E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
aman sağlıklı olsunlarda, annelik vurgusunu hatırlatsınlar bize....
HER HALÜKARDA "ANNE FEDAKARDIR"...
kızlar acayip iştahım açıldı yemeyince başım dönüyor ağzım acıyor ben de çok yedim.acaba pskolojik mi?ya hamileliğimi öğreneli 6 gün oldu 1 kilo almışım şimdi.oysa kenidime ne kadar da söz vermiştim.klava: t abak tabak yemek yiyorumsenağlama
12 haftada 5 kilo almıştım bebeğimi kaybettiğimde kilolarımı düşünüp çok üzülmüştüm şimdi gene kendimi durduramıyorum :çok üzgünüm: ama çok yemeyince de halsizleşiyorum ve midem çok kazınıyor ne yapmalıyım sizce ??? ben şişman biri olmaktan çok korkuyorum kenidime kızıyorum:mymeka: biri bana akıl versin...çok teşekkürler...a.s.
kızlar acayip iştahım açıldı yemeyince başım dönüyor ağzım acıyor ben de çok yedim.acaba pskolojik mi?ya hamileliğimi öğreneli 6 gün oldu 1 kilo almışım şimdi.oysa kenidime ne kadar da söz vermiştim.klava: t abak tabak yemek yiyorumsenağlama
12 haftada 5 kilo almıştım bebeğimi kaybettiğimde kilolarımı düşünüp çok üzülmüştüm şimdi gene kendimi durduramıyorum :çok üzgünüm: ama çok yemeyince de halsizleşiyorum ve midem çok kazınıyor ne yapmalıyım sizce ??? ben şişman biri olmaktan çok korkuyorum kenidime kızıyorum:mymeka: biri bana akıl versin...çok teşekkürler...a.s.
arkadaşlar, benim çok fazla iştahım yok, acıkınca yiyorum, ama bazen canımın aşırı çektiği şeyler oluyor, ama inadına yemiyorum, ya da dayanamayıp yaparsam da kendimi kandıracak kadar yiyorum, mesela bugün canım, sütlü, sıcacık bir tatlı istedi, elim süte gitti, irmiğe gitti, kokusu burnuma tüttü, ama yapmadım,,yapmayacağımda, çünkü hareket yapmayınca yakamam diye düşünüyorum.. direk kilo olarak kalacak...şimdilk kontrollüyümde doktor vitamin vermeye başlayınca ne olacak bilmem artık..
aynisini bende yapiyordum canim ama bugün son dedim. bol bol meyva yikayip tabaga koyuyorum ,meyvalari soguk soguk dolaptan cikarinca daha bi lezzetli oluyor havalarda sicak iyi geliyor gercekten ,psikolojinin de bi etkisi var bende ilk ögrendigimde asiri yemege basladim...uykudan uyanir uyanmaz aklimda soguk bi meyva yada baska bisey oluyordu ...klava: ayyyy bebekler yaklasik ayni zamanda dogcaklar insallah bebislerimizin hepsi saglikli gelirler cnm yaaa ,kiss aklima geldikce göbüs atiyorum :sm_cool: elinin altinda birde kocaman sise su bulundur ictikce aclikta gidiyor .....
bu arada sakız işine gelince mide salgılarını arttırdığı için tokluk hissi değil aslında ciddi bir açlık hissi yaratıyor sakız çiğnemek...haberiniz olsun...
kızlar bana kilo demeyin...ben kilolu hamile kalanlardanım....11. haftadayım ve diyetisyene gidiyorum....bu haftaya kadar kilo almadan gelebildim ama dediğim gibi ben zaten kiloluyum..83 kilo ile hamile kaldım...toplam 9-10 kg ile bitirmeye çalışacağız inşallah...diyet listesine göre yemeye çalışıyorum...ama bugün börek ve kısır kaçamağı yaptım...13 ağustos ta doktor kontrolüm var diyet listem değişecek...malum 3. aydan sonra artık kilo almak gerekiyor...ayda 1,5 kg alarak kalan 6 ayı 9 kg a tamamlayacağız..ama son 3 ayda iştah iyice kabarıyormuş...ben kendi sağlığım ve bebeğin sağlığı açısından sorun olmaması için dikkat etmek zorundayım..ama ideal kilonuzda hamile kaldıysanız kendinizi hiç sıkmayın...unutmayın bu dönem şımarma ve mutlu olma döneminiz...doğum sonrası bebekle uğraşmaktan ve emzirmekten dolayı zaten kilo vereceksiniz..emziren anneler ayda ortalama 1 kg veriyormuş zaten...
insallah hamilelikte cok kilo almazsin ama sen en iyisini yapmissin diyetisyenden yardim almakla cnm
emziren anne adaylari bir kilo veriyor konusuna gelince ben dogumdan sonra iki ay icinde 20 kilo verdim ,emzirdim ve kesinlikle unlu seyler yemedim bununda etkisi var ama emziren anne adayi zaten cok yemiyorsa bir kilo degil daha cok kilo veriyor ! doguma giderken 70 kiloydum iki ay sonra 50 kilo olmustum ve 4 ay sonra yaklasik 46 kiloydum ,bu emzirdigm dönemde gercekten cok kilo verdim ama gercekten bu söyledigin hosuma gitti mutlu olma ve simarma dönemimiz ... cok hos ifade etmissin sanirim artik aldigim kilolari pek takmicam ....
görüsmek üzere
deli misin tabi ki takma kiloyu filan...hem kendini hem de bebişi mutlu etme zamanı şimdi...az mı yedim çok mu yedim stresiyle bebeği de üzmemek lazım...sizin gibi kilolarda olsam valla hergün profiterol yerdim:dance:
bende balık etinde başlayanlardanım.dr gittiğimde 5 haftalıktık ve 64.75 tim şimdi 8 haftalığım 63 kiloyum ben meyvevi sebzemi her şeyimi yiyiyorum ama maşallah her gün 100 gr gidiyor baya mutluyum kızlar dua edin almayayım fazla ya.benim kilo vermem baya zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?