Hamilelikte açık kahve akıntı

Üreme yeri vs demesi çok ağır ve kırıcı. Böyle şeyler yaşamadan empati yapılamıyor sanırım. Ayrıca dert dediğimiz şey herşey olabilir.
Dert değilmiş ki,konu sahibi uyarı alıp,konu yeri değişmiş.
Hala okumuyorsunuz,hala bilgisizlikte ısrar ediyorsunuz.

şimdi yeri burası işte, olabılıyor boyle seyler cnm genelde bdv tam yerını bulamayanların konu actıgı bıryer dert işte neticede bılemıyorlar bunu gören ınsanlarada yeterkı polemık dogsun
Hernese bu yerlesme kanaması olabılır mı dıyecegım,genelde ılk kanamalar masumdur derler sureklı bır kanama mevcutsa tabıkı doktor daha ıyı bılır gozetım olur ılerleyen gunler daha onemlı

İnşallah yerleşme kanaması felandir kanamaya dönmez umarım teşekkür ederim anlayışlı insanlar olarak çok az kalmışız gerçekten.

folık asıt bende kullanıyorum cnm ama henuz hamıle degılım dıger ılacları bıldıgım kadarıyla hamıle bayanlar kullanıyor zaten doktorun yazdıysa kanamada bunların etkısı olmaz yeterkı sık ve yogun mıktar kanamalar olmasın ıcını ferah tut cnm ne guzel subat gıbı dogum yapacaksın ınsallah bende ısterdım kış bebegı olsun

İnşallah sağlıkla o günleri görebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…