- Konu Sahibi ifsumnadial
Kesinlikle katılıyorum sana..Sadece suyla olacak iş değil bu..Ben 20 kilo aldım hamileliğimde..17'sini verdim bile..Üstelik yemeğimden de hiç kesmedim..Hala daha sütüm var ve bebeğim emiyor..Risus, siz bu şekilde konuşarak belki de istemeyerek kötü örmek oluyorsunuz..Sizin kuzeninizin metabolizması daha farklı çalışıyor olabilir, onu bir başkasına hele ki yakında anne olacak bir bayana örnek göstermek büyük hata..Lütfen yaşamadığınız şeyler hakkında yorum yaparken daha dikkatli olun..
İfsumnadial..sakın gıdandan kesme..bebiş emebildiği kadar süt emsin..Onun aldığı her damla sağlığı için inanılmaz önemli çünkü..Kendini de sakın kasma..Hele bir doğsun bebeğin sağlıkla, sonrası kolay..Verirsin kilolarını, rahat ol..Bebişin için koştururken nasıl gider kiloların anlamazsın bile..Benimkiler öyle gitti
![]()
Valla ben de çevremde cok dudyuyordum butun iş su yemekle alakası yok diye ki bunu en çok da diyetisyenler söyler. Ben de emziren arkadaşıma gaz verip kendi diyetisyenime yonlendirdim. Kızcagız 1 ayın sonunda idyetisyeni nasıl bırakacağını şaşırdı. Gunde nerdeyse 3,5 lt su içmesine rağmen sütü azaldı artı daha da önemlisi sütünün kalitesi çok azaldı. Diyetine baktıgınızda oyle aman aman az bir diyet listesi de değildi yani, baya baya sütü proteini sebzesi bol bir diyetti ama etkiledi maalesef