- Konu Sahibi nazlisandal
Ayyyy Nazlıcım ya çok ama çok özür dilerim valla Esra dediğim için. Hareket etmesine sevindim canım benim bizim sıpa gibi inat etmemiş. Valla tosun gibi olduk zaten ya:) Allahtan fazla kilo almadık.
Yok canım bu h.sonu değil daha 2 hafta var kontrole.
Hıııımmm korse olayını duymamıştım canım. Sezeryan olanlarda kullanabiliyor mymuş peki? Yani dikişleri falan acıtmaz mı ki? Bende bir araştırayım bakayım olmazsa doktoruma sorarım bende.
Sağol canım babamın yüksek tansiyonu ve şekeri var işte rutin kontrole gidiyor.
Ay özürdileme aşkolsun ya dalgınlığın hoşuma gitti ondan yazdım ben :) Ben 9.5 kilo aldım toplam simdiye kadar. Evet işte benim de 17 Mayısta kontrolüm. Daha cok var yaa. 15 günde bari çağırsaydı görürdüm oğluşumu.
Korseyi sezeryanlar da kullanmış ama ablam kullanmadı benim. Bn de göbek sarkması olmasın diye istiyorum ama doktora sormakta fayda var.
Benim babamda da ikisi var. Allah onların da yardımcısı olsun.
Aaaaa bak sana ne diyeceğim; dün diyecektim unutttum. Bebeklerin göbek bağı yerini bi aparata tutturuyolar ya hastanede düşene kadar hani duuryor öyle, işte ilk önce doğduktan sonra hastane sprey sıkıyorlarmış göbeğe mikrop kapmasın diye. Sonrasında sen sıkıyormuşsun her alt alışında. Ablam söyledi dün. Göbek bağı spreyi deyince veriyorlar eczaneden diye. Hastane çantasına koymak için. Bizim burda bi kere kendileri yapıyormuş diğerlerini aldığımız spreyle biz yapıyormuşuz. ama sizin orda hastaneden çıkana kadar onlar mı spreyler bilmiyorum. Gene de bulunsun istersen elinde.