- 21 Eylül 2016
- 391
- 255
- 23
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
ilk hamileliğimde olmuştu
Progestan kullandım uzun bir süre kesilmişti
Geçmiş olsun çok
bu ne demek,7 değil de 5+2 günlük mü?5+2 günlük hamileyim.
Inşallah geçer canım. Akinti olabilir ama rengi kırmızıya dönerse hemen hastaneye git kirmizi lik olmadıkça korkma. Yengem in üç ay devam etmişti lekelenmeleri hep progestan kullandı suan son ayı çok şükür korkma yani. Allah bebegini sana sağlıkla bagaslasin. Bir düşügum var hala bebek hasretindeyim. Rabbim kimsenin başına vermesin.Teşekkür ederim bende Protestan kullanıyorum gerekmedikce ayağa kalkıyorum inşallah geçer
Böyle olması gerek :)5 haftalık 2 günlük mü?
bu ne demek,7 değil de 5+2 günlük mü?
5 haftalık 2 günlük mü?
Ayrıca konu yeri de burası değil
Mune @Margarikotin
Inşallah geçer canım. Akinti olabilir ama rengi kırmızıya dönerse hemen hastaneye git kirmizi lik olmadıkça korkma. Yengem in üç ay devam etmişti lekelenmeleri hep progestan kullandı suan son ayı çok şükür korkma yani. Allah bebegini sana sağlıkla bagaslasin. Bir düşügum var hala bebek hasretindeyim. Rabbim kimsenin başına vermesin.
Ne var kadinda bunu dert etmiş kendine. Hemen sikayete ne gerek varsa. Ayrıca dr lar hep hafta hesabı yapar beş hafta iki günlük yani. Ay hesabı yapmazlarbu ne demek,7 değil de 5+2 günlük mü?
5 haftalık 2 günlük mü?
Ayrıca konu yeri de burası değil
Mune @Margarikotin
Amin canım, ben ve benim gibiler için dua et hamilesin dualarin makbuldürAminn çok teşekkür ederim inşallah bence sağlıkla alırım kucağıma rabbim sana da nasip etsin inşallah
Amin canım, ben ve benim gibiler için dua et hamilesin dualarin makbuldür
Bende de olmustu birkac kez doktora gittim hamilelikte olur dedi.
Ama lekelenme oldugu zaman iyice dinlenmen lazim.
Bebegin saglikliysa sana tutunur zaten.
Insallah bir sorun yoktur.
- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.Ne var kadinda bunu dert etmiş kendine. Hemen sikayete ne gerek varsa. Ayrıca dr lar hep hafta hesabı yapar beş hafta iki günlük yani. Ay hesabı yapmazlar
Kimin derdi neyse onu yazar. Fenalık geldiyse okuma ! Bende böyle konular actim kimse senin gibi yapmadı,biraz empati- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.
Fenalık geldi,üreme,rahim,bilmem ne konuları okumaktan.
Üreme yeri burası değil,oldu mu.
Üreme yeri vs demesi çok ağır ve kırıcı. Böyle şeyler yaşamadan empati yapılamıyor sanırım. Ayrıca dert dediğimiz şey herşey olabilir.Bir sakinleşsek lütfen.
Bdvye uygun olmayan konuları bildirmeniz yeterli, daha fazlası kırıcı olabiliyor çünkü.
- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.
Fenalık geldi,üreme,rahim,bilmem ne konuları okumaktan.
Üreme yeri burası değil,oldu mu.
Hala okuma yazma bilmiyor gibi saçma boya bilmem ne diyor olmanız ,çok acıklı.Canım niye bu kadar dert ettin kendine keşke hiç okumasaydin konumu. Ben saçımı hangi renge boyayim gibii sıradan bir konu açmadım. Bu da bir dert tabi başında olmayan bilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?