Hamilelikte adalat kullanimi

banamasalanlatma

Üçü bir arada AŞK..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
1.576
1.715
39
Merhaba anne adayı arkadaşlarım
Dün nst ye girdim sancim çıktı kasılmalarım var doktor daha erken içerde kalması gerekiyor dedi adalat verdi ama bu hap kalp ve damar hastalıkları içinmiş günde bir tane iciyorum şuan genital sigilden dolayı sezeryan olmam lazım erken gelecek diye odum patlıyor
Ayrıca bu hap ne kadar etkili ve bebeğe zararı varmı bu konuda tecrübeli arkadaşlar varmı acaba

Arkadaşlar yaa bu sancılar normalmis galiba ama doktor bu hapı niye verdi bana sonuçta kalp hapı sancinin nst de çıkması iyi degilmi
Lütfen biri beni aydinlatsin

Canım bana da 34.haftada o sebepten verdiler ama içim elvermedi üç kez aldım daha kullanmadım,tabi sana kullanma diyemem,ayrıca erkrn doğum riskinde sıkça kullandırılan bi ilaç,bsna vajinal fitil de vermişlerdi,ama ayakları uzatıp dinlenmek ,37.haftaya dek fazla hareket etmemek en iyi tedbir.

Sağol canim ama dinlenmek mümkün mu yaramaz bi kızım var benimde içime sinmiyor bu hap senin nst de sancin cikmismiydi bu sancıların adı brakxton hick mis normalmis alttanda muayene etmedi niye verdi bu hapı valla bende kullanmicam

Bana da verdi doktor. 34. Haftamda sancim vardi gittim alttan bakti 1 parmak acilmam oldugunu soyledi yatis yapildi. Sanci kesici serum ve bebek icin ciger gelistirici igne yapildi. 2-3 gun sonra taburcu oldum adalat i kullan dedi ama kullanamadim varislerimi cok agritti damarlari genislettigi icin 2 gun ictim daha icmiyorum. Simdi 35+4 um daha dogurmadim :) yan etkileri oldukca fazla bi ilac korktum icmeye

Benim alttan falan bakmadı doktor ilacı kullanayim bari benimde az kaldı zaten erken doğurmak istemiyorum
Bana da verdi doktor. 34. Haftamda sancim vardi gittim alttan bakti 1 parmak acilmam oldugunu soyledi yatis yapildi. Sanci kesici serum ve bebek icin ciger gelistirici igne yapildi. 2-3 gun sonra taburcu oldum adalat i kullan dedi ama kullanamadim varislerimi cok agritti damarlari genislettigi icin 2 gun ictim daha icmiyorum. Simdi 35+4 um daha dogurmadim :) yan etkileri oldukca fazla bi ilac korktum icmeye
Benim alltan bakmadı doktor canim benimde az kaldı kullanayim bari erken doğurmak istemiyorum seninde var daha sağlıkla kucaklarimiza alalım insallah

Benimde nst de kasilmam cikti ve banada verdi..normalde kasilmalar normal sayiliyor ama senin daha once bi sezaryen durumun oldugu icin bu kasilmalar bizim icin tehlikeli dedi.o yuzden verdi.20 gundir kullaniyorum

Benim alttan falan bakmadı doktor ilacı kullanayim bari benimde az kaldı zaten erken doğurmak istemiyorum

Benim alltan bakmadı doktor canim benimde az kaldı kullanayim bari erken doğurmak istemiyorum seninde var daha sağlıkla kucaklarimiza alalım insallah
Yarin kontrolum var valla artik erken gelse de korkmuyorum cunku ciger gelistirici ignesi falan yapildi. 2500 grami da gecti. Hapi icince ayagimin ustune basamiyorum varislerim acayip aciyo. Akisina biraktim artik.

X