hamilelikte 20 kilo ve üzeri alanlar

72 kilo hamile kaldım, 102 kilo doğurdum,, toplamda 30 kilo aldım 0_o .. ,, doğumdan sonra tartıldım 97 idim, resmen yıkıldımm =((,, doğum yapalı 2 buçuk ay geçti şimdi 87 kiloya düştüm.. toplamda 15 kilo verdim amaaaa daha bir 15 daha vermem gerek, keşke bukadar çok yemeseydimm =(( hep doğumdan sonra hepsi gider diyenlere kandımm =)) yemek yemekte işime geldiii zaten çok severim =))) al işte bak başıma gelene =(

16 haziran 2012 de doğum yaptım, 50 ila hamile kalıp 85 ile doğuma girdim.. toplamda 85 kg aldım.. suan 65 kiloyum.. daha çook yolum var :((

ben hala 80lerde sayikliyorum dogum yapali 4 bucuk ay oldu 82 ye ancak düsebildim.toplamda 17 kilo gitti 25 ten okadar ugrasiyorum hala veremdim simdi havalarda sogudu yürüyüsede cikamiyorum eskisi gibi artik kizimi anneme birakip yüzmeye baslicam yakin zamanlarda.eski pantolonlarima hala giremiyorum hepsi kalcalara birikmis kilolarin sanki deli oluyorum:)))

72 kilo hamile kaldım, 102 kilo doğurdum,, toplamda 30 kilo aldım 0_o .. ,, doğumdan sonra tartıldım 97 idim, resmen yıkıldımm =((,, doğum yapalı 2 buçuk ay geçti şimdi 87 kiloya düştüm.. toplamda 15 kilo verdim amaaaa daha bir 15 daha vermem gerek, keşke bukadar çok yemeseydimm =(( hep doğumdan sonra hepsi gider diyenlere kandımm =)) yemek yemekte işime geldiii zaten çok severim =))) al işte bak başıma gelene =(

aynen ye gidiyor zaaten ye bebege lazim..hani nerde dogru dogum kilolarimi verdim ama ben yedigim icin ekstradan aldiklarimi veremiyorum simdi..ikincide kesinlikle daha bilincli olucam..bukadar kilo almicam büyük konusmimde gene:)))

52 ile hamile kaldım 76 ile doğuma girdim ilk 40 günde 17 kilo verdim doğumdan sonraki ilk bir hafta hiç birşey yiyemedim hep istifra ettim.şimdi 57 kiloyum ama takıldı 57de.

kilo vermem çok yavaşladı. 1 ay hiç kilo veremedim şimdi tekrar diyete başladım 1 haftada 3 kilo daha gitti. 75 kiloyum 7 kilom kaldı. kendimi çok iyi hissediyorum. üstlerimin hepsi oluyor pantolonlarında yarısının içine girdim. 68 olsam yeter ideal kilom 64 müş, o kadarına gerek yok şimdilik :)

boyum 1.62, kilom 67ydi
19 kilo aldım hamilelikte,
ilk ayda 12 kilosu gitti.
emzirmek kilo verdiriyor dediler de inanmazdım:1:
şuan bebeğim 3 ayını doldurdu, hamilelikten üzerimde yalnızca 3 kilo var..

:50::32: bakalım ben ne olacağım:1: daha doğum yapmadım 55 ile hamile kaldım şimdi 76 oldum bu hafta da hiç tartılmadımmmm:52:aama hiç verebilirmişim gibi gelmiyorrrr ama moral oldunuz teşekkürlerrrr :1::1: :50:

62 ile hamileligim basladi 7 ci ayima kadar cok guzel gidiyordu 8 kilo aldim doguma girene kadar 80 oldum 20 kilo civari aldim bende ama dogumdan 5 gun sonra eve geldim tartildim 72 ciktim sonra 3 gun sonra 68 10 gun gecmeden 66 oldum annem saolsun o sut yapar bu sut yapar diye diye yedirdi yemek istemiyodum bagiriyodu ben cabuk sondum 1 haftada gobek namina bisiy kalmadi bende gorenler soka ugramisti hastanede sabah 2 dilim ekmek 3 cesit peynir oglen ekmeksiz et yada balik yaninda corba aksam ise 3 dilim ekmek 2 cesit peynir ve cay geliyordu hemsirelerde durmadan su getiriyolardi gunde 2 litre icirmeye ugrasiyolardi 5 gun boyle beslendim sutum boldu ben ac kaliyom diye agliyordum ama eve geldim abuk subuk beslendim hem sutu m gitti hemde kilolar geri geldi sakin inanmayin kimseye sut yapan peynirrrrrrrrrr ve bol su et balik oglen yiyin aksam peynir ekmek yiyin burdakiler boyle beesleniyo suan oglum 10 Aylik 65 kiloyum vermeye ugrasiyorum hala

bende 19 kilo aldım ama 2 hafta önce tartılmıştım şimdi kaç oldum bilmiyorum
evlenmeden öncede öncede çok zayıftım boyum 1,73 olduğu halde 55 kiloydum
evlendim 58 oldum ve 58 le hamile kaldım şimdide 77 kiloyum ama sıkıntı yapmıyorum çünkü doğumdan sonra verebileceğime inanıyorum umarım öyle olur:1:

Son düzenleme:
son yazıma bakınca 2 ayda 2 kilo verebilmişim. 73 e sabitlenip kaldım. 100 kiloyla doğuma gittim bu gün bebeğim 7. ayını bitirdi ve ben 73 kiloya indim. benim için büyük başarı ama yeterli değil. haziranda bir akrabamızın düğünü var ve ben 65 olmak istiyorum. ideal kilom 64 müş netten hesaplattım. bu hızla biraz zor gibi :)

hamileliğinde fazla kilo alan arkadaşlar lütfen üzülmeyin, hamilelik strese gelmez. kendimi iyi bir örnek olarak görüyorum. doğum kiloları kalıcı değil. 32 kilo aldım ve 15 kilosunu 1-2 ayda verdim. geri kalanda biraz dikkatle gidiyor. 7 ayda tam 27 kilo gitti. hatta 5 ayda gitti desem daha doğru olur. 2 aydır fazla bişi veremedim :) özel diyete gerek yok bol bol emzirin yeter :)

freedom sen gercekten kisa sürede cok güzel kilo verdin.bende 6 bucuk ayda 19 kilo verdim ama ben 26 kilo almistim yani fazlada veremdim.83 te takili kalmistim bi bucuk haftadir diyetteyim ve 3 kilo verdim suan 80 kiloyum.bende yaza kadar 65 olmak istiyorum..bu hizda gidersem haftada 2 kilo giderse 2 ayda tamamdir:)

freedom sen gercekten kisa sürede cok güzel kilo verdin.bende 6 bucuk ayda 19 kilo verdim ama ben 26 kilo almistim yani fazlada veremdim.83 te takili kalmistim bi bucuk haftadir diyetteyim ve 3 kilo verdim suan 80 kiloyum.bende yaza kadar 65 olmak istiyorum..bu hizda gidersem haftada 2 kilo giderse 2 ayda tamamdir:)

1 haftadır yeni birşey deniyorum. akşam 7 den sonra, 2 lt su içiyorum. ben biraz geç yattığım için gece 12 ye kadar bu su bitiriyorum. tabi bu arada hiçbirşey yemek yok. sonra bir kase activia yogurt tan mayaladığım probiyotik yogurdu yiyip yatıyorum. şuan 71 im. bol bol su iç hem süt yapıyor hemde kilolar gidiyor. gece fazla WC ye çıkıyorsun ama olsun. en azından işe yaradı bu hafta 2 kilo gitti :) kilo vermen durunca suya yüklen ;)

1 haftadır yeni birşey deniyorum. akşam 7 den sonra, 2 lt su içiyorum. ben biraz geç yattığım için gece 12 ye kadar bu su bitiriyorum. tabi bu arada hiçbirşey yemek yok. sonra bir kase activia yogurt tan mayaladığım probiyotik yogurdu yiyip yatıyorum. şuan 71 im. bol bol su iç hem süt yapıyor hemde kilolar gidiyor. gece fazla WC ye çıkıyorsun ama olsun. en azından işe yaradı bu hafta 2 kilo gitti :) kilo vermen durunca suya yüklen ;)

evet o sekilde cok kilo veriliyor.bende iste 1 bucuk haftadir yani 2 hafta oldu nerdeyse 6 dan sonra hicbisey yemiyorum altiya kadarda kahvaltida bir dilim ekmek üzerine artik biseyler sürüyorum.saat 3te bi tatli tabagi yemek yiyorum ne varsa bol salata yiyorum.6 ya kadarda acikmiyorum zaten ozamanda saat 6 dada biseyler atiyorum agzima hurma ceviz gibi ondan sonra sirf su iciyorum.günde 3 litre suyu icebiliyorum.2 haftada 3 kilo bu haftada 2 kilo bekliyodum ama 1 kilo gitti sadece.bu ay sonuna kadar kesinlikle artik 70lere düsmek istiyorum artik tartida basinda 8 rakamini görmek istemiyorum..sütümde herhangi bi azalma yok cok sükür..2 sene önce 5 ayda 20 kilo vermistim ayni bu sekilde arti yüzme..yüzmeyede ocakta baslicam bakalim yaza cooook fit olmam gerek tatile gidecegim :) bi cocuk dogurdu dagitmis demesinler :)))))gerci fazla dagilmis halim yokta gene göbek ve yanlar ve kalcalarda az bi büyüme var :) bilerek gecenlerde bi beden kücük pantolonlar aldim bisey yemek istedigim zaman pantolonlarim geliyor aklima sirf onlara girme isteyim bile yetiyor kendimi frenlemeye :)))bakalim kac zamanda vericem 15 kiloyu..senin biseyin kalmamis 5 kilocuuukk 2-3 haftaya tamamdir..

evet o sekilde cok kilo veriliyor.bende iste 1 bucuk haftadir yani 2 hafta oldu nerdeyse 6 dan sonra hicbisey yemiyorum altiya kadarda kahvaltida bir dilim ekmek üzerine artik biseyler sürüyorum.saat 3te bi tatli tabagi yemek yiyorum ne varsa bol salata yiyorum.6 ya kadarda acikmiyorum zaten ozamanda saat 6 dada biseyler atiyorum agzima hurma ceviz gibi ondan sonra sirf su iciyorum.günde 3 litre suyu icebiliyorum.2 haftada 3 kilo bu haftada 2 kilo bekliyodum ama 1 kilo gitti sadece.bu ay sonuna kadar kesinlikle artik 70lere düsmek istiyorum artik tartida basinda 8 rakamini görmek istemiyorum..sütümde herhangi bi azalma yok cok sükür..2 sene önce 5 ayda 20 kilo vermistim ayni bu sekilde arti yüzme..yüzmeyede ocakta baslicam bakalim yaza cooook fit olmam gerek tatile gidecegim :) bi cocuk dogurdu dagitmis demesinler :)))))gerci fazla dagilmis halim yokta gene göbek ve yanlar ve kalcalarda az bi büyüme var :) bilerek gecenlerde bi beden kücük pantolonlar aldim bisey yemek istedigim zaman pantolonlarim geliyor aklima sirf onlara girme isteyim bile yetiyor kendimi frenlemeye :)))bakalim kac zamanda vericem 15 kiloyu..senin biseyin kalmamis 5 kilocuuukk 2-3 haftaya tamamdir..

gece yemek yemeyi kesmek çok önemli. su içmeyede devam et. hedefim yaza kadar 63-64. haziranda bi düğün var, inşallah o zamana kadar zayıflarım :) gitsin kilocuklar gelsin fit vücutlar :41::41::41:

ben 22 kilo aldım ilk hafta 12 kilosu gitti 4 ay oldu doğum yapalı ama bi 5 6kilo fazlam var bide hamilelikten kalma bi rahatlık var yeme konusunda diyeti kafama koyamadım:52:

az kaldi dogum öncesi kiloma dönemem icin sadece 6 kilo kaldi ama ben onunlada sinirli kalmak istemiyorum bende freedom gibi yaza fit olmak istiyorum 65 olayim en fazlasindan:D valla ye sütün kesilir yoksa diyenlere hiiiiic inanmayin.süt yapan belirli seyleri yedikten sonra ve su ictikten sonra öyle bi sütünüz oluyoki kizim 7 aylik oldu ve hala tshirtlerim sirilsiklam oluyor geceleri..ve gercekten 3 haftadir ne tatli yiyorum ne dogru düzgün yemek yiyorum..ama bol su iciyorum ve mutlaka hergün dereotu yiyorum buda cok süt yapiyor bende...ha benim yediklerimi bebekde aliyo ama zaten acda kalmiyorum gene yumurtami yiyorum et makarna pilav hepsini yiyorum ama 3 kepce yiyecegime 3 kasik yiyorum okadar:)))bakalim yeni yila 80nlerden kurtulup 70lerde girebilecekmiyim...

Back
X