E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
valla ben 1.gebeliğimde 12.haftaya kadar 5 kilo aldım sürekli bişeyler yedim fikrim ne de olsa hamileyimdi.sonra bebek gitti ve ben 5 kiloyla kafayı yedim yürüyüş yaptım ve o 5 kiloyu 2 ayda verdim ben 5 kiloyu vermek için o iki ayımı buna adadım resmen hamileyim ve şimdiden(2 günlük)0.4 kilo aldım ya ama diikat etmeye karar verdim iki ay içinde sen o kiloları nasıl verdin?off süpersin bence sen gene verirsin telaşetme ...
daha minicik 4+1 günlük hem çok mutkuyum hem de buruğum inşallah bunu kucağıma alırım Allahın izniyle
daha minicik 4+1 günlük hem çok mutkuyum hem de buruğum inşallah bunu kucağıma alırım Allahın izniyle
yok biraz başım dönüyo hafif bir kasık ağrım var ve ağzımda bir acılık var inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelirler bize... sana da çok teşekkür ederim
Ilk başlarda bende hiç almiyordum.şuan 6.5aylik hamileyim 11kilo aldim.doktor normal dedi bebekler 2tane olduğu için.kendimde bişi yok yinede görüntü olarak.66kiloyum şuan..
cnm benm o cok normal ilk zamanlarda bende cok siddetli agri oldu hareket bile edemiyordum hatta ikinci ayimin sonuna kadar devam etti ,doktorum normal oldugunu söyledi ama genede kontrol etti ,hersey yolunda... eger agriyla beraber kan gelirse bu tehlikeliymis ,sen istersen emin olmak icin git doktoruna
not : eger agrilarin varsa mutlaka yaninda biriyle git benim agrim oldugu zaman hareket bile edemiyordum insanlarda nerden anlasinlar hamilesin diye dimi..
a.s.
yok arkadaşım kasık ağrım çok hafif sorun değil yani teşekkürler...:1hug:
kızlar ben bugün tartıldım, 3. ayımı haftaya dolduracam inşallah, ama daha 1 kilo almışım, bu beni çok mutlu ettiii inşallah istikrar devam eder..
ben ilk gebeliğimde 28 kilo aldım 25 ini verdim 3 kilosu kaldı şimdide 8 haftalık hamileyim hiç kilo almadım şaşıyorum nasıl almıyorum ....
slm ben 14 haftalık hamileyim ve şu ana kadar 5 kilo almışım. benim aşermem mide bulantım falan pek olmadı ama aşırı iştahım açıldı. açlığa tahammül edemez hale geldim. az midem boş kalsa halsizleşiyorum yemek yiyince kendime geliyorum. kilomu şimdiden kafaya takıyordum ama doktorum aldığım kilonun normal olduğunu ayda 2 kiloyu önerdiklerini söyledi içim biraz rahatladı. inş hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz. bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?