• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Ayyyy Nazlıcım ya çok ama çok özür dilerim valla Esra dediğim için. Hareket etmesine sevindim canım benim bizim sıpa gibi inat etmemiş. Valla tosun gibi olduk zaten ya:) Allahtan fazla kilo almadık.
Yok canım bu h.sonu değil daha 2 hafta var kontrole.
Hıııımmm korse olayını duymamıştım canım. Sezeryan olanlarda kullanabiliyor mymuş peki? Yani dikişleri falan acıtmaz mı ki? Bende bir araştırayım bakayım olmazsa doktoruma sorarım bende.
Sağol canım babamın yüksek tansiyonu ve şekeri var işte rutin kontrole gidiyor.

Ay özürdileme aşkolsun ya dalgınlığın hoşuma gitti ondan yazdım ben :) Ben 9.5 kilo aldım toplam simdiye kadar. Evet işte benim de 17 Mayısta kontrolüm. Daha cok var yaa. 15 günde bari çağırsaydı görürdüm oğluşumu.
Korseyi sezeryanlar da kullanmış ama ablam kullanmadı benim. Bn de göbek sarkması olmasın diye istiyorum ama doktora sormakta fayda var.
Benim babamda da ikisi var. Allah onların da yardımcısı olsun.
Aaaaa bak sana ne diyeceğim; dün diyecektim unutttum. Bebeklerin göbek bağı yerini bi aparata tutturuyolar ya hastanede düşene kadar hani duuryor öyle, işte ilk önce doğduktan sonra hastane sprey sıkıyorlarmış göbeğe mikrop kapmasın diye. Sonrasında sen sıkıyormuşsun her alt alışında. Ablam söyledi dün. Göbek bağı spreyi deyince veriyorlar eczaneden diye. Hastane çantasına koymak için. Bizim burda bi kere kendileri yapıyormuş diğerlerini aldığımız spreyle biz yapıyormuşuz. ama sizin orda hastaneden çıkana kadar onlar mı spreyler bilmiyorum. Gene de bulunsun istersen elinde.

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Kız evlat bir nimettir, Peygamberimizin bile hadisi var bu konuda, ne mutlu size. İnşallah istediğiniz gibi de yetiştirip cennetlik olursunuz bundan ötesi var mı? lütfen bakmayın çevrenizdekilerin boş sözlerine. Onlara ne, kime ne? Ben hep kız hayal etmiştim adını bile hazırlamıştım biliyor musunuz? Böyle süslerim şöyle giydirirm elbiseler diye hayal ediyordum. Erkek olduğunu duyunca ilk baş ben bile biraz tuhaf olmuştum.
Evladın hayırlı olması önemli, cinsiyeti değil.
Bana da aaaa oğlun mu olacak kız olsaydı sana ilerde arkadas olurdu, erkek evlat soğuk oluyor bilmemne dediler. Yani bu insanoğluna erkek de doğursan kız da doğursan yaranamazsın :) O yüzden bence hiç takmayın evlatlarınızla gurur duyun. Allah bize de hayırlısı ile sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah siz gibi. Sizin için dua edeceğim bu kadar erkek istiyorsunuz inşallah hayırlısı ise Allah gönlünüze göre versin diye,Sağlıcakla kalın

Canim cok tsk ederim duan icin beni cok mutlu ettin Allahta seni mutlu etsin bebeyin hayirli evlat olsun canim :) Benim 3 kizim var bu kötü birsey olsa yaradan peygamber efendimize vermezdi sansliyimki banada nasip etti ama cevre baskisi görümcenin düsüncesiz konusmasi kayinvalide ayri dert birde disardaki insanlar saolsunlar el birligi ile delirttiler cok dolmusum sizi üzmek istemezdim özür dilerim Allah hepinizin yardimcisi olsun insallah cok kolay olur dogumunuz canim rahatsiz olmazsaniz mutlulugunuzu paylasmak isterim bebisleriniz nasil siz nasilsiniz diye ALLAHA EMANET OLUN :16:

Birgün netimiz gitti yazamadım sonraki günde misafir vardi yine yazamadım biliyorsunuz normal sayılacak bir hareketi bile yapmamız uzun zaman alıyor, misafir almak istemiyorum ama gelmek isteyene de yok diyemiyorum.Ne kadar birbirimize benziyoruz değil mi:))

Bu aralar çok unutkan ve dalgın oldum bel ve sırt ağrıları geri geldi, geceleri uyuyamiyorum gündüzleri uyanamiyorum. Sizde ne varsa aynısı bende de var penguen misali bana kimse dokunmasa anca kendimi idare ediyorum walla :)
Senemcim cokk geçmiş olsun babana benimde annemden var yüksek tansiyon kolay bir şey değil Rabbim sifa versin . Nazlicim Senemcim o korse olayını bende düşünüyorum bir arastiralim sanırım sezeryana pek kullandirtmiyor burdakiler iyice bir soruşturalim birbirimizi bilgilendirelim göbusler sarkık kalmasın offf of çok da duskunum estetiğe göbekte çatlak yok ama kalcada basende oldu yavrularımiza feda olsun tabi ama insan üzülüyor tabi:(

Canim cok tsk ederim duan icin beni cok mutlu ettin Allahta seni mutlu etsin bebeyin hayirli evlat olsun canim :) Benim 3 kizim var bu kötü birsey olsa yaradan peygamber efendimize vermezdi sansliyimki banada nasip etti ama cevre baskisi görümcenin düsüncesiz konusmasi kayinvalide ayri dert birde disardaki insanlar saolsunlar el birligi ile delirttiler cok dolmusum sizi üzmek istemezdim özür dilerim Allah hepinizin yardimcisi olsun insallah cok kolay olur dogumunuz canim rahatsiz olmazsaniz mutlulugunuzu paylasmak isterim bebisleriniz nasil siz nasilsiniz diye ALLAHA EMANET OLUN :16:

Hiç bozma moralini canım hatta gurur duy ne güzel ki 3 evladın var ve kız hepsi . Onları edepli maneviyatli Allah'in rizasina göre yetistir cennet vadediliyor biliyorsun inşaallah hiç uğraşma takma milleti oğlan olsa sakat olsa napicaktin Allah korusun . Hem emin ol milleti memnun edemezsin bak bana ultrasonda erkek çıkınca aaa keşke kız olsaydı dediler:) sen bakma millete sağlıklı olsunlar cinsiyet hiç önemli değil.

Ay özürdileme aşkolsun ya dalgınlığın hoşuma gitti ondan yazdım ben :) Ben 9.5 kilo aldım toplam simdiye kadar. Evet işte benim de 17 Mayısta kontrolüm. Daha cok var yaa. 15 günde bari çağırsaydı görürdüm oğluşumu.
Korseyi sezeryanlar da kullanmış ama ablam kullanmadı benim. Bn de göbek sarkması olmasın diye istiyorum ama doktora sormakta fayda var.
Benim babamda da ikisi var. Allah onların da yardımcısı olsun.
Aaaaa bak sana ne diyeceğim; dün diyecektim unutttum. Bebeklerin göbek bağı yerini bi aparata tutturuyolar ya hastanede düşene kadar hani duuryor öyle, işte ilk önce doğduktan sonra hastane sprey sıkıyorlarmış göbeğe mikrop kapmasın diye. Sonrasında sen sıkıyormuşsun her alt alışında. Ablam söyledi dün. Göbek bağı spreyi deyince veriyorlar eczaneden diye. Hastane çantasına koymak için. Bizim burda bi kere kendileri yapıyormuş diğerlerini aldığımız spreyle biz yapıyormuşuz. ama sizin orda hastaneden çıkana kadar onlar mı spreyler bilmiyorum. Gene de bulunsun istersen elinde.

Canım valla bazen kafam gidiyor isimler birbirine giriyor:) Bende toplamda 6.5 kilo aldım şimdiye kadar. Aaaaa aynı tarihlerde gidicez doktora ne güzel. Gerçi ara uzun kötüde ne yaparsın bizim doktorlarda böyle çıktı. Oğlumu çok özledim ama sıpa yüzünü göstermiyor. Benim doktorum en son ki gidişimizde 37. haftadan sonra artık haftada bir görüşücez demişti fikrini değiştirmezse tabi :1: Ben bir daha doğumda görüşürüz diyordum :)
Allah şifa versin canım ikisinede inşallah tansiyon gerçekten çok kötü birşey.
Canım ben dalinin göbek bağı bakım seti vardı onu aldım içinde herşeyi var ve kullananların hepsi olumlu yorum yapmışlardı nette. Ama hastaneye götürüleceğini bilmiyordum çıkıncaya kadar orda yaparlar diye düşünmüştüm ama haklısın hastanelerde bir tuhaf. Çok teşekkür ederim iyi akıl ettin onu söyledin çantama onuda koyayım.
Ayyyyyy ağrılarım geçmedi gitti ya. Bu ağrılar korkutuyor beni erken gelicek oğlum diye. Zaman azaldıkça zaten heyecanım iyice arttı.

Bu aralar çok unutkan ve dalgın oldum bel ve sırt ağrıları geri geldi, geceleri uyuyamiyorum gündüzleri uyanamiyorum. Sizde ne varsa aynısı bende de var penguen misali bana kimse dokunmasa anca kendimi idare ediyorum walla :)
Senemcim cokk geçmiş olsun babana benimde annemden var yüksek tansiyon kolay bir şey değil Rabbim sifa versin . Nazlicim Senemcim o korse olayını bende düşünüyorum bir arastiralim sanırım sezeryana pek kullandirtmiyor burdakiler iyice bir soruşturalim birbirimizi bilgilendirelim göbusler sarkık kalmasın offf of çok da duskunum estetiğe göbekte çatlak yok ama kalcada basende oldu yavrularımiza feda olsun tabi ama insan üzülüyor tabi:(

Canım seninde annene geçmiş olsun Allahım hepsine şifa versin. İnan bende aynıyım dalgınlık falan arttı iyice. Ağrıları hiç sorma inan akşamları yatamıyorum,uykum var uyuyamıyorum ve bu ağrılar çoğaldıkçada korkuyorum ya erkenden gelirse diye.
Valla bende araştırıcam korse olayını koca göbeklerimiz sarkmasın:) Birşey bulan olursa söylesin artık.
Canım ben artık inan misafir ağırlayacak durumda değilim kaç gündür annemler bizde yemek dahil herşeyi anneciğim yapıyor. İnan kendime halim yok gelmek isteyenleri kibarca reddediyorum. Artık alınıyorlarsada kendileri bilir. Yani biraz düşüncesi olan insan zaten bu zamandan sonra gelmek istemez şurda kalmış nerdeyse 1 ayım. Doğumdan sonra gelsinler. Ama yok kardeşim insanlarda düşünce namına birşey.

Canim topiginizi tesadufen gördüm baslik ilgimi gekmisti okudum yazdiklarinizi size cok imrendim hic üzülme hepsi gececek bebisini kucagina aldigin an unutacaksin benimde 3 tane kizim var allah bagislarsa 3 prenses yani benim kücük kizim bir yasinda cok rahat hamilelik gecirdim ama ücüncü kiz olmasi baskalarini rahatsiz etti beni hala üzüyorlar sizinki bebeyinizi aldiginiz anda bitecek bunaliminiz ya benimki bu cahil insanlar oldukca hep üzecekler beni kesge benimde bir oglum olsaydida 9 ay gekseydim kalbimi cok kiriyorlar evimde cok mutluyum disariya ciktigim an birlaf kimene benim 3 kizimdan anlamis deyilim Alahin sevgili kuluymussunuz ki ilkiniz oglan insallah kizinizda olur canlarim Allah yardimciniz olsun insallah kolay dogum olur. Bebelerinizi kucaginiza aldiginiz an benim icinde dua edin lütfen kizlarimin ve benim rahat etmem icin bir oglan dogurmam lazim son sansimi denemek istiyorum allah nasip ederse bebeyim 3 yasina geldiginde duaniza ihtiyacim var bebeyinizi kokladiginiz an insallah akliniza gelirimde benim icinde dua edersiniz bende bunalimdayim yardim Allahim yardim :43:

Canım inan o kadar şanslısın ki 3 tane kızın olduğu için ilerde hepsi sana can yoldaşı olucak ne kadar güzel. Bende Nazlı gibi hep kız bekliyordum doktor erkek diyince açık konuşmak gerekirse tuhaf oldum ve duruma alışmam zaman aldı. Hatta öyle birşey ki ben sadece tek çocuk düşünüyordum kızım olsaydı eğer ama şimdi erkek olacağı için sırf bir kızım olsun diye 2. çocuğu düşünmeye başladım. Benimde kızımın ismi hazırdı ama Allah böylesini istemiş demek ki benim için. Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Sende sıkma canını inan cahillerle uğraşmak çok zor sen eşin ve çocuklarınla mutluysan gerisi kimseyi ilgilendirmez. Ama çok istiyorsan erkek evlat Allahım gönlüne göre verir inşallah.

Ruh halim bunalım. 2. ayım dolmak üzere. Hiçbirşeyden memnun değilim kendimin bu halini beğenmiyorum.Ben böyle değildim. hayattan cok zevk alan, gezmeyi yaşamayı herseyi seven hayat dolu biriydim...

Hiçbişey yapmak istemiyorum, herşeyden sıkılıyorum... Eşim gezmeye hava almaya cıkalım diyor istemiyorum filmden sıkılıyorum oyundan vs vs herseyden. Dua okuyorum bol bol. İçim çok çok sıkılıyor. Sanki boğazımı sıkıyorlar hiç bişeyden zevk alamıyorum...

Hamilelikten kaynaklandığını bilsem de geçmeyecek gibi gelmesi kötü oluyor. Evin içinde sürekli mutsuz içi daralan sıkılan biri olarak dolanıyorum. Üstelik bulantı illetiyle ve yiyememe ile uğraşıyorum.

Daha önce hiç bu kadar kötü bir can sıkıntısı yaşamamıştım. Bu durumu yaşayanlar sizler neler yaparak atlatmaya çalışıyorsunuz?

Aynı durumdayiz seni çok iyi anlıyorum gece bunalmaktan uyuyamiyorum içim daralıyor okuyarak uyuyorum ancak küçük çocuk gibi agliyordum iki gün önce anne die sonra ordan burdan okudum çok normalmis bu durum ama bn geziyorum bi akşam evdeysem ertesi gün kesin disardayim sosyal çevre oluştur evde yalnız kalma gez dolaş kafanı dagit yoksa olmuyor

Hiç bozma moralini canım hatta gurur duy ne güzel ki 3 evladın var ve kız hepsi . Onları edepli maneviyatli Allah'in rizasina göre yetistir cennet vadediliyor biliyorsun inşaallah hiç uğraşma takma milleti oğlan olsa sakat olsa napicaktin Allah korusun . Hem emin ol milleti memnun edemezsin bak bana ultrasonda erkek çıkınca aaa keşke kız olsaydı dediler:) sen bakma millete sağlıklı olsunlar cinsiyet hiç önemli değil.

Canim insallah ikinci bebeyin kiz olur ben herzaman demisimdir her kadinin bir kiza ihtiyaci var her kizinda bir kiz kardese ihtiyaci var ben cok mutluydum ama delirdim sayelerinde sacma sapan konusuyorlar kalpleri yok sanki düsünmeden konusuyorlar cok sey oluyor karsimda anlatamam iyikide oglunuz oldu canim ikinciyi rahatlikla yaparsiniz benim ilk hamileligimdende hic birsey anlamadim ikincidede bunda cok rahattim kizdi ama o kizin annesi ayaklar üzerinde duruyordu artik ayri evi vardi kimseye muhtac deyildi ilk bebeyimmis gibi herseyini aldim herkes bana imrendi hazirligima bebeyime ilgilenmeme halada öyleyiz 3 cü kiz deyilde ilk bebeyimmis gibi oldu ikisinde hic birsey anlamamistim ama görümcem dogum yapti ilk erkek torun kayinvalide ve kayinpeder cok üzüyorlar görümcede lafini bilmez ugrasip duruyorum canlarim esim evin tek oglu bir kiz bir erkekler benimde ailem yanimda deyil ben yurt disinda kaliyorum evlendim evleneli sorun yani tam düzeldim derken 3 cü bebeyimle ugrasir oldular insallah sizinde benim kiz gibi coktatli kiziniz olur saclari lüle lüle gözleri zeytin gibi cok tatli bebeyim tabi benimde sizin bebisiniz gibi bir oglum olur insallah bekliyorum dogumunuzu insallah kolay olur eminim kolay olacak duamdasiniz ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CANLARIM :)

Canım inan o kadar şanslısın ki 3 tane kızın olduğu için ilerde hepsi sana can yoldaşı olucak ne kadar güzel. Bende Nazlı gibi hep kız bekliyordum doktor erkek diyince açık konuşmak gerekirse tuhaf oldum ve duruma alışmam zaman aldı. Hatta öyle birşey ki ben sadece tek çocuk düşünüyordum kızım olsaydı eğer ama şimdi erkek olacağı için sırf bir kızım olsun diye 2. çocuğu düşünmeye başladım. Benimde kızımın ismi hazırdı ama Allah böylesini istemiş demek ki benim için. Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Sende sıkma canını inan cahillerle uğraşmak çok zor sen eşin ve çocuklarınla mutluysan gerisi kimseyi ilgilendirmez. Ama çok istiyorsan erkek evlat Allahım gönlüne göre verir inşallah.

Tesekür ederim canim beni rahatlatiyorsunuz Allahda sizin gönlünüze göre verir insallah önce ogluslariniza hayirlisi ile kavusun oda olacak kizinizda olur benim esim sicak suda yatmayi cok seviyor kiz icin esleriniz sicak suda yatsin sonra beraber olun sik beraberliklerde kiz cocugu oluyor derler yumurtlama döneminden önce olursa kiz yumurtlama dönemine denk gelirse erkek diyorlar asidik beslenenin kizi alkali besleneninde oglu olurmus sonradan cok sey duydum ama isisten gecti artik denersiniz sizde canim süper anneler 2011 diye topik var oraya gel bebeyin büyüyene kadar arastir son sansinsa dene derim canim Allah gönlüne göre versin seninde evet dedigi gibi cahillerle ugrasmak cok zor Allah banada nasip eder insallah erkek bebis evet cok istiyorum her gün telefonuma erkek bebek fotorafi gönderiyorlar falancanin oglu bilmem kimin torunu banane ya deli olacam :14:

Aynı durumdayiz seni çok iyi anlıyorum gece bunalmaktan uyuyamiyorum içim daralıyor okuyarak uyuyorum ancak küçük çocuk gibi agliyordum iki gün önce anne die sonra ordan burdan okudum çok normalmis bu durum ama bn geziyorum bi akşam evdeysem ertesi gün kesin disardayim sosyal çevre oluştur evde yalnız kalma gez dolaş kafanı dagit yoksa olmuyor

Çok normal bu durumlar tabi insan sonradan anlıyor benim yaklasık 4 5 haftam kaldı artık inşallah şu an 8 aylığım :) Darısı başına :)

Tesekür ederim canim beni rahatlatiyorsunuz Allahda sizin gönlünüze göre verir insallah önce ogluslariniza hayirlisi ile kavusun oda olacak kizinizda olur benim esim sicak suda yatmayi cok seviyor kiz icin esleriniz sicak suda yatsin sonra beraber olun sik beraberliklerde kiz cocugu oluyor derler yumurtlama döneminden önce olursa kiz yumurtlama dönemine denk gelirse erkek diyorlar asidik beslenenin kizi alkali besleneninde oglu olurmus sonradan cok sey duydum ama isisten gecti artik denersiniz sizde canim süper anneler 2011 diye topik var oraya gel bebeyin büyüyene kadar arastir son sansinsa dene derim canim Allah gönlüne göre versin seninde evet dedigi gibi cahillerle ugrasmak cok zor Allah banada nasip eder insallah erkek bebis evet cok istiyorum her gün telefonuma erkek bebek fotorafi gönderiyorlar falancanin oglu bilmem kimin torunu banane ya deli olacam :14:

Seni de aramızda görelim buraya uğra arada kafa dağıtırsın :) Evlatlarının kıymetini bil valla, 3 kız, süsle püsle :) Allah gönlüne göre verir inşallah hayırlı bir zamanda hayırlısıyla arkadaşım

Canım valla bazen kafam gidiyor isimler birbirine giriyor:) Bende toplamda 6.5 kilo aldım şimdiye kadar. Aaaaa aynı tarihlerde gidicez doktora ne güzel. Gerçi ara uzun kötüde ne yaparsın bizim doktorlarda böyle çıktı. Oğlumu çok özledim ama sıpa yüzünü göstermiyor. Benim doktorum en son ki gidişimizde 37. haftadan sonra artık haftada bir görüşücez demişti fikrini değiştirmezse tabi :1: Ben bir daha doğumda görüşürüz diyordum :)
Allah şifa versin canım ikisinede inşallah tansiyon gerçekten çok kötü birşey.
Canım ben dalinin göbek bağı bakım seti vardı onu aldım içinde herşeyi var ve kullananların hepsi olumlu yorum yapmışlardı nette. Ama hastaneye götürüleceğini bilmiyordum çıkıncaya kadar orda yaparlar diye düşünmüştüm ama haklısın hastanelerde bir tuhaf. Çok teşekkür ederim iyi akıl ettin onu söyledin çantama onuda koyayım.
Ayyyyyy ağrılarım geçmedi gitti ya. Bu ağrılar korkutuyor beni erken gelicek oğlum diye. Zaman azaldıkça zaten heyecanım iyice arttı.

Bu gece 6 kere tuvalete kalktım ya. Artık korktum bu bebek geliyor mu diye. Çünkü son 2 gündür bel ağrım inanılmaz arttı. Hani dyorlar ya bel ağrısı ile geliyor diye.
sana birşey daha soracağım çok aklım karıştı. Bebeğin park yatağına yatağı nasıl aldın? Visco alcaktım ben hiç tavsiye etmiyorlar sakın alma dedi ablam. O doktorlara sormuş hem de kaç doktora. Bebeğin kemikleri daha gelişmemiş yumuşak olduğundan omurgası yanlış gelişebilirmiş, çünkü çok yumuşak gömüülyor bebek demi,ş doktorlar. Ortapedik bebek yatağı almış onlar. 18 cm lik. Ama bne şimdi bakıyorum hep 22 cmlikler kalmış o da cok aşırı kalın geliyor bana ya. Ne bileyim öf aklım karıştı sana sorayım dedim

Aaa evet yaa ben de çok unutkanım ama buna hamilelikte zihin bulanıklığı deniyor :) Bu da normalmiş. Gündüz var ya 11 30 12 oluyor yataktan kalkana kadr çünkü gece kaç defa kalkıyorum ve uyuyamıyorum. Bir de ben cok sık acıkıyorum. Canım istemiyor inan bir lokma ağzıma atasım gelmiyor ama midem öyle demiyor. Cok acıkıyorum. Napcam bilmiyorum. Kilo alımım geçen kontrolden bu yana yok aynıyım.
Kafam da sersem gibi oluyor gündüzleri, inanır mısın duş alıcam sabah beri oyalanıyorum. O bile zor geliyor valla

Bu gece 6 kere tuvalete kalktım ya. Artık korktum bu bebek geliyor mu diye. Çünkü son 2 gündür bel ağrım inanılmaz arttı. Hani dyorlar ya bel ağrısı ile geliyor diye.
sana birşey daha soracağım çok aklım karıştı. Bebeğin park yatağına yatağı nasıl aldın? Visco alcaktım ben hiç tavsiye etmiyorlar sakın alma dedi ablam. O doktorlara sormuş hem de kaç doktora. Bebeğin kemikleri daha gelişmemiş yumuşak olduğundan omurgası yanlış gelişebilirmiş, çünkü çok yumuşak gömüülyor bebek demi,ş doktorlar. Ortapedik bebek yatağı almış onlar. 18 cm lik. Ama bne şimdi bakıyorum hep 22 cmlikler kalmış o da cok aşırı kalın geliyor bana ya. Ne bileyim öf aklım karıştı sana sorayım dedim

Canım geceleri bende çok sık tuvalete kalkıyorum sanırım artık seninkide doğum pozisyonunu almış mesaneye baskı yapıyor.
Hiç korkma bebek geliyor diye inan bel ağrısıyla olan birşey olsaydı ben şimdiye kadar 10 kere doğurmuştum. Belim o kadar berbat ağrıyor ki inan bacağıma vuruyor ağrısı ve bacağımı kaldıramıyorum. Sanırsım belim ortadan ikiye yarılacak.
Canım ablan doğru söylemiş visco tarzı yataklar alma yumuşak olduğundan önermiyorlar. Bizde ortapedik bebek yatağı aldık canım ama eşim bunuda çok beğenmedi yün yatak daha sağlıklıymış nette araştırmış özel yaptıralım diyor. Şimdilik aldığımızı kullanıcaz ama. Zaten boğulma önleyici yastığı bizimkinin yatak gibi olduğu için daha sonraya erteledik yaptırmayı.
Annemleri gönderdim şimdi içim çok buruldu ya çok kötü oldum:43:

Kızlaaaaarrrr bu pazar biliyorsunuz anneler günü bakalım eşlerimiz süpriz yapıcaklar mı oğluşlarımızın namına. Ayyy çok heycanlıyım ya bu sene ki anneler gününün anlamı çok büyük benim için:)

Canım geceleri bende çok sık tuvalete kalkıyorum sanırım artık seninkide doğum pozisyonunu almış mesaneye baskı yapıyor.
Hiç korkma bebek geliyor diye inan bel ağrısıyla olan birşey olsaydı ben şimdiye kadar 10 kere doğurmuştum. Belim o kadar berbat ağrıyor ki inan bacağıma vuruyor ağrısı ve bacağımı kaldıramıyorum. Sanırsım belim ortadan ikiye yarılacak.
Canım ablan doğru söylemiş visco tarzı yataklar alma yumuşak olduğundan önermiyorlar. Bizde ortapedik bebek yatağı aldık canım ama eşim bunuda çok beğenmedi yün yatak daha sağlıklıymış nette araştırmış özel yaptıralım diyor. Şimdilik aldığımızı kullanıcaz ama. Zaten boğulma önleyici yastığı bizimkinin yatak gibi olduğu için daha sonraya erteledik yaptırmayı.
Annemleri gönderdim şimdi içim çok buruldu ya çok kötü oldum:43:

ay iyi o zmana ben de sürekli doğuracak mıyım modundayım. :) Hmm o zaman biz de ortapedik yatak alalım çok teşekkürler canım.
Bir de gözlerim doldu, annenler gitmiş ya, içim burkuldu benim de inan ki :( Allah kavuştursun. Sen de gidebilirim annemlerle diyordun vazgeçtin sanırım??

Kızlaaaaarrrr bu pazar biliyorsunuz anneler günü bakalım eşlerimiz süpriz yapıcaklar mı oğluşlarımızın namına. Ayyy çok heycanlıyım ya bu sene ki anneler gününün anlamı çok büyük benim için:)

Ayyyyy ben süprizi rezil ettim :) Eşim içinde büyükten küçüğe 3 taş olan ard arda, bir kolye almış bir halka içinde not yazmış sen ben oğlum diye bir başlık altında. Çok da güzel bir yazı yazmış, evelki gün okuldan geç kaldı aradım nerdesin diye işim var çarsıda dedi, geliyorum dedi bilmemn ben de bi sürü söylendim. Eve gelince de noldu bilmemne kaza yaptın sandım diye söylenince çıkarpı vermek zorunda kaldııııı :)
Ama o güne özel bir süpriz yazı, balonlar, slayt, sticker vs bekliyorum. Çünkü eşim hep özel günlerde böyle şeyler yapar :)
Bakalım neler olacak:)

ay iyi o zmana ben de sürekli doğuracak mıyım modundayım. :) Hmm o zaman biz de ortapedik yatak alalım çok teşekkürler canım.
Bir de gözlerim doldu, annenler gitmiş ya, içim burkuldu benim de inan ki :( Allah kavuştursun. Sen de gidebilirim annemlerle diyordun vazgeçtin sanırım??

Canım o korku bende de var artık. Ayy acaba doğuracak mıyım, suyum mu gelicek falan paranoyak oldum resmen.
Ben ağladım gittikten sonra baya bir annem görmesin diye kendimi zor tuttum üzülürdü çünkü. Amin canım sağol. Eşimin cumartesi merkezde işi vardı ondan sen önceden git demişti bana ama vazgeçmiş gitmekten bende kaldım bu yüzden:(

Back
X