hamilelikte 20 kilo ve üzeri alanlar

wauuw asil harika olan sensin.süper gitmis.ben diyete baslamadim henüz inanilmaz tatli ihtiyacim var tatli yemedigim halde öncelerden emzirdigim icinmi bilmiyorum sürekli cikolata tarzi kakoulu seyler yemek istiyorum.birde kabizligim var tabi ona ragmen iyi verdim ama bende:))

bende bu aralar gece tulunba tatlısı yiyorum hemde üstüne dondurma koyup, sıcaktan yemek yenmiyor ama tatlıyada hayır denmiyor :9: maşşallah 100 kilolardan emzirerek 80 lere geldik büyük başarı bence :16: 3-5 aya kalmaz ideal kilolaroma geliriz :46::46::46::46::46:

freedom kac kilo oldun??? ben hic kilo veremiyorum yaaa 84te kaldim öyle bunalimlara girmeye az kaldi..kendi kendimi teselli etmeye basladim artik yeni dogum yaptin vereceksin diye ama pantolonlarima giremedikce sinirlerim bozuluyo.ne yapicam bilmiyorum.
birde sanada sorayim dogumdan bu yana hala gecmeyen bi kasik agrim var siddetli degil ama rahatsiz edici adet dönemindeki agri gibi siddetli degil cok hafif.sürekli yinemi hamile kaldim korkusu icindeyim bu yüzden.sendede oldumu böyle bisey

merhaba kızlar benim bebiş 18 günlük oldu :1:

kilo konusuna gelince dğuma giderken 76 ydım doğumdan sonra 69 oldum şimdi 64 kiloyum hedefim inşallah 55 60 felan
zaten 49 50yle hamile kalmıştım :49::1:

siz naptınız nasılsınız

merhaba kızlar benim bebiş 18 günlük oldu :1:

kilo konusuna gelince dğuma giderken 76 ydım doğumdan sonra 69 oldum şimdi 64 kiloyum hedefim inşallah 55 60 felan
zaten 49 50yle hamile kalmıştım :49::1:

siz naptınız nasılsınız

tebrik ederim karakiz allah anali babali büyütsün insallah..evet 12 kilosu hemen gidiyor zaten ondan sonrasini vermek is:))insallah kolayca verirsin senin sansin cok zayif hamile kalman ama 26 kilo iyi almissin zayif hamile kalmana ragmen..ben diyete basladim bebegim nerdeyse 3 aylik olacak artik yavas yavas yüzmeyede baslicam biseyler yapmak lazim 15 kilo verdim dahada veremiyorum:)))hayirlisi bakalim mayis ayina kadar ideal kiloma dönmeliyim tatile gidicem..:)))

dogumun nasil gecti buarada insallah kolay gecmistir..

freedom kac kilo oldun??? ben hic kilo veremiyorum yaaa 84te kaldim öyle bunalimlara girmeye az kaldi..kendi kendimi teselli etmeye basladim artik yeni dogum yaptin vereceksin diye ama pantolonlarima giremedikce sinirlerim bozuluyo.ne yapicam bilmiyorum.
birde sanada sorayim dogumdan bu yana hala gecmeyen bi kasik agrim var siddetli degil ama rahatsiz edici adet dönemindeki agri gibi siddetli degil cok hafif.sürekli yinemi hamile kaldim korkusu icindeyim bu yüzden.sendede oldumu böyle bisey

2 hafta önce 78.2 yi gördüm. bi kilo alıp bikilo veriyorum. çok sinirim bozuldu. inanılmaz tatlı krizlerim var. tutamıyorum kendimi. incir ve hurmayla karşılamaya çalışıyorum ama nafile. cikolatanın yerini tutmuyor :( bende netten diyet bakıyordum, uygun bi liste bulup uygulayacagım. 10 kilo fazlam kaldı, kurbana kadar vereyim diyorum ama gitmiyo :( 3 gündürde kayısılı form çayına başladım, bıktım artık kabızlıktan. çok şükür hergün wc ye çıkıyorum artık :)

bendede adet ağrıları oluyor, tatlı kırizide geçirince adet olucam sanıyorum ama nafile. herzaman olmuyor tabi ara ara yokluyor. haftada 1 falan, çok sık değil yani. dikiş yerinin olduğu yerde hafif hareketleme var bende, eşimede anlatıyorum ya hamileyim yada içimde solucan var diye :) sanırım bağırsaklar hala yerine oturmaya çalışıyor :)

bir pantolon iki badyle günlerimi geçiriyorum. arada hamile bantolonlarımı da giyiyorum. durumu kabullenmemem için inatla yeni birşeyler almıyorum. bol su iç, sıvı gıda al sütü pek etkilemiyor az yemen ama en gerekli şeyleri ye az az ama sık sık. özellikle geceleri yeme diğcem ama ben çok zor başarıyorum, emzirdikçe kan şekerim düşüyor başlıyorum tatlı yemeye :( sabırlı ol daha 3 ay oldu doğum yapalı, 6 aydan önce bu kiloları veremiyor insanlar. biz yine baya bir verdik. 1 yılda anca eski halimize döneriz:8:

yazmana bakilirsa o yemene ragmen cok iyi veriyorsun.bu form caylari falan sütü ve bebegini etkilemiyormu???ben doktora gittim kabizlik icin ilac verdi ama 2 gün ictim sykildim:)))1 haftadir falan iyi gidiyor ama gene tatmin edici degil:))))iyi yanliz olmadigima sevindim gercekten hamilemiyim diye düsünmeye basladim yani:)))dedigin dogru olabilir belkide bagirsaklar dolayisiyla oluyor bu kasik agrisi...bunu hic düsünmemistim.ben geceleri zaten yemek yemiyorum benim aliskanligim ezelden beri zaten 6 7 den sonra yemek yeme huyum yoktur.suda iciyorum günde 3 litre yürüyorumda yemegide bi kahvalti ve ögle yemegi yiyorum tatlida arada bi cikolata atiyorum agzima:))))ama neden veremiyorum bu kilolari anlamiyorum yesil caya baslicam ama kafein oldugu icin cesaret edemiyorum siyah cay mesela hic icmiyorum cünki bebegim uyumuyor cay ictigim zaman yesil cay icsem ne olur acaba_:))))yesil cay kilo vermek icin süper ama bi denemem gerek aslinda bebegim nasil tepki verecek..

tebrik ederim karakiz allah anali babali büyütsün insallah..evet 12 kilosu hemen gidiyor zaten ondan sonrasini vermek is:))insallah kolayca verirsin senin sansin cok zayif hamile kalman ama 26 kilo iyi almissin zayif hamile kalmana ragmen..ben diyete basladim bebegim nerdeyse 3 aylik olacak artik yavas yavas yüzmeyede baslicam biseyler yapmak lazim 15 kilo verdim dahada veremiyorum:)))hayirlisi bakalim mayis ayina kadar ideal kiloma dönmeliyim tatile gidicem..:)))

dogumun nasil gecti buarada insallah kolay gecmistir..

maaşallah canım ya çok azimlisin 3 ay olmuşmu maaşallah emzir çok çabuk kilo verirsin diyorlar zaten bebş 1,5 2 saatte bir emmek istiyor emziriyorum
göğüs yaraları sorun sadece
doğumum zor geçti ama çok şükür bebişimi gördükçe boşver dedim unuttum gittiiiiii :16:

26 kilo aldım kolay mı valla işkembe gibi her tarafım yırtık ben artık ne mayo ne bikini giyemem
sadece şort tişört hele göğüsler maaşallah kafam kadar oldu :30::17::1:

54 kilo ile hamile kaldım, 1 ay erken dogum yaptım ve doğumdan bir iki gün önce doktorum beni tarttiginda 80 kilo olmuştum.:53::44: Doğumdan 4 gun sonra eve geldigimde 68 kilo olmuştum ve bir hafta icinde 60 düştüm. Ogün bütündür 60 kiloyum.:44: nasil bu kadar hızlı kilo aldım,nasil verdim hiçbirşeyi anlamadım. Bu arada hic çatlağım yok düzenli olarak basen, popo ve karın bölgeme yağ kullanmıştım ve cok yürüyüş yapan biri olarak hic sarkmada olmadı. Dogum oncesi kıyafetlerinin cogunu gidebiliyorum.:21: ama yine 54 kiloma geri dönmeyi cok istiyorum, emzirdigim için rejim yapamıyorum.:3:

Son düzenleme:
yazmana bakilirsa o yemene ragmen cok iyi veriyorsun.bu form caylari falan sütü ve bebegini etkilemiyormu???ben doktora gittim kabizlik icin ilac verdi ama 2 gün ictim sykildim:)))1 haftadir falan iyi gidiyor ama gene tatmin edici degil:))))iyi yanliz olmadigima sevindim gercekten hamilemiyim diye düsünmeye basladim yani:)))dedigin dogru olabilir belkide bagirsaklar dolayisiyla oluyor bu kasik agrisi...bunu hic düsünmemistim.ben geceleri zaten yemek yemiyorum benim aliskanligim ezelden beri zaten 6 7 den sonra yemek yeme huyum yoktur.suda iciyorum günde 3 litre yürüyorumda yemegide bi kahvalti ve ögle yemegi yiyorum tatlida arada bi cikolata atiyorum agzima:))))ama neden veremiyorum bu kilolari anlamiyorum yesil caya baslicam ama kafein oldugu icin cesaret edemiyorum siyah cay mesela hic icmiyorum cünki bebegim uyumuyor cay ictigim zaman yesil cay icsem ne olur acaba_:))))yesil cay kilo vermek icin süper ama bi denemem gerek aslinda bebegim nasil tepki verecek..

ben hamileliğimde de yeşil çay içmiştim, diyetisyenim haftada 2-3 kupaya birşey demezdi. mesanem sıkışır ama yapamazdım o yüzden içmiştim. doğum sonrası rezenenin içinede kattım, bebeğimde hiç bi fark yaratmadı. bi dene bakalım. ben benimki ödemmiş diyorum yoksa bu kadar kısa bi sürede bu kiloyu vermek mümkün değil. yeşilçayla ödem atmışta olabilirim. bulabilirsen yeşilçayı aktardan alıp iç. bu arada bu gün kanamam oldu, çok az bişi. hiç ağrı falan hissetmedim..

maaşallah canım ya çok azimlisin 3 ay olmuşmu maaşallah emzir çok çabuk kilo verirsin diyorlar zaten bebş 1,5 2 saatte bir emmek istiyor emziriyorum
göğüs yaraları sorun sadece
doğumum zor geçti ama çok şükür bebişimi gördükçe boşver dedim unuttum gittiiiiii :16:

26 kilo aldım kolay mı valla işkembe gibi her tarafım yırtık ben artık ne mayo ne bikini giyemem
sadece şort tişört hele göğüsler maaşallah kafam kadar oldu :30::17::1:

gögüs yaralari cok kötü oluyor evet benim ilk günler olmustu ama 2 3 haftaya iyilesiyor zamanla hicbisey hissetmiyorsun.hangi dogum kolay geciyorki söyle anlatilanlara bakilirsa ben cok kolay dogurmusum sen dogummu yaptin diyolar ama benim icin ölümdü:))))

yirtik evet 9 ay boyunca bitek cizgi dahi yoktu taaki bebegim cikti karin cekilmeye basladi yirtiklarim peydahlandi..maalesef gecmiyormusta napalim yapcak bisey yok:)))gögüsler hele hic sorma bisey giyosun gögüsler ayi gibi geri cikar yakismiyo resmen insanin gözüne giriyolar:)))

54 kilo ile hamile kaldım, 1 ay erken dogum yaptım ve doğumdan bir iki gün önce doktorum beni tarttiginda 80 kilo olmuştum.:53::44: Doğumdan 4 gun sonra eve geldigimde 68 kilo olmuştum ve bir hafta icinde 60 düştüm. Ogün bütündür 60 kiloyum.:44: nasil bu kadar hızlı kilo aldım,nasil verdim hiçbirşeyi anlamadım. Bu arada hic çatlağım yok düzenli olarak basen, popo ve karın bölgeme yağ kullanmıştım ve cok yürüyüş yapan biri olarak hic sarkmada olmadı. Dogum oncesi kıyafetlerinin cogunu gidebiliyorum.:21: ama yine 54 kiloma geri dönmeyi cok istiyorum, emzirdigim için rejim yapamıyorum.:3:

sanirim sen su toplamissin okadar cok kilo alip vermissin..bende hamileyken hep yag kullandim dogum günü bile yürüyüse cikmistim ama sadece göbegimin alt kisimlarinda catlaklarim olustu dogumdan sonra.herkesin vücudu cildi ayri tepki veriyor iste...sen sansli kisilerdensin...

ben hamileliğimde de yeşil çay içmiştim, diyetisyenim haftada 2-3 kupaya birşey demezdi. mesanem sıkışır ama yapamazdım o yüzden içmiştim. doğum sonrası rezenenin içinede kattım, bebeğimde hiç bi fark yaratmadı. bi dene bakalım. ben benimki ödemmiş diyorum yoksa bu kadar kısa bi sürede bu kiloyu vermek mümkün değil. yeşilçayla ödem atmışta olabilirim. bulabilirsen yeşilçayı aktardan alıp iç. bu arada bu gün kanamam oldu, çok az bişi. hiç ağrı falan hissetmedim..

ne bileyim cocuk doktorunada sordum yesil cay hep dikkat edilmesi geren bir cay dedi heleki bebeklerde daha hassas olmak gerek dedi icebilirsin veya icmede demedi ama öyle dedigi icin bende icmiyorum:)))neyse surda 3 ay daha syki bir sekilde emzireyim ek gidaya baslayinca bende baslarim yesil caya ve diyete:)))
kanama benim gecen ay 28inde olmustu lekelenme tarzinda bebegimde 28 mayista dogmustu bakicam bu ayda 28inde olacakmi öyle bi kanama.eger olursa adet gelmiyo ama lekelenme oluyo demek.

ne bileyim cocuk doktorunada sordum yesil cay hep dikkat edilmesi geren bir cay dedi heleki bebeklerde daha hassas olmak gerek dedi icebilirsin veya icmede demedi ama öyle dedigi icin bende icmiyorum:)))neyse surda 3 ay daha syki bir sekilde emzireyim ek gidaya baslayinca bende baslarim yesil caya ve diyete:)))
kanama benim gecen ay 28inde olmustu lekelenme tarzinda bebegimde 28 mayista dogmustu bakicam bu ayda 28inde olacakmi öyle bi kanama.eger olursa adet gelmiyo ama lekelenme oluyo demek.

ben çok şanssızım ya, hormonlarım çok çaolışıyor demekki hemen adet oldum. ben karatay diyetine başlıycam, çok sıkı bi diyet değil yiyerek zayıflanıyormuş. sadece ekmek, makarna, pilav, un, tatlı ve tatlı yerine gecen meyveler, tatlansırıcı içecekler kola, meyve suyu gibi hepsi yasakmış. ilginç geldi, bende tatlı krizi geçirirken çok hoş oldu yani bu diyet :9: bu yaz bi düğün olabilir, hazırlıklı olmam lazım..

karatay diyetine başladım, yiyerek zayıflıyorum. hem kitabını okudum hemde buradaki Karatay Diyeti Deneyimlerimiz bölümünden yardım alıyorum. harika gidiyor tavsiye ederim. hedef hala ay sonu 75 :8:

ben hamilelikte değilde emzirme döneminde kilo alanlardanım şuan 20 kilo fazlam var :53::53::53: sütüm az bebeğime günde 1 yada 2kez mama takviye etmek zorunda kalıyorum... yemezsem dahada azalıyor... ne yapacağımı şaşırmış durumdayım geçen seneki kiloma dönmek çok istiyorum... emzirirken nasıl kilo verebilirim? nasıl dikkat edebilirim kızlar ne olur bi akıl verin bana...................................................................

ben hamilelikte değilde emzirme döneminde kilo alanlardanım şuan 20 kilo fazlam var :53::53::53: sütüm az bebeğime günde 1 yada 2kez mama takviye etmek zorunda kalıyorum... yemezsem dahada azalıyor... ne yapacağımı şaşırmış durumdayım geçen seneki kiloma dönmek çok istiyorum... emzirirken nasıl kilo verebilirim? nasıl dikkat edebilirim kızlar ne olur bi akıl verin bana...................................................................

vallahi hic bilmiyorum fazla kalorili seyler yememeye calis su ic bol bol.biliyosun sütü cogaltan basli basina sudur.bebegin kac aylik oldu.6 ayini gecmisse anne sütünden kesebilirisn ve diyete spora baslayabilirsin.yada mama takviyesi verip en azindan sütün oldugu kadar emzirebilirsin.ama illaki anne sütü vercem diye yemek yiyip kilo alma yani.ama bebegin cok kücükse daha ozaman biraz sabretmeni ve dikkat etmeni öneririm..bol bol yürüyüs yap bebegini al ve yürüyüse cik bebgin icinde cok iyi olur temiz hava.

vallahi hic bilmiyorum fazla kalorili seyler yememeye calis su ic bol bol.biliyosun sütü cogaltan basli basina sudur.bebegin kac aylik oldu.6 ayini gecmisse anne sütünden kesebilirisn ve diyete spora baslayabilirsin.yada mama takviyesi verip en azindan sütün oldugu kadar emzirebilirsin.ama illaki anne sütü vercem diye yemek yiyip kilo alma yani.ama bebegin cok kücükse daha ozaman biraz sabretmeni ve dikkat etmeni öneririm..bol bol yürüyüs yap bebegini al ve yürüyüse cik bebgin icinde cok iyi olur temiz hava.

dikkat etmeye çalışıorum ama yapamıyorum emzirdikçe çok acıkıyorum acıkıncada gözüm birşey görmüyor :53: Sonrası pişmanlık tabiiii... Yürüyüş yapmaya çalışıyorum hergün ama sanırım yeterli değil biraz daha artırayım bakalım yürüyüşü...........teşekkürler..........

bizimki obur, hem sağdığımı içiyor hemde beni emiyor :) dün dışarı çıkmadan sütümü sağıp dolaba koydum, biberon baya soğudu. sıcakta birşey olmasın diye böyle yapmıştım. 5-6 saat dışarda dolaştık ama çantanın içinde biberondaki süt hiç ısınmadı bu yüzden kızım içmek istemedi. arabanın içinde emzirmek zorunda kaldım. aklında bulunsun buzdolabına koyup soğutma, sıcak su lazım oluyor sonra :1::1::1:

hem sağıyorum hem emziriyorum, yediklerimede dikkat ediyorum ama nafile 84 te kaldım :50::50::50:

kızlar ikinizide takip ediyorum seni de ifsum uda sağım işi için handi markanın hangi modelini kullananıyorsunuz?

Merhaba Anneler ve anne adayları...
Ben mersin'den yazıyor paylaşıyorum...
25 haftamda doğal yolla bir kız bir erkek anne adayıyım ikiz gebeliğim boyunca (süpriz gebeliğim) kilo sorunları ile uğraşıyorum...

öncelikle gebe kalmadan 2 sene önce 120 kilo ya kadar çıktım 1,71cm boyum var 50-52 beden giyiyordum.
memnun olmadığım vücudum için karar verdim ve diyetisyen+spor salonu ile 33 kilo vererek 87 kiloya kadar düştüm yaklaşık 1,5-2 sene içerisinde.
sabitlemeye gittiğimde (spor salonunu bırakıp diyetisyeni bırakınca) 3 kilo aldım ve 90 kg da sabitledim kendimi.
hedefim bir 10 kilo daha verip öyle gebe kalmaktı ama çok ta dikkat etmiyordum korunmama herneyse...
90 kg ile hamile kaldım,tabii benim için şok çünkü verilecek kilolarım da vardı ve ben çok yorulmuştum artık...
2 mart son adet tarihim...
1 ay hiç kilo almadım
2.ay 1,7 kg aldım
3.ay 3,30kg aldım
4.ay 3,5 kg aldım
5.ay 3,70 kg aldım
6 ayın 22 gününde de 2 kilo almış durumdayım ki bu hafta çok iyi gidiyordum geçen pazar günü ayın 19 unda sadece 700 gram almış durumdaydım bu 2 kilonun 1,3 kg mını bayram boyunca almışım yani 3 günde o yüzden yarın sabah tartılacağım yeniden
kabızlık sorunum var biraz...
anlayacağınız 6 ayımı bitirirken 104,2 kg gördüm ve 14,2 kg almış oluyorum ki ben artık çok dikkat edip ayda 1,5 kilo almaya çalışıyorum hatta 2 den fazla olmasın diye uğraşıyorum 20 kg ı geçmemek istiyorum çünkü zaten şişmanım doktorum çocuklarımın sağlıklı olması için ayda 1,5 kilo alımını geçmemem gerektiğini söyledi bebeklerim zehirlenebilirmiş (ya da doktorum beni korkutuyor ki iyi beceriyor)
yani kızlar evet çoğul gebeliğim ama topiğinizi baştan sonra kadar teker teker okudum ve gördüm ki freed sen bebişin 3 aylığı doldurmak üzereyken 15 mını vermişsin sende isfun 14 kg verdikten sonra takılmışsın ama merak etmeyin bence doğumdan sonraki 9 ayın sonunu hedef alalım hep beraber sonuçta bu kiloları 9 ayda aldık 9 ayda da geri verebiliriz...
Anca benim sıkıntım açıkçası çok kilo almadan gebeliğimi devam ettirmek günlük yürümüyorum burda yazılarınızı okurken onu fark ettim başlamalıyım hemen (Yaradan Rabbim izin verirse normal doğum istiyorum) ben her hafta sonu yazlığa gidiyor 6 kat merdiven çıkıyor (asansörümüz yok) yürüyor günde iki kez de sabah akşam yüzüyoruz meleklerimle...
o yüzden birde doktorum ikiz oldukları için plates falan hepsi yasak yürüyüş ve yüzme hariç her şey yasak olduğu için cumartesi günleri işten çıkıp eşimle yazlığa gidiyoruz...

işte böyle kızlar sevindim topiğinizi gördüğüme...
Sizleri takip edeceğim her zaman sizde beni ve kilo sorunlarımı takip etmek isterseniz bu arada ikiz ve çoğul gebelikler bölümünde____çoğul gebelikte kilo alımı adında bir topiğim var ikiz değilsiniz ama orada da ikiz gebeliğinde 14 kilo alanlar da var 40 kilo alanlarda o
çok dert etmeyin bazı şeyler fizyolojik ve genetiktir...

http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-gebelik-cogul-gebelikler/534182-cogul-gebelikte-kilo-alimi.html

işte topiğim sizleri de beklerim kendinize iyi bakın arkadaşlar inşAllah sağlıkla kucağıma alırsam kızım ile oğlumu sizlerle burada paylaşmak isterim bu kez vereceğim kiloların maceralarını ama yeniden diyetisyen spor salonu sanki gücüm yokmuş gibi hissediyorum...

Son düzenleme:
dikkat etmeye çalışıorum ama yapamıyorum emzirdikçe çok acıkıyorum acıkıncada gözüm birşey görmüyor :53: Sonrası pişmanlık tabiiii... Yürüyüş yapmaya çalışıyorum hergün ama sanırım yeterli değil biraz daha artırayım bakalım yürüyüşü...........teşekkürler..........

öncelikle şunu belirteyim süt için sadece su içeceksin. dün akşam kuzenlerimi ziyerete gittim. biri doktordu. eşim diyet yapğtığım için şikayet etti. oda önemi yok su içtikten sonra hiçbirşey olmaz dedi. benim doğum doktorumda kilo vermek senin azmine kalmış demişti. tek şart bol su içmek, sıvı gida almak. sütün varsa vardır, onu hiçbirşey artırmaz. yoksada yoktur. var olupta sonradanda kesilebilir, bu senin yemene içmene bağlı birşey değilmiş. kuzenimden ögrendiğim bunlar. ama emzirirken hem uykun gelir hemde kan şekerin düşer. bol proteyinli bir diyetle bunun üstesinden gelebilirsin..

kızlar ikinizide takip ediyorum seni de ifsum uda sağım işi için handi markanın hangi modelini kullananıyorsunuz?
ben sütümü elimle sağdım. zamanla göğüsteki sertleşmeler kalmıyor o yuzden elimle sağmayı bıraktım. zaten bebek büyüdüğü için daha rahat emiyor, bogulmalar yaşamıyoruz çok şükür. her 2 saatte bir emzirmeye devam..

kilolarını takma kafana bebek için yararlı olan besinleri azar azar ye. doktorum banada kızardı ama bak ne oldu bebeğim 3 aylık oldu ben 76 kiloyum. 24 kilo gitti bile şimdiden. doğumdan sonra sütüm artıcak deyip onu bunu yeme zaten sütü etkileyen birşey değil. bol bol su iç ve yediğine dikkat et yeter. evham yaptığıma deymemiş diyorum şuan, hamileliğimde karnımdaki bebeğimi üzmüşüm o kadar. bebeğin her 3 saatte bir anne karnında beslenmesi lazım o yüzden böyle beslenmeye çalış. kahvaltıda cevizini hiç eksik etme, sütünüde. yediğin içtiğin doğal şeyler olsun, abur cubur yiyip içme. şu an düşünmen gereken sadece bebeğin. hele bir doğsun, yavaş yavaş 1 yılda verirsin kilolarını. hem seninkiler ikiz daha çok dikkat etmen lazım. ama doktorun söylediğine takılıpta üzme kendini, ben çok üzülürdüm. zaten 1 ay sonra eski kiloma dönersem bi ziyaret etcem ben o doktoru :27:

Back
X