Hamilelikte apse iltihap

Kadifecicwkci

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
77
En iyi cevaplar
1
17
8
32
5 aylık hamileyim özel bölgemde kist apse iltihap gibi şişlik çıktı bayağı agriliydi lokal anestezi ile alınması gerekiyordu ben korktum genel anestezi yaptım çok şükür kurtuldum akabinde doktor bana 1000 lik augmentine ile panadol verdi sanırım agrimdan reçeteye bakmadım ama augmentine yazardı hatırlarım binlik olması normal mi

bana dişim ıcın hep 1000 lık verdıler daha azının oldugunu bıle gormedım oyle dusun aa azı da mı varmıs dedım:) kadın dogum doktoru degılse veren bı danısıp iç .( her ılac gıbı bol suyla). en mantıklı cevabı o verır. hıc kımseye verılen ılac konusunda caydırıcı yada yönlendırıcı yorum yapılmasını sevmıyorum malum. doktor verıyor..

Bende 1 hafta önce diş çektirdim. 1000 mg klamoks içiyorum. Çekimden önce 500 mg lık içtim ama çekimden sonrası enfeksiyon kapmamam için daha yüksek yazıldı. Seninde böyledir. İşlem uygulanan bölge enfeksiyon kapsa bebeğe daha büyük tehlike.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…