hamilelikte 24.haftada yaşadığım değişimm

80pamukprenses80

iyiki varım =))
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
184
87
98
hamile anneler hamileliğimin başından beri gögüs uçlarım dik ve serrti ama 24. haftama girdim yaklaşık bir haftadır gögüs uçlarımın dikliği kaybolduve uçları yumuşak, erkek bebek bekliyorum bu durum normal mi?? benim gibi olan var mı??oğlumun hareketleri gayet normal ?? korkuyorum bir anormallil olabilir mi lütfen tecrübeli olanlar cvp verin

Yumuşaklaşmaya başlaması mantık olarak da normal değil mi sonuçta vücudun artık bebeğine hazırlıyor kendini o daha iyi kavrasın diye merak etme hepimizde öyle kaygılanacak bir durum yok :)

ben dördüncü aya girdim bu zamana kadar 2 beden büyüdü göğüslerim afedersiniz ama. patlamaya hazır bomba gibi çok acıyorlar, çatlama olmadı cildimde.

benimde değişiyor sürekli ama takip etmiyorum dikkatte etmiyorum.kontrollere gidiyorum hareketlerini dinliyorum bazen. o kadar çok büyük bir ağrı ve kanama olmadığı sürece endişe edecek bişi yoktur diye düşünüyorum.her ayrıntıyı hesaplarsam sitresten kurtulamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…