HAMİLELİKTE BEBEK EĞİTİM BAŞLAR

Görülen o ki bu devirde ki annelerimiz çok bilincliler ve iyi evlat yetistirecekler

allah razı olsun

el musavvır cc esmasını karnıma koyarak cekıyorum. tevhıd salavat estagfırullah subhanallahı ve bıhamdıhı hergun bır tane yasın ve her zaman abdestlı olmaya calısıyorum. sırf ıs yerınde zorluk olmasın dıye mest aldım :) hemencecık abdest alıyorum bebegım ıcın hersey yapılır:)

hergun bır tane fatıha okuyyup hz. fatıma annemıze hedıye edılıp. kolay dogum olması ıcın ınsallah peygamber efendımız demıs
Canim bu bilgi çok güzel bilmiyordum bu konu biraz da bu yüzden açıldı bilmediğimiz ve güzel olan her şeyi öğrenelim

Bebeginizle konuşmaya başladınız mi kızlar
ben konusuyorum :) aılemı anlatıyorum. teyzen ogrendı su tepıkıyı verıd hemen gıttı senın ıcın kıyafet aldı dıyorum baban bıze badem kırdı dıyorum ahahhaha sonrada guluyorum kendı kemdıme:)))

Maşallah ne güzel :)
Siz biraz ilerlemişsiniz bizede dua edin inşallah ta doktora gidelim görelim bebeğimizi inşallah

Kızlar Günaydın bugün size güzel haber vereyim uzun zamandır Arapça öğrenmek hayalimdi en büyük isteklerimden biri. Kuran bilip de Arapça bilmemek beni derinden üzüyordu okuduğum kuran bana yabancı geliyordu mealine bakınca işte o zaman içim rahatliyordu Kuran bize uyarıcı olsun diye gonderilmisken biz anlamiyorduk dün bu konuda çok daha rahatsız oldum internetten Arapça videolar gördüm öğretici. Ve isteğim doruk noktasindayken ertelemek istemedim ve dün ilk dersimi izledim ve cok mutlu oldum toplam 68 ders inşallah bu isteğim Sönmez kızlar dua edin bazen islerimi yarıda bırakıyorum bunun heves olmasını istemiyorum ve korkuyorum

Rabbim daim eylesin inşallah canım bende aynen meali ne bakıp okuyunca daha huzurlu oluyordum nerde bu ders nasıl oluyor

Canım youtube de buldum arapca öğreniyorum yazınca çıkıyor ve bir program var tv na aktarılıyor bebeğim etkilenmesin internetten yakın temastan diye tv dan öğrenmeyi tercih ettim. Inşallah sana da vesile olurum da ikimiz birbirimizi bu konuda daha çok sevklendiririz

İnşallah canım ben zaten dil öğrenmeyi çok severim arapça öğrenmekte hep isteğim di ama tvye nasıl aktarılıyor benim bilgisayarım yok ki tlfdan olurmu sadece

Olur canım ben de eşimden öğrendim nasıl yapıldığını akşam eşimin de yardımıyla detayiyla anlaticam sana şimdi kahvaltı yapıp derse gecicem inşallah sen de yapabilirsin çok sevinirim ders arkadaşım olmuş olursun birbirimize yardimci oluruz

Evet ya hadi inşallah zaten tvye bakmıyorum evde yalnızım bi uğraş olur hem hemde faydalı inşallah

Tvye aktarabilirsek inşallah yoksa tlf danda bakarım da uzak durmak en iyisi tabi ondan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…