamanlar gündüz oyalansın dedik. Hakkaen çok şaşırdık cok ilgisini cekti oyuncakları. Baya zevkli vakit gecirdi sesler falan cıkarıyor vuruyor oyuncaklara. Ben tiny love güneşli gün beğenmiştim ama eşim rastırmış bu maymun adası ödüllüymüş dedi. Ve e bebekte indirime girmiş 199tlden 119 a düşmüş hemen aldık. ÇOk da memnun kaldık. Tavssiye ederim. Uyumadığı zaman gündüzleri özellikle çok işe yarayacak gibi inşallah. Oyalnıyor içinde mızmızlanmıyor
SenemimmmAllah sana kolaylıklar versin zor zor zooorrr.. Bıktık inan zaten herseyden bir de yeniden eşinin memleketi Allah sinirsizce gidip dönmeni nasip etsin gelince yaz emiiii???
Esracımmmm sende durumlar nasıl?????
Canım öncelikle yazdıklarınla içime su serptin. Demek ki bu bir geçiş dönemi daha sonradan normale döner herhalde veletler. Belkide bizimkiler fit kalmak istiyorlar :) Aman sağlıkları yerinde olsunda. Bizimde kontrolümüz cumartesi günü doktora tekrardan üstüne basa basa sorucam neden bu durum size anormal geliyor bana açıklama yapın diye. Çocuğa zorla mama vermeye çalışıyorum bende.
Ayyyyy minik erkek sünnet oldu bugün. Umarım iyi geçmiştir canım ve durumu iyidir. İyilik haberlernizi bekliyorum. Bu arada kıyaslamak açısından soruyorum canım ne kadara yaptırdınız sünneti. Bizim burada 1.600 liralara kadar çıktı fiyatı.
Benim sütüm stresten azaldığı için korkudan sağıyorum bende temelli gitmesin diye. Birde dondurucuya koyucam ek gıdalara başladığımızda kahvaltısını kendi sütümle hazırlamak istiyorum. Gerçekten şu stresin ne bela birşey olduğunu bir kez daha görmüş oldum. Boşuna demiyorlarmış stresten azalır diye gerçektende azalıyormuş.
Canım inan o halsizlik bende de var. Kendimi bitmiş hissediyorum. Benimde bacaklarım ve belim feci ağrıyor. Nazlıcım benimde feci şekilde saçım dökülüyor ya ben şampuanımı değiştirdim ona bağlamıştım ama seninde döküldüğüne göre acaba hormonlarla mı alakalı? Ya resmen kel kalıcam bende hatta eşim gördü geçenlerde senden dökülen bu saçla birine peruk yapılır diye.
Canım ara ara girip bakiyordum ama artik gelmediğini görünce yine ara verdim bakmaya. Neyse ki yazmıssın.
Öncelikle oğlusuna geçmiş olsun diyorum.Artık delikanlı oldu :) darısı bizimkinin basina. Valla canim fiyatı eşime söyledim diyorki hemen onların oraya gidelim oğlanı orada sünnet ettirelim hem sizde görüşmüş olursunuz.Sizin fiyat gerçekten çok ama çok iyiymis.Çekindigimiz şeylerden birisi bizim tutacak olmamiz oglani. Nasıl yapicaz nasıl durur kara kara düşünüyoruz. Siz atlattiniz ne guzel .
Arabanizda hayirli olsun.Allah kazasiz belasiz binmenizi nasp etsin.
Canım rota virüsünü bizim doktor 3 doz vurucak ilk dozunu eylülde vurdu diğerleri kasım ve aralıkta vurucak.
Oğlanı bizde aşı için pazartesi günü goturduk saglik ocagina. 6 kg olmuş bizimkide boyu 65 cm. Bizimkiler minyon gidiyorlar canım hic takma kafana ben artık takmıyorum. Saglikli olsunlar da gerisi hic önemli değil. Bize demir damlasi verdiler sizede verdiler mi Nazlıcim?
Bu arada oğlum alerji oldu sürekli öksürüp hapşırıyordu en son doktora gittiğimizde damla verdi.
Önümüzdeki h.sonu kontrolü var.
Oğlum inanılmaz şekilde huy değiştirdi. Gece artik saatte bir ya da yarim saatte bir kalkiyor. Ben artik ruh gibi dolasiyorum uykusuzluk tan. Birde huysuz yattigi yerde durmuyor illa alip evde dolastiricaksin. Gündüz uykusunu yine yok. Bazen sinir geliyor ağlamak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi.
Yine bir bayram daha geldi. Yarin maalesef k.valdelere gidicez. Şuanda anemlerdeyiz Alahtan bu defa onlarda gelecekler. Sanirim daha az sinir olurum gibime geliyor boyle olunca. Bizden de haberler boyle iste
Canim bende senin ve ailenin bayramini kutlarim.
Damlalarla ilgili yazdiklarina şok oldum ve inanılmaz sinirlendim.Küçücük yavrulara bu tarz damlalar vermek nasil bir vicdandir ya.Yaziklar olsun birde bunu devlet veriyor. Acaba nereleriyle arastirip veriyorlar bu damlalari. Ben 2 gün verdim demir damlasini oğlana felaket gaz yaptı ebe söylemişti zaten gaz yapabilir diye. Onunda oğlu var 8 aylik obada gaz yapinca şurup vermiş doktoru. Ben zaten gazdan ötürü damlayi kullanmiyordum şurup alican simdi hic kullanmama artik o damlayi. Yazdigin vitamini bakicam bende bugün okuduktan sonra yazdiklarini o damlayida vermedim oğlana.
Bu arada inan bende seninle tanismayi çok isterim bakarsin belki bir ortak yer bulur ailecek görüşürüz.
Canim benim regl tam10 gün surdu pişman oldum doktora gitmedigime. Ama bu gidişle kesin gidicem çünkü eylülde regl olmadim. O 10 gün boyunca benimde sütümde azalma oldu ve bunu herkesten duydum.Kafana takma reglin bitince normale donuyorsun sütün yine cogalicak.
Bizde şükür annemlere geldik. Eşimin memleketinde yavrum 2 gün boyunca huzursuzdu kalabalıktan ve sürekli agladi ilk defa bu kadar çok agladi. Nasil sinir oldum anlatamam. Koloni halinde oluyorlar bayramda doğudaki aşiretler gibi resmen. Bunlarda ege bölgesinin aşireti gibi :) Sürekli bir aradalar her evde bir öncesindeki kalabaligi görüyorsun ve artik konusucak konu bulamiyorsun. Yavrumuda tabi elden ele dolastirdilar eşimin üstüne atlayacaktim sinirden. Ben vermek istemedikce o aldi benden verdi Allahtan yavrum her gittiğinde agladida ellerinde öylelikle aldim. Benim için her bayram daha da işkenceye donuyor çocukla orada.
Nasil yorgunum ve de uykusuzum. Bacaklarim belin felaket agriyor.
Ruh halim bunalım. 2. ayım dolmak üzere. Hiçbirşeyden memnun değilim kendimin bu halini beğenmiyorum.Ben böyle değildim. hayattan cok zevk alan, gezmeyi yaşamayı herseyi seven hayat dolu biriydim...
Hiçbişey yapmak istemiyorum, herşeyden sıkılıyorum... Eşim gezmeye hava almaya cıkalım diyor istemiyorum filmden sıkılıyorum oyundan vs vs herseyden. Dua okuyorum bol bol. İçim çok çok sıkılıyor. Sanki boğazımı sıkıyorlar hiç bişeyden zevk alamıyorum...
Hamilelikten kaynaklandığını bilsem de geçmeyecek gibi gelmesi kötü oluyor. Evin içinde sürekli mutsuz içi daralan sıkılan biri olarak dolanıyorum. Üstelik bulantı illetiyle ve yiyememe ile uğraşıyorum.
Daha önce hiç bu kadar kötü bir can sıkıntısı yaşamamıştım. Bu durumu yaşayanlar sizler neler yaparak atlatmaya çalışıyorsunuz?
Off arkadasım ya offff. İnan kendimi çok becerksiz hissediyorum ne zormuş yahu hem bebeği hem ev işlerini hem kendini hem eşini idare etmek... Yetişemiyorum ben olmuyor sanki.
Ben ki kendimi marifetli eli cabuk sanırdım. Bebek olmadan hiçbişey belli olmuyormuş.
İnanır mısın saat 12de kahvaltımı anca yapabildim. Sabah bi başlıyoruz mesaiye. doyur altını al oyla derken hooop bi ses geldi icerdengaz sesi, bende makineye camasır atıyordum o arada. Gittim bi baktım altından taşmış üstündekiler falan hertaraı batmış...
Hadi altını alırken fıldır fıldır bi saga bi sola dönerken üstüne de bulastı her yer kaka oldu mu. Napıcam ben yaa diye ağlıcaktım nerdeyse. Zar zor temizledim. etrafı toparladım tabi sadece yatak odasını. Sonra 12 oldu zaten saat. Kahvaltımı yaptım zorla cocuk da ık mık durmadıgı için. Günlerdir uyduruk bieyler atıstırıyordum resmen kahvaltı yerine. Baktım iyice halsiz kalıyorum bugün düzgün bişeyler yapayım dedim de cok zoroldu. Şuan mutfak dagınık bıraktım geldim valla biraz dinleneyim diye.
Ve an itibariyle makine ötüyor camasırlar bitti onlarserilcek digerleri toplancak katlancak mutfak berbat akşama yemek yok yapılcak, ev tozlu kaç gündür temizlik yok... Yetişemiyorum ben yaaaa ve cok yoruluyorum
Yazmana sevindim canım ama tabi yazdıklarının içeriğine değil. Ya arkadasım sorma sorma sorma... kırk yıllık evliler gibi mi oldunuz sizde? Niye böyle oluyor ya? Ben hiçbişeye tahammül edemiyorum hartlıyorum sürekli ona o da artık eskisi gibi tahammül edemiyor buna. Ondan sonra al sana gerginlik tartışma. Moral bozukluğu. İNan böyleCanim olgusunun diş cikarmasina sevindim ama erken olduğu için Allah yardımcınız olsun. Bizimkininde baya huysuzlugu var bu ara gece uyku yok gündüz uyku yok.Ne bulsa agzina sokuyor hatta dun yanagimi emdi simdi orasi mosmor. H.sonu doktora gidicez bakalim doktor ne diyecek. Bizim oglanda kaka yapmakta zorluk yasiyor bu aralar. Çok ıkınıyor . Birde gaz sorunumuz var.
Benim bu aralar keyfim yok. Esimle problem yasiyoruz birde oglanin bu huysuzlugu üstüne tüy diliyor. Dun birde evde düştüm ayagim burkuldu herşey üst üste geliyor. Oğlum kucakistiyor ssürekli ayagimin üstüne basamiyorum. Bizde de durumlar boyle baya canim sıkkın
Yazmana sevindim canım ama tabi yazdıklarının içeriğine değil. Ya arkadasım sorma sorma sorma... kırk yıllık evliler gibi mi oldunuz sizde? Niye böyle oluyor ya? Ben hiçbişeye tahammül edemiyorum hartlıyorum sürekli ona o da artık eskisi gibi tahammül edemiyor buna. Ondan sonra al sana gerginlik tartışma. Moral bozukluğu. İNan böyleVe düzelmesi nasıl mümkün bilmiyorum. Sizde de aynı mı konular. Biz varya sana diyeyim son 2 haftadır hele birbirmizi yiyrouz hergün.
Geçmiş olsun canım ayağın için inşallah ciddi birseyin yoktur.Bebeklerimiz aynı gidiyor huysuzluk bakımından. Kan damlası kabızlık yapıyor ondandr belki kaka yapamaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?