- Konu Sahibi nazlisandal
Bu gece diğer gecelere nazaran dahga rahattım çok şükür. Kaburga batma ve ağrılarım vardı ama ya alışmaktan yada azaldığından uyuyabildim. Diyorum eşime bunlar sanırım doğum sonrası sancılar için benim vücudumu ağrı cekmeye alıştırıyor. Eşim lisede olduğu için ona yarın tatil perşembe okul var. Olsun enazından yarın da yanımda.. Düşünmen yeter canım ya ne güzel demişsin yakın olsaydık diye.
Bugünkü doktor baya ilgilendi. Kendi doktorumun verdiği antibiyotige devam dedi ve şurup yazdı. Bir de ilk kez duyduğum solunum testine yolladı. Nefesin yetersiz dedi. Orda çıkan sonuca göre. Bir tane fısfıs verdi. İçime çekecekmişim şu astımlıların kullandığından. Astım da yok ama. Kaburga ağrılarıma da öksürük cok büyük etken dedi. Bir yandan bebek bir yandan geçmeyen öksürük böyle yapmış dedi.
Aynen dediğin gibi iyi ki özele gitme imkanımız var çok şükür oradakilere Allah gercekten sabır versin...
Aynı soruları ben de bebek şekeri almaya gittiğimiz adama sordumO yüzden hiç şaşırmadım bunda da aynı düşünmemize. Şöyle oluyormuş. alıyorsun yada sipraşi ediyorsun hazırda yoksa şu kaadar şu modelden diye. Orda bekliyor bir poşette adını yazıyorlar senin. Yada kendin alıp eve getiriyorsun. Biz almayı tercih ettik 1.5 ay orda beklemesin diye. Sonra isim ve tarih kesinleşince adama geri götürcez isimle tarihi bastırıp zımbalayıp geri vereceklermiş inşallah. Her yer böyle yapıyormuş. Ücret almıyorlar tabi. 20 dakikalık iş o dedi adam. İster burda bırakın ister alın gidin evinizde dursun belli olunca getirirsiniz dedi biz de getirdik. Çünkü tüylü bişey benimki, poşette tüyler yatışacak kaç gün var sonuçta diye. Eve gelince tepsiye dizdik tüyleri uçuşuyor şimdi :)
Aaaah ahhh. O yorgunluğu sorma. İnan ki az bi yürüyeyim nefes nefese kalıyorum ve bacağım uyuşuveriyor hemen. Kaç kere dinlendik kaç kere bu işler için gezerken... Bir de dediğni gibi carsıda on kere tuvalete girme de cabası. Ben mi cok cabuk yoruluyorum dedim millet mi daha enerjik hamile anlamadım
Canım benim gelmiş geçmiş olsun inşallah. Rahat uyumana sevindim bende senden haber bekliyordum. Bakarsın böyle böyle geçer ağrın.
İçe çekilen ilacın adı diskus mu? Şöyle yuvarlak mor renkli birşey? Birde canım şöyle birşey duymuştum ben bebek doğum kanalına girince annenin kaburgasınada baskı yapıyormuş.Belki seninki öksürükle birleşti ve bu ağrı ortaya çıktı. Aman öyle kötü birşey çıkmamasına sevindim canım benim.
Benim eşim ilköğretimde olduğu için perşembe günüde okul yok ondan doktora gidicez o gün ve bende raporumu alıcam sonunda.
Aaaaaayyyy sende mi tüylü aldın ayol bende tüylü birşey istiyordum bu kadar olur yahu. İçim rahatladı şimdi demek ki öyle yapılıyormuş bende düşünüyordum nasıl olucak diye o zaman bizde öyle yaparız.
Canım valla bende anlamadım enerjik hamileler nerden buluyorlar o enerjiyi. Yahu ben iki adım atıyorum üçüncüde oturmak zorunda kalıyorum. Şimdi kara kara düşünüyorum perşembe gününü bizde çarşıya gidicez ha deyince tuvalette bulunmuyor orda ne yapıcam bilmiyorum valla. Ama gitmemizde lazım çünkü ben gün geçtikçe iyice ağırlaştığımı hissediyorum.